ΣΕΛΙΔΕΣ

28 Ιουλ 2020

"ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ- ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ- ΜΑΩΝΑ"


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ.
"ΚΑΙ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ Ο ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΑΣ.
ΔΗΛΑΔΗ, ΘΕΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ, ΕΝΑ 1 ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ, ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΣ"

...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΘΕΙΩΝ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ 1 ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΘΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ.

ΑΡΧΙΚΑ ΜΑΝΤΕΙΟ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΩΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΘΕΙΕΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟ.

"ΜΑΝΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ, ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ".
ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ:
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΘΕΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ....




ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΚΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β'ΑΘΗΝΩΝ ΔΥΤ. ΤΟΜΕΑΣ
egkika.yp.voul.b.athinwn.dyt.tomeas@gmail.com
τηλ. 6942661223



Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΛ 28-29

ΑΡΑ ΑΕΝΑΩΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
ΟΠΟΥ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΡΧΗ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ, "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ "ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ"
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΥΚΛΙΚΟ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΟΠΩΣ:

ΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΕΝΑΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΑΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΟΠΟΥ ΧΑΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ Ή ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ή ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΝΑΔΑ 1...




ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΚΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β'ΑΘΗΝΩΝ ΔΥΤ. ΤΟΜΕΑΣ
egkika.yp.voul.b.athinwn.dyt.tomeas@gmail.com
τηλ. 6942661223


26 Ιουλ 2020

ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ- ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;


Η Ελένη Γκίκα, Υπ. Βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ στην Β'Αθηνών δυτ. τομέα μιλάει στο Ράδιο Ιλλυρία, στην εκπομπή "ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ" με τον Νίκο Σαλονίτη.

Τι είναι το Συμβούλιο Παρακολούθησης Ετοιμότητας του Π.Ο.Υ;
Ποιος είναι ο σκοπός της δημιουργίας του;
Τι πρέπει να κάνουν οι "ηγέτες των χωρών" σε κατάσταση εκτάκτης ανάγκης στην δημόσια υγεία;
Τι αναφέρεται στην αναφορά του Συμβουλίου που έγινε το 2019 και ποιοι ήταν οι στόχοι του μέχρι το 2020;;
Ποια είναι η λύση για να σταματήσουμε όλα αυτά που συμβαίνουν εναντίον των ανθρώπων;


"Αποσπάσματα από την εκπομπή"
Ε. ΓΚΙΚΑ: "Από το 2005 δημιούργησαν το νομικό πλαίσιο που αφορά τους Διεθνείς Κανόνες Υγείας" και κυρώθηκε στην χώρα μας με νόμο το 2011. Δεσμεύτηκαν τότε οι χώρες όσον αφορά τα θέματα δημόσιας Υγείας να βρίσκονται κάτω από την εποπτεία και έλεγχο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Δημιούργησαν ένα Παγκόσμιο Δίκτυο Παρακολούθησης όλων των χωρών σχετικά με τα θέματα της δημόσιας υγείας, αλλά κι όπως αναφέρεται στο έγγραφο "ΟΧΙ ΜΟΝΟ, αλλά και για άλλες εθνικές και παγκόσμιες πολιτικές δεσμεύσεις".
Μέσα σε αυτό το έγγραφο- αναφορά του Συμβουλίου Παρακολούθησης 'World at Risk" καταγράφεται ότι θεωρούν ότι η ασθένεια ήταν πάντα μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας εξαιτίας της φτώχειας και εξαθλίωσης, την ίδια στιγμή που υπάρχουν τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ με τον πλούτο των Ανθρώπων κι όλοι γνωρίζουν και οι αξιωματούχοι των χωρών υπογράφουν τον Ισολογισμό της Παγκόσμιας Τράπεζας κάθε χρόνο!

