Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

9 Απρ 2023

(Βίντεο) Το κάλπικο παιχνίδι της "εκλογικής" διαδικασίας...


Τελικά εκλέγουμε τις κυβερνήσεις μας ή μετέχουμε σε ένα θέατρο που ορίζουν κάποιοι άλλοι; 

Πώς έχουν στήσει όλο το κάλπικο παιχνίδι της εκλογικής διαδικασίας, για να διατηρούμε  την ψευδαίσθηση  της ελευθερίας μας, υπό τον μανδύα της "δημοκρατίας" αναλύει με αποδείξεις και στοιχεία ο κ. Τζίντζιος στην παρακάτω εκπομπή .
Διανύουμε μια περίοδο κατά την οποία πολλές αλήθειες βγαίνουν στο φως και καλούμαστε να σπάσουμε πλέον τα "αόρατα δεσμά" μας για να πορευτούμε με ελεύθερη βούληση εκεί που εμείς αποφασίζουμε πραγματικά κι όχι εκεί που κάποιοι άλλοι ορίζουν και επιβάλλουν να πάμε...

"...Είναι μείζονος σημασίας αυτή η ημέρα..." μας λέει ο κ. Τζίντζιος, " μια μέρα κάθε 4 χρόνια ή 3, ή 2 ανάλογα πότε θα  μας καλέσουν αυτοί, είναι αυτή που καθορίζει όχι μόνο τα επόμενα 4 χρόνια, αλλά βάζει τις βάσεις για να στηθεί το γαϊτανάκι των αποφάσεων, νομοθετημάτων τα λένε αυτοί, εγώ θα το πω ότι είναι αποφάσεις οι οποίες έρχονται με επιβολή για να καθορίσουν τον τρόπο της ζωής μας..." 
Το παραδέχονται όμως επισήμως και δημοσίως, αλλά ποιος τους ακούει..."... Ακούγοντας τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο στην Επιτροπή Αναθεώρησης της Επιτροπής αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι λέει ιστορική συνέχεια του απόλυτου μονάρχη... αυτό δια στόματος του Βενιζέλου αποτελεί βόμβα...υποτίθεται το πολίτευμα έχει αλλάξει... όμως τίποτα δεν έχει αλλάξει, γιατί τότε ο απόλυτος μονάρχης διόριζε τον πρόεδρο της κυβέρνησης τότε, μετέπειτα πρωθυπουργό και διόριζε και τους υπουργούς, τότε γενικούς γραμματείς των γραμματειών επί των εκκλησιαστικών και λοιπών θεμάτων.." μας επισημαίνει ο κ. Τζίντζιος κι ο ίδιος έχοντας περάσει από την εκλογική διαδικασία του 2019, η έρευνα που έκανε, απέδειξε την διαβλητότητά της.

Αυτό, το "Αποφασίζομεν και Διατάσσομεν" το βιώνουμε απροκάλυπτα τα τελευταία χρόνια ... στο πετσί μας! "...

Πρέπει να μάθουμε τι συμβαίνει στις εκλογές με το πολίτευμα που έχουμε που λέγεται: "Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία" και τι πρέπει να κάνουμε για να εγκαθιδρυθεί η πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χωρίς παραπλανητικούς προσδιορισμούς!



Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...
Το 1987 μπήκε στην ζωή μας η Singular Logic, μια ιδιωτική εταιρία που έχει αναλάβει μονοπωλιακά την καταμέτρηση των ψήφων μας.. Όπως μας επισημαίνει κι ο κ. Τζίντζιος, η τεράστια οντότητα "κράτος", που έχει όλα τους θεσμούς, τον πλούτο και τα εργαλεία στα χέρια του, δεν δύναται να κάνει την καταμέτρηση των ψήφων μας στις εθνικές μας εκλογές! 

