Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

26 Ιουν 2020

(ΗΧΗΤΙΚΟ) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ!

Ακούστε την εκπομπή Προγραμματικές δηλώσεις με την Ειρήνη Σκανδάλου και καλεσμένη την Υποψήφια Βουλευτή Β'Αθηνών Δυτικού Τομέα Γκίκα Ελένη με θέμα την Υγεία, την "Πανδημία", την επικαιρότητα και τις προεκτάσεις της στο καθημερινό μας βίο, καθώς και τις λύσεις που προτείνονται από τις "Προγραμματικές δηλώσεις" της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.
Υπάρχει αντικειμενική ενημέρωση από τα ΜΜΕ;
Τι αναφέρει σχετικά με την μηνυτήρια αναφορά του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη κατά του Σωτήρη Τσιόδρα;
Ποιες είναι οι θέσεις της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ σχετικά με την Υγεία, σύμφωνα με τις Προγραμματικές Δηλώσεις της;

"Είμαστε σ'έναν πολυετή αγώνα, μέσα απ'τον οποίο βλέπουμε ότι όλα αυτά τα συστημικά ΜΜΕ, αποκρύπτουν από τους Έλληνες την πραγματική αλήθεια.
 Αρχικά παρουσιάζουν το πρόβλημα και μετά προσφέρουν την λύση!
Έτσι έγινε και με την ψευδή οικονομική κρίση,που έχουμε ως σήμερα και έχει αποδειχθεί ότι τελικά δεν υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα για την χώρα μας και βλέπουμε ότι συνεχίζουν να μας αποκρύπτουν την αλήθεια, μας πάνε για νέα μνημόνια, καταστρέφουν την οικονομία για ένα χρέος που ποτέ δεν αποδείχθηκε και μέχρι σήμερα έχει αποδομηθεί.
 Άρα με τον ίδιο τρόπο, εξυπηρετώντας πάλι ιδιωτικά συμφέροντα, από ξένα κέντρα κυριαρχίας που λυμαίνονται την χώρα μας,συνεχίζουν και προπαγανδίζουν και το θέμα της Υγείας μας.
Αναφέρονται στην "δημόσια υγεία" και ουσιαστικά δεν ενδιαφέρεται κανένας!
Ζήσαμε πολλά οξύμωρα, αντιφάσεις, έχουμε ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά και αποδείξεις.
Οι αριθμοί ποτέ δεν λένε ψέμματα και οι αριθμοί αυτής της λεγόμενης "πανδημίας" δεν βγαίνουν. 
Κανείς δεν αρνείται την ύπαρξη του κορωνοϊού! 'Αλλωστε κορωνοϊοί υπάρχουν τα τελευταία χρόνια κι αυτός ανήκει στην ίδια οικογένεια. Κανείς δεν λέει ότι δεν υπάρχει.
Εμείς λέμε ότι "πανδημία" δεν υπάρχει!! Απλά, διαστρεβλώνουν τα λόγια των πολιτών που αρνούνται το θέμα της πανδημίας, λέγοντας: "Αρνείστε  ότι υπάρχει ο Κορωνοϊός;"
Όχι βέβαια, κανείς δεν λέει κάτι τέτοιο, όμως πανδημία δεν υπάρχει και γι'αυτό υπάρχουν τόσες πολλές αποδείξεις!