Θεωρούν - σύμφωνα με το συγκεκριμένο έγγραφο-αναφορά του Συμβουλίου Παρακολούθησης και Ετοιμότητας- δεδομένο να συμβαίνουν "πανδημίες" καθώς όπως χαρακτηριστικά γράφει: "οι επιστημονικές εξελίξεις επιτρέπουν και προβλέπουν να κατασκευάζονται παθογόνα μικρόβια και ιοί στα εργαστήρια που μπορούν να διαφεύγουν ΕΣΚΕΜΜΕΝΩ Ή ΤΥΧΑΙΩΣ"!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ "ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ" - ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ Ο Κ ΤΣΙΟΔΡΑΣ-  ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Π.Ο.Υ ΚΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ "ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ. 

Στην σελ. 10 γράφει το εξής:

 Τα Ηνωμένα Έθνη (συμπεριλαμβανομένης της ΠΟΥ) διεξάγουν τουλάχιστον δύο ασκήσεις ευρείας εκπαίδευσης και προσομοίωσης, συμπεριλαμβανομένης μιας για την κάλυψη της εσκεμμένης απελευθέρωσης ενός θανατηφόρου  παθογόνου του αναπνευστικού.

Μέσω λοιπόν ενός "Προγράμματος Ετοιμότητας" που έχουν δημιουργήσει για να βρίσκονται οι χώρες σε ετοιμότητα σε κάτι που ήδη περιμένουν, γιατί είναι "δεδομένο",  όλοι αυτοί χρηματοδοτούνται από τα Παγκόσμια Ταμεία, μέσω της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ. 
Επιπλέον, επιζητούν την διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής τους, δηλαδή της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ ώστε όχι μόνο να "κατεβάζουν" χρήματα λόγω έκτακτης ανάγκης για ανθρωπιστική κρίση που έχει συμβεί, αλλά και πριν αυτή συμβεί!
Άλλος ένας τρόπος για να υφαρπάζουν τον πλούτο των Ανθρώπων ο οποίος συσσωρεύεται καθημερινά, σύμφωνα με την συνθήκη του BRETTON WOODS..."

"Η παράνομη Βουλή που δεν έχει συσταθεί ποτέ σε Σώμα με ΦΕΚ, δηλαδή δεν έχει γίνει η ίδια νόμος για να νομοθετεί, βγάζει αντιανθρώπινους νόμους όπως τον 4682/2020 που μόνο με "υπόνοιες" κορωνοϊού (γενικώς και αορίστως) αναφέρεται σε  υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο, νοσηλεία και εμβολιασμό..."
Επιβάλλουν την μάσκα που αποδεδειγμένα έχει σοβαρές συνέπειες στην υγεία μας.
Μας λένε ξεκάθαρα λοιπόν ότι κάνουν ένα παγκόσμιο πείραμα ελέγχου και υποταγής.
Ιδιώτες κερδοσκοπούν εις βάρος μας, της υγείας και της ζωής μας!
Αποδεικνύεται η δολιότητα του Πολιτικού κατεστημένου, γιατί συνεχίζουν θρασύτατα και μιλάνε για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ, ενώ υπάρχει αποδεδειγμένα τόσος τεράστιος πλούτος,για όλες τις χώρες.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ο μόνος Ανθρωποκεντρικός Οργανισμός, που πηγαίνει στην ουσία και στην αιτία των προβλημάτων για να επαναφέρει την πραγματική ΥΓΕΙΑ σε όλη την Πολιτεία.
Τα ΜΜΕ απέτρεψαν τους συμπολίτες μας να πάρουν την πληροφορία και την γνώση, να δουν τις αποδείξεις, ώστε να καταλάβουν τι έχει συμβεί.
Θα πρέπει να πάρουμε την χώρα και τους μηχανισμούς στα χέρια μας για να λειτουργούν πραγματικά υπέρ του Ανθρώπου με δεσμεύσεις, όρκους, νόμους και πρωτόκολλα.
Αυτό που μας σκοτώνει είναι η άγνοια και ο φόβος. Το σχέδιο τους το έχουν αποτυπώσει σε έγγραφα τα οποία ήταν πάντα εκεί, αλλά δεν έψαχνε κανείς..."