Μέσα από αυτή την διαδικασία λοιπόν, πριν ακόμα κλείσουν οι κάλπες και καθώς οι περισσότεροι πολίτες είναι μπροστά στις τηλεοράσεις, η Singular βγάζει "κυβέρνηση" μέσω των exit polls, που στήνονται έξω από τα εκλογικά κέντρα, να ρωτούν τους πολίτες τι ψήφισαν, δίνοντας έτσι τον "παλμό", όπως λένε. Δηλαδή φτιάχνουν το κλίμα για να έχει και το θεατρικό το... σασπένς του!
Η συγκεκριμένη εταιρία δε, στις προηγούμενες εκλογές πληρώθηκε με 5.000.000 ευρώ για να κάνει τι ακριβώς...
"... Για να μας κλέψει το όνειρο... το όνειρο της Δημοκρατίας... όλοι μιλάνε για Δημοκρατία, αλλά Δημοκρατία δεν υπάρχει πουθενά, γιατί όλοι της βάζουν επιθετικούς προσδιορισμούς... γιατί η Δημοκρατία είναι το κρατείν τω δήμω, δηλαδή η δύναμη της κραταιότητας του συνόλου των δημιουργημάτων, των πολιτών και καλείται να γίνει μια εκτελεστική διαδικασία των δημοκρατικών αποφάσεων του συνόλου... δηλαδή μιλούν για δημοκρατία αλλά δημοκρατία δεν έχουμε και γιατί δεν έχουμε, θα το δούμε σήμερα..." δηλώνει ο κ. Τζίντζιος. 

Διαλύεται λοιπόν το Σώμα της παρούσας βουλής, όπως ορίζει το Προεδρικό Διάταγμα και ορίζεται η σύγκληση της νέας  για να συγκροτηθεί το Σώμα της Βουλής, αυτό που υποτίθεται "διαλύεται" πριν τις εκάστοτε επόμενες εκλογές. 

Κι εδώ αρχίζουν τα τραγικά ευτράπελα...
Αρχικά, όπως μας αποδεικνύει ο κ. Τζίντζιος, η ΣΥΓΚΛΗΣΗ  δηλαδή η Πρόσκληση των 300 εκλεγμένων βουλευτών ναι  μεν υπάρχει στο ΦΕΚ του προεδρικού διατάγματος που διαλύει το προηγούμενο Σώμα της Βουλής για να πάμε για εκλογές, Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ όμως του  νέου Σώματος βάσει των αποτελεσμάτων της Ανωτάτης Εφορευτικής Επιτροπής και των οικείων Πρωτοδικείων της χώρας δεν γίνεται ποτέ!! 
Και η Συγκρότηση  της νέας Ολομέλειας της Βουλής, δεν μπορεί να συμβεί με άλλον τρόπο, παρά να δημοσιευτεί σε  ΦΕΚ, *Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως) να γίνει Νόμος, στον οποίο θα πρέπει αναγράφονται ποιοι είναι οι 300 "εκλεγμένοι" μας βουλευτές, τα ονόματά τους, οι ψήφοι και οι έδρες τους ανά Περιφέρεια που εκλέχθηκαν!

Για άλλη μια φορά λοιπόν παίζουν με τις λέξεις και την νοημοσύνη μας, όπως μας αποδεικνύει ο κ. Τζίντζιος μέσα από επίσημα έγγραφα που αποσαφηνίζουν τις δύο διαφορετικές έννοιες τεράστιας ζωτικής σημασίας, της Σύγκλησης και της Συγκρότησης.

Αυτό το ΦΕΚ, της Συγκρότησης του Σώματος της Βουλής, σαφέστατα ΔΕΝ υπάρχει!!!
Προφανώς δεν συμφέρει να γνωρίζουμε ποιοι και πώς πέρασαν το κατώφλι της ελληνικής βουλής ως "εκλεγμένοι αντιπρόσωποι"  μας για να αποφασίζουν για εμάς- κι όπως διαπιστώνουμε χωρίς εμάς και να διαμορφώνουν το περιβάλλον και τις συνθήκες της ζωής μας!
Εμείς δίνουμε την ψήφο μας, αλλά έχουμε μαύρα μεσάνυχτα για το ποιοι είναι, πόσες ψήφους πήρε έκαστος ανά περιφέρεια, αν το σύνολο των ποσοστών τους αντικατοπτρίζουν τον αριθμό εδρών του κόμματος τους, ποιο κόμμα κατέχει την πλειοψηφία των εδρών ως η νέα εκλεγμένη κυβέρνηση και πώς όλοι αυτοί  χρυσοπληρώνονται  από το Ελληνικό Δημόσιο- από όλους εμάς!
 
