ΣΕΛΙΔΕΣ

5 Δεκ 2022

Και "ποιος θα μας φυλάξει από τους... φύλακες";

 

Το θεματικό αντικείμενο της παρακάτω εκπομπής αφορά την ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) και τον νέο Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων και πιο συγκεκριμένα για τις κατασχέσεις της κινητής μας περιουσίας.
Με απλά λόγια… ντου από παντού στα σπίτια μας!

Και πιο συγκεκριμένα στις 7 Οκτωβρίου του 2022 ψηφίστηκε και κυρώθηκε με τον ν.4978/2022 ο νέος Κώδικας Είσπραξης Δημόσιων Εσόδων,  με τον οποίο ουσιαστικά αυστηροποιείται η διαδικασία των κατασχέσεων, δηλαδή το πώς θα εισπράξει το "κράτος" τα … χρωστούμενα!

Όσοι λοιπόν χρωστάνε πάνω από 500 ευρώ ως φυσικά πρόσωπα -και 50.000 και άνω για τις επιχειρήσεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να δεχτούν επισκέψεις εφοριακών, καθ’ υπόδειξη του διοικητή της ΑΑΔΕ, ο οποίος δεν είναι και υποχρεωμένος να δημοσιοποιήσει τα κριτήρια που επιλέχθηκε ο πολίτης-στόχος.

Θα μπαίνουν με το έτσι θέλω μέσα στα σπίτια των πολιτών, εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία αν δεν τους ανοίξεις και θα παίρνουν ό,τι βρίσκουν «αξίας», ψάχνοντας σε όλο το σπίτι σε οποιοδήποτε ντουλάπι, συρτάρι, δοχείο κτλ για «κρυμμένους θησαυρούς», που πιθανόν άντεξαν τα 12 χρόνια κρίσεων και τώρα, ήρθε η ώρα να πέσουν στα χέρια των … λαγωνικών!

Βεβαίως γνωστοί οι κρατούντες για την … μεγαλοψυχία τους θα μας αφήνουν τα πλέον απαραίτητα, όπως ρούχα, τρόφιμα, ηλεκτρικές συσκευές… αν καταφέρεις να έχεις και ρεύμα να τις λειτουργήσεις.

Ακούγοντας και τις αντιδράσεις των εφοριακών μέσω του Γενικού Συμβούλου τους κ. Καούκη σχετικά με την μετατροπή τους σε «σώματα ασφαλείας»  ακολουθεί η τοποθέτηση του κ. Στέργιου Τζίντζιου που μας δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα μας για να αντιληφθούμε πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα… 

Να θυμίσουμε εδώ, ότι οι εφοριακοί αντιδρούσαν και όταν κυρώθηκε με τον ν. 4389/2016 η σύσταση της ΑΑΔΕ… Μετά, εξομαλύνθηκαν οι σχέσεις τους, προφανώς μετά από το νέο υπερδιπλάσιο μισθολόγιο τους!

«...Οπότε είναι κάποιοι άλλοι πραιτωριανοί που πληρώνονται για να εκτελέσουν… Το αρθρο 10 του συγκεκριμένου νόμου δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι ο διοικητής της ΑΑΔΕ θα ορίσει κι έναν μάρτυρα. Ο μάρτυρας που δεν θα δεχτεί να παραβρεθεί όπως και ο υπάλληλος, ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ θα διώκονται ποινικά… άρα όλα αυτά είναι λόγια του αέρα για να περάσει από την τηλεόραση… κι όπως βλέπετε και το κλίμα και στην συγκεκριμένη εκπομπή ενώ μιλάμε για ένα τέτοιο σοβαρό θέμα, ενώ μιλάμε για κατάλυση του συντάγματος του οικογενειακού ασύλου... Μόνο με την εντολή του διοικητή συμβαίνει όλο αυτό!.." μας απαντά ο κ. Τζίντζιος

Ψεύδεται δηλαδή ο κ. Καούκης όταν μιλάει ότι η διαδικασία εκτελείται με  "εντολή εισαγγελέα"; Τα συμπεράσματα δικά σας!

Ποια είναι η ΑΑΔΕ που προβαίνει σε τέτοιες διαδικασίες; Με ποιο δικαίωμα, τι σχέση έχει η ΑΑΔΕ με τον πολίτη και τι μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς μπροστά σε τέτοιες ληστρικές επιδρομές που τις έχουν ντύσει – όπως θα διαπιστώσετε κι οι ίδιοι- με τον μανδύα της νομιμοφάνειας;;;


"...Συγκεκριμένα υπάρχει μια νομοθετική διαδικασία που φαινομενικά είναι νόμιμη, ουσιαστικά είναι ανήθικη και εξυπηρετεί συντεχνίες στην καλύτερη των περιπτώσεων ειδάλλως, εξυπηρετεί ανώνυμες εταιρίες που αφαιμάζουν συνεχώς τον πολίτη....Να μην μείνουμε στην ΑΑΔΕ..." μας επισημαίνει ο κ. Τζίντζιος και συμπληρώνει "... Η ΑΑΔΕ είναι το αποτέλεσμα. Η ΑΑΔΕ σήμερα είναι αύριο δεν είναι. Δηλαδή με ένα ΦΕΚ δημιουργήθηκε, με ένα ΦΕΚ καταργείται και είναι τόσο απλό....Αυτό πρέπει να αντιληφθεί ο πολίτης ότι ουσιαστικά, η δύναμη, η δυνατότητα και όλη αυτή η δυναμική έρχεται μέσα από το σύνολο του πολίτη ως άτομο. Αυτό έχει να κάνει με το τι αποφάσεις παίρνει η εκάστοτε κυβέρνηση η εκάστοτε βουλή κι αυτό είναι μια απόφαση!..."

Επειδή πολλοί θα θυμηθούν τους λεονταρισμούς της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του επαναστάτη Αλέξη που με ένα άρθρο και ένα νόμο θα έσκιζε τα μνημόνια... αλλά και προηγούμενων που έσκιζαν σελίδα-σελίδα τα μνημόνια στο σύνταγμα... ακούστε προσεκτικά την συγκλονιστική απάντηση του κ. Τζίντζιου που περιγράφει απλά και κατανοητά την επόμενη μέρα που ο Έλληνας πολίτης θα αντιληφθεί ΑΜΕΣΑ την μεγάλη ανατροπή που θα επέλθει και θα την βιώσει από την τσέπη του μέχρι και σε όλο το περιβάλλον γύρω του!

Υπάρχει τρόπος για να διασφαλιστεί αυτό και να μην είναι ακόμα μια φορά φρούδες "προεκλογικές" υποσχέσεις; ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙ.. ΥΠΑΡΧΕΙ!
Η αποστομωτική απάντηση ολόκληρη στο βίντεο που ακολουθεί... προς όλους όσους εξακολουθούν μετά από τόσα χρόνια να προσπαθούν να μας πείσουν ότι η μόνη μας επιλογή για να δώσουμε την εντολή μας είναι μέσα από τον δηλητηριασμένο μπουφέ των κομμάτων που διαχρονικά οδήγησαν την χώρα στα χέρια ξένων δυναστών.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



egkika68@gmail.com