ΣΕΛΙΔΕΣ

9 Σεπ 2023

( Βίντεο) Ο φαύλος κύκλος της καταστροφής μας ... κι όποιος αντέξει!

 

Είναι φορές που δεν βγαίνουν οι λέξεις...Μπορείς όμως να ακούσεις το ουρλιαχτό... όλη η χώρα ουρλιάζει! Ακούει κανείς;;;

Ακόμη μια τεράστια οικολογική, περιβαλλοντική και ανθρωπιστική καταστροφή και φέτος που η αποτίμησή της  προκαλεί ανατριχίλα για το αύριο που ξημερώνει στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Δεν πρόλαβαν δε, να σβήσουν οι πυρκαγιές και ήρθαν -αναπόφευκτα- και οι φονικές πλημμύρες...για να ξεπλύνουν την μια φρίκη, με μια άλλη κι ο φαύλος κύκλος των καταστροφών καλά κρατεί...  

12 Αυγ 2023

Αυτό είναι Αφανισμός με ελεύθερη βούληση...



ΣΕΛ 23-25
"...Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΥΛΙΚΟ,Ή ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

10 Αυγ 2023

(Βίντεο) Γι αυτό δεν γίνεται και καμία "αποκατάσταση"... ποτέ!

Με το αφήγημα της «κλιματικής κρίσης» που «ήρθε και θα μείνει», όπως και όλες οι «κρίσεις» που μας έχουν επιβάλλει, θα πρέπει να δεχτούμε αμάσητο ότι θα καιγόμαστε κάθε χρόνο χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα, προφανώς μέχρι να μην μείνει τίποτα πράσινο που να εμποδίζει να επέλθει η «πράσινη ανάπτυξη» και να μετατρέψει σε κρανίου τόπο την χώρα μας… Για το καλό μας.

26 Ιουλ 2023

(Βίντεο) Ο,τιδήποτε έχει την ενέργεια της ζωής είναι συνδεδεμένο με αυτόν τον ενεργειακό ομφαλό

 

Η Επιτολή του Σειρίου είναι ένα μοναδικό κοσμοσυμπαντικό φαινόμενο το οποίο συμβαίνει κάθε χρόνο κατά την διάρκεια του τριήμερου ηλιοστασίου. Στην ευθυγράμμιση του Σειρίου ο πλανήτης μας δέχεται τις απαραίτητες ενέργειες αναπαραγωγής του φυσικού περιβάλλοντος μας...

17 Ιουλ 2023

Πώς να "τυφλώσεις" τον "Κύκλο-πα" σου...


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 
ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ

ΣΕΛ 97- 103

"... ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ "ΚΥΚΛΩΠΑ" ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ "ΟΔΥΣΣΕΙΑ", ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ, ΑΥΤΗ Η ΑΣΧΗΜΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΓΚΩΔΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.

"ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ. 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΑΘΕΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ,ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ,ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ, "ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ", ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣΗ.
ΑΡΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ Ή ΜΗ, Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.
Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ, ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ, ΔΟΛΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΩΠΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΤΗΝΟΣ,"ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΛΟΣ", ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ  Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΔΗΦΑΓΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΟΠΟΥ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ..."

"...ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ "ΚΥΚΛΟΠΑ" ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ:
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ "ΔΙΑΒΑΙΝΕΙΣ", ΠΟΥ ΠΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΕ" ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ,ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΠΑ ΣΟΥ.
ΟΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΟΥ,ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ.

"ΚΟΙΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ... ΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΣ;;; ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ;;;
ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΠΑ ΣΟΥ,ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ."
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ "ΚΥΚΛΟΠΕΣ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ, ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΠΑ ΣΑΣ!!

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ "ΚΥΚΛΟΠΑΣ", ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ,ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΚΛΟΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΩΣ:
ΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ...
"ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΥΚΛΟ ΠΑΣ, ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ,ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΟΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΝΟΙΞΕΙ, ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΣΟΥ,ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ..."

Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣΤΟ ΤΕΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΤΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΟΥ.

ΕΧΕΙ 1 ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ 2 ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΔΑΤΙΝΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΜΕ ΝΟΥ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ...
"ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥΣ"
...ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ, Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙΣ, ΤΥΦΛΩΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΤΗΝΟΣ "ΚΥΚΛΟΠΑΣ" ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ, ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΥΚΛΟΠΑΣ, Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΤΥΦΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΟΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ.

ΟΣΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΟΣΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΥΦΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΠΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ "ΣΑΠΟΛΚΥΚ" ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΗΡΩΑ ΟΔΥΣΣΕΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙ.
Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ "Ο ΚΑΝΕΝΑΣ"! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ.
ΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ...ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

ΚΑΙ "Κ" "ΑΝ" "ΕΝΑΣ" " ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟ,
ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΥΚΛΟΠΑ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΡΕΤΗ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
ΦΤΑΝΕΙ "Κ" "ΑΝ" "ΕΝΑΣ", ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝ, ΑΝ, ΑΝ, ΕΝΑΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο "ΑΝ ΕΝΑΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ!! ΚΑΙ ΕΣΥ!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΥ! ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΣΥ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!

ΑΡΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΚΑΙ ΤΟ "ΑΝ" ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣ, ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΟΥ,ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΠΑ!
Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ, ΚΤΗΝΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΘΗ,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΑΠΛΗΣΤΙΑ, ΦΘΟΝΟ, ΕΠΑΡΣΗ, ΑΠΥΘΜΕΝΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ,ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ, ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ..."



11 Ιουλ 2023

Η γέννηση μιας Συνηδειτότητας

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
ΣΕΛ. 849- 851

"... ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΝΗΤΟ.

 ΑΘΑΝΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ  ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΚΩΔΙΚΟ "ΣΥΝΗΔΕΙΤΟ" * ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ  ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΝΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ TΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ  ΓΙΑ ΤΩΡΑ.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΡΟΝΟ 1 ΕΝΑ... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛA. 

ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΡΟΝΟ 1 ΕΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΘΥΛΕΣ ΥΠΕΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΘΕΙΕΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΘΥΛΕΣ ΜΗΤΡΕΣ, ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ.

"ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΥΛΕΣ ΜΗΤΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!
ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ!"

ΘΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΜΗΤΡΕΣ  ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΡΟΝΟ 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΟΛΗ Η ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ  ΩΣ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΗΣ.

ΑΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΙΚΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ  ΩΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΟΛΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ, XΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΖΩΟ, ΩΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΚΟΜΠΛΕΞ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΝΟΜΟ-ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.

Η ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ, ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΩΣ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΑΡΑ, ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ  ΣΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ, 
ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΗΣ.

"ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ
 ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ"

ΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, 
ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΑΡΚΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 
ΣΤΗΝ 12ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

ΕΤΣΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΘΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΜΗΤΡΕΣ, ΝΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ-ΝΟΜΩΝ, 
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΥΛΕΣ ΜΗΤΡΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 
ΕΙΝΑΙ ΘΥΛΗ, ΘΕΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ  "ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ"

ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ  ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΔΑ ΘΥΛΩΝ,  ΘΕΙΩΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΩΝ ΥΠΕΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ:

1. ΘΥΛΕΣ ΜΗΤΡΕΣ ΘΕΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ.
2. ΘΥΛΗ ΜΗΤΡΑ ΘΕΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ "ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ"
3. ΘΥΛΕΣ ΜΗΤΡΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..."


*(Μην βγάλετε συμπεράσματα για την.. "ορθογραφία" της λέξης ΣΥΝΗΔΕΙΤΟ . Είναι ακριβώς αυτή !)

30 Ιουν 2023

(Βίντεο) Για να μην πούμε το νερό... "νεράκι"

 
"Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και έτσι θα παραμείνει" δήλωσε δημόσια σε μεγάλο κανάλι ο κ. Σκρέκας, προεκλογικά .

