Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

23 Φεβ 2021

(ΒΙΝΤΕΟ) ΟΧΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΑ!


Μέσος μισθός 4.900 ευρώ: Η μικρή χώρα της Ευρώπης με τον εργασιακό παράδεισο που επιλέγουν όλο και περισσότεροι Έλληνες


Δεν ξέρουμε πως, δεν ξέρουμε γιατί, αλλά για πάρα πολλά χρόνια καλλιεργήθηκε η νοοτροπία πως η Αγγλία και το Λονδίνο είναι η γη της επαγγελίας για τους Έλληνες που θέλουν να σπουδάσουν και να τους παρουσιαστούν μεγάλες ευκαιρίες επαγγελματικά.

Μέχρι ενός σημείου αυτή η αίσθηση ήταν επαληθεύσιμη, υπήρχε μια σεβαστή αλήθεια. Όμως αν ρωτήσεις τώρα φίλους και γνωστούς που βρίσκονται στην Αγγλία, αν κρίνουν ως επιτυχημένη την επιλογή τους να επενδύσουν κόπο και χρόνο και χρήμα εκεί, με το ζόρι να σου απαντήσουν ένα “ίσως”.

Το κόστος ζωής εκεί αυξήθηκε, οι μισθολογικές ευκαιρίες δεν είναι τόσο υψηλές ή τουλάχιστον δεν έρχονται όσο άμεσα θα περίμεναν και εμφανίζονται ζόρια. Σε αυτά προσθέστε και το Brexit και αυτομάτως το Λονδίνο χάνει σιγά σιγά την αίγλη του. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Κι η πιο ενδεδειγμένη πορτοκαλιά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το Λουξεμβούργο και η ομώνυμη πρωτεύουσά του.

Ένα από τα χαρακτηριστικά ως προς τη ζωή στην Αγγλία είναι το ύψος του μισθού που ακούει κάποιος, αλλά ξεχνά να συνυπολογίσει το κόστος ζωής. Όταν το κάνει, ο μισθός δεν φαίνεται και τόσο μεγάλος. Το ίδιο ισχύει και για την Ελβετία. Στο Λουξεμβούργο όμως δεν ισχύει αυτό. Οκ, η ζωή δεν είναι στα επίπεδα της Ελλάδας, αλλά αναλογικά είναι κοντά. Κι αυτό το αναλογικά απαντάται στον κατώτατο μισθό που συναντά κανείς στη χώρα που βρίσκεται στα 2.141,99 ευρώ, ενώ το μέσο κατά κεφαλήν εισόδημα είναι τα 4.900 ευρώ.


Ξέρετε πόσο είναι το κόστος ζωής; Στα 800-900 ευρώ, δίχως το ενοίκιο του σπιτιού. Αυτό είναι ένα ποσό χωρίς μιζέρια, αλλά με δραστηριότητες μέσα όπως το γυμναστήριο, κάποιο άθλημα, σινεμά και κάποια αγορά ρούχων. Ανάλογα με το lifestyle σου και το πόσο υγιεινό ή όχι είναι, θα μπορούσε αυτό το ποσό να φτάσει και τα 750.

Και με μια πρόχειρη αναζήτηση σε σπίτια στην πρωτεύουσα, τα ενοίκια ποικίλλουν ανάλογα το μέρος που διαμένεις, γι΄αυτό παίρνουμε μια μέση τιμή που είναι στα 1.600 ευρώ για ένα σπίτι με 2 υπνοδωμάτια. 
Το σύνολο ανέρχεται στα 2.500 ευρώ πάνω κάτω. Σε αυτό το ποσό περιλαμβάνονται και τα βασικά αγαθά, όπως ρεύμα και νερό. Να προσθέσουμε σε αυτό και 400-500 ευρώ για πρόσθετα έξοδα; Να το κάνουμε. Με το ζόρι πάμε στα 3.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει πως στο τέλος κάθε μήνα σου μένουν σχεδόν 2.000 ευρώ αν είσαι στον μέσο όρο μισθολογικά.

Ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για την χώρα είναι το καθεστώς της σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και η γεωγραφική της θέση. Για κάποιον που θέλει να ταξιδεύει στην Ευρώπη, το Λουξεμβούργο προσφέρεται με τιμές πολύ καλύτερες απ΄ό,τι η Αθήνα ή το Λονδίνο, με περισσότερη ποικιλία στο δίκτυο ανταπόκρισης με άλλες πόλεις εκτός της χώρας.

Πολύ σημαντικό είναι και πως μιλάμε για μια χώρα-υβρίδιο, με την πλειοψηφία των κατοίκων της να έχουν ουσιαστικά ρίζες από τις γύρω χώρες σε βάθος 2 και 3 γενεών πίσω ή να είναι οικονομικοί μετανάστες. Γίνεται δηλαδή ένα υπέροχο blend από πολιτισμούς.


Προφανώς και δεν είναι όλα τόσο ιδανικά όσο παρουσιάζονται και σίγουρα εξαρτώνται όλα από τον τομέα της ειδίκευσής σου, μιας και μπορεί όντως να πέσεις στο κατώτερο σημείο μισθολογικά και να μείνεις σε ένα σπίτι 20-30 τ.μ. για να τα βγάλεις πέρα.
 Επίσης, από τις μαρτυρίες φίλων και γνωστών, η ζωή γίνεται εύκολα μονότονη. Όμως πάντοτε κάτι παίρνεις και κάτι χάνεις. 

Κι έχοντας ζήσει την Ελλάδα της τελευταίας δεκαετίας, αλλά και την πτώση του μύθου της Αγγλίας, το Λουξεμβούργο δεν είναι καθόλου κακή επιλογή, ιδίως αν ο στόχος είναι να πας να δουλέψεις εκεί 3-4-5 χρόνια και να γυρίσεις με ένα σεβαστό ποσό στην άκρη.


ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ;; ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΗΘΕΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;

ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. 

ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΖΕΙΣ, ΑΛΛΑ  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ, ΝΑ ΤΡΩΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ, ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΔΗΛΗΤΡΙΑΣΜΕΝΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ;; 

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ;
 
 ΚΑΙ ...ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ  ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. 

ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΑΜΕ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 
ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΙ;;; 
ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ;;; ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ;;

ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ, ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ  ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ "ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ"

 ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΘΡΕΨΕΙ, ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΣΠΙΤΙ, ΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

 ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΩΣ... "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ"!!!! 

ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ" ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


ΜΑΣ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ,  ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΘΑΨΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
 ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ" ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ;;;

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ;;;ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ;;; 

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ.


ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΑ!!
ΕΧΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ.

ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΔΕΣΜΑ.


ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ.

ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ  ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ
 ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ 
ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
 ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 
ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΣΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΩΣΤΕ Ο ΜΙΣΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΟΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 
ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ
 ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 
ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 
ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΜΑΣ 
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ
 ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.




Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