ΣΕΛΙΔΕΣ

30 Δεκ 2021

(ΒΙΝΤΕΟ) ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ "ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ"

 

Η υπερτροφή που σχεδόν κανείς στην Ελλάδα δεν τρώει
Τα έντομα είναι θρεπτική πηγή πρωτεΐνης που προτιμάται από εκατομμύρια σε όλο τον πλανήτη. Μήπως κάνουμε λάθος που διστάζουμε να τα φάμε;

Ενώ στη Δύση δεν έχουμε συνηθίσει να τρώμε έντομα, σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου οι άνθρωποι τα τρώνε εδώ και χιλιάδες χρόνια. 
Περίπου 2.000 είδη εντόμων καταναλώνονται παγκοσμίως σε χώρες της Ασίας, της Νότιας Αμερικής και της Αφρικής. 

Στην Ταϊλάνδη, οι δίσκοι με τραγανές τηγανητές ακρίδες πωλούνται στις αγορές και στην Ιαπωνία οι προνύμφες σφήκας – που τρώγονται ζωντανές – θεωρούνται λιχουδιά, αναφέρει το BBC.

Ωστόσο, στην Ευρώπη, μόνο το 10% των ανθρώπων θα ήταν πρόθυμοι να αντικαταστήσουν το κρέας με έντομα, σύμφωνα με έρευνα της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Καταναλωτών. Για κάποιους, αυτή η απροθυμία να φάνε έντομα είναι μια χαμένη ευκαιρία.

«Τα έντομα είναι ένα σημαντικό κομμάτι του συστήματος διατροφής», λέει η Virginia Emery, διευθύνουσα σύμβουλος της Beta Hatch, μιας νεοσύστατης εταιρείας στις ΗΠΑ που φτιάχνει ζωοτροφές από αλευροσκουλήκια. 
«Είναι μια υπερτροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Μια πάρα πολύ θρεπτική ουσία σε πολύ μικρή συσκευασία.»
Εξαιτίας αυτού, τα εκτρεφόμενα έντομα θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση δύο από τα μεγαλύτερα προβλήματα του κόσμου: την επισιτιστική ανασφάλεια και την κλιματική κρίση.

Η γεωργία είναι η σημαντικότερη αιτία για την απώλειας βιοποικιλότητας και παράγοντας που συμβάλλει περισσότερο στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Η εκτροφή ζώων ευθύνεται για το 14,5% των παγκόσμιων εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών (FAO).

«Βρισκόμαστε στη μέση μιας μαζικής εξαφάνισης της βιοποικιλότητας, βρισκόμαστε στη μέση μιας κλιματικής κρίσης, και όμως ταυτόχρονα πρέπει να ταΐσουμε έναν διαρκώς αυξανόμενο πληθυσμό», λέει η εντομολόγος Sarah Beynon, η οποία εκτρέφει έντομα για κατανάλωση στο Bug Farm στο Pembrokeshire της Ουαλίας. «Πρέπει να κάνουμε μια αλλαγή και πρέπει να είναι μεγάλη».

Δείτε το βίντεο

Η καλλιέργεια εντόμων χρησιμοποιεί ένα μικρό ποσοστό της γης, της ενέργειας και του νερού που απαιτούνται για την παραδοσιακή γεωργία και έχει σημαντικά χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα.
 Οι γρύλοι παράγουν έως και 80% λιγότερο μεθάνιο από τις αγελάδες και 8-12 φορές λιγότερη αμμωνία από τους χοίρους, σύμφωνα με μελέτη ερευνητών στο Πανεπιστήμιο του Wageningen στην Ολλανδία. 
Το μεθάνιο είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό αέριο θερμοκηπίου το οποίο, αν και έχει μικρότερη διάρκεια ζωής στην ατμόσφαιρα, έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υπερθέρμανση του πλανήτη, 84 φορές περισσότερο από το CO2, ενώ η αμμωνία προκαλεί οξίνιση του εδάφους, ρύπανση των υπόγειων υδάτων και καταστροφή του οικοσυστήματος.