 Κι αν η Βουλή δεν είναι νόμος, πώς νομιμοποιείται να νομοθετεί; 
"... Αυτό μας οδηγεί στην αρχή της εκπομπής όπου αναφέρθηκα για τον ιστορικό απόγονο του απόλυτου μονάρχη που είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας γιατί αυτός έρχεται να διορίσει το νομοθετικό σώμα... και το νομοθετικό σώμα δεν είναι η βουλή..." μας τονίζει ο κ. Τζίντζιος.

Και σε αυτό το σημείο  αξίζει να παρακολουθήσετε πώς ξεδιπλώνεται βήμα-βήμα όλη η κάλπικη εκλογική διαδικασία, βάσει των προηγούμενων εκλογών της 7ης Ιουλίου του 2019,  από την οποία προέκυψε "κυβέρνηση" και "πρωθυπουργός" το ίδιο βράδυ, από τα κανάλια και τις "δημοσκοπήσεις", πριν ακόμα κλείσουν οι κάλπες, ενώ η υπ. αρ. 2/2019 απόφαση της Ανωτάτης Εφορευτικής Επιτροπής αποδεικνύει ότι τουλάχιστον μέχρι στις 16/7/2019 δεν έχουμε ακόμα ούτε έδρες, ούτε βουλευτές!!!

Τι έχουμε;;; 
Στις 8 Ιουλίου του 2019 την επόμενη ακριβώς μέρα έχουμε το ΦΕΚ με τον ΔΙΟΡΙΣΜΟ του νέου Πρωθυπουργού από τον "απόλυτο μονάρχη" Πρόεδρο της Δημοκρατίας  ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ κι αυτόν από την προηγούμενη διορισμένη κυβέρνηση και στις 9 Ιουλίου του 2019 έχουμε το ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ Υπουργικό Συμβούλιο. 
Αυτή είναι η διορισμένη νέα κυβέρνηση η οποία στην ουσία νομοθετεί κι αυτές της τις αποφάσεις έρχεται να εκτελέσει η επίσης  ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ "ανεξάρτητη" κατά τα άλλα δικαιοσύνη!

Αυτοί οι 50 άνθρωποι αποτελούν το ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ διοικητικό συμβούλιο της Hellenic Republic S.A, δηλαδή της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" Α.Ε. που εκτελεί ξεκάθαρα αποφάσεις ξένων κέντρων εξουσίας, μεταφέροντας την εθνική μας περιουσία σε ανώνυμες εταιρίες που τις χρηματοδοτούμε κιόλας για να την ξεπουλούν επί πινακίου φακής! 

 Κι όλα αυτά τα ΦΕΚ των διορισμών, ναι υπάρχουν! Εν αντιθέσει με το ΦΕΚ των "εκλεγμένων" μας βουλευτών που συγκροτούν το σώμα της ελληνικής βουλής που ... αγνοείται!.

"...Άρα, χρειάζεται η βουλή για να βγει νόμος; Η κυβέρνηση είναι το νομοθετικό σώμα γιατί αυτή κατεβάζει νομοσχέδια και η κομματική πειθαρχία ορίζει τους βουλευτές της να τα ψηφίσουν..." μας επιβεβαιώνει ο κ. Τζίντζιος.

Εν κατακλείδι: Κανένας τους δεν είναι εκλεγμένος!