'Αρα στα πλαίσια αυτής της προπαγάνδας, έγινε μία επιλογή των "ειδικών" και των "επαϊόντων", που παρουσιάζουν στα ΜΜΕ, για να ενημερώνουν τον κόσμο, χωρίς φυσικά να μιλήσουν όλοι αυτοί οι ειδικοί που υπάρχουν από τα δικά τους μέσα και Πανεπιστήμια και οι οποίοι έχουν διαφορετική γνώμη από αυτή που θέλουν να επιβάλλουν.
Ο κ.Τσιόδρας χρίστηκε να μας ενημερώνει καθημερινώς!
Θεωρώ ότι υπήρχε ένα σκηνοθετημένο πλαίσιο που μπήκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, μαζί με τον κ. Χαρδαλιά, ώστε να επιβληθούν στην καθημερινότητα μας, με όλα αυτά που ήθελαν να περάσουν.
Τελικά, άραγε τα μέτρα θα "έσωζαν" εμάς, ή εκείνο το "Σύστημα Υγείας" που λένε ότι υπάρχει;
 Ο κ. Τσιόδρας είναι αυτός που εμφανίζεται στην πάροδο του χρόνου και σε άλλες καταστάσεις παλιότερα. Είναι το ίδιο πρόσωπο που έχει συμβουλεύσει και άλλους Υπουργούς Υγείας, όπως το 2009. Τότε είχε συζητηθεί πάλι το θέμα των εμβολίων για την "πανδημία" του Η1Ν1, με τα γνωστά εμβόλια που αγοράσαμε δίνοντας πάλι πολλά εκατομμύρια και αυτά λήξανε στις αποθήκες!
24.000.000 δόσεις εμβολίων για μια χώρα με πληθυσμό 10.000.000, δηλαδή διπλάσιο αριθμό εμβολίων, σε σχέση μάλιστα με χώρες που έχουν τον πενταπλάσιο πληθυσμό από εμάς και πήραν ακριβώς την μισή ποσότητα.
Όπως βλέπουμε όμως μετά από τόσα χρόνια, τίποτα δεν έγινε με αυτήν την υπόθεση, αλλά έρχονται τα ίδια άτομα, μας λένε τα ίδια πράγματα!
Κι έρχεται ο κ. Τσιόδρας και λέει ότι "δεν έχει καμία ευθύνη και ότι είναι ένα απλό μέλος της επιτροπής"! Εκείνης της επιτροπής που όλοι οι πολιτικοί στα κανάλια δημοσίως έλεγαν, ότι είναι αυτή που συστήνει και αποφασίζει για κάθε βήμα που θα έπαιρναν για την δική μας ζωή και θα μας επιβάλλουν μέσα από νόμους.
 Εδώ βλέπουμε να παίζεται το γνωστό παιχνίδι, "πετάω το μπαλάκι σε άλλον",να μην πάρει κανείς την ευθύνη!
Άρα από την μία έχουμε τον Τσιόδρα, που πετάει την ευθύνη από πάνω του, ενώ ο ίδιος παραδέχτηκε δημοσίως,ότι μετρούσε νεκρούς από τον Κορωνοϊό όλους τους θανάτους, ενώ δεν υπάρχουν  αποδείξεις ότι αιτία θανάτου ήταν ο Κορωνοϊός, έστω και στις ελάχιστες περιπτώσεις που λένε!
Άλλωστε, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι αυτοί οι θάνατοι, αφορούσαν ηλικιωμένους ανθρώπους με  υποκείμενα νοσήματα και οι οποίοι καταγράφονταν ότι πέθαναν ΑΠΟ κορωνοϊό!

