Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

21 Νοε 2022

Ιδιοκτήτες ακινήτων σε ... ομηρία!


Μετά από τον εκσυγχρονισμό της χωροταξικής και της πολεοδομικής νομοθεσίας που καταργεί το δικαίωμα δόμησης για τα «μικρά οικόπεδα» και στην ουσία απαξιώνει την ελληνική γη, διαβάζουμε ότι «μπλοκάρονται», πάντα με τον νόμο… γονικές παροχές και αγοραπωλησίες ακινήτων αν το διαμέρισμα μας έχει μια μικρή διαφορά ακόμα κι 1 ενός τμ. κι αυτό από κατασκευής του
Δείτε εδώ: Mεταβιβάσεις – δωρεές: Πώς ένα τ.μ. μπορεί να μπλοκάρει αγοραπωλησίες και γονικές παροχές  

Αν δηλαδή είχες αγοράσει ένα διαμέρισμα πριν 30 χρόνια και βάσει του συμβολαίου σου και των σχεδίων που είχαν κατατεθεί, γνώριζες ότι ήταν 100 τμ., τώρα, όταν θελήσεις να το πουλήσεις ή να το κάνεις γονική παροχή στο παιδί σου και χρειάζεσαι την βεβαίωση του μηχανικού για την μεταβίβαση του ακινήτου, μπορεί να ανακαλύψεις ότι στην πραγματικότητα μπορεί να είναι 99 τμ ή και 101τμ…
Τότε την έκατσες! Το ακίνητο σου βγαίνει εκτός συναλλαγής!

Αυτή η διαφορά του 1ενός τμ. που δεν γνώριζες, επηρεάζει και τον ιδιοκτήτη του διπλανού διαμερίσματος που ούτε ο ίδιος γνωρίζει αυτή την διαφορά, αφού δεν φαίνεται πουθενά στα σχέδια!

Και εδώ αρχίζει η παράνοια… 
γιατί αντί να μπορείς να λύσεις το «πρόβλημα» που υπάρχει από την κατασκευή του διαμερίσματος σου, με τάχιστες συνοπτικές διαδικασίες είτε μόνος σου είτε σε συνεργασία και με τον άλλον ιδιοκτήτη του ορόφου, το πρόβλημα όχι μόνο δεν λύνεται, αλλά ο νομοθέτης είπε να σπάσει και λίγο πλάκα με τους ιδιοκτήτες … γιατί στην ουσία, δεν μπορεί να κάνει τίποτα, αφού δεν μπορεί να εκδοθεί βεβαίωση μηχανικού για την μεταβίβαση του ακινήτου του, αν δεν υπογράψουν ΟΛΟΙ ιδιοκτήτες όλων των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας… ΑΝ ζουν, ΑΝ έχουν φορολογική ενημερότητα - πράγμα σπάνιον  στις ημέρες μας και βεβαίως ΑΝ συμφωνήσουν να υπογράψουν!!! 
Είναι άξιον απορίας που αποσκοπεί αυτή η νομοθεσία και ποιον εξυπηρετεί;

Ο πολίτης έχει κάνει μια νόμιμη αγορά, για την οποία ο κρατικός μηχανισμός ήταν υπεύθυνος να ελέγξει πολεοδομικά,  να διασφαλίσει ότι τηρήθηκαν οι προϋποθέσεις  κι ότι όλα έγιναν σύννομα κι έχει πληρώσει και πληρώνει αδρά τους φόρους  για την ιδιοκτησία του όλα αυτά τα χρόνια. 

