ΣΕΛΙΔΕΣ

30 Οκτ 2020

ΤΟ 1 ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΕΝΑ!

 
  
 ΣΕΛ. 160- 165  ".... ΑΡΑ Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΖΕΥΞΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ -ΑΡΜΟΝΙΑΣ.  ΟΠΟΥ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΧΡΟΝΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΟ 1 ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ 1 ΕΝΑ.

ΑΡΑ, ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, Η ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

ΑΡΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ:

 

KAI H ZEYΞΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.

ΑΡΑ Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΩΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ- ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ-ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΑΝΗΚΕΙΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΗΓΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, 

ΟΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΣΟΥ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΛΕΦΘΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΠΟΚΟΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΣΟΥ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. 

"ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ" ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.

ΕΧΕΙΣ ΧΑΘΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΟΛΟΝ ΣΟΥ.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ 1 ΕΝΑ, ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1 ΕΝΑ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 1 ΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 1 ΕΝΑ. 

ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ.

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΣΥΣΤΑΣΗ, ΣΥΝΘΕΣΗ, ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ.

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙΑΙΡΟΥΝ, ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΑΤΟΜΙΚΑ ΨΕΥΤΟΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΣΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΛΟΝ ΜΑΣ.

ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.

ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΗ,

 ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ.

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ, ΚΑΘΕ ΕΛΕΦΘΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. 

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ή ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΩΣΗ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΟΨΕ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΟΛΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.

ΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ   Ι ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ

 ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΤΟΥΣ, 

ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ "ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ" 

ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ "ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ", ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ 

ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ "ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ"

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΟΣΟ ΜΕΝΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ 1 ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ, Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ Ή ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ή ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ. Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΑΡΑ, Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥ ΟΛΟΥ, ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥ. 

ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ, 

ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, 

ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ...."



27 Οκτ 2020

ΟΙ 600 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ

 "ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ

ΣΕΛ 70 - 71 "... ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ 600 ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΟΠΟΥ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

 
 
KAI ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΟΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ, Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ-ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ.
 
ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, 
ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ"
ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ.

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΗΜΑ ΑΥΤΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ,
ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ, ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ.
ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΑΣ ΤΩΝ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ 600 ΠΥΛΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ, ΙΣΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΟΥ;;;

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΕΡΕΣ ΙΣΟΖΥΓΙΕΣ ΟΡΚΩΝ-ΝΟΜΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΝΟΜΩΝ-ΟΡΚΩΝ.

 ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ 600 ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 600 =111, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΑ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΥΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΙΙΙ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΘΕΙΟ ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΩΔΙΚΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΥΛΩΝ, ΧΡΗΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΠΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΔΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΟΥΣ...."

https://www.aitherikigrafi.gr/iliako-kosmiko-oraloi-13-omega

  Ηλεκτρονική εφημερίδα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

 

ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΜΑΣ!

 

 

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. 


ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

 
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.
ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
EΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΜΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ.

 
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ; TI ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ;
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.



 

 

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΣΑ "ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ";;;

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ Ή ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ;;

ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΦΙΔΙΑ ΝΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ;

ΠΩΣ "ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ" ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ;;

Το μακρύ χέρι των Γερμανών και τα πρόσωπα που συνδέονται άμεσα με τα συμφέροντα του Βερολίνου, τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και φτάνουν μέχρι το Μαξίμου. Οι «συγγένειες», οι σχέσεις διαπλοκής, οι συμπτώσεις

Άνθρωπος της Γερμανίας, με σχέσεις φιλίας με ιδρύματα και οργανισμούς, με σκοτεινή διαδρομή στην παγκόσμια σκηνή. Επιχειρηματίας με σχέσεις συνεργασίας με όλη την επιχειρηματική ελίτ της Ελλάδας. 

Καθηγητής πανεπιστημίου και πρόεδρος σε δεξαμενές σκέψης, που μόνο σκοπό έχουν πώς να πείσουν την κοινή γνώμη πόσο καλύτερη θα είναι η ζωή των Ελλήνων αν δώσουμε στους γείτονές μας κάποια «κομμάτια γης ή βράχια» ή το μισό Αιγαίο, που το χρειάζονται. Φίλος με την πλειοψηφία της πολιτικής ζωής της χώρας, με σχέσεις οικειότητας που φτάνουν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου.

Ένας άνθρωπος επιρροής, ο οποίος είναι ένας από τους αποστόλους του εθνικού μαρασμού και της άνευ όρων αποδοχής όλων των τουρκικών επιδιώξεων έναντι της Ελλάδας, μέσα από έναν προσχηματικό διάλογο.

Σε αυτά τα χαρακτηριστικά αντιστοιχεί το ονοματεπώνυμο ενός ανθρώπου: Λουκάς Τσούκαλης. 

Πρόεδρος της εταιρίας ΕΜΑ Α.Ε., η οποία είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της γερμανικής εταιρίας ελαστικών CONTINENTAL, καθηγητής Ευρωπαϊκής Οργάνωσης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ένας από τους Ελληνες που έχουν σχέσεις με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και με τον Σόρος. Πρόεδρος του εθνομηδενιστικού ιδρύματος ΕΛΙΑΜΕΠ, με ισχυρές φιλίες και σχέσεις στον επιχειρηματικό και τον δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ειδικότερα για το Μαξίμου ο κ. Τσούκαλης φαίνεται να είναι προνομιακός συνομιλητής με πολλούς τρόπους, είτε με τις φιλικές σχέσεις με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη είτε με το οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά και μέσω του στελεχιακού δυναμικού του πρωθυπουργικού μεγάρου, στο οποίο ο Λουκάς Τσούκαλης έχει άμεσες προσβάσεις.

Άνθρωπος των Γερμανών, με ισχυρές οικονομικές διασυνδέσεις με το Βερολίνο, πρόεδρος εθνομηδενιστικού ιδρύματος, με ισχυρή επιρροή μέσα στο Μαξίμου, την ώρα που οι Γερμανοί μάς σπρώχνουν σε διάλογο με την Τουρκία…

Μοναδικός αντιπρόσωπος του γερμανικού κολοσσού που συνεργάστηκε με τον Χίτλερ!

Να πιάσουμε την ιστορία από την αρχή. Την εταιρία στην οποία είναι τώρα πρόεδρος ο Λουκάς Τσούκαλης, του ΕΛΙΑΜΕΠ, την ίδρυσε ο πατέρας του το 1956. Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της συνεργάζεται με γερμανικές εταιρίες, πρώτα με την εταιρία ελαστικών Englebert, που στη συνέχεια μετονομάστηκαν σε Uniroyal. 

Στη συνέχεια η εταιρία ΕΜΑ Α.Ε. γίνεται η πρώτη που εισάγει στην Ελλάδα τα λιπαντικά ARAL, της μεγαλύτερης γερμανικής εταιρίας πετρελαιοειδών, τα οποία αντιπροσωπεύει μέχρι σήμερα, έχοντας τα αποκλειστικά διακαιώματα διανομής και εμπορίας στην Ελλάδα.

Τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής και εμπορίας στην Ελλάδα έχει και για τα προϊόντα της εταιρίας CONTINENTAL AG, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες ελαστικών στον κόσμο και, φυσικά, γερμανική, με ιστορία που ξεπερνά τον αιώνα, μια και ιδρύθηκε στο Ανόβερο το 1871. 

Μάλιστα, η εταιρεία ελαστικών CONTINENAL AG ήταν ένα από τα βασικά γρανάζια στην πολεμική μηχανή του Χίτλερ και των ναζί που αιματοκύλισαν τον κόσμο. Στην ιστοσελίδα της μητρικής εταιρίας υπάρχει καταγεγραμμένη η ιστορία της, ακόμη και οι πιο μαύρες πτυχές της, με την επισήμανση: «Από το 1933 έως το 1945 η CONTINENTAL εξελίχθηκε σε έναν σημαντικό προμηθευτή της βιομηχανίας πολέμου του Χίτλερ και των ναζί».

Δεν αποτελεί μομφή για μια εταιρία, όπως αυτή στην οποία είναι πρόεδρος ο κ. Τσούκαλης, να συνεργάζεται με εταιρίες γερμανικών συμφερόντων. Είναι περίεργη η συγκυρία, που προκαλεί ερωτήματα που μάλλον δεν θα απαντηθούν, γιατί τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τις απαντήσεις είναι μεγάλα. 

Από τον κύκλο εργασιών της ελληνικής εταιρίας, πάντως, γίνεται κατανοητό ότι ο κ. Τσούκαλης εκπροσωπεί το γερμανικό κεφάλαιο στην Ελλάδα ως αντιπρόσωπος μιας από τις εταιρίες κολοσσούς της Γερμανίας. Και αυτό από μόνο του δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά ο κ. Τσούκαλης δεν είναι πρόεδρος μόνο στην εταιρία που συνεργάζεται με τη γερμανική CONTINENTAL AG και άρα εκπροσωπεί τα συμφέροντά της, αλλά είναι πρόεδρος και του ΕΛΙΑΜΕΠ, που προωθεί έναν διάλογο εφ’ όλης της ύλης με την Τουρκία, άρα βρίσκεται στη γραμμή της Γερμανίας που επιθυμεί και επιδιώκει το ίδιο.

Βρίσκεται στη γραμμή της Γερμανίας, η οποία έχει τεράστια οικονομικά συμφέροντα στην Τουρκία. Το ΕΛΙΑΜΕΠ εκπροσωπεί την απόλυτα εθνομηδενιστική τάση στην Ελλάδα, με τους συνεργάτες του να εκφράζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την πεποίθησή τους ότι πρέπει να δώσουμε στην Τουρκία ό,τι μας ζητάει για να μας αφήσει ήσυχους. 

Από τον Σόρος μέχρι τον Σαμαρά και τα Panama Papers

Αναλύσαμε τη στενή σχέση μεταξύ του κ. Τσούκαλη και της Γερμανίας μέσω των εμπορικών συναλλαγών που έχουν. Δεν είναι κατακριτέες οι εμπορικές συναλλαγές, είναι όμως περίεργες οι συμπτώσεις.

Για παράδειγμα, αν δούμε ποιοι συμμετέχουν στο Δ.Σ. της εταιρίας του κ. Τσούκαλη, δημιουργούνται και νέα ερωτήματα με τις διαπλεκόμενες σχέσεις, που φτάνουν μέχρι τον Σόρος, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πρόεδρος του Δ.Σ. είναι ο κ. Τσούκαλης και μέλη του είναι, μεταξύ άλλων, ο Αρίστος Δοξιάδης, ο Μάρκος Βερέμης, ο Παναγιώτης Μπερνίτσας.

Ο Αρίστος Δοξιάδης είναι αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ερευνας Τεχνολογίας και Καινοτομίας (ΕΣΕΤΕΚ), από το οποίο αποχώρησε πρόσφατα ο πρόεδρος Μανώλης Δερμιτζάκης, καταγγέλλοντας τον κ. Μητσοτάκη για αθέτηση όσων είχαν συμφωνήσει, αλλά και για την ανυπαρξία αναπτυξιακού σχεδίου για τη χώρα. 

Ο κ. Δοξιάδης είναι επίσης μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΙΟΒΕ και του Διοικητικού Συμβουλίου του Solidarity Now. 

Ναι, της ΜΚΟ που ανήκει στον Σόρος. Στην ίδια ΜΚΟ, στο ίδιο Δ.Σ., μαζί με τον κ. Δοξιάδη, είναι ο Στέλιος Ζαβός, αδελφός του Γιώργου Ζαβού, υφυπουργού αρμόδιου για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, δηλαδή υπεύθυνου για να ελέγχει τις τράπεζες. 

Ο Στέλιος Ζαβός έχει στενές σχέσεις με τον Τζορτζ Σόρος και είναι αυτός που έχει τη διαχείριση της ΜΚΟ Solidarity Now στην Ελλάδα. Πάντως πολλά μέλη του Δ.Σ. της ΜΚΟ του Σόρος μετέχουν και στο ΕΛΙΑΜΕΠ, όπως για παράδειγμα οι κ. Ροζάκης και Μπουτάρης. Ακόμη ένα πρόσωπο με συγγενική σχέση με τον πρωθυπουργό που μετέχει στο ΕΛΙΑΜΕΠ και στη ΜΚΟ του Σόρος Solidarity Now είναι η Νίκη Λυμπεράκη, η οποία είναι γενική διευθύντρια του Solidarity Now και μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Σχέσεις που φτάνουν μέχρι και τον πρωθυπουργό, μέσω της συμμετοχής σε διάφορους οργανισμούς, έχει και ο Μάρκος Βερέμης, ο οποίος, μεταξύ των άλλων, είναι μέντορας της Endeavor και του Openfund, συμμετέχει στο Δ.Σ. του ΙΟΒΕ, καθώς και στο εποπτικό συμβούλιο της διαΝΕΟσις. 

Ο κ. Βερέμης είναι και στο Δ.Σ. της Endeavor Greece, που ιδρύθηκε από τη σύζυγο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Το όνομα του Παναγιώτη Μπερνίτσα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Hot Doc», έχει εμφανιστεί στα Panama Papers, δίπλα σε αυτό του κ. Παπασταύρου, ο οποίος ήταν ο εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά. 

Φιλικές σχέσεις με τον Σαμαρά φέρεται ότι έχει και ο Παναγιώτης Μπερνίτσας, ο οποίος συμμετείχε και στη διοίκηση του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, υπό τον Αλέξανδρο Σαμαρά, αδελφό του πρώην πρωθυπουργού. 

Στο ινστιτούτο αυτό συμμετείχε και η σύζυγος του Αλέξανδρου Σαμαρά, Ευτυχία Παγίδα-Σαμαρά, η οποία επίσης είναι στη «λίστα Λαγκάρντ» μαζί με την οικογένειά της. 

Ο κ. Μπερνίτσας συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις του Ελληνικού Δημοσίου για το σύστημα ασφαλείας C4I, ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Siemens, εκπροσωπώντας τη στην υπόθεση συμφωνίας συμβιβασμού με το Ελληνικό Δημόσιο.

Οι συμπτώσεις που δείχνουν ένα πολυπλόκαμο σύστημα σχέσεων και συμφερόντων, που γυρνάει γύρω από τους ίδιους ανθρώπους, γεννά τα περισσότερα ερωτήματα και γεμίζει με υποψίες καθέναν που ψάχνει τις διαδρομές της εξουσίας και του χρήματος και τελικά τη γραμμή που τα ενώνει.  

Δεν τελειώνουν όμως εδώ οι στενές σχέσεις του ανθρώπου του γερμανικού κεφαλαίου στην Ελλάδα με την εξουσία και δη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παρουσιάσεις βιβλίων του Τσούκαλη με ομιλητή τον Μητσοτάκη

Οι φιλικές σχέσεις του πρωθυπουργού με τον Λουκά Τσούκαλη έχουν παρελθόν και, όπως φαίνεται, και μέλλον. Είναι φανερό ότι χαίρουν αλληλοεκτίμησης, καθώς δεν εξηγείται αλλιώς ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετέχει σε εκδηλώσεις όπου παρουσιάζονται τα συγγραφικά πονήματα του καθηγητή όχι ως κοινό, αλλά ως ένας από τους βασικούς ομιλητές σε αυτές τις παρουσιάσεις των βιβλίων. 

Ο κ. Μητσοτάκης, στην πρώτη παρουσίαση, ήταν μάλιστα υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και συμμετείχε σε ένα πολύ… χαρακτηριστικό πάνελ, μαζί με τον κυρία Διαμαντοπούλου, τον κ. Γιαννίτση και τον κ. Σταθάκη. Η παρουσίαση αυτή έγινε στις 5 Μαΐου 2014 και αφορούσε το βιβλίο «Η Δυστυχής Ενωση: Η Ευρώπη Χρειάζεται μια Νέα Μεγάλη Συμφωνία».

  Παραθέτουμε μόνο ένα μικρό απόσπασμα από όσα είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τότε και, όπως θα καταλάβετε, ποτέ δεν λείπει η… Γερμανία από το τραπέζι: «…Συμφωνώντας με τον συγγραφέα πως ο κίνδυνος εφησυχασμού στην Ευρωπαϊκή Ενωση είναι υπαρκτός, έκρινε απαραίτητη τη λήψη πιο δραστικών αποφάσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, θεωρώντας τον ρόλο της Γερμανίας για μια νέα μεγάλη συμφωνία καθοριστικό. Παρ’ όλα αυτά, κατά την άποψή του, η μεγαλύτερη πρόκληση θα είναι η πολιτική νομιμοποίηση μελλοντικών αποφάσεων».

Στην επόμενη παρουσίαση βιβλίου του Λουκά Τσούκαλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αρχηγός της Ν.Δ. Είναι Ιανουάριος του 2017 και ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Στουρνάρα, τον κ. Καμίνη και τον κ. Μάρκαρη μιλά για το βιβλίο του Λουκά Τσούκαλη με τίτλο «Υπεράσπιση της Ευρώπης». Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη, η οποία εμφανίζεται στις ομάδες συμβούλων του ΕΛΙΑΜΕΠ και τότε και τώρα.

Σήμερα η κυρία Χούκλη… κατοικοεδρεύει στο Μαξίμου μαζί με όλους τους υπόλοιπους της επικοινωνιακής ομάδας του πρωθυπουργού.

34 χορηγοί, ανάμεσά τους βρίσκονται 10 πρεσβείες!

Ελληνικό Ιδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής. Το ΕΛΙΑΜΕΠ, των πολλών χορηγιών από πρεσβείες. Από τους 34 χορηγούς του think tank οι 10 είναι ξένες πρεσβείες στην Ελλάδα. 

