Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

12 Φεβ 2021

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ"


Eπενδύσεις που αντιστοιχούν στο 3,3% (περίπου 5,5 δισ. ευρώ) του ΑΕΠ θα χρηματοδοτηθούν φέτος από τις προκαταβολές του Ταμείου Ανάκαμψης, προέβλεψε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Ο διοικητής της ΤτΕ απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων θεσμικών φορέων που συμμετείχαν στο διαδικτυακό διάλογο που διεξάγεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΕΚΤ για την επανεξέταση της στρατηγικής της νομισματικής πολιτικής του ευρωσυστήματος, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τόσο η νομισματική πολιτική όσο και η λειτουργία ολόκληρης της Ευρωζώνης θα είναι πολύ πιο ευέλικτη μετά το πέρας της πανδημίας.

Όπως είπε ήδη σε επίπεδο Eurogroup έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις για την αντικατάσταση του υφιστάμενου Συμφώνου Σταθερότητας το οποίο θα είναι πολύ πιο ευέλικτο από το υφιστάμενο.

Υπογράμμισε ότι προκειμένου να αποφύγουμε το λεγόμενο cliff effect μετά το πέρας της πανδημίας θα πρέπει η απόσυρση των μέτρων που εφαρμόζονται σήμερα τόσο στο δημοσιονομικό όσο και στο νομισματικό πεδίο να είναι σταδιακή.

Ιδιαίτερα για τις τράπεζες και τον κίνδυνο να δημιουργηθούν και πάλι φαινόμενα υπερχρέωσης, ο κ. Στουρνάρας ανέφερε ότι ήδη τα πιστωτικά ιδρύματα στη χώρα έχουν φτιάξει προιόντα προκειμένου να «επανεντάξουν» σταδιακά στην ομαλότητα τους δανειολήπτες οι οποίοι είχαν υπαχθεί σε καθεστώς προσωρινής αναστολής της καταβολής της δόσης τους.

Κάλεσε όμως τις τράπεζες να λάβουν πρόσθετες προβλέψεις καθώς όπως είπε η προηγούμενη κρίση έχει διδάξει ότι η έγκαιρη και επαρκής κάλυψη των επισφαλών δανείων είναι πιο αποτελεσματική για την αντιμετώπιση του προβλήματος που επέρχεται.

Για το δημόσιο χρέος υποστήριξε ότι οι ιδιαίτερα χαμηλές αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων, οι οποίες όπως είπε αποτελούν κατά κύριο λόγο αποτέλεσμα της ένταξης τους στο πρόγραμμα πανδημίας (ΡΕΡΡ) που εφαρμόζει η ΕΚΤ, βελτιώνουν τη βιωσιμότητα του. Ο ίδιος προέβλεψε ότι εξαιτίας των έκτακτων δημοσιονομικών μέτρων που εφαρμόζει η κυβέρνηση, είναι αναπόφευκτο να αυξηθεί το δημόσιο χρέος.

Ωστόσο όπως είπε κρίσιμη παράμετρος αποτελεί ο ρυθμός ανάπτυξης της οικονομίας, ο οποίος όσο υπερβαίνει τα ονομαστικά επιτόκια δανεισμού του Δημοσίου, η κατάσταση θα είναι ελεγχόμενη. Σε κάθε περίπτωση απορρίπτεται η ιδέα διαγραφής χρέους που έχει στο χαρτοφυλάκιο της η ΕΚΤ.


ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ;;

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΘΑ "ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ" ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ, 
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ- ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.

Ο Κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟ 2012 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012. 

ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ 600 ΔΙΣ  ΜΕ ΜΟΛΙΣ 0,5% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΓΙΑ 50-100 ΧΡΟΝΙΑ -ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-.ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ

- ΜΕΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ... "ΞΕΧΑΣΕ" ΚΑΙ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ.-

ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΠΟΥ ΘΑ "ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ" ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ "ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ-ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ  ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ.


ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο "ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ" ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ "ΔΑΝΕΙΚΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

8,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012.




ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΣΑΣ ΡΟΛΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

 ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ!! (ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ";;;)

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ" ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ ΤΟ ΨΕΜΜΑ, ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

ΟΧΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ... 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ "ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ", ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ

ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ.


ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ"

ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΧΕΔΙΟ, ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ.

ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΑΤΟΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ "ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ" ΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ .... "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΣΑΣ!


Υ.Γ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ... "ΧΡΕΟΣ" ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ... ΤΟΤΕ 
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΕ, ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ....ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.




Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