ΣΕΛΙΔΕΣ

28 Φεβ 2022

(ΒΙΝΤΕΟ) ΤΟ ΣΟΓΙΕΛΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ



Έρευνα: Ένοχο το σογιέλαιο για γενετικές αλλαγές στον εγκέφαλο

Νέα αμερικανική έρευνα σε ποντίκια συσχετίζει την κατανάλωση σογιέλαιου με μεταβολικές και νευρολογικές στον εγκέφαλο.

Νέα μελέτη από το University of California Riverside δείχνει πως το σογιέλαιο όχι μόνο οδηγεί σε παχυσαρκία και διαβήτη αλλά θα μπορούσε να σχετίζεται με νευρολογικές καταστάσεις όπως αυτισμός, Αλτσχάιμερ, άγχος και κατάθλιψη.

Το σογιέλαιο στο μικροσκόπιο

Πρόκειται για ένα έλαιο που χρησιμοποιείται ευρέως στο τηγάνισμα και προστίθεται σε συσκευασμένες τροφές. Στις ΗΠΑ, το σογιέλαιο είναι ένα από τα έλαια με την μεγαλύτερη παραγωγή και κατανάλωση. 
Τα δεδομένα από αυτή τη νέα έκθεση, ωστόσο, δείχνουν πως μπορεί να μην είναι τελικά υγιεινό για τους ανθρώπους.

Σίγουρα όμως δεν είναι καλό για τα ποντίκια!
 Η νέα μελέτη, που δημοσιεύτηκε αυτό το μήνα στην επιθεώρηση Endocrinology, σύγκρινε τρεις ομάδες ποντικών που προσέλαβαν από τη διατροφή τους τρία διαφορετικά είδη λιπαρών: λάδι σόγιας, σογιέλαιο τροποποιημένο ώστε να είναι χαμηλό σε λινελαϊκό οξύ και έλαιο καρύδας.

 Η ίδια ερευνητική ομάδα από το UCR είχε βρει το 2015 πως το σογιέλαιο σχετίζεται με παχυσαρκία, διαβήτη, αντίσταση στην ινσουλίνη και λιπώδες ήπαρ στα ποντίκια. 
Σε επόμενη έρευνα, το 2017, η ίδια ομάδα ανακάλυψε πως εάν το σογιέλαιο υποστεί επεξεργασία ώστε να είναι χαμηλό σε λινελαϊκό οξύ, μειώνεται η επίδραση ως προς την παχυσαρκία και την αντίσταση στην ινσουλίνη. 

Ωστόσο, στη μελέτη που δημοσιεύτηκε τώρα, οι ερευνητές δεν βρήκαν κάποια διαφορά ανάμεσα στην επίδραση των δύο τύπων έλαιου σόγιας στον εγκέφαλο. Συγκεκριμένα, οι ερευνητές εντόπισαν σημαντική επίδραση του σογιέλαιου στον υποθάλαμο, το σημείο του εγκεφάλου όπου πραγματοποιούνται πολλές βασικές διαδικασίες.

Σογιέλαιο και εγκέφαλος

«Ο υποθάλαμος ρυθμίζει το σωματικό βάρος μέσω του μεταβολισμού, διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία του σώματος και είναι ζωτικής σημασίας για την αναπαραγωγή και τη σωματική ανάπτυξη καθώς και την ανταπόκριση στο άγχος», εξήγησε η Margarita Curras-Collazo, αναπληρώτρια καθηγήτρια Νευροεπιστήμης στο UCR και επικεφαλής της μελέτης.

Η ομάδα προσδιόρισε ορισμένα γονίδια στα ποντίκια που τρέφονταν με το σογιέλαιο και που τα οποία δεν λειτουργούσαν σωστά. Ένα τέτοιο γονίδιο παράγει την ωκυτοκίνη, τη λεγόμενη ορμόνη του συναισθηματικού δεσμού. Στους ποντικούς της έρευνα που τράφηκαν με σόγια, τα επίπεδα ωκυτοκίνης στον υποθάλαμο μειώθηκαν.