Ο νόμος  όμως 5037/28-3-2023 που ψήφισε η απερχόμενη και νυν κυβέρνηση της Ν.Δ. δημιουργεί τουλάχιστον ερωτηματικά, αν όχι βεβαιότητα περί ιδιωτικοποίησης του νερού, καθώς εισάγει την διεύρυνση των αρμοδιοτήτων της Ρ.Α.Ε. δηλαδή της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας η οποία μετατρέπεται  σε Ρ.Α.Α.Ε.Υ. σε Ρυθμιστική Αρχή Αποχέτευσης Ενέργειας και Υδάτων". 
Με λίγα λόγια, σε αυτήν την αρχή πλέον θα ενταχθούν ο έλεγχος και η εποπτεία των υπηρεσιών νερού και της διαχείρισης αστικών αποβλήτων. 
Η ΡΑΑΕΥ όμως δεν ελέγχεται από κανέναν κρατικό μηχανισμό βάσει του καταστατικού της και αν διαβάσουμε τον νόμο 2773/1999 της ίδρυσης της, θα διαπιστώσουμε ότι η ΡΑΕ εξαρχής σχεδιάστηκε για να εκμεταλλευτεί όχι μόνο την ενέργεια και το νερό, αλλά τον συνολικό ορυκτό πλούτο της χώρας μας, δηλαδή τα πάντα!

8 Μαΐ 2023

(Βίντεο) Προεκλογικά ανέκδοτα & η αλήθεια του Ισολογισμού

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύουμε και αναλύουμε τα επίσημα οικονομικά στοιχεία της χώρας μας, ιδιαίτερα μετά το 2015 που οι Κρατικοί προϋπολογισμοί μέχρι και τον τελευταίο του 2023 παρουσιάζουν μια τεράστια άνοδο στα έσοδα, τα οποία αναφέρονται-είτε ως "πιστωτικά έσοδα", είτε ως "βραχυπρόθεσμος εσωτερικός δανεισμός". 
Σύμφωνα με το Ελεγκτικό Συνέδριο, το Ανώτατο Δικαστήριο που ελέγχει τα οικονομικά της χώρας,  η απόκλιση αυτή από το 2014-2021 είναι της τάξεως του +877%!!! 
Κι αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στα χρονικά της ιστορίας, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά ούτε σε καμία άλλη χώρα παγκοσμίως!

30 Απρ 2023

(βίντεο) Ποιο είναι το μοναδικό "προϊόν" που αυξάνεται ραγδαία στην χώρα μας;

 
Ποιο είναι το μοναδικό "προϊόν" που αυξάνεται ραγδαία στην χώρα μας;

Το μόνο "προϊόν" που η παραγωγή του αυξάνεται αλματωδώς την χώρα μας κι όπως φαίνεται, δεν έχει σταματημό, είναι το Χρέος! Συγκεκριμένα το Δημόσιο Χρέος της Κεντρικής Διοίκησης. Είναι το μοναδικό προϊόν που έχει ... ανάπτυξη! 
Και για να γίνουμε ξεκάθαροι: ¨Οταν λέμε "Δημόσιο Χρέος" είναι αυτό που έχουν δημιουργήσει και δημιουργούν οι εκάστοτε Γενικές Κυβερνήσεις, οι Δήμοι και οι Περιφέρειες και το οποίο βεβαίως, πέφτει στα κεφάλια όλων μας και λόγω αυτού βεβαίως, οι "εθνικοί μας σωτήρες μας έδεσαν χειροπόδαρα για 99 χρόνια, με "δανειακές" συμβάσεις και υπογραφές. 

24 Απρ 2023

Πόσο άδικο θα "καταπιούμε" ακόμα;

 

Ανήλικα παιδιά και νέοι στα πρώτα βήματά τους στην ζωή καταρρέουν ψυχικά και μπαίνουν σε φαρμακευτικές αγωγές με αμφίβολο αποτέλεσμα και χωρίς να γνωρίζουμε αν ποτέ θα καταφέρουν να απεξαρτηθούν από αυτά ή θα βιώνουν όλη την υπόλοιπη ανούσια ζωή τους σε καταστολή.
Ένα από τα 6 φάρμακα που κάνουν χρήση οι ηλικίες των 45-59 χρονών είναι ψυχοτρόπο
Το είπε και η εκπρόσωπος της Επιτροπής ψυχικής υγείας στο Πανελλήνιο Συνέδριο των ασθενών, ότι "οι ασθενείς με ψυχικές διαταραχές έχουν φτάσει στα 2,5 εκατομμύρια!!!
Το είπε και η Υπουργός ψυχικής υγείας κ. Ράπτη : 1 στους 4 έχει θέματα ψυχικής υγείας!