Μια παράνομη χωρίς ΦΕΚ συγκρότησης σε Σώμα "Βουλή" και διορισμένες δοσίλογες "κυβερνήσεις, που εναλλάσσονται στην εξουσία, κλέβοντας την ψήφο μας, την δύναμη της ουσίας που είμαστε εμείς, το πληρεξούσιο δηλαδή για να διαχειρίζονται τα δικά μας, δημιουργώντας με τις δικές τους αποφάσεις μόνο χρέος. 
Με αυτό, μας κρατούν όλους δέσμιους ωθώντας μας μεθοδευμένα και συνεχώς στην φτωχοποίηση,  με νομοσχέδια που υπηρετούν ιδιοτελή ιδιωτικά και εταιρικά συμφέροντα καταστρέφοντας την πραγματική οικονομία. 

Βιώνουμε για πολλά χρόνια μια τεράστια εξαπάτηση...Κι όταν αποδεικνύεται ότι αυτό συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας, είναι η ώρα που πρέπει να πάρουμε θέση.

"Εφόσον σήμερα ήρθαμε σε επαφή με την αλήθεια, καλούμαστε να κάνουμε δύο πράγματα..." μας λέει ο κ. Τζίντζιος..." ή θα ταχθούμε υπέρ της αλήθειας ή θα κλείσουμε τα μάτια και να συνεχίσουμε να αφήνουμε τον καθένα να δολοφονεί εμάς και τα παιδιά και το μέλλον των ανθρώπινων γενεών...Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ κάλεσε στις προηγούμενες εκλογές όλους τους Έλληνες πολίτες να μετέχουν ως εκλογικοί αντιπρόσωποι και να μετρήσουμε και να ελέγξουμε την εκλογική διαδικασία... αξίζει να τονίσω ότι στις προηγούμενες εκλογές ήμασταν σε 3722 εκλογικά τμήματα... αυτό το πολύπλοκο πρόγραμμα που έχει η Singular Logic, η Ελλήνων Συνέλευσις το έχει και δεν είναι τόσο δύσκολο... και με βάση αυτή την διαδικασία βγάλαμε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα γύρω στο 15% -η ΕΛΣΤΑΤ βγάζει στατιστικά με 10%- και λίγο περισσότερο... Άρα εμείς με ένα ποσοστό λίγο παραπάνω από 15% βγάλαμε αποχή 63,7%... 
Οι πολίτες πρέπει να σταματήσουν να πιστεύουν τον οποιονδήποτε βγαίνει μιλάει... να δει την Ιδρυτική διακήρυξη κατατεθειμένη στον Άρειο Πάγο και τι λέει... κι εφόσον έχει, έχει προγραμματικές δηλώσεις κατατεθειμένες στον Άρειο Πάγο ώστε να γίνουν δεσμευτικές... κι αν έχει, αυτές οι προγραμματικές δηλώσεις έχουν μέσα δηλωμένα Κεφάλαια τα οποία θα υλοποιηθούν... γιατί σας πληροφορώ ότι κανένα από αυτά τα κόμματα που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία δεν έχει καταθέσει Προγραμματικές Δηλώσεις στον Άρειο Πάγο... αυτό το φειγ-βολαν που μοιράζει ο καθένας που τυπώνει και είναι ένα χαρτί το οποίο δεν μπορώ να εκφραστώ σε τι μπορεί να χρησιμεύσει... ίσως για κομφετί στις Απόκριες...θα δείτε μέσα τα κεφάλαια ότι είναι όλα από δάνεια, προγράμματα ευρωπαϊκά, "πακέτα στήριξης" και δανεισμό... Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μιλάει για πλούτο, μιλάει για ξεχρέωμα, και μιλάει για να θέσουμε τις βάσεις για μια αειφόρο ανάπτυξη κι όχι να γίνουμε όπως  είπε ο Γεωργιάδης τουριστικός προορισμός, αλλά ηγέτιδα χώρα, όχι μόνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και του πλανήτη, διότι θα είμαστε η πρώτη χώρα που δεν θα έχει εξωτερικό κατά κεφαλήν δημόσιο χρέος... Να θυμούνται όλοι οι Έλληνες πολίτες ότι η αδράνεια είναι αυτό που επιφέρει τον θάνατο μας... Είναι η ώρα να δραστηριοποιηθούμε..."





ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



egkika68@gmail.com



Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