Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

26 Νοε 2022

Οπότε... προς τι ο ξεσηκωμός;


Θυμάστε που ο Άρειος Πάγος έβγαλε την απόφαση 822/2022 με την οποία οι servicers-φαντάσματα δεν νομιμοποιούνται να διενεργούν πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης και έβαλε «φρένο», αν κι όπως φαίνεται τελικά προσωρινό, στους πλειστηριασμούς και αυτό έφερνε «τριγμούς» στο πρόγραμμα «Ηρακλή»;
Θυμάστε που την επόμενη μέρα δημοσιεύματα έγραφαν ότι το Υπουργείο Οικονομικών θα έφερνε τροπολογία εντός 10 ημερών με την οποία θα θωράκιζε νομικά τις εταιρίες διαχείρισης απαιτήσεων που αναστατώθηκαν με την απόφαση, ώστε να μην εμποδίζονται να μας υφαρπάζουν ακόμα και την πρώτη μας κατοικία;

Άλλωστε πρόσφατα διαπιστώσαμε και την πρακτική εφαρμογή που ακολουθούν…

Stergios Tzintzios
"ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 340.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ 15.000 ΕΥΡΩ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ..." 

Θυμάστε που αμέσως την επόμενη μέρα βγήκε ο Υπουργός Οικονομικών να διαρρηγνύει τα ιμάτια του ότι  δεν φέρνει καμία τροπολογία  και θα της βάλει ταφόπλακα , όπως και θα πιέσει τις τράπεζες για τον "εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης δανείων" δηλαδή, με άλλα λόγια και καλλιγραφικές αρλούμπες, την Πτώχευση του Φυσικού προσώπου;;; 
 Δηλαδή από την σκύλα στην χάρυβδη, όπως έγραψα;

Τώρα διαβάζουμε ότι η συντονιστική επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών συλλόγων Ελλάδος που συνεδρίασε εκτάκτως στις 20-11-2022 εξέδωσε ανακοίνωση!

Τους προκάλεσε λέει «αλγεινή» εντύπωση και έντονο προβληματισμό η αναφορά της ΤτΕ στις Εταιρείες Διαχείρισης Απαιτήσεων, όπως αυτή αποτυπώνεται στην Έκθεση Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας της Τράπεζας, μηνός Νοεμβρίου 2022. η οποία, προαναγγέλλει επι της ουσίας την άρση των περιορισμών αυτών, που έθεσαν οι δικαστικές αποφάσεις, τους επόμενους μήνες, είτε με σχετική νομοθετική πρωτοβουλία, γεγονός που έχει αρνηθεί δημόσια ο Υπουργός Οικονομικών, είτε με ανατροπή της απόