ΣΕΛΙΔΕΣ

29 Σεπ 2021

ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΤΙΑΤΩΝ

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ "ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ"

ΣΕΛ 5 - 9 


"... ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ-ΘΕΟΓΟΝΙΑ
ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟΥ 
ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΑΜΕΘΕΚΤΟΥ ΝΟΥ
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕ ΩΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΑΕΝΑΩΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΘΕΙΟΝ ΦΩΣ
ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΤΙΑΤΩΝ
ΩΣ ΑΙΤΙΑΤΟΝ ΝΟΗΤΟΝ

Η ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΑΙΤΙΟΥ
ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝΟΣ
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ


ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ 
ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ
ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΜΑ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΓΕΝΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΗΛΑΔΗ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ

ΩΣ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ
ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ
 ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΡΙΣΤΟΝ
 ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

-ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΑΙΤΙΑΤΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝΟΣ 
 ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΝΟΥ-

 ΠΟΥ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΤΟΥ
 ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ


ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ
ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ

ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΜΕΡΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΝΟΥ
ΕΧΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΖΩΟΓΟΝΟ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ 
-ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΩΣ ΒΙΟΣ-
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ
ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ.

ΑΥΤΗ Η ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ
ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΥ
ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


ΟΠΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ
ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ
ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ
ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ

Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΡΦΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ
Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ.

Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΛΟΓΩ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΙΝΗΣΗ
 ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ.

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΣΟΤΗΤΟΣ
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ
ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΑΥΤΟ ΕΠΙΦΕΡΕΙ
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ 
ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ

ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ -ΚΑΤΕΛΙΞΗΣ-
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ

ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΤΩΤΙΚΑ ΟΡΙΑ
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ
Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗΣ
ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΡΕΦΕΙ Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ

ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ
ΑΝΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ..."

                                                         https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

27 Σεπ 2021

"Α.Ε.Π.Π."Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Νέα βόμβα: Όχι μόνο (καταγγελίες) για σεξ και βιασμούς στην Α.Ε.Π.Π., αλλά και σκιές για “μεσιτικά” από 30.000 – 100.000 ευρώ

Η άλλη όψη του καταγγελλόμενου σκανδάλου στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών 
 ( Α.Ε.Π.Π.) αφορά σκιές με οικονομικές συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, πέραν των σεξουαλικών παρενοχλήσεων. 

Καταγγέλλεται η εμπλοκή ορισμένων δικηγορικών εταιρειών.

Οι συνεχείς καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, απόπειρες βιασμών γυναικών, ο καταγγελλόμενος βιασμός Πρωτοδίκου, οι φερόμενοι ως εκβιασμοί, κ.λπ., είναι η μία όψη της καταγγελλόμενης δράσης του παραιτηθέντα μεγαλοστελέχους της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.) και πρώην προέδρου Εφετών των Διοικητικών Δικαστηρίων.

Η άλλη όψη είναι το οικονομικό σκέλος, καθώς καταγγέλλονται συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, που κυμαίνονται από 30.000 έως 100.000 ευρώ, ανάλογα με το ύψος της προμήθειας, του δημόσιου έργου, κ.λπ. 

Σε αυτή προστίθεται τρίτη και πλέον αθέατη πλευρά, που αφορά καταγγελίες για ορισμένες δικηγορικές εταιρίες που είχαν συνεχή και αδιάλειπτη συνεργασία με την Α.Ε.Π.Π.. 
Κάτω απο αυτή τη γραμμή υπήρχαν στο παρασκήνιο και άλλες αθέατες δικηγορικές εταιρείες, οι οποίες συνεργάζονταν στο παρασκήνιο δορυφορικά με τις «επίσημα» συνεργαζόμενες δικηγορικές εταιρείες.

Οι δικηγορικές αυτές εταιρείες –σύμφωνα με τις καταγγελίες- απαρτίζονται κατά κανόνα από παιδιά πρώην δικαστών, που οι πατεράδες τους, υπηρέτησαν στις ανώτατες βαθμίδες των Ανώτατων Δικαστηρίων της χώρας και όχι μόνο (ο ένας μάλιστα διετέλεσε και σε ανώτατο πολιτειακό αξίωμα).