Η καλλιέργεια εντόμων για κατανάλωση θα απελευθέρωνε τεράστιες εκτάσεις γης που σήμερα χρησιμοποιούνται για την εκτροφή ζώων καθώς και για την παραγωγή ζωοτροφών. 
Η αντικατάσταση της μισής ποσότητας κρέατος που καταναλώνεται παγκοσμίως με αλευροσκουλήκια και γρύλους θα μπορούσε να μειώσει τη χρήση της γεωργικής γης κατά ένα τρίτο, απελευθερώνοντας 1.680 εκατομμύρια εκτάρια γης, που ισοδυναμεί με περίπου 70 φορές την έκταση του Ηνωμένου Βασιλείου.


Ωστόσο, η Tilly Collins, καθηγήτρια στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Imperial College του Λονδίνου, υποστηρίζει ότι τα έντομα μπορούν να ικανοποιήσουν ορισμένες ανάγκες που δεν μπορούν να καλύψουν τα φυτικά τρόφιμα. 
Τα έντομα θα μπορούσαν να παρέχουν μια ιδιαίτερα σημαντική πηγή διατροφής στις αναπτυσσόμενες χώρες: «Έχουμε μια πολύ καλή διατροφή στο Ηνωμένο Βασίλειο. 
Σπάνια μας λείπει κάτι. Αλλά στην Αφρική δεν συμβαίνει αυτό», λέει, σημειώνοντας ότι πολλές αφρικανικές χώρες επιταχύνουν ήδη την παραγωγή εντόμων για να ταΐσουν ανθρώπους και ζώα.

Από πολλές απόψεις, η εκτροφή εντόμων είναι ένα παράδειγμα αποτελεσματικότητας που μετατράπηκε σε τέχνη. 
Πρώτον, υπάρχει η ταχύτητα με την οποία αναπτύσσονται τα έντομα, τα οποία ωριμάζουν μέσα σε λίγες ημέρες, αντί για μήνες ή χρόνια που χρειάζονται τα ζώα, και επίσης μπορούν να παράγουν χιλιάδες απογόνους.

Έπειτα, υπάρχει το γεγονός ότι τα έντομα είναι 12 ως 25 φορές πιο αποτελεσματικά στη μετατροπή της τροφής τους σε πρωτεΐνη απ’ ό, τι τα ζώα. 
Οι γρύλοι χρειάζονται έξι φορές λιγότερη τροφή από τα βοοειδή, τέσσερις φορές λιγότερη από τα πρόβατα και δύο φορές λιγότερο από τους χοίρους. Ένας από τους κύριους λόγους γι’ αυτό είναι επειδή τα έντομα είναι ψυχρόαιμα και επομένως σπαταλούν λιγότερη ενέργεια για να διατηρήσουν τη θερμότητα του σώματός τους, λέει ο Peter Alexander, ερευνητής του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου.

Εκτός από την παραγωγή λιγότερων απορριμμάτων, τα έντομα μπορούν επίσης να ζήσουν από τρόφιμα και βιομάζα που διαφορετικά θα πετιόταν συμβάλλοντας στην κυκλική οικονομία, όπου οι πόροι ανακυκλώνονται και επαναχρησιμοποιούνται. 
Τα έντομα μπορούν να τροφοδοτηθούν με γεωργικά απόβλητα, όπως μίσχοι φυτών ή υπολείμματα απορριμμάτων τροφής. Για να ολοκληρωθεί η αλυσίδα ανακύκλωσης, τα περιττώματά τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως λίπασμα για καλλιέργειες.


Παρά τα ισχυρά στοιχεία για τη διατροφική αξία των εντόμων, υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος για να εμφανιστούν σε μεγάλο βαθμό στις δυτικές δίαιτες: «Συνδέουμε τα έντομα με τα πάντα εκτός από τα τρόφιμα, όπως βρωμιά, κίνδυνο, αηδία, με κάτι που μας κάνει να νιώθουμε άρρωστοι», λέει ο ερευνητής Giovanni Sagari.