Την ίδια ώρα που απαγορεύτηκαν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις και έτσι κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά την αιτία του θανάτου.
 Ο κ. Αντωνιάδης, σαν δικηγόρος που είναι, έκανε μηνυτήρια αναφορά στον κ. Τσιόδρα, αλλά με εκπλήσσει το γεγονός ότι δεν γνωρίζει ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλά και το Υπουργείο Υγείας είναι υπό τον έλεγχο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ΑΑΔΕ, χωρίς νομική προσωπικότητα, που άρα ούτε αυτή έχει την ευθύνη, ούτε αυτή μπορείς να κυνηγήσεις για ότι και να συμβεί στο μέλλον, με όλα αυτά που θέλουν να επιβάλλουν στον άνθρωπο. 
Την στιγμή αυτή, που όλες αυτές οι οδηγίες και πολιτικές που έρχονται από άνωθεν, από κέντρα εξουσίας, που δεν ξέρουμε, αυτή η μηνυτήρια αναφορά δεν θα πάει στο συρτάρι; Δεν θα εξαφανιστεί;
Οι πολίτες όμως που δεν γνωρίζουν,ενδεχομένως να σκεφτούν πως είναι μια καλή κίνηση, όμως χωρίς αποτέλεσμα κι αυτό θα το δείξει η πορεία.
Γνωρίζει ο Κος Αντωνιάδης ότι έχει καταλυθεί το Σύνταγμα;
Γνωρίζει ότι δεν υπάρχει καν "κράτος";
Γνωρίζει ότι έχουν παραχωρήσει την διαχείριση της Εθνικής μας Κυριαρχίας;
Πώς δεν το γνωρίζει! Είχε ξεσηκωθεί τότε ο δικηγορικός σύλλογος των Αθηνών, αλλά μετά σιώπησαν.
Γνωρίζει ότι έχουν παραδοθεί τα πάντα, οι όποιες αρμοδιότητες των Υπουργείων μας, το Γενικό Χημείο του κράτους μας που θα μπορούμε να δούμε τι σκευάσματα θέλουν να μας πουλήσουν και τι έχουν μέσα, έχουν παραδοθεί σε αφανείς ιδιώτες, που κανείς δεν γνωρίζει ποιοί είναι;
Άρα, που θα πάει η μηνυτήρια αναφορά του Κου Αντωνιάδη και για ποιο σκοπό την έκανε;
Έχει αποδεικτεί πάντως ότι είναι μια Δικαιοσύνη διορισμένη, από ένα Υπουργικό συμβούλιο που έχει προκύψει από μια Βουλή που είναι ήδη παράνομη, την στιγμή που δεν έχει συσταθεί ποτέ σε σώμα με ΦΕΚ, με νόμο που να την νομιμοποιεί και να περνάει τον όποιο νόμο που μας επιβάλλει.
Δικαιοσύνη θα υπάρξει μόνο, όταν ο 'Ανθρωπος πάρει στα χέρια του την ίδια του την ζωή.
Έχουν δημιουργήσει ένα πολυνομικό σύστημα, οι Πολίτες δεν γνωρίζουν τους νόμους, γενικώς "το κάνουν πολύ δύσκολο", ώστε να παραιτηθείς από κάθε προσπάθεια, να παγιωθεί η πεποίθηση ότι δεν γίνεται τίποτα, ότι όλες οι κινήσεις και οι αντιδράσεις πέφτουν στο κενό, όπως και όλες οι διαδηλώσεις, οι διαμαρτυρίες και τα συλλαλητήρια που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, γιατί δεν σου έχουν πει ποτέ τον τρόπο που πρέπει να δομήσεις τις δράσεις σου και τις κινήσεις σου, ώστε να έχουν αποτέλεσμα και από πού ακριβώς είναι το κλειδί και η λύση για την ελευθερία σου.
Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι ούτε Σύστημα υπάρχει, ούτε Υγεία υπάρχει.
Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τις έννοιες.
Υγεία, σήμερα θεωρείται ότι είναι να έχεις νοσοκομεία και να παίρνεις τα φάρμακα σου! Απέχουμε πάρα πολύ από την αντίληψη αυτή και αυτή την νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει.
Η Υγεία είναι πολυδιαστατική και δεν είναι αφορά μόνο το σώμα μας. Δηλαδή, αν έχουμε κλίνες, γιατρούς, υλικό και φάρμακα δεν σημαίνει ότι θα είμαστε και υγιείς.
Δεν θα αναφερθώ στα αυτονόητα.