Διορισμοί;

Παράλληλα, «σκιές» παρουσιάζονται και στις σχέσεις πρώην προέδρου ενός εκ των τριών ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας και πρώην προέδρου Δημόσιου φορέα, ο οποίος φέρεται να έδινε το «πράσινο φως» για την πρόσληψη δικηγόρων στην Α.Ε.Π.Π., κατά κανόνα γυναικών. 

Τις γυναίκες φέρεται να υποδείκνυε το παραιτηθέν μεγαλοστέλεχος της Α.Ε.Π.Π., έτσι ώστε αφενός να είναι πειθήνιες και αφετέρου να μπορεί να δημιουργεί «το χαρέμι του», όπως έχει καταγγείλει η Πρωτοδίκης η οποία ισχυρίζεται ότι βιάσθηκε από εκείνον.

Επίσης, κουμπάρος του παραιτηθέντα μεγαλοστελέχους της Α.Ε.Π.Π., μόλις είδαν το φως της δημοσιότητας τα δημοσιεύματα με τις καταγγελίες για τα σεξουαλικά δρώμενα, αμέσως παραιτήθηκε πρώτος από την Αρχή και μετά ακολούθησε εκείνος, όταν τα δημοσιεύματα είχαν πλέον διογκωθεί.

Ο κουμπάρος ο οποίος εργαζόταν στην Α.Ε.Π.Π. είναι φίλος από τα παλιά και κοντοχωριανός με τον πρώην πρόεδρο Ανωτάτου Δικαστηρίου και πρώην πρόεδρο δημόσιου φορέα που φέρεται να βοηθούσε για του διορισμούς δικηγόρων κ.λπ. στην Αρχή. 
Ο κουμπάρος, όπως καταγγέλλεται, έστηνε τις συνθέσεις της Αρχής, προκειμένου να εκδίδονται αρεστές αποφάσεις για τους «ενδιαφερόμενους».

Αναγκαίο είναι να διευκρινιστεί, ότι η Α.Ε.Π.Π., που συστάθηκε με το άρθρο 347 του ν. 4412/2016, έχει ως έργο την επίλυση των διαφορών επί δημοσίων έργων, προμηθειών και υπηρεσιών, ύστερα από την άσκηση προδικαστικής προσφυγής των ενδιαφερομένων. 

Νέα καταγγελία

Η νέα επώνυμη καταγγελία είναι από επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και την Αμερική και είχε εμπλακεί στα γρανάζια της Α.Ε.Π.Π. 
Ο καταγγέλλων επιχειρηματίας στην Ελλάδα συμμετέχει σε διαγωνισμούς του Δημοσίου. Ο επιχειρηματίας στην καταγγελία του αναφέρει, μεταξύ των άλλων, τα εξής:

«Έχω επισκεφθεί πολλές φορές την ΑΕΠΠ και τον ….., καθώς και άλλα φυντάνια, όπως ….. (όλοι τους τσιράκια του … που εκτελούσαν στην κυριολεξία της λέξεως την εταιρεία μας, αλλά και άλλες πολλές ανύποπτες εταιρείες με ανυπόστατες και αντιφατικές αποφάσεις διότι αρνούμεθα να πληρώσουμε.

Σε αυτή την ιστορία μεγάλο ρόλο παίζει και ο γραμματέας, ονόματι …., ο οποίος με εντολή του …, όριζε το κλιμάκιο που θα εκδικαζόταν η προσφυγή αυτών που πλήρωναν ή αυτών που αντιστεκόντουσαν και έπρεπε να τιμωρηθούν. Έτσι το κλιμάκιο 2 και 6 ήταν τα δικά τους όπου εκτελούντο οι εντολές.

Ειδικώς ο …. που συμπτωματικά είναι και κουμπάρος του …., έχει αφήσει εποχή με τις αντικρουόμενες – αντιφατικές αποφάσεις για το ίδιο θέμα, αναλόγως ποιος έδινε τα περισσότερα (έχουμε σωρεία αποφάσεων του που εάν αξιολογηθούν νομικώς θα γελάει το πανελλήνιο).

Βεβαίως μόνο σύμπτωση δεν είναι ότι ο … μετά τις πρόσφατες καταγγελίες, παραιτήθηκε, σαν τους ποντικούς που πηδούν από το καράβι μόλις αυτό βουλιάζει.