Έχουμε γεμίσει νούμερα και στατιστικές που αποτυπώνουν την ημίτρελη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας σε διαφορετικές βαθμίδες ο καθένας μας, και πρέπει να παραδεχτούμε ότι η χώρα κατάντησε σε ένα μεγάλο σανατόριο.

Άλλωστε το παραδέχτηκαν και επίσημα χείλη ότι δεν πάμε καθόλου καλά, χωρίς όμως να μιλάνε για τα αίτια που μας οδήγησαν σε αυτή την οριακή κατάσταση.

Όλα είναι ύλη που κινείται...

 

"....ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ. 

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΑΧΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ;
 ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ; Ή ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ...
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΒΡΑΧΟΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΥΠΗΡΧΕ!

21 Απρ 2023

Η πορεία μας προς την τεράστια "Αυτογνωσία"

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ

ΣΕΛ 19-23
"... ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ
ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

18 Απρ 2023

Ο παλαιότερος Ναός που εξαπλώνεται σε όλον τον πλανήτη!

 

Το συγκρότημα των ναών στο Γκομπεκλί Τεπέ, που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της ΓΗΣ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ (που την ονόμασαν Τουρκία), χτίστηκε πριν από 11.500 χρόνια και απέχει 15 χιλιόμετρα από την πόλη Ούρφα.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Β Γ

ΣΕΛ 258-262

"...ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΟΙ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 5 ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΗ, ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ.

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, ΩΣ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΜΗΤΡΑ ΣΕΙΡΙΟΣ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ. 

Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ 36 ΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ
ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 432 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ Α, Β, Γ,
ΑΥΤΟΣ Ο ΝΑΟΣ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ,
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΗΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.



ΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΟΙΚΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, 
ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΗΡΘΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ.

ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΩΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ!

ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ.

ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΛΑΣΜΑ, ΟΥΤΕ ΔΑΙΜΟΝΑΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ.


ΟΠΟΥ ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ Α, Β, Γ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ
ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ!

ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΧΩΡΕΣ,
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΨΗΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ.

ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΑΟΙ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΣΕΙΡΙΟΥ.

Ο ΚΑΘΕ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΙΩΝΑ ΗΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΒΩΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΙΩΝΑ.

ΑΥΤΟ ΕΠΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΥΚΛΟΥ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΑΟΙ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ, ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΗΛΙΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α 'Η Β Ή Γ.

ΣΧΕΤΙΚΟ "ΣΕΙΡΙΟΣ ΝΑΟΙ 1"
*ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΝΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ 36 ΝΑΟΥΣ ΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ ΚΑΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ Α, Β, Γ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΟ "ΣΕΙΡΙΟΣ ΝΑΟΙ 2"
*ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ "ΙΩΝΑΣ ΣΕΙΡΙΟΥ ΝΑΟΙ 3" ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΑ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΟΧΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ 360ο ΜΟΙΡΩΝ, ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥΣ ΙΩΝΑ ΚΑΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΒΩΜΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ
ΜΕ ΙΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ

ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ 
ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΕΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, ΣΕΙΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ..."

(Βίντεο) Ιδρυτικές διακηρύξεις- Αλήθεια...ξέρεις τι "ψηφίζεις";

Σε προηγούμενη εκπομπή αποδείχθηκε περίτρανα το πώς μέσα από την "κάλπικη εκλογική διαδικασία" μας κλέβουν το όνειρο της δημοκρατίας
Στήνουν δηλαδή το πανηγυράκι των εκλογών υπό το κάλυμμα της "δημοκρατίας", αλλά στην ουσία, έχουμε μια παράνομη Βουλή χωρίς να έχει συγκροτηθεί  ποτέ σε σώμα με ΦΕΚ ώστε να νομιμοποιείται να νομοθετεί και Διορισμένες Κυβερνήσεις, εντολοδόχους ξένων τραπεζικών και εταιρικών συμφερόντων που επιβάλλουν με νόμους στα "περιουσιακά τους στοιχεία" που είμαστε όλοι εμείς, την δυναστεία μας. 

10 Απρ 2023

Το Ενεργειακό Ον, Άνθρωπος

 

ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ

ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΝ.
ΒΙΩΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΦΑΣΜΑΤΑ Κ.Λ.Π.

9 Απρ 2023

(Βίντεο) Το κάλπικο παιχνίδι της "εκλογικής" διαδικασίας...