Αλλά οι συμπεριφορές αρχίζουν να αλλάζουν. Μέχρι το 2027, η αγορά των βρώσιμων εντόμων προβλέπεται να φτάσει τα 4,63 δισεκατομμύρια δολάρια και οι ευρωπαϊκές εταιρείες επενδύουν σε βρώσιμα έντομα μετά από έγκριση από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων.

Ο Sagari λέει ότι η καλύτερη εμπορική πρόταση είναι να αλέθονται τα έντομα σε σκόνη και να συμπεριλαμβάνονται σε επεξεργασμένα τρόφιμα, αντί να σερβίρονται ολόκληρα ως σνακ. Ο σεφ Andy Holcroft που διευθύνει το πρώτο εστιατόριο βρώσιμων εντόμων στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Bug Farm συμφωνεί: «Αντί να πασπαλίζουμε ολόκληρα έντομα σε μια σαλάτα… Σκέφτηκα ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να τα ενσωματώσουμε στο τελικό προϊόν. Στο κάτω- κάτω, μπορείς να έχεις το πιο υγιεινό, πιο θρεπτικό και βιώσιμο προϊόν, αλλά αν δεν έχει ωραία γεύση και οι άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι να το δεχτούν, δεν θα έχει επιτυχία».
ΠΗΓΗ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ "ΕΜΦΥΤΕΥΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΙΑ (Σ)ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΛΟΓΩ - ΤΙ ΑΛΛΟ;- ΤΗΣ "ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ"

ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ "ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ" ΛΟΙΠΟΝ!

ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ "ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ" ΜΕ ΕΝΟΧΟ  ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ.

 ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ AGENDA 21. 
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ  ΟΛΟΝ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ  ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ AGENDA 21.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ. 

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ «ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ» ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;

Ή ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΕΙΔΙΚΟ» ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΕΥΡΟΣΚΟΥΛΗΚΑ;;;

ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,- ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ- ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΑΜΑΣΗΤΗ ΤΗΝ «ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΩΝ "ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ" ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΟ "ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ" ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ,

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΥΒΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΑ…

 ΟΙ  "ΚΡΙΣΕΙΣ" ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΟΜΩΝ… ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ «ΛΟΓΩ ΤΗΣ «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΤΡΟΦΗ Η ΣΤΕΓΗ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΜΑΣΤΕ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ…» ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ «ΓΕΥΤΟΥΜΕ» ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ «ΕΡΕΥΝΗΤΗ SAGARI» ΠΟΥ ΛΕΕΙ: «… ότι η καλύτερη εμπορική πρόταση είναι να αλέθονται τα έντομα σε σκόνη και να συμπεριλαμβάνονται σε επεξεργασμένα τρόφιμα, αντί να σερβίρονται ολόκληρα ως σνακ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ 4 ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ… ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ!!

 ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ… ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ, ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ...

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 


Από το πυρηνικό οπλοστάσιο στην …κουζίνα μας!!!

(ΒΙΝΤΕΟ) "Μεγάλη επανεκκίνηση" ΚΑΙ στην δια(Σ)τροφή!

Bloomberg: Ο εφιάλτης ήδη έχει πάρει διαστάσεις ντόμινο.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ...
ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΣΜΑ!

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ
ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ "ΕΡΓΑΛΕΙΑ"
ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΝΤΟΜΙΝΟ
ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΑ
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑΡΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ
ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ
ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...
 ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
....ΜΟΝΟ ΑΝΕΛΙΞΗΣ


ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


28 Δεκ 2021

(ΒΙΝΤΕΟ) ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ


ΔΕΙΤΕ  ΤΟ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ. https://www.artemis-sorras.gr/

 Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.

ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ... Η ΓΝΩΣΗ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

 ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. 