Και, όπως φαίνεται, σε κανέναν δεν προκαλεί ερωτήματα η στενή σχέση του ΕΛΙΑΜΕΠ με το Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν είναι μόνο ο πρόεδρος Λουκάς Τσούκαλης, είναι και ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού Θάνος Ντόκος, πρώην γενικός διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ, είναι και η Μαρία Χούκλη, είναι και οι σχέσεις μελών διοικητικών συμβουλίων εταιριών και ΕΛΙΑΜΕΠ με συγγενικά πρόσωπα του πρωθυπουργού.  

Είναι και το γεγονός ότι παντού σε όλη αυτή την αλυσίδα ανθρώπων και σχέσεων με το εθνομηδενιστικό ΕΛΙΑΜΕΠ, που έχει ριζώσει στο πρωθυπουργικό μέγαρο, εμφανίζεται η Γερμανία. 

Είτε με χορηγίες της πρεσβείας της στο think tank είτε μέσω της εταιρίας του προέδρου του. Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το ΕΛΙΑΜΕΠ, τα οποία αφορούν μεν τις εθνομηδενιστικές απόψεις που εκφράζει, αλλά υπάρχουν και κάποια που σχετίζονται με τον τρόπο με τον οποίο περνούν ή επιβάλλονται στην κοινή γνώμη αυτές οι απόψεις.

Όπως στη λίστα με τους χορηγούς υπάρχουν πρεσβείες και τράπεζες, στη λίστα με τους συνεργάτες υπάρχουν δημοσιογράφοι οι οποίοι εργάζονται σε συγκεκριμένα μέσα και μεταφέρουν απόψεις μέσω εντύπων ή μέσω τηλεόρασης και διαδικτύου.

Πολλοί δημοσιογράφοι, όπως οι Αγγελος Αθανασόπουλος, συντάκτης και αρθρογράφος στις εφημερίδες «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», Νικόλας Βουλέλης, διευθυντής της «Εφημερίδας των Συντακτών», Μιχάλης Μητσός, δημοσιογράφος της εφημερίδας  «ΤΑ ΝΕΑ», Παύλος Τσίμας, Γιάννης Παπαγεωργίου, δημοσιογράφος, εκδότης «Athens Digest».

 ΠΗΓΗ  https://www.dimokratianews.gr/

ΠΗΓΗ 

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ -ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ-ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΤΕ ΣΕ FUNDS ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ Ή ΞΕΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ;;

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.

 ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ, ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

 ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ"

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ. 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ Γ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΤΕΛΟΣ ΟΙ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ" ΧΡΕΟΥΣ, ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑΣ. 

ΤΕΛΟΣ Η ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΓΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ!

 Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ, ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΔΑΝΕΙΚΑ!

"...ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ..."

 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ 

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ!!

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΜΕΝΑ!

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΕΙ!


 


 

 

 

 




 
















ΠΗΓΗ

25 Οκτ 2020

ΧΡΟΝΟΣ: Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΟΜΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΡΙΩΝ

 

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 

ΣΕΛ. 176-182 "....Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΡΙΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ, ΤΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΟΥΣ ΩΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ.

Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΟΜΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΧΡΟΝΟΧΡΟΝΟΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΕΤΣΙ, Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ
ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟΧΡΟΝΟ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ.
 

ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΘΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.

ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΚΙΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ, ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ, ΒΙΟ, ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗΠΑΝΤΑ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΡΟΗ.

ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ.

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Ή ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ, ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ, 

ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΩΡΑ (ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΟΥ) ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΕΙΡΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΑΧΡΟΝΟΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΠΕΙΡΟΣ. 

ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ  ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟΧΡΟΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟΧΡΟΝΟ ΣΕ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΚΕΝΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΣ ΖΩΗΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΤΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΒΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

ΟΜΩΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ, ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

ΕΤΣΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ  ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ, ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 6 ΕΞΙ ΠΛΗΡΗ ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 6 ΕΞΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.

ΕΤΣΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΗ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ. 

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ 6 ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΙ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 6 ΕΞΙ ΩΣ ΤΑ 12 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ

ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ.


ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΑΧΡΟΝΟΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΜΑ  ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΗ ΣΩΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟΙ ΔΙΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η 9 ΕΝΝΕΑ, ΕΝ- ΝΕΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ, ΦΡΕΣΚΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. 

 

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΑΕΝΑΗ, ΑΠΕΙΡΗ, ΑΧΡΟΝΗ, ΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΕΛΙΞΗ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ...."