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι η μοναδική ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Θα εγκαθιδρύσουμε το δημιουργικό πλαίσιο των Αξιακών μας Πρωτοκόλλων απο το οποίο θα απορρέουν οι Νόμοι μας.
Δεν τίθεται θέμα "κονδυλίων" για να επανορθώσουμε στο υλικό κομμάτι και ιδιαίτερα, ό,τι αφορά την Υγεία μας που είναι ΔΩΡΟ για τον Άνθρωπο, αποτελεί μέριμνα της Πολιτείας να παρέχεται δωρεάν σε όλους τους Πολίτες .
Το σημαντικότερο είναι να αλλάξει η Παιδεία των ιατρών για την Υγεία, να αλλάξει η νοοτροπία μας, να ενθυμηθούμε τι σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ποια είναι η θέση μας σε έναν πλανήτη που μας ανήκει!



ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΚΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β'ΑΘΗΝΩΝ ΔΥΤ. ΤΟΜΕΑΣ
egkika.yp.voul.b.athinwn.dyt.tomeas@gmail.com
τηλ. 6942661223













25 Ιουλ 2020

(ΒΙΝΤΕΟ) ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ;;;


ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: «Προφανώς ένα κομμάτι της κοινωνίας θα ΦΤΩΧΥΝΕΙ».
«Αν, συνεπώς, θεωρήσουμε και αποδεχθούμε όλοι σε αυτήν την Αίθουσα ότι θα υπάρχει ύφεση, προφανώς ένα κομμάτι της κοινωνίας θα ΦΤΩΧΥΝΕΙ» είπε στην Ολομέλεια της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών.

Στην τοποθέτησή του κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης του ΚΙΝΑΛ για τα «ανεπαρκή και αναποτελεσματικά τα Κυβερνητικά μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης», ο Χρήστος Σταϊκούρας προσέδωσε νομοτελειακά χαρακτηριστικά στην φτωχοποίηση μέρους της κοινωνίας λόγω της επερχόμενης οικονομικής κρίσης εξαιτίας της "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ".
Συγκεκριμένα, παραδέχτηκε ότι αν κριθεί ως κοινά αποδεκτό στο Σώμα πως θα υπάρχει ύφεση λόγω "ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ", τότε μέρος της κοινωνίας θα φτωχύνει
Και πρόσθεσε: «Το ζήτημα είναι μέσα από τις πολιτικές, που υλοποιούμε, να περιορίσουμε τις δυσμενείς οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις».

ΚΥΡΙΕ "ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ" ΟΤΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΡΡΟΦΑ 93, 17% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2019, ΠΡΟΒΛΕΠOTAN NA ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ  ΤΟ  1 ΤΡΙΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ "ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ...
ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!
ΚΑΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ... "ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ"
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ- ΑΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ- ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ;;;; ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΔΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ 6, 89% ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟΜΕΝΕΙ, ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΦΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΑΔΕ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ.
ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ;
ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ  ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.
ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ 93,17%
ΚΑΙ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ;

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ  Η ΠΛΑΚΑ!
 600 ΔΙΣ ΝΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ- ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ- ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΤΡΟΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΕ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ,  ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;;;

ΜΕ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ,
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΟΙ "ΕΤΑΙΡΟΙ" ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΗΚΑΝ 750 ΔΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΩΣ "ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ" ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ.. ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ.. ΕΤΑΙΡΟΥΣ;;;

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ "αν κριθεί ως κοινά αποδεκτό στο Σώμα, πως θα υπάρχει ύφεση λόγω ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ" ΚΑΙ «Αν, συνεπώς, θεωρήσουμε και αποδεχθούμε όλοι σε αυτήν την Αίθουσα ότι θα υπάρχει ύφεση";;;
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ "ΣΩΜΑ" ΜΙΛΑΤΕ;;
ΜΗΠΩΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΦΕΚ;;;
ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ; ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ;
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.
ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΚΑΙ ΤΙ ΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο... "ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ"!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΔΗΛΑΔΗ;;;
ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ  ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ..."ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ" ΝΑ ΦΤΩΧΥΝΕΙ;; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ;;
ΕΣΕΙΣ;;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ;;

ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ;
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;;
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ  ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ;;;
Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΩΣ "ΘΕΟΙ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ;;; ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ;;

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΑΕΠ 180 ΔΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΤΡΙΣ ΕΣΟΔΑ;




ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΚΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β'ΑΘΗΝΩΝ ΔΥΤ. ΤΟΜΕΑΣ
egkika.yp.voul.b.athinwn.dyt.tomeas@gmail.com
τηλ. 6942661223





ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ "ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ" ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!


ΟΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" ΤΗΣ "ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ", ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ "ΨΥΧΙΚΑ" ΑΣΘΕΝΕΙΣ;;

ΑΣ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Οι ναρκισσιστές και οι ψυχοπαθείς είναι πιο πιθανό να αρνούνται να φορούν μάσκες, λέει νέα έρευνα."- ΠΟΣΟ ΔΟΛΙΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣΚΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ.
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ Η  ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ, ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.

(ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ)

Δύο πρόσφατες μελέτες εξέτασαν τη σχέση μεταξύ των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας και των αντιδράσεων σε περιορισμούς που τέθηκαν σε εφαρμογή για να επιβραδύνουν την εξάπλωση του κοροναϊού COVID-19.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που είχαν τα λεγόμενα γνωρίσματα της "Dark Triad" (Σκοτεινή τριάδα) - ναρκισσισμός, ψυχοπάθεια και μακιαβελισμός - ήταν λιγότερο πιθανό να συμμορφωθούν με τους περιορισμούς, ή να λάβουν προληπτικά μέτρα κατά της πανδημίας. 

Ωστόσο, οι ερευνητές τόνισαν επίσης τον μικρό ρόλο που έχουν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας στη συνολική απάντηση σε πανδημικούς περιορισμούς, όπως οι εντολές μάσκας προσώπου και οι απαιτήσεις κοινωνικής απόστασης.

Και οι δύο μελέτες, οι οποίες, σε συνδυασμό, παρακολούθησαν περισσότερα από χίλια άτομα στην Πολωνία, δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό Personality and Individual Differences.
Στην «Προσαρμοστική και ακατάλληλη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19: Ο ρόλος των χαρακτηριστικών της Σκοτεινής Τριάδας, ο συλλογικός ναρκισσισμός και οι πεποιθήσεις για την υγεία», ερευνητές Bartłomiej Nowaka και Paweł Brzóskaa του Πανεπιστημίου Κοινωνικών Επιστημών και Ανθρωπιστικών Επιστημών SWPS στην Πολωνία, μαζί με συγγραφείς σε άλλα πανεπιστήμια, πραγματοποίησαν έρευνα για 755 άτομα ηλικίας 18 έως 78 ετών το δεύτερο μισό του Μαρτίου - κατά την τρίτη και τέταρτη εβδομάδα κυβερνητικών περιορισμών πανδημίας.

Η μελέτη χρησιμοποίησε έναν συνδυασμό υπαρχόντων διαγνωστικών εργαλείων για την αξιολόγηση των χαρακτηριστικών του Dark Triad και μια «ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ» που τροποποιήθηκε για να αξιολογήσει τις αντιλήψεις των ανθρώπων σχετικά με τη σοβαρότητα και την ευαισθησία τους στο COVID-19.

Τέλος, οι ερευνητές έκαναν ερωτήσεις για να προσδιορίσουν πόσο πιθανό ήταν οι συμμετέχοντες (σε κλίμακα 1 έως 4, από "σίγουρα όχι" σε "σίγουρα ναι") να συμμετάσχουν τόσο σε προληπτικά μέτρα όπως η συχνή απολύμανση των χεριών όσο και σε μέτρα συσσώρευσης όπως η αποθήκευση τροφίμων.