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

27 Δεκ 2021

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ "ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΙΘΕΡΑ" ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ;

 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΩΔΩΝΗΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΑΥΓΕΤΟΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΨΗΛΟΥ ΟΡΟΥΣ "ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ"

ΣΕΛ. 18-19

"... ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
 ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ!! 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

 ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
 ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗΣ!!

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ 
ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ 
ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ 
ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, 
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ 
ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΑΘΕΔΡΑ, ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ 
ΚΑΙ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ 
ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ 
ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ, 

ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ
 ΕΡΓΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, 
ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ 
ΣΤΗΝ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ
 ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ.

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ 
ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,
 ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ,
 ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ!!

ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ
 ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ
 ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ
 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, 
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ 
Ο ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
 ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.



ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ, 
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΑΥΤΩΝ
 ΘΕΙΩΝ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ 
ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, 

ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ 
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ 
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ
 ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ
 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ 
ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 
ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ, 
ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΜΑΣ
 ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΣ 
ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ 
"ΟΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥ ΔΩΔΩΝΗ" 
ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ
 ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ

ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ 
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ!

ΔΙΟΤΙ Ο ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΥΣ 
ΚΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ Η ΙΔΙΑ Η ΗΡΑ!


ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΥΡ 
ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

ΑΡΑ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΔΩΔΩΝΗ
 ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, 
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 
ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ, 

ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
 ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, 
ΓΙΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ Ή ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ, 
ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ 
ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 
ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ 
ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΧΑΡΑΞΗ 
ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ.

ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ 
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΠΑΝΙΕΡΟΙ 
ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ,
 ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ
 ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ, 
Η ΙΔΙΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ,
 Η ΙΔΙΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ
 ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!..."


"Αυτό το λάθος δεν θα το έκανε ούτε πρωτοετής φοιτητής της Νομικής...!!!!"


Ακυρώθηκε κατηγορητήριο σε βάρος των υπευθύνων της φαρμακοβιομηχανίας εξαιτίας απίστευτων λαθών στο κλητήριο θέσπισμα

Μια σοβαρή καταγγελία για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης έρχεται να προστεθεί στο σκάνδαλο με τις μίζες της Novartis που εκκρεμεί εδώ και χρόνια, με την πρωτοφανή πρακτική διεθνώς να διώκονται οι επικεφαλής της δικαστικής έρευνας και ο πολιτικός τους προϊστάμενος, ενώ παραμένουν ατιμώρητοι όσοι έστησαν την κομπίνα χρηματισμών πολιτικών και γιατρών.

Εν μέσω της ποινικής διερεύνησης της υπόθεσης, εισαγγελικός λειτουργός εξέδωσε κλητήριο θέσπισμα σε βάρος των επικεφαλής της Novartis στην Ελλάδα, με βάση μήνυση γνωστής ελληνικής φαρμακαποθήκης, δίχως να αναφέρει τα άρθρα των νόμων για τα οποία κατηγορούνται!

Πρόκειται για εγκληματικό λάθος που δεν θα έκανε ούτε πρωτοετής φοιτητής της Νομικής…

Κι όμως το έκανε Εισαγγελέας Πρωτοδικών, με αποτέλεσμα, όταν η υπόθεση έφτασε την περασμένη εβδομάδα να δικαστεί στο ακροατήριο, οι δικαστές να αναγκαστούν να κάνουν δεκτή την εύλογη ένσταση ακυρότητας του κλητηρίου θεσπίσματος.

Το αποτέλεσμα; Η ποινική δίωξη σε βάρος των πρωτοκλασάτων στελεχών της Novartis στην Ελλάδα και τη δυτική Ευρώπη έπαυσε λόγω παραγραφής!

Ο ιδιοκτήτης της φαρμακαποθήκης έστειλε επιστολή-καταγγελία στον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειο Πλιώτα, αλλά και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, η οποία εποπτεύει τον εισαγγελικό λειτουργό που υπέπεσε στο νομικό ατόπημα.