Την όλη φάμπρικα την γνώριζα και την τροφοδοτούσαν δικηγορικά γραφεία από έξω , όπως του … (άλλος λαμπρός κύριος, πρώην πρόεδρος εφετών, πρόεδρος …, πρόεδρος … και δεν συμμαζεύεται. Με όλες τις κυβερνήσεις άξιος υπηρέτης της δικαιοσύνης, αυτός από τη θέση του … διόριζε τους δικηγόρους στην Α.Ε.Π.Π.!!).

Κυρίως, οι αξιότιμοι εισηγητές των κλιμακίων, μέσω αυτών των διασυνδέσεων με τα δικηγορικά γραφεία ανελάμβαναν να συντάξουν οι ίδιοι τις προσφυγές και μετά μέσω του …, ορίζονται ως εισηγητές που έκριναν την προσφυγή που είχαν συντάξει οι ίδιοι. 

Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει. 

Η αμοιβή κυρίως κυμαίνεται από 30.000 έως και 100.000 αναλόγως του ύψους του διαγωνισμού.

Είχα διαμαρτυρηθεί στον … πολλές φορές, ο οποίος με καθησύχαζε και με προέτρεπε να μην ασχολούμεθα με τους διαγωνισμού γιατί ήταν ακριβό σπορ και το μαγαζί είχε κλείσει!!

Αυτά τα ολίγα για τους αδιάφθορους δικαστές της Α.Ε.Π.Π. που αν διεξαχθεί ολοκληρωμένος έλεγχος ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, θα τρομάξει όλος ο δικαστικός κλάδος».
 
Δεύτερη καταγγελία

Σε άλλη δεύτερη καταγγελία του, ο ίδιος επιχειρηματίας αναλύει τον τρόπο λειτουργίας της Α.Ε.Π.Π., το πώς λειτουργούσαν κάποιοι ως δορυφόροι, πως κάποιες εταιρείες μέσα σε μία νύκτα ανδρώθηκαν, αν και δεν είχαν καμία σχέση, με το νέο αντικείμενο εργασιών τους, κ.λπ.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας αναφέρει:

«Τα τελευταία δυο χρόνια, λόγω αυξημένων κονδυλίων ΤΕΒΑ, στους διαγωνισμούς του δημοσίου, εκτός των παραγωγικών εταιρειών όπως η δική μας, της …, άρχισαν να εμφανίζονται και μερικές (2-3) μικρές εμπορικές εταιρείες διανομών τροφίμων οι οποίες κατά περίεργο τρόπο «κατάφεραν» να πλησιάσουν τους αρμόδιους της Διαχειριστικής Αρχής των ΤΕΒΑ και να «στήσουν» τους διαγωνισμούς.

Τζίρος αυτών των διαγωνισμών, άνω των 150.000.000 € ετησίως. 

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ οι επιτήδειοι, έχοντας ειδική σχέση με τους ανθρώπους της Διαχειριστικής Αρχής (η οποία δήθεν εγκρίνει τις διακ/ξεις που τους υποβάλλουν οι άλλοι καλοί υπάλληλοι των κατά τόπων περιφερειών-δήμων που έχουν πάρει το σχέδιο) ήδη γνωρίζουν εκ των προτέρων που θα βγει η κάθε διακ/ξη και ετοιμάζονται, (μισθώνουν αποθήκες, ετοιμάζουν πωλήσεις -τιμολόγια κ.τ.λ.), ώστε μόλις προκηρυχθεί η διακ/ξη είναι οι μόνοι που έχουν τις προϋποθέσεις!!

Βεβαίως αυτό δεν θα ήταν αρκετό αν δεν υπήρχε και εκ μέρους της δικαιοσύνης Α.Ε.Π.Π. (Ανεξάρτητη επιτροπή προσφυγών), μια σίγουρη «βοήθεια».

 Διότι, επειδή στην αξιολόγηση οι διάφορες επιτροπές αξιολόγησης, οι καλοί άνθρωποι που ανέφερα προηγουμένως, φροντίζουν να αποκλείουν για ασήμαντες λεπτομέρειες όλους τους συμμετέχοντες, πλην του δικού τους, που έστησε το διαγωνισμό και τους οφείλει το κάτι τις, όλοι οι αποκλεισμένοι προσφεύγουν στην Α.Ε.Π.Π. ελπίζοντας ότι θα αποκατασταθεί η ομαλή και δίκαιη συμμετοχή τους, καθότι οι λόγοι αποκλεισμού τους ποικίλουν…]

Είναι γνωστό σε όλες τις εταιρείες που συμμετέχουμε και κατά καιρούς προσφύγαμε στην Α.Ε.Π.Π. (Μάλιστα έχουμε διαμαρτυρηθεί επανειλημμένως γραπτώς και προφορικώς στον …), ότι μόνο το δίκιο σου δεν μπορείς να βρεις στην Α.Ε.Π.Π.

Υπάρχουν 3-4 επίορκοι «δικαστές» που πλαισιώνουν τα κλιμάκια οι οποίοι αναλαμβάνουν επ´ αμοιβή να συντάσσουν τις προσφυγές αυτών των 2-3 εταιρειών και μετά φροντίζουν να αναθέτονται αυτές οι προσφυγές στα κλιμάκια που έχουν ορισθεί εισηγητές… 

Όποτε, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ. 

Αξίζει να δείτε αποφάσεις μνημεία. 
Αναλόγως ποιος προσφεύγει, ο ίδιος ο εισηγητής, για το ίδιο θέμα βγάζει διαφορετικές – αντικρουόμενες αποφάσεις. 

Αυτό μας δικαιολογείται, όταν διαμαρτυρόμεθα, ότι οφείλεται στην ανεξαρτησία των εισηγητών!! 
Μα πρόκειται για τον ίδιο εισηγητή για το ίδιο θέμα !!! 
Απλώς αλλάζουν οι διάδικοι. 
Σε τι στοχεύουν αυτές οι αλλοπρόσαλλες και κατευθυνόμενες αποφάσεις.
 Επειδή για να προσφύγει κάποιος στην Α.Ε.Π.Π. πληρώνει παράβολο 15.000 €, όταν απορριφθεί η προσφυγή σου 2-3 φορές, απογοητεύεσαι και δεν επαναλαμβάνεις το «λάθος» να τα βάλεις με το σύστημα.

(Από προσωπική εμπειρία, όταν διαμαρτυρήθηκα, μου είπαν γιατί χαλάω τα λεφτά μου, να κοιτάξω να ασχοληθώ με άλλες δουλειές διότι στην Α.Ε.Π.Π. το μαγαζί έχει κλείσει δεν χωράει άλλους)… 

Επειδή όμως τα λεφτά είναι πολλά, δεκάδες εκατομμύρια, αξίζει να δούμε τις συμπτώσεις, έτσι δεν δουλεύουν οι ανακριτές;

Μόλις ήρθαν τα ΤΕΒΑ των πολλών εκατομμυρίων άνοιξε η όρεξη των απανταχού σαλτιμπάγκων τρωκτικών του Δημοσίου, και φρόντισαν να αλλάξουν οι όροι και προϋποθέσεις, με αποτέλεσμα στους διαγωνισμούς αυτού του είδους να μη μπορούν να συμμετέχουν εταιρείες με διαδρομή δεκάδων ετών και να αμφισβητείται η οικονομική τους και επαγγελματική επάρκεια από τυχάρπαστες εταιρείες των 2-3 ετών με κεφάλαιο 100.000!

Σε αυτούς τους διαγωνισμούς όλες οι διακ/ξεις είναι copy paste και δεν διαφέρουν ούτε στην σελιδοποίηση παρά το γεγονός ότι συντάχθηκαν από περιφέρειες που απέχουν εκατοντάδες χιλιόμετρα και δημοσιεύτηκαν την ίδια περίοδο.

Σε αυτούς τους διαγωνισμούς η συμμετοχή ήταν πενιχρή και το αποτέλεσμα το ίδιο. Μετά την αξιολόγηση όλοι απορρίπτονται, εκτός του κολλητού.

 Αν έκανες προσφυγή στην Α.Ε.Π.Π., οι περισσότερες πήγαιναν στο κλιμάκιο 2 και 6 όπου περίμεναν οι «αδέκαστοι» εισηγητές, πάντα οι ίδιοι, και έσφαζαν με μεγάλη προσοχή όλους. 
Βεβαίως κάπου κάπου για να μην εκτιθέμεθα, σε μικρές δουλειές μη φαντάζεστε τίποτα μεγάλους διαγωνισμούς, δικαίωναν και κανα φουκαρά. (Αλλά πάντοτε δικαίωναν και τον δικό τους, μη χάσει και το παράβολο!).

Όταν όμως ορισμένες περιφέρειες δεν ήταν στο κόλπο ή δεν μπορούσαν να τα βρουν, τότε οι διαγωνισμοί γίνονται με το παλιό σύστημα και ω! του θαύματος, η συμμετοχή είναι μεγάλη και οι διαγωνισμοί τελειώνουν μέσα σε 2-3 μήνες, τα τρόφιμα μοιράζονται γρήγορα και δεν προκύπτει κανένα πρόβλημα».



Η Α.Ε.Π.Π ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ...
ΚΑΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ... ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ "ΛΥΝΕΙ" ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, "ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ" ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΑΒΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ "ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ",- ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ- ΞΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΣΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΕ ΒΑΘΕΙΑ ΣΗΨΗ.

ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ, ΒΙΑΣΜΟΙ, ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, "ΑΘΕΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ-  ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ. 
 "ΕΤΑΙΡΙΕΣ" ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ!! ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ... ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ... ΠΡΕΠΕΙ!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΔΥΣΟΣΜΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΝΕΙ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ... "ΠΙΤΑ" ΚΑΙ ΤΟ "ΜΑΧΑΙΡΙ";;

ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ Η "ΠΙΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ...
 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΑΧΑΙΡΙ" ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ... ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ -ΣΧΕΔΟΝ- ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ "ΕΝΤΟΛΗ" ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ... ΤΗΣ ΚΑΛΠΙΚΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.. ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ!

ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ...

ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΝΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.


ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

26 Σεπ 2021

ΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ...




ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΗΝΩΑΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ
ΣΕΛ. 181 -183

"... ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,
ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ,
ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ
ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ,

Ο ΜΗΝΩΑΣ
ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ
ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΤΙΣΟΥΝ.

ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ,
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΤΙΣΟΥΝ,

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΕΣΗΣ
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ
ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ;

ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ,
ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΟΥ,
ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ
ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΥΤΗΝ;
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ;
ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ;


ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ
ΣΕ ΜΙΑ ΑΕΝΑΗ ΚΙΝΗΣΗ,
ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΝΑΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,

ΑΠΟ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΥΤΕ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΣΤΟ
ΟΥΤΕ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ
ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ
ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,
ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ,
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ,

ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ,

ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΑΥΤΗΝ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ,
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ,
ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ!

ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ,
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

"ΔΙΑ-ΒΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΔΙΑ"

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ...
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ...

ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ, ΝΑ ΓΕΙΩΣΕΤΕ,
ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΑΣ,

ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ,
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!

ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ
ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ,


ΤΑ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ,
ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ,
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5ο ΠΕΜΠΤΟ ΜΕΡΟΣ
ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΤΟ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ,
ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ.

ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ,
ΟΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ,

ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ,
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ,
ΘΑ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,
ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ
ΤΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΑ..."


(ΒΙΝΤΕΟ) ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΥ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ;;


 Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

 ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.


ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.

ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

EΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΜΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΣΟΥ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ; TI ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ;


ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


(ΒΙΝΤΕΟ) ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ";

 


"ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" 
ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...


ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ
 ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ
 ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ … 
ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ", 
ΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΟΥΜΕ 
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ.

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΟΜΩΣ
 ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, 
ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ.

ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ
 ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ 
ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ.

 ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ,
 ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ 
ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.

ΠΕΡΙΦΡΑΣΣΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 
ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ
 ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.

ΕΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.

ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ
 ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ 
ΑΝ ΟΧΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ.

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ
 ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
 ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
 ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ, 
ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
 ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ.

ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ
 ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, 
ΤΟΥ ΛΕΤΕ: 
«ΘΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ,
 ΔΕΝ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΤΛ..."
 ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ, 
ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, 
ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ 
ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ.

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, 
ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ 
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ
 ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ
 ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ.

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ,
 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, 
ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 
ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ 
ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ
 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ
 ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ
 ΠΟΥ ΔΟΜΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ: 

ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ, 
ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ 
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
 ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ"
 ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ 
ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ 
ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ
 ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΙ
 ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ 
ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!

ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ
 ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
 ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, 
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ 
ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ 
ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟ;

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, 
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
 ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ
 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ 9 
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" 
ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙ
 "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΣΕ ΕΛΕΦΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, 
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ 
ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ
 ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ 
ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
 ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"
ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 
ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ,
 ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ
 ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ
ΧΩΡΙΣ ΑΣΥΛΙΑ
 ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ 
ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 
ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ.

ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ 

ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 
ΑΝΤΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ
 ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ΕΤΑΙΡΙΚΑ Ή ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ!

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ, ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΚΑ, 
ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ 
ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.