Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

20 Δεκ 2021

Ε, ΑΦΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ!



Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής – Η σπατάλη τροφίμων και τα «ηθικά» τρόφιμα
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ, προτείνει ως λύση για τη μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα τα «ηθικά» τρόφιμα.


Οι τροφές που διαλέγουμε και ο τρόπος με τον οποίο καταναλώνουμε επηρεάζει όχι μόνο την υγεία μας, αλλά και την υγεία του πλανήτη, επισημαίνει ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών εκτιμά πως οι δραστηριότητες οι οποίες σχετίζονται με την παραγωγή, την επεξεργασία, τη διανομή και την κατανάλωση τροφίμων, είναι υπεύθυνες για το ένα τρίτο των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

«Μιλάμε πλέον για την ακεραιότητα τροφίμων, το λεγόμενο product integrity», εξηγεί ο επιστήμονας τροφίμων και βιολόγος, Νίκος Γδοντέλης.

Ποια είναι τα «ηθικά» προϊόντα

«Δηλαδή ένα προϊόν πρέπει να είναι «ηθικό», να μην βλάπτει το περιβάλλον. Με τις αγορές κρέατος της Κίνας και της Ινδίας να διευρύνονται, παρατηρείται αύξηση της παραγωγής διοξειδίου του άνθρακα. 
Υπάρχουν μελέτες που λένε ότι αν στρέψουμε τη διατροφή μας σε λιγότερο ενεργοβόρα μοντέλα, δηλαδή δεν τρώμε μοσχαρίσιο κρέας, δεν τρώμε χοιρινά, δεν τρώμε προϊόντα εντατικής καλλιέργειας που είναι τα σιτηρά, θα σώσουμε τον πλανήτη με αυτόν τον τρόπο», συμπληρώνει ο κ. Γδοντέλης.

Σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ, η οποία δημοσιεύτηκε τον Σεπτέβριο, με τη διατήρηση των φυσικών οικότοπων, τη μείωση σπατάλης τροφίμων και τη μετάβαση σε φυτικές διατροφικές συνήθεις, οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα θα μπορούσαν να μειωθούν έως και οχτώ γιγατόνους ετησίως.

Ήδη, στα ψυγεία και τα ράφια των σούπερ μαρκετ έχει μεγαλώσει η γκάμα των προϊόντων τα οποία παρασκευάζονται από φυτικές πρωτεϊνες, όπως για παράδειγμα τα υποκατάστατα τυριού.

Πειράματα για παραγωγή κρέατος από βλαστοκύτταρα

Παράλληλα, σε χώρες όπως η Αμερική, το Ισραήλ και η Ιαπωνία εδώ και μερικά χρόνια έχουν ξεκινήσει μελέτες και πειράματα για παραγωγή κρέατος από βλαστοκύτταρα ή αλλιώς τεχνητό κρέας.

«Αυτό δεν είναι φαντασία. Έχουν φτάσει και παράγονται. Υπάρχουν εταιρείες που έχουν επενδύσει σε ό,τι έχει να κάνει με αυτή τη νέα τάση, ώστε να μειώσουμε το ενεργειακό αποτύπωμα και το αποτύπωμα άνθρακα του φαγητού μας. 

Δηλαδή, αντί να εκτρέφουμε αγελάδες και μοσχάρια, εξετάζεται η ανάπτυξη υποκατάστατων μπριζόλας από μάζες κυττάρων. 
Τα προϊόντα αυτά παίρνουν μορφή με τη βοήθεια των τριδιάστατων εκτυπώσεων.

Όλα δείχνουν πως το κόστος του να τρεφόμαστε δεν θα χαμηλώνει, θα ανεβαίνει. Οπότε θα πρέπει να αναπτυχθούν υποκατάστατα της σημερινής διατροφής τα οποία θα είναι φτηνά για το λαό», περιγράφει ο Ν. Γδοντέλης.


Ρίτσαρντ Μπράνσον και Μπιλ Γκέιτς επενδύουν σε αυτή την τεχνολογία

Δισεκατομμυριούχοι όπως ο Ρίτσαρντ Μπράνσον και ο Μπιλ Γκέιτς έχουν επενδύσει στην ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας από το 2018, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CNBC. Όμως, για τους ειδικούς η μετάβαση σε λιγότερο ενεργοβόρα τρόφιμα πρέπει να συνοδευτεί και από συντονισμένες δράσεις για τη μείωση της σπατάλης.