Η ερευνητική ομάδα ανακάλυψε περίπου 100 άλλα γονίδια που επηρεάζονται από τη διατροφή με σογιέλαιο. Θεωρούν ότι η επίδραση αυτή, θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις όχι μόνο για τον ενεργειακό μεταβολισμό, αλλά και για σωστή λειτουργία του εγκεφάλου καθώς και σε ασθένειες όπως ο αυτισμός ή η νόσος Πάρκινσον. 
Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το σογιέλαιο συμβάλει πράγματι σε αυτές τις ασθένειες. Επιπλέον, η ομάδα σημειώνει ότι τα ευρήματα ισχύουν μόνο για το σογιέλαιο και όχι για άλλα προϊόντα σόγιας ή για άλλα φυτικά έλαια.

«Μην πετάξετε το τόφου, το γάλα σόγιας, τα edamame ή τη σάλτσα σόγιας», σχολιάζει η Frances Sladek, τοξικολόγος και καθηγήτρια κυτταρικής βιολογίας στο UCR. «Πολλά προϊόντα σόγιας περιέχουν μόνο μικρές ποσότητες του ελαίου και μεγάλες ποσότητες υγιεινών συστατικών, όπως λιπαρών οξέων και πρωτεϊνών».

Τι κρατάμε από τη μελέτη

Η μελέτη διεξήχθη σε ποντίκια και η επίδραση στα ποντίκια δεν είναι πάντα η ίδια όπως στον άνθρωπο. Επίσης, αυτή η μελέτη χρησιμοποίησε αρσενικά ποντίκια, οπότε θα ήταν πιο λογικό, εξαιτίας την ωκυτοκίνης που είναι η ορμόνη που συνδέεται με τη μητρότητα και τον τοκετό, αντίστοιχες μελέτες να γίνονται με θηλυκά ποντίκια.

Μια επιπλέον επισήμανση: Η ερευνητική ομάδα δεν έχει προς στιγμήν απομονώσει χημικές ουσίες στο σογιέλαιο που να ευθύνονται για τις αλλαγές που βρέθηκαν στον υποθάλαμο. 

Έχουν, όμως, αποκλείσει δύο υποψηφίους: 
Το λινελαϊκό οξύ, καθώς το τροποποιημένο έλαιο παρήγαγε επίσης γενετικές διαταραχές και τη στιγμαστερόλη, μια χημική ουσία που μοιάζει με τη χοληστερόλη και βρίσκεται εκ φύσεως στο σογιέλαιο. 

 Ο προσδιορισμός των συστατικών που ευθύνονται για τις αρνητικές επιδράσεις είναι μια σημαντική περιοχή επόμενης μελέτης για την ερευνητική ομάδα.

Ωστόσο, ο περιορισμός της κατανάλωσης του σογιέλαιου είναι μόνο θετικός. Και άλλωστε σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, όπου το ελαιόλαδο «ρέει» άφθονο, καλό είναι να αποτελεί το βασικό έλαιο της διατροφής μας.



ΤΟ ΣΟΓΙΕΛΑΙΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ  ΜΑΣ ΩΣ "ΥΓΙΕΙΝΟ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ, ΣΤΙΣ ΣΟΥΠΕΣ, ΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ.

ΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 90-95% ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ MONSANTO ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΟΥ ROUND-UP.

ΕΤΣΙ Η ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90' ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΩΣ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΩΣ ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΤΟΦΑΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΤΛ ΚΤΛ.
 
ΚΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ  ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, 

30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ... 
ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΟΓΙΕΛΑΙΟ, ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΣΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟ ΓΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ!
ΠΟΣΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ... ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ;

ΚΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΡΓΟΥΝ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ - ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!! 
ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ... ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ!

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ... 

Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΛΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ - Ω ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ- ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ "ΥΓΙΕΙΝΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!! 
ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Η ΤΡΟΦΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ" ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΤΟΧΟΣ, Η ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ. 
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΒΟΥΛΑ, ΑΝΟΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΤΡΟΦΗ ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. 

Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΥΠΟΣΙΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...

ΚΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΑΡΓΟ-ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗΣ ΤΡΟΦΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!
ΓΙΑΤΙ; 


ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ... 
ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ 2-3 ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ 2.500-3000 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ 
 ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΦΘΟΝΟ ΘΑ ΡΕΕΙ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...

 ΚΑΘΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ 24ο ΠΟΛΥΑΚΟΡΕΣΤΟ ΠΟΥ "ΤΡΕΦΕΙ" ΤΟ ΥΠΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ"  ΟΠΟΥ ΕΔΡΑΖΕΙ ΚΙ Η ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ...

ΟΥΤΕ ΤΥΧΑΙΑ- ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ-Ο ΜΥΘΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ "ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ  ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΑΞΙΑΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ...
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ: 

'Η ΧΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ'' (ΜΕΡΟΣ Β')


ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ. ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ. 
ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΗΚΤΑ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ Η ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

 ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ, ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙΤΗ ΣΚΕΨΗ. 

ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

 Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ‘’ ΜΕ ΤΗ ΜΑΙΡΗ ΔΕΡΔΕΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ,ΚΥΡΙΟ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ, ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’

 Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ, ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ"!

 ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


26 Φεβ 2022

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Ο ΦΡΟΥΖΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ "ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΩΝ" ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ


Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στη Δικαιοσύνη σε ότι αφορά το σκάνδαλο Novartis, καθώς σε δίκη παραπέμπεται ο πρώην Mr Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής και δύο γιατροί, όπως αποκαλύπτει το documentonews.gr.

Συγκεκριμένα το Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες την παραπομπή του Κ. Φρουζή για το αδίκημα της «νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα» (ξέπλυμα βρόμικου χρήματος) και των δύο γιατρών για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος.

Είχε προηγηθεί η εισαγγελική πρόταση παραπομπής προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών της εισαγγελέως Πρωτοδικών Ελένης Μιχαλοπούλου την οποία είχε αποκαλύψει το documentonews.gr.

Πρόκειται για την εισαγγελική πρόταση «φωτιά» στην οποία η εισαγγελέας Μιχαλοπούλου περιέγραφε τον τρόπο με τον οποίο η Novartis «ξέπλενε το μαύρο χρήμα» μέσω διαφημιστικών εταιρειών, το οποίο προοριζόταν, όπως ανέφερε, «για δωροδοκίες πολιτικών προσώπων και γιατρών» με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Κων. Φρουζή.

Κάτι που ωστόσο δεν «είδε» ο εισαγγελέας Εφετών Καψιμάλης ο οποίος έκρινε ότι τα «αδιευκρίνιστα ποσά» που εντοπίστηκαν στους λογαριασμούς των Άδωνη Γεωργιάδη και Δημήτρη Αβραμόπουλου δεν αποτελούν επαρκείς «ενδείξεις ενοχής» (δεν είναι αποχρώσες)!, καθώς δεν συνδέονται με λογαριασμούς της Νοvartis.

Στην ίδια εισαγγελική πρόταση γίνεται λόγος για «επαρκείς ενδείξεις ενοχής» του Κων. Φρουζή και δύο πολύ γνωστών ψυχιάτρων.
 Όπως προέκυψε από την εισαγγελική έρευνα, οι δύο ψυχίατροι συνταγογραφούσαν σκευάσματα της Novartis αντί αντιτίμου. Μάλιστα στον έναν από τους δύο βρέθηκαν και τρία εμβάσματα από την εταιρεία συνολικού ύψους 4.000 ευρώ.

Παραγραφή αδικημάτων και για άλλους γιατρούς

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε συνολικά 15 άτομα. 
Μεταξύ αυτών καρδιολόγοι, παθολόγοι, νευρολόγοι, οι οποίοι φέρονται να είχαν λάβει από τη Novartis ποσά που ξεκινούσαν από τις 30.000 ευρώ και έφταναν μέχρι και τις 78.000, όπως επίσης και πρώην ανώτερα και ανώτατα στελέχη της Novartis. 
Ωστόσο η εισαγγελέας στην πρότασή της διαπίστωσε ότι για κάποιους δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις για την παραπομπή τους σε δίκη, ενώ για άλλους οι πράξεις είχαν παραγραφή λόγω των αλλαγών στον Ποινικό Κώδικα. 
Κάτι που υιοθέτησε και το Δικαστικό Συμβούλιο.


ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4.800 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ NOVARTIS, ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 230 ΠΟΥ  ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ... ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ..

 ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΩΧΘΗΚΑΝ 15 ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΞΗΣ 2... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ!

 ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ  ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ; ΜΑΣ... ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ; ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ... ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ; 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ...
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ!  
ΚΑΤΙ "ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΑ ΠΟΣΑ" ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΥΝ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ. 

ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ "ΥΠΟΥΡΓΩΝ" - ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟ "ΣΚΕΠΤΙΚΟ" ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΜΙΑ ... ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΘΟΛΟΥΡΑ.

 -ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΩΣΗ.-

Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕ, Ο " ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΜΟΥ", ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΚΑΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ
 ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ "ΡΙΞΟΥΝ" ΚΑΜΙΑ... ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ!

Ο ΦΡΟΥΖΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΟΧΗΣ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ "ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΑ" ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.  

  - ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; Ε, ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟ!- 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,  ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ "ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"... ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ  ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS ΕΞΩΘΕΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ Η "ΣΚΕΥΩΡΙΑ" ΕΣΩΘΕΝ, ΜΕ ΚΕΡΑΣΑΚΙ  ΤΟΥΣ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ "ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΟΧΗΣ" ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ.  
ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΡΙΘΕΙ ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ, Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΙΜΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ;
 ΩΣ ΠΟΤΕ;
 ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:











25 Φεβ 2022

(ΒΙΝΤΕΟ) ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ...


ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ…

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, 
ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, 
ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ ΕΝΤΟΛΕΣ-ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, 
ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΗΝΩΑΣ 
ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΙΔΗ.

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΘΕΜΕΛΙΩΘΗΚΕ 
Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΙΝΩΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, 
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΡΟΣ,
 ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ 
ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ.

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΝΩΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ 
ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ 
ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

1.ΥΓΕΙΑ
2.ΚΑΛΛΟΣ
3. ΠΛΟΥΤΟΣ
4. ΙΣΧΥΣ
5. ΦΡΟΝΗΣΗ
6. ΣΩΦΡΟΣΎΝΗ
7. ΑΝΔΡΕΙΑ
8. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, 
ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ
ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ 
ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΜΩΥΣΗ, ΠΟΥ 
ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗΣ,
 «ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ» ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ
 ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΚΤΩ ΕΝΤΟΛΕΣ – ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑ,
ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΟΥΝ 
ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ
 ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 
ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ
 ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΣΒΗΣΟΥΝ
 ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ 
ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ:

ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ 
ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ 
ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. 
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
 ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.


ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΑΤΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, 
ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΟΥ.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΞΕΠΕΣΕ
 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΔΡΑΣΗ.

(ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΦΑΙΡΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΗ, 
ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 
ΣΤΙΣ ΚΑΤΏΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ)

ΕΤΣΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗ ΕΡΜΑΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ
 ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
 ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ.
ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ
 ΝΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ.
ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΦΡΟΝΗΣΗ. 
ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ, Ο,ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ
 ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΣΟΥ.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ.
ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, 
ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ 
ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΔΕΙΛΟ, ΨΕΥΤΗ, ΜΝΗΣΙΚΑΚΟ, 
ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΣΤΗ.

ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ
 ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΤΗΝ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ, 
ΤΗΝ ΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ, 
ΤΕΛΙΚΑ ΣΟΥ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ 
ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΑΨΑΝ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ,
 ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ 
ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΛΑΒΟ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ.
ΣΟΥ ΜΟΛΥΝΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, 
ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. 

ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, 
ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΡΟΗΣ, 
ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ 
ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ, ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΥΣΤΑΤΗ ΜΑΧΗ, 
Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ.

ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ
 ΠΟΥ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, 
ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ
 ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ.


ΑΝΘΡΩΠΕ ΞΥΠΝΑ.

ΑΝ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 
ΘΑ ΣΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ.

ΑΥΤΗΝ Η ΟΠΟΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΜΑΣ, 
ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, 
ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ. 
ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΘΗΡ, Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΑΣ:
 ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ. 
ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
 ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ 
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΖΟΥΜΕ
ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΟΥΣΙΑ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ 
ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ.
Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΝΟΜΟΣ «ΥΓΕΙΑ» 
ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΟΓΔΟΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΝΟΜΟ «ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ».

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ:

ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ;

Η ΥΓΕΙΑ ΘΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ.

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ 
«ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΡΑΧΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ».

ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΗΝΗ ΤΗΣ!


ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : ΡΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ


ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΗΝΩΑΣ- ΑΘΑΝΑΣΙΑ



24 Φεβ 2022

Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ "ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ" ΜΑΣ

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ

ΣΕΛ. 28 - 30 

"...ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΣΟΥ  
ΣΤΟ ΣΟΥ. 
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ ΣΟΥ 
ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ, 
ΔΙΟΤΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΣΟΥ, 
ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ.
ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΣΟΥ, 
ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ 
ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ
 ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ!

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΘΥΜΗΣΗ 
ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
 ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΣΟΥ.

ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ
 ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ 
ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ 
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ ΣΟΥ. 

ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΣΟΥ, 
ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΟΥ
 ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ 
ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΟΥ.

ΑΡΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ
 ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ.

"ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ" 
ΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ, 
ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ, 
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ,
 ΝΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ 

ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ 
ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΓΕΝΝΑΙΩΤΗΤΑ  ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, 
ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ
 ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.

 ΑΥΤΟ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΓΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ, 
ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ 
ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΝΝΑΙΩΤΗΤΑ. 
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ,
 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ
 ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ 
ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ 
ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ.
 ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ 
ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 
ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ.

ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ, ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ
 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΣ 
ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ. 
ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΩΝΤΑΣ 
ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥ 
ΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΕ ΓΕΝΝΑΙΩΤΗΤΑ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΤΟΝ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ
 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ
 ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ
 ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ 
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 
ΟΠΟΥ ΝΙΚΗΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ, 
Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ.

"ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, 
ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ" 

ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
 ΚΑΙ ΔΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ 
ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΓΕΝΝΑΙΩΤΗΤΑ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ,
 ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ
 Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΙΩΤΗΤΑΣ
 ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΓΕΝΝΑΙΟΥ, ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ.

ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ 
ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. 
Η ΛΗΘΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 
ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ 
ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ, ΑΔΡΑΝΗΣ, 
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΝΟ
 ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, 

ΕΝΩ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ,
 ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ, ΤΟΥ ΓΕΝΝΑΙΟΥ 
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ,
 ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, 
ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
 ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ,
 ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ  ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ
 ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

΄΄΄΄


ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ

ΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

21 Φεβ 2022

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΟ-ΔΕΝΤΡΑ!



Με νομοσχέδια σε 10 τομείς και στοχευμένα μέτρα απαντά η κυβέρνηση στην κρίση της ακρίβειας

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ολοκληρώνει το απόγευμα του Σαββάτου έναν ακόμα κύκλο διπλωματικών επαφών από την Ευρώπη, που ξεκίνησε από τη Σερβία, έκανε ενδιάμεση στάση στις Βρυξέλλες και ολοκληρώθηκε στο Μόναχο και στη Διάσκεψη Ασφαλείας, το Μέγαρο Μαξίμου επιστρέφει από σήμερα σε…ρυθμούς καθημερινότητας.

Τα μέτωπα της ενεργειακής κρίσης και των ανατιμήσεων στην αγορά, που διογκώνουν τη δυσαρέσκεια μίας σημαντικής μερίδας της κοινωνίας βρίσκονται συνεχώς στα…ραντάρ του κυβερνητικού επιτελείου, που έχει να αντιμετωπίσει τις επίμονες αυξήσεις σε βασικά αγαθά και, παράλληλα, να κρατήσει σταθερό το πηδάλιο, με… ρότα το στόχο της επενδυτικής βαθμίδας το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Η επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με τη ζωή εκατομμυρίων πολιτών και, κυρίως, των πιο ευάλωτων ομάδων καθίσταται κομβικό κεφάλαιο για την Ηρώδου Αττικού 19.

Την ίδια στιγμή και, παρά τις διαβεβαιώσεις, τα σενάρια της εκλογολογίας δε σταματούν, ενώ οι πρόσφατες επισημάνσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, για τα πρωτογενή πλεονάσματα ρίχνουν… περισσότερο νερό στο μύλο της ερχόμενης κάλπης, που, κατά ορισμένους παράγοντες, θα μπορούσαν να στηθούν στις αρχές του Φθινοπώρου και μετά από μία καλοκαιρινή περίοδο, για την οποία υπάρχει προσδοκία της δυναμικής πορείας.

Με την πίεση των οικονομικών παραμέτρων που δημιουργούνται από τα αλλεπάλληλα κύματα της ακρίβειας να θεωρείται δεδομένη, αυτό που διαμηνύεται, σε όλους τους τόνους, από κυβερνητικά στελέχη είναι ότι οι πολιτικές ενίσχυσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων απέναντι στις ενεργειακές ανατιμήσεις θα συνεχιστούν με έμφαση στους οικονομικά αδύναμους, αλλά και προσήλωση στη δημοσιονομική ισορροπία.

Όπως παρατηρούν παράγοντες "δε θα πάμε σε μία λογική συνεχόμενων επιδομάτων", καθώς "λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν"
Τι σημαίνει αυτό; 
Ότι η κυβέρνηση θα κινηθεί και το προσεχές διάστημα σε μία στρατηγική γραμμή στοχευμένων μέτρων για την ενέργεια, εν αναμονή και της σημαντικής, όπως έχει χαρακτηριστεί από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεύτερης αύξησης του κατώτατου μισθού την 1η Μαΐου.

"Η ενίσχυση στους ευάλωτους συμπολίτες μας θα συνεχιστεί για όσο χρόνο υπάρξει κρίση και θα πρέπει να υπάρξει μία αντίδραση προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης των εισοδημάτων…


ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΕΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΝΑ "ΛΥΣΟΥΝ" ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ. 
ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ... ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ.
"ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ" ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΣΤΗΝ "ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ "ΒΟΥΛΗΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" ΑΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. 

ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ "ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ". "Ε, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΤΣΑ..." 

 ΚΑΝΕΝΑΣ  ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕ... 

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" -ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ- 
ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ;
-ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
 
ΟΤΑΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ", ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΘΕΡΟΥΣ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΟΤΑΝ ΦΟΡΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ;
  ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ; ΟΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ; ΟΤΑΝ... ΟΤΑΝ...

Α... ΞΕΧΑΣΑ!! ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΟ-ΔΕΝΤΡΑ" ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΝΑ  ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΟ-ΔΕΝΤΡΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΤΟΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ. 
ΧΑΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ... 
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ "ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΣΙΤΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ.

Ο "ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ...
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
(ΗΧΗΤΙΚΟ) ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ; ΕΧΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟ "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ";

ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ - ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 300 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ- ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ, ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ "ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ" ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"...
ΚΑΝΕΙΣ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ "ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ" ΤΙΠΟΤΑ!

 ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ...

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ 9 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ"!

ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ...
 ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΝΕΙΡΑ, ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...

 ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΜΕ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ... ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ";;;

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...
 ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟΡΟΣ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! 
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ "ΔΟΥΛΕΙΤΣΑ" ΣΤΗΝ ΓΑΛΕΡΑ. 
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ -  ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! 
ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! 

ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΣ;;;
ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ; "ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ";;; ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ; 
ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟ ΤΑ... ΙΔΙΑ;
ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ! 

 ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.