Η καταγγελία σε βάρος εισαγγελέα που απήλλαξε τη Novartis

Στην επιστολή του ο ιδιοκτήτης της φαρμακαποθήκης καταγγέλλει:

«Επειδή λοιπόν η εν λόγω υπόθεση αφορά την κολοσσιαία επιχείρηση ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ και υπάρχουν υπόνοιες και ενδεχομένως αποχρώσεις ενδείξεις περί δολίας και προμελετημένης παραλείψεως

Επειδή εν έτει 2019 -2021 δεν νοείται ουδείς εισαγγελεύς να συντάσσει κλητήριο θέσπισμα ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ

Επειδή αυτό το λάθος δεν θα το έκανε ούτε πρωτοετής φοιτητής της Νομικής

Επειδή έχουμε υποστεί ανεπανόρθωτη οικονομική και ηθική βλάβη εν προκειμένω από την πλημμελή ενάσκηση των καθηκόντων (διά πράξεων και παραλείψεων) των εν λόγω εισαγγελικών Αρχών και δικαστικών υπαλλήλων

Επειδή ως Ελλην πολίτης πληρώνω στο Ελληνικό Δημόσιο δυσβάσταχτους φόρους προκειμένου να έχουν έσοδα τα κρατικά ταμεία, τα οποία με τη σειρά τους πληρώνουν όλους αυτούς τους ανώτερους ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Επειδή ο βαθμός πταίσματος της εν λόγω παραλείψεως είναι ΔΟΛΟΣ, ΑΛΛΩΣ ΒΑΡΕΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ

Επειδή επιφυλάσσομαι τόσο εγώ προσωπικά όσο και η πληρεξουσία μας δικηγόρος παντός περαιτέρω νομίμου δικαιώματός μας, ιδίως αποζημιώσεως από το Ελληνικό Δημόσιο

Για όλους τους ανωτέρω λόγους και όσους άλλους επιφυλάσσομαι να σας αναφέρω στο μέλλον

Αιτούμαι όπως προβείτε στην ποινική και πειθαρχική δίωξη όλων όσοι εμπλέκονται (εισαγγελέων και δικαστικών υπαλλήλων) στην εν λόγω δικογραφία και πορεία και επιμέλεια αυτής.

Καθώς και στην παραδειγματική κατά το Σύνταγμα και κατά τον νόμο τιμωρία αυτών».



ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ: "Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..."

ΕΝΩ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 355 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ (315 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ) ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Η NOVARTIS ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ…

ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ  ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ «ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ» ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ… “ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ” ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ "ΛΑΔΙ" ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ «ΣΚΕΥΩΡΙΑ»!
 Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΕ ΕΛΛΑΔΟΠΩΛΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ! 

ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ... ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ... 
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ Ο ... ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΚΤΗΣ

ΕΚΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ Κ. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ» ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ «ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ», ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ(!!!)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ:
NOVARTIS: ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ...

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ … ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ "ΑΘΩΩΣΗ" ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ;;

- ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ... ΑΥΤΗ Η «ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ» ΔΕΝ ΕΥΟΔΩΣΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ- 
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισαγγελέας: «Όχι» στην απαλλαγή Λοβέρδου για την υπόθεση Novartis
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΑ… "ΞΕΧΑΣΕ" ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΗΣ NOVARTIS ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΗ ΛΟΓΩ… ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ!!!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ;;

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ;;;

ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ Η ΕΝΟΧΗ ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟVARTIS ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ;

ΠΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΠΟΣΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;

Ή ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ... ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ..

 ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.




24 Δεκ 2021

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ



 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ
ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Β Γ
ΣΕΛ. 3-5

"... ΣΥΜ-ΠΑΝ, 
Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ,
 ΤΟ ΠΑΝ.

ΣΤΟ "ΣΥΜ", 
ΤΟ Σ ΣΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, 
ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ Σ, Ν, Ζ, 
ΤΟ Σ ΣΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ, 
Η ΑΦΘΟΝΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΤΟ Ν ΝΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΝΟΥΣ.

ΤΟ Ζ ΖΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
 ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, 
ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ, 
Η ΙΔΙΑ Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΜΕ ΑΦΘΟΝΕΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. 
ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ,
 Η ΒΑΣΗ, Η ΑΡΧΗ, Η ΜΗΤΡΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ
 ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΣΕΙΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ. 

ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ 
ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Υ.

ΣΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ, 
ΤΟ Μ ΜΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟ 
ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ
 ΤΟ Σ ΣΙΓΜΑ, ΤΟ Ν ΝΙ, ΤΟ Ζ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,
 ΟΠΟΥ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΜΥΗΣΗ
 ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ, 
ΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΟΣΜΙΚΟ 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝ
 ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, 
ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ, ΕΤΟΙΜΗ, ΤΕΛΕΙΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ, 
ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ,
 ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.

ΕΤΣΙ, ΜΕΤΑ ΤΟ "ΣΥΜ" ΠΑΜΕ ΣΤΟ "ΠΑΝ" 
ΟΠΟΥ Ο,ΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝ ΤΟΥ ΣΥΜ, 
ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, 
ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ 
ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ
 ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ 
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ


ΕΤΣΙ ΤΟ "ΠΑΝ" ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ, 
ΤΟ Π ΠΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΠΥΛΗ
 ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,
 ΟΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ 
ΑΠΕΙΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑ,
 ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΙΕΣ

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
 ΩΣ ΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, 
ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ, 

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ
 ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΑΥΤΩΝ
 ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ 
ΚΑΙ Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΙΩΤΑ
 ΣΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ 
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ, 

ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, 
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΑΠΕΙΡΟ ΑΦΘΟΝΟ
 ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ, 
ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ 
ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΠΑΝ, ΤΟ Π ΠΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΛΗ 
ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 
ΣΤΟΥΣ ΑΛΦΑ.

ΟΙ ΑΛΦΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ 
ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ
 ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ 
ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ 
ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ, 

ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ
 ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ 
ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
ΚΑΙ ΤΟ Ν ΝΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ 
ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΝΟΥ, 
ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΥ ΝΟΥ, 
ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟ
 ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΝΟΥ, 
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

 ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΡΧΗ 
ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΝΟΥ.


ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΥΤΟ 
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ
 ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΝΟΜΟ ΟΡΚΟ,
 ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ, 
ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ 
ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ
 ΑΦΘΟΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ 
ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ
 ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ.

ΕΤΣΙ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ  ΜΑΣ
 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ,
 ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΣΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ
 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΤΟΥ 1 ΕΝΟΣ,
 ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΥ.

ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ "ΣΥΜΠΑΝ"
 ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΟΥΝ 
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΜΟΙ 
ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ 
Σ Υ Μ Π Α Ν,

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ 
ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ
 ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ,
 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 
ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,
 ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, 
ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ..."



21 Δεκ 2021

ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ

 


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ Η ΚΟΡΗ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΣΕΛ. 250 -252

"... ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ
 ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ
 ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΟΥΣ 
ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ 

ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΘΕ 24 ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟΥ 
ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ 
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ 
ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ 

ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ 
ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΣΟΥ 
ΣΤΗΝ ΖΩΗ  ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΥ ΣΟΥ 
Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ ΣΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΣΟΥ
 ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ 
ΜΕΡΑ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ 
ΝΥΧΤΑ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ
 ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΣΟΥ 
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΣΟΥ 
ΕΝΑΛΛΑΞ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ 
ΑΥΤΟΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ 
ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΣΟΥ 

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ
 ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΣΟΥ ΛΕΙΨΕΙ 
ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ 


Ο ΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΝ ΘΑΝΑΤΟΣ

 ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ 
ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΟΥ 
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΥ 
Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ 
ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ
 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 

ΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ
 ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ
 ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙΣ 
ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΚΟΣΜΟΥΣ ΣΟΥ 
ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ 
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΣΟΥ 
ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ

ΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ 
ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ ΣΟΥ 
ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ
 ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΥ ΣΟΥ 
ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ 
ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ
 ΚΑΙ Ο ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΔΗ 
ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ 
ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

  ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ 
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ 


ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ 
ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ
 ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ 

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΟΜΗ 
ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ 
ΣΤΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΝΕΙΣ 
ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ
 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ

ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ 
ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ 
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ 
ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ 
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΦΟΒΟΣ 
ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ 
ΜΕ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ..."

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

(ΗΧΗΤΙΚΟ) ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ...

ΘΑΝΑΤΟΣ -ΖΩΗ : Η ΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΚΩΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ

Ο ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