Δεν μας έφτανε η Ηλεκτρονική ταυτότητα κτηρίου και ο κυκεώνας εγγράφων και δικαιολογητικών που απαιτεί; 
Πού αποσκοπεί αυτή η εσκεμμένη δυσπραγία στην μεταβίβαση των ακινήτων, εκτός από το να παίζει με τα νεύρα μας; 
Μήπως για κάποιον λόγο δεν πρέπει να υπάρχει ρευστότητα; 
Για ποιον λόγο να επιβάλλουν νομοθετικές τροχοπέδες στην αξιοποίηση της περιουσίας του πολίτη; 
Και για ποιον λόγο καλείται ο ίδιος να «λύσει» ένα άλυτο στην ουσία πρόβλημα που το ίδιο το κράτος του δημιουργεί; 
Μήπως τελικά όλοι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, θα πρέπει να μένουμε χρεωμένοι για να οδηγηθούμε αναπόφευκτα στην πτώχευση του φυσικού μας προσώπου;
Μήπως τελικά αυτό το "κράτος" δεν είναι το κράτος ΜΑΣ;

Το τραγικό είναι ότι τους πληρώνουμε κιόλας για να νομοθετούν εναντίον μας!

Διορισμένοι ελλαδοπώληδες "διαχειριστές" με το αζημίωτο ψηφίζουν κατά παραγγελία νόμους  για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς υπέρ των funds και των τραπεζών, μας πετάνε έξω από τα σπίτια μας για ανύπαρκτα "χρέη", μας πτωχεύουν για να μας "απαλλάξουν από τα βάρη", όπως λένε, γιατί αυτοί μετέτρεψαν την περιουσία μας σε "βάρος". 
Αρκεί  να αναλογιστούμε πόσες εκατοντάδες χιλιάδες αποποιήσεις κληρονομιάς έγιναν αναγκαστικά τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια. 

Όλες οι κυβερνήσεις, διαχρονικά γενοκτονούν με κώδικες και δεοντολογίες τον Ελληνα πολίτη και έτσι νομιμοποιούν την κλοπή τους και την υποδούλωση του ίδιου του ανθρώπου. 

Θέλουν με κάθε τρόπο να κόψουν τους δεσμούς μας με την γη μας και με την εθνική μας περιουσία,  να ξεχάσουμε ότι είμαστε κληρονόμοι ενός τεράστιου πλούτου που όλοι αναγνωρίζουν, να χάσουμε επαφή με το κληρονομικό μας δίκαιο, να ξεχάσουμε ότι είμαστε οι φυσικοί ιδιοκτήτες αυτής της χώρας, ως σύνολο,  ο Μέτοχος που εγγυάται τα πάντα, πληρώνει τα πάντα και του ανήκουν τα πάντα!

Μόνο έτσι μπορούν οι "διαχειριστές" μας να στήνουν ανενόχλητοι τις μπίζνες τους εις βάρος μας και  μιλάνε όλοι για μια "Νέα Ελλάδα" χωρίς τους Έλληνες. 

Αυτή την φορά όμως είμαστε εδώ και γνωρίζουμε και το πώς το κάνουν αλλά και τι μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς ως Πολίτες ενωμένοι απέναντι στο αδηφάγο τέρας που μεθοδεύει τρόπους και στρατηγικές για να  μας αφαιμάζει στο όνομα του "δημοσίου συμφέροντος" και της "δημοκρατίας"!

Θα πρέπει όμως  πρώτα από όλα να αναγνωρίσουμε την δύναμη της Ένωσης μας. 

Γιατί αν κάτι τρέμουν οι "διαχειριστές" είναι την Ένωση του Έθνους μας, την δομημένη και συντεταγμένη ένωση των Φυσικών Κληρονόμων, την μεγάλη Γενική συνέλευση των Μετόχων, των Κυριάρχων Αυτοχθόνων Ελλήνων Ιθαγενών, οι οποίοι είμαστε και οι μόνοι που μπορούμε εν μια νυκτί να τους πάρουμε από τα χέρια... και την πίτα και τον μαχαίρι!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ”ΝΕΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ” Η
ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

(Βίντεο) Με άλλα λόγια...από την Σκύλα στην Χάρυβδη!

Τόσα απλά και ξεδιάντροπα κλείνουν τα... "νομοθετικά κενά"


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



egkika68@gmail.com

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