Ποια είναι η νομοθεσία στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα από την 1η Ιανουαρίου 2022, σύμφωνα με τον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο 4819/2021 (ΦΕΚ 129/Α/23-7-2021), τα ξενοδοχεία άνω των εκατό κλινών, οι υπηρεσίες catering με ετήσιο τζίρο άνω των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ και οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης με ετήσιο τζίρο άνω των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ, υποχρεούνται να εφαρμόσουν διαδικασίες αποφυγής δημιουργίας αποβλήτων τροφίμων. 
Όπως και να καταχωρούν σε ετήσια βάση τα παραγόμενα απόβλητα τροφίμων.

Επίσης, όπως προβλέπεται στον νόμο, τα πλεονάσματα τροφίμων θα διατίθενται με τη μορφή δωρεάς, μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Οι περιβαλλοντικές πιέσεις θα οδηγήσουν στην κατανάλωση εντόμων

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, η σπατάλη τροφίμων παγκοσμίως υπολογίζεται σε 1 τρισ. δολάρια ενώ τουλάχιστον 690 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη δεν έχουν πρόσβαση σε διατροφικά αγαθά. 

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας, εκτιμά πως λόγω της επισιτιστικής ανασφάλειας, του αυξανόμενου κόστους ζωϊκών πρωτεϊνών, των περιβαλλοντικών πιέσεων και της αύξησης του πληθυσμού, περισσότεροι άνθρωποι παγκοσμίως θα στραφούν στην κατανάλωση εντόμων.

Ενδεικτική είναι η απόφαση της Mόνιμης Επιτροπής Φυτών, Ζώων, Τροφών και Ζωοτροφών (scoPAFF), η οποία έδωσε το «πράσινο φως» για την εμπορευματοποίηση του κίτρινου σκουλικιού στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Τα αποξηραμένα κίτρινα σκουλήκια αποτελούν το πρώτο βρώσιμο έντομο, που έλαβε ευνοϊκή γνωμάτευση και η απόφαση θεωρείται ορόσημο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΗΘΙΚΗ"!

ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!
 ΚΑΙ  ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ "ΣΠΑΤΑΛΟΙ"!!!
ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ... "ΣΠΑΤΑΛΗ".

 ΕΝΩ  ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΕΙ  ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ...

ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ, ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ...

ΕΝΩ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ "ΑΚΡΑΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ" ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ...
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!! 
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

 ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟ ...ΠΡΟΒΛΗΜΑ «ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ», ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ -ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ «ΠΟΤΙΖΟΥΝ» ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ-

-ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;-

ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ «ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΡΕΑΣ», «ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΦΥΤΑ» ΚΑΙ «ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ» 'ΛΟΓΩ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ"!!
ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ "ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑΣ", ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΤΙ Ο Κ. ΓΔΟΝΤΕΛΗΣ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΤΙ:  «Αυτό δεν είναι φαντασία. Έχουν φτάσει και παράγονται..." ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ: 

Η AGENDA 21 ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 1992 ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΡΙΟ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ME ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ 1994- ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ…


ΚΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ «ΚΡΙΣΕΩΝ» -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ, ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ- 
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ «ΛΥΣΕΙΣ» ΤΗΣ AGENDA 21 ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ
 ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΤΛ.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΑΟΣ!!! 

ΚΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΟΜΟ, ΟΙ "ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ" ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΔΙΑ(Σ)ΤΡΟΦΙΚΗ «ΗΘΙΚΗ» ΚΑΙ «ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ»!

ΤΩΡΑ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΟΤΙ 
 ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ» ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ....

 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΩΣΤΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΤΟΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ.

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ - 

ΠΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ...

ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ  ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ "ΣΩΘΕΙ" Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ... ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!

– ΓΙΑΤΙ Ο «ΑΝΘΡΑΚΑΣ» ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!-

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ...


 ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ  ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ!



Από το πυρηνικό οπλοστάσιο στην …κουζίνα μας!!!

(ΒΙΝΤΕΟ) "Μεγάλη επανεκκίνηση" ΚΑΙ στην δια(Σ)τροφή!

Bloomberg: Ο εφιάλτης ήδη έχει πάρει διαστάσεις ντόμινο.


ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ...ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!
Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ...
ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΣΜΑ!

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ
ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ "ΕΡΓΑΛΕΙΑ"
ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΝΤΟΜΙΝΟ
ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΑ
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑΡΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ
ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ
ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...
 ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
....ΜΟΝΟ ΑΝΕΛΙΞΗΣ


ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.











Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