Η Υγεία είναι δώρο στον άνθρωπο. Είναι τρομακτικό να έχουμε την πεποίθηση ότι είναι φυσιολογικό ο 'Ανθρωπος μεγαλώνοντας, να αρρωσταίνει και να πεθαίνει άρρωστος! Αυτό πρέπει να σταματήσει.
Όταν καταλάβουμε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, τότε αρχίζουμε και ερευνούμε.
Ο Άνθρωπος είναι τέλειος από την φύση και πρέπει να έρθει σε ένα Περιβάλλον που να είναι συμβατό με αυτόν, γιατί είναι αλληλένδετος με το περιβάλλον του.
Άρα, όταν μιλάμε για Περιβάλλον, πρέπει να συζητήσουμε και για την τροφή του ανθρώπου, για τον αέρα, το νερό, τις συχνότητες που μας βάλλουν και δεν μιλάει κανείς γι αυτό.
Να δούμε γενικότερα τι είναι Υγεία που είναι ΔΩΡΕΑΝ για τον Πολίτη και είναι μέριμνα της Πολιτείας να την παρέχει στην ουσία της!
Ένα ολικό υγιές Περιβάλλον θα αποτελέσει την μήτρα για υγιείς ανθρώπους, με σθένος και δεν θα είναι α-σθενείς.
Γιατί Α-σθένεια είναι, όταν χάνεις το Σθένος σου και χάνεις το Σθένος σου, όταν δεν γνωρίζεις, όταν είσαι μέσα στην άγνοια, η οποία οδηγεί τον φόβο και αυτόν τον φόβο πυροδοτούν μέσω των ΜΜΕ, όλοι όσοι θέλουν να χειραγωγούν και να υποδουλώσουν τον άνθρωπο και έτσι δημιουργείται ένα εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον τόσο τοξικό, που εκ των πραγμάτων, δεν μπορεί να υπάρξει Υγεία!
Με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, το restart θα είναι ολικό, σε όλους τους τομείς!
Γιατί, όταν έχει κάποιος την μόνιμη καθημερινή αγωνία της επιβίωσης κι αν θα ταϊσει τα παιδιά του, πώς μπορεί να μείνει υγιής;;
Ζούμε ένα ψέμμα! Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι δεν γίνεται να αφήνουμε τις ζωές μας σε ιδιώτες!
Αυτό που θα λύσει το πρόβλημα και θα τα αντιστρέψει όλα είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Θα είναι όλα ΔΩΡΕΑΝ για το Πολίτη.
Αυτά που θα υλοποιήσουμε, δεν θα συγκρίνονται καν με αυτά που υπάρχουν σήμερα κι από άποψη νοσοκομείων και από άποψη εξειδικευμένου προσωπικού και τεχνολογιών και θεραπειών!
Όλα αυτά είναι έτοιμα, γιατί εμείς έχουμε τον πλούτο μας και ξέρουμε από πού θα ξεκινήσουμε, γιατί χωρίς τα οικονομικά εργαλεία που έφερε ο Αρτέμης Σώρρας και έχουμε ως ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε τίποτα.
Αυτό έχει λυθεί!
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να Ενωθούμε και να ενεργοποιηθεί ο καθένας μας ως Πολίτης. Κάνω πολιτική και είμαι σε αυτή την θέση, επειδή είμαι Πολίτης και έγινα Πολίτης όταν έμαθα  ακριβώς τι συμβαίνει!!
Μία είναι η λύση!
Όσο για τα υπόλοιπα, όλοι  μαζί θα αποφασίσουμε πώς θα δομήσουμε τον κάθε τομέα της κοινωνίας μας. Το πρώτο βήμα είναι πραγματικά η Ένωση μας και η Ένωση είναι πολύ συγκεκριμένη.
Ο κάθε Πολίτης μπορεί να έρθει στον δικό του τοπικό οργανισμό στην περιοχή του, στον Δήμο του, να πάρει την πληροφορία που θα τον βγάλει από την άγνοια και τον φόβο και θα τον οπλίσει, άρα θα γίνει Πολίτης-Οπλίτης.
Το σχέδιο είναι πολύ συγκεκριμένο, τα χρήματα είναι συγκεκριμένα και οι Προγραμματικές μας δηλώσεις έχουν κατατεθεί στον Άρειο Πάγο.
Είμαστε οι μοναδικοί παγκοσμίως που το έχουμε αυτό.
Είμαστε έτοιμοι να εκτελέσουμε το σχέδιο, το οποίο όλοι μαζί θα το εμπλουτίσουμε, θα το επεξεργαστούμε, αλλά είμαστε έτοιμοι να το εκτελέσουμε.
ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία!!
Είμαστε σε πολύ κομβικές και καίριες στιγμές και θα καλεστούμε όλοι να πάρουμε θέση γι αυτά που μας περιμένουν. Η λύση είναι έτοιμη και το σχέδιο που έχουμε δεν απευθύνεται μόνο στην Ελλάδα.
Είναι ένα σχέδιο απελευθέρωσης ολόκληρου του πλανήτη, έναν πλανήτη που ανήκει στους ανθρώπους και πρέπει να έρθει στα χέρια των ανθρώπων....







  

  








  


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