Τελικά εκλέγουμε τις κυβερνήσεις μας ή μετέχουμε σε ένα θέατρο που ορίζουν κάποιοι άλλοι; 

Πώς έχουν στήσει όλο το κάλπικο παιχνίδι της εκλογικής διαδικασίας, για να διατηρούμε  την ψευδαίσθηση  της ελευθερίας μας, υπό τον μανδύα της "δημοκρατίας" αναλύει με αποδείξεις και στοιχεία ο κ. Τζίντζιος στην παρακάτω εκπομπή .

3 Απρ 2023

"Υπερ-συνήδειτο" & ο Ατομισμός των Ανθρώπων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ

ΣΕΛ. 812-816
ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ.

(Βίντεο) Παραδίδουν Γη & Ύδωρ αλλά... δεν είναι αυτό που νομίζουμε!


Μέσα σε όλο αυτό το δυστοπικό και απάνθρωπο περιβάλλον που βιώνουμε, μετά από 13 χρόνια  τεχνητής οικονομικής "κρίσης" με των επακόλουθων της, με τον πληθωρισμό να κατατρώει τα εισοδήματά μας και το κόστος της ζωής μας να έχει εκτοξευτεί στα ύψη,  συνεχίζεται  και  μάλιστα στα ... μουλωχτά, η ολοκλήρωση μιας ακόμα ιδιωτικοποίησης..

24 Μαρ 2023

(Βίντεο) "Συμπεριφορικά Οικονομικά" & η χειραγώγηση των επιλογών μας

 

Οι επιλογές μας καθορίζουν την ζωή μας και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. 

Ακόμα κι αν δεν παίρνουμε καμία απόφαση και θεωρούμε ότι δεν κάνουμε καμία επιλογή, είναι μια επιλογή που έχει συνέπειες.
 Όμως κάνουμε τις επι-λογές μας με ελεύθερη βούληση; Οι επιλογές "μας" είναι όντως... δικές μας; 

20 Μαρ 2023

(Βίντεο) Η ουτοπία της... "Ανεξάρτητης Δικαιοσύνης"

 

Πόσες φορές έχουμε ακούσει τον όρο "Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη"; Πόσο εύκολα βγαίνει από τα χείλη των πολιτικάντηδων που τοΝ αναφέρουν ως τσιτάτο, άνευ λόγου και ουσίας και το οποίο δεν χωράει αμφισβήτηση; 

Έναυσμα λοιπόν για την παρακάτω εκπομπή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του κ. Τζαβάρα. Ως εν ενεργεία βουλευτής ο ίδιος και μάλιστα του κυβερνόντος κόμματος της Ν.Δ., και ως νομικός, που όπως ο ίδιος λέει, "έχει υπηρετήσει την Δικαιοσύνη επί 41 συναπτά έτη", αντιλαμβανόμαστε ότι οι δηλώσεις του αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα και διόλου "τυχαία" αυτή την χρονική στιγμή.

17 Μαρ 2023

(Βίντεο) Νέες "ρωγμές" στην ασφάλεια μας


Σύμφωνα με όλα όσα βγαίνουν στην δημοσιότητα, ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες μετά το πολύνεκρο έγκλημα στα Τέμπη, διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν πολλές υποδομές και έργα που βρίσκονται υπό κατάρρευση,  αποτέλεσμα καθαρά της αδιαφορίας και εγκληματικών παραλείψεων όχι μόνο της σημερινής κυβέρνησης, αλλά όλων όσων πέρασαν από τον τιμόνι της χώρας.

12 Μαρ 2023

(Βίντεο) "Γι αυτή την "κακιά" την χώρα..."

Περνάνε οι μέρες μετά την θανατηφόρα σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και δεν λέει να καταλαγιάσει ο θυμός, η αγανάκτηση και η οργή για όλα όσα ακούγονται, λέγονται και γράφονται ευθαρσώς σε μια προσπάθεια όλων των ηθικών αυτουργών του εγκλήματος- κι όχι μόνο αυτού-  και των συνεργών τους, να μπουν για άλλη μια φορά όλα κάτω από το χαλί. Αναμφισβήτητα, το άδικο έχει ξεχειλίσει και πονάει όλους μας κάνοντας επιτακτική την κοινή απαίτηση της απόδοσης του δικαίου..