Οι ερωτηθέντες που επιδεικνύουν τα λεγόμενα χαρακτηριστικά Dark Triad - λόγω των κακόηθων (ή "σκοτεινών") ιδιοτήτων τους συσχετίζονται με περισσότερο με το έγκλημα, λιγότερη συμπόνια και επικίνδυνες ηγετικές ιδιότητες - ήταν πιο πιθανό να συνωστίζονται και λιγότερο πιθανό να λάβουν προληπτικά μέτρα.

Τα άτομα με χαρακτηριστικά Dark Triad συχνά πίστευαν ότι ήταν πολύ ευαίσθητα στον ιό, ενώ πίστευαν επίσης λιγότερο στην επίπτωση των δικών τους ενεργειών, ποιότητες που «εξήγησαν εν μέρει» την απροθυμία τους να λάβουν προληπτικά μέτρα, όπως και για το συχνό πλύσιμο των χεριών και τον περιορισμό των μη απαραίτητων εξόδων από το σπίτι.

"Οι συμμετέχοντες που ήταν υψηλότεροι στα χαρακτηριστικά της Dark Triad φάνηκαν να ασχολούνται με αρνητικές πτυχές της πρόληψης και να μην λαμβάνουν υπόψη τα οφέλη αυτής", έγραψαν οι ερευνητές.

Τα αποτελέσματα αντιστοιχούν σε προηγούμενες έρευνες σε άτομα με χαρακτηριστικά προσωπικότητας Dark Triad, τα οποία τείνουν να είναι πιο παρορμητικά, κοντόφθαλμα, ανταγωνιστικά και ριψοκίνδυνα.

Τα χαρακτηριστικά Dark Triad έχουν συνδεθεί ακόμη και με κακές επιπτώσεις στην υγεία, συμπεριλαμβανομένου του μικρότερου προσδόκιμου ζωής.

Εντολή μάσκας προσώπου Οι τουρίστες στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο τον Ιούλιο συμμορφώθηκαν με εντολή μάσκας προσώπου με σκοπό να αποτρέψουν την εξάπλωση του COVID-19. Φωτογραφία από τον RICARDO ARDUENGO / AFP μέσω Getty Images

Το έγγραφο "Ποιος συμμορφώνεται με τους περιορισμούς για τη μείωση της εξάπλωσης του COVID-19;: Προσωπικότητα και αντιλήψεις για την κατάσταση του COVID-19", που γράφτηκε από τον Marcin Zajenkowski του Πανεπιστημίου της Βαρσοβίας και τρεις άλλους ερευνητές - δημοσιεύθηκε επίσης στο “Προσωπικότητα και Ατομικές διαφορές" τον Ιούνιο - βρήκαν παρόμοιους συσχετισμούς μεταξύ μεμονωμένων διαφορών προσωπικότητας και της συμμόρφωσης με τους περιορισμούς πανδημίας.

Αναλύοντας τις απαντήσεις που συγκεντρώθηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες τον Απρίλιο ("το ύψος των περιορισμών στην Πολωνία"), από 263 άτομα από την Πολωνία μεταξύ 18 και 80 ετών, η μελέτη εξέτασε τόσο τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, όσο και τις διαφορές στις ατομικές αντιλήψεις για την πανδημία.

Οι συμμετέχοντες, κανένας από τους οποίους δεν είχε μολυνθεί με κοροναϊό, μετρήθηκαν τόσο για τα χαρακτηριστικά της Dark Triad όσο και για τα "Big Five" - ​εξωστρέφεια, καλή προαίρεση, πνευματική διαθεσιμότητα, ευσυνειδησία ​και νευρωτισμός.

Μετρήθηκαν επίσης οι ατομικές αντιλήψεις για την πανδημία COVID-19, χρησιμοποιώντας ένα υπάρχον διαγνωστικό πλαίσιο που περιγράφει τους ανθρώπους, πώς αντιλαμβάνονται οι καταστάσεις σε οκτώ διαστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των υποχρεώσεων του καθήκοντος, της ανάγκης για διάνοια, της δυνατότητας ζευγαρώματος, της ευκαιρίας για εξαπάτηση ή κοινωνικότητας, την παρουσία του αντιξοότητας και των θετικών ή αρνητικών διαστάσεων της κατάστασης.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η συμμόρφωση με τα προληπτικά μέτρα συσχετίστηκε με τον χαμηλότερο μακιαβελισμό, την ψυχοπάθεια και τον ναρκισσισμό, με τα χαρακτηριστικά Dark Triad  γενικά  καταμετρώντας να παρουσιάζουν μια ελαφρώς υψηλότερη διακύμανση μεταξύ των ατόμων από τις μετρήσεις χαρακτηριστικών της προσωπικότητας Big Five.

Ωστόσο, η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι οι ατομικές αντιλήψεις για την κατάσταση πανδημίας του κορανοϊού αντιπροσώπευαν τη μεγαλύτερη διακύμανση.

Χρησιμοποιώντας ορισμένες στατιστικές μεθόδους, τα ατομικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας έγιναν σχεδόν αμελητέα, στη μέτρηση των αποκρίσεων, ενώ η αντίληψη για την κατάσταση προέβλεπε ουσιαστικά την πιθανότητα συμμόρφωσης με περιορισμούς, όπως οι μάσκες προσώπου και οι εντολές κοινωνικής απόστασης. Σύμφωνα με τους συγγραφείς της μελέτης, αυτό υποδηλώνει ότι "το COVID-19 χρησίμευσε ως« ισχυρή κατάσταση », οδηγώντας στην συμμόρφωση περισσότερο από τον ρόλο της προσωπικότητας."

Έτσι, ενώ και οι δύο μελέτες επικυρώνουν συμπεράσματα από τα χαρακτηριστικά της Σκοτεινής Τριάδας - όπως η υπόθεση ότι ο Μακιαβελισμός και ο κυνισμός που αναζητά την εξουσία μπορεί να οδηγήσει σε απόρριψη κυβερνητικών περιορισμών κοροναϊού ως πρόκληση λόγω της ψευδαίσθηση του ατόμου για την εξουσίας- τα ευρήματα που παρουσιάζονται στο "Ποιος συμμορφώνεται με τους περιορισμούς για τη μείωση της εξάπλωσης του COVID-19; " προτείνει ότι η ατομική κατανόηση της πανδημικής πραγματικότητας των ανθρώπων είναι πιο σημαντική από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που ήδη διαθέτουν.

"Γενικά, διαπιστώσαμε ότι ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι αντιλαμβάνονταν την κατάσταση εξηγούσε μεγαλύτερη διαφορά ως προς τη συμμόρφωση από τα χαρακτηριστικά των Big Five παρά των χαρακτηριστικών Dark Triad", έγραψαν ο Zajenkowski και οι συν-συγγραφείς του, συζητώντας τα αποτελέσματά τους.

«Αυτό το εύρημα υποστηρίζει την« ισχυρή υπόθεση” σύμφωνα με την οποία τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας έχουν λιγότερο χώρο για να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην πρόβλεψη συμπεριφορών, όταν οι ενδείξεις υπερτερούν των τάσεων της διάθεσης."

Έτσι, ενώ η μελέτη διαπίστωσε ότι «το να είσαι ανταγωνιστικός, να νοιάζεσαι λίγο για τους άλλους και ο κυνισμός για την αναζήτηση της εξουσίας  μπορεί να δημιουργήσει μια« τέλεια καταιγίδα »των διαθέσεων που οδηγούν σε απροθυμία συμμόρφωσης με μαχητικό τρόπο», οι ερευνητές συμφώνησαν ότι τα ατομικά χαρακτηριστικά μπορούν να εξηγήσουν μόνο ένα μικρό μέρος της συνολικής διακύμανσης των απαντήσεων των ανθρώπων στα περιοριστικά μέτρα πανδημίας.

«Ίσως οι άλλες ατομικές διαφορές μπορεί να είναι πιο σημαντικές», έγραψαν οι ερευνητές σε μια συνεδρίαση που συζητούσε τους περιορισμούς των συμπερασμάτων τους.

"Για παράδειγμα, οι άνθρωποι μπορεί να διαφέρουν ως προς το εκπαιδευτικό υπόβαθρο και τις γενικές ιατρικές γνώσεις τους, τις προτιμήσεις κινδύνου, ή μπορεί απλώς να μην εμπιστεύονται την κυβέρνηση, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν την προθυμία τους να συμμορφωθούν με τους περιορισμούς.

Επιπλέον, κοινωνικές αξίες, θεμελιώδη κίνητρα, και οι ηθικές βάσεις μπορεί να αξίζει να εξεταστούν σε μεταγενέστερη έρευνα για να κατανοήσουμε τα πρότυπα συμμόρφωσης. (" ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ" ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ  ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ;;)
Οι συγγραφείς και των δύο εγγράφων φαίνεται να συμφωνούν με τους περιορισμούς της εξέτασης των χαρακτηριστικών της Dark Triad στην εξήγηση των απαντήσεων στα μέτρα COVID-19.

"Η λεγόμενη σκοτεινή προσωπικότητα δεν είναι τόσο προβληματική απέναντι στην πανδημία όσο θα μπορούσε να υποθέσει κανείς.

Το πιο σημαντικό είναι αυτό που σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι για τον κορονοϊό και για τη λήψη προληπτικών μέτρων", η Magdalena Zemojtel-Piotrowska, συν-συγγραφέας του " Προσαρμοστική και κακή προσαρμογή κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 ", δήλωσε στο PsyPost.
Ενώ οι ψυχοπαθείς και οι ναρκισσιστές ενδέχεται να είναι λιγότερο πιθανό να συμμορφωθούν με τους περιορισμούς του κορωνοϊού, τα στοιχεία δεν υποδηλώνουν ότι οι διαταραχές της προσωπικότητας ευθύνονται για αποτυχίες κοινωνικής απόστασης και ακύρωση της εντολής για την μάσκα.

ΠΗΓΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...

ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ COVID-19.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΤΑΜΠΕΛΕΣ" ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ" ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΩΝ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΑΝΤΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ,

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ "ΨΥΧΙΚΑ" ΑΣΘΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ,

ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣTO ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ "DARK TRIAD", ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ!

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ  ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ! ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΣΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ;;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ COVID-19 ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ COVID-19.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ .... ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ;

ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ή ΤΕΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ;

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΝΑΡΚΙΣΣΟΙ, ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΣΤΕΣ, ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ- ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ;

ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΟΙ "ΛΟΓΙΚΟΙ" ΚΑΙ "ΥΓΙΕΙΣ" ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ "ΑΠΕΙΛΗ" ΤΟΥ COVID-19, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ "ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ";

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ.. "ΕΥΡΗΜΑ" ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΝ "ΙΣΧΥΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ" ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ... "ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ"!!!

- ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ COVID-19 KAI ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ COVID-19 ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ;;;

ΟΤΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ", ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ: "Η λεγόμενη σκοτεινή προσωπικότητα δεν είναι τόσο προβληματική απέναντι στην πανδημία όσο θα μπορούσε να υποθέσει κανείς".

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ  ΟΤΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 ΣΕ ΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ;

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ... ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο Π.Ο.Υ;; Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ;

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ,  ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΕΙΣ ΝΑΡΚΙΣΣΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ, ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ "ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ" ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ... ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!

ΕΔΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ... "ΕΙΔΙΚΟΥ" ΣΥΨΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ: ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ

ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ, ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ!!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

ΣΧΕΔΙΟ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ;

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ!



ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΚΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β'ΑΘΗΝΩΝ ΔΥΤ. ΤΟΜΕΑΣ
egkika.yp.voul.b.athinwn.dyt.tomeas@gmail.com
τηλ. 6942661223













 

 

24 Ιουλ 2020

ΟΙ 12 ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ


"ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

"33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΟΙ"

"...ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ 12 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ.

ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΑΞΙΕΣ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ ΤΟΥ.

ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΥΛΗ "ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ", ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ ΤΟΥ.
ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.
ΑΡΑ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ 1-2-3 ΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ 'ΕΙΣΟΔΟΣ-ΕΞΟΔΟΣ" ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 12 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ..."

"ΚΑΙ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑ "ΓΝΩΘΙ Σ'ΕΑΥΤΟΝ" ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΟΟΜΑΣΤΕ, ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ.

ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΥΛΗ-ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΥΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΩΝ 12 ΑΞΙΩΝ ΣΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ.



ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΚΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β'ΑΘΗΝΩΝ ΔΥΤ. ΤΟΜΕΑΣ
egkika.yp.voul.b.athinwn.dyt.tomeas@gmail.com
τηλ. 6942661223







(ΒΙΝΤΕΟ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ".

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΞΙΑΣ 2,3 ΤΡΙΣ.ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΟ Τ0 2015 ΜΕ 
ΑΡ.ΠΡΩΤ.6199/04-09-2015 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.


  • Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.
  • Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί.
  • Στα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.
  • Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.
  • Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.
  • Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.
  • Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.
  • Η Ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως Θείο Δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.
  • Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ,ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.
  • Όπως επίσης και το ΝΕΡΟ ως Θείο Δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).
  • Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι' αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.
  • Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.



(ΗΧΗΤΙΚΟ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ "ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ".

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
  • Αποτελούν Εθνικό παράγοντα ασφαλείας, εσωτερικό και εξωτερικό.
  • Οι μυστικές υπηρεσίες θα εργάζονται αποκλειστικά προς όφελος και εξυπηρέτηση του Ελληνικού Έθνους και κανενός άλλου. 
  • Οι μυστικές υπηρεσίες έχουν επιφορτιστεί ένα τεράστιο έργο, που είναι άκρως κρίσιμο για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους μας. 
  • Η Πολιτεία θα εξοπλίσει και θα εξασφαλίσει με όλα τα υπερσύχρονα μέσα την υπηρεσία της Εθνικής Ασφαλείας. 
  • Θα παράσχει κάθε υλικοτεχνική υποδομή, ανεξάρτητες πηγές πληροφοριών και προσέγγισης από δορυφορικές εγκαταστάσεις μόνο Ελληνικές και συστήματα υποβοήθησης του έργου τους. 
  • Μισθολογικά θα είναι πλήρως καλυμμένοι για να προσφέρουν τις άκρως απαραίτητες – χρήσιμες υπηρεσίες τους προς την Πολιτεία


ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ- Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ...



ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ 31/07/2020

"ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΙΣ 31-7-2019"

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ!

ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ..

ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΜΕ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ.

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΧΙ ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΟΙ ΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Η ΛΗΘΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΝΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΓΙΑΤΙ Η ΛΗΘΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.. ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ!!

Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.


Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗ.

Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΝΗΜΕΣ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗ.

ΜΟΛΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΣΑΝ ΤΑΙΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ, ΥΔΩΡ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΡΟ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΔΗ, ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΔΩΡ -ΟΧΙ ΝΕΡΟ, ΑΛΛΟ ΝΕΡΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΥΔΩΡ!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ.. ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ!

ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΙΣ 6.28 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ  ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ NASA ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ Ο,ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ “ΗΡΙΔΑΝΟ”. ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ή Η ΓΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΤΟΣΟ ΑΠΕΙΡΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙ!..."

ΠΗΓΗ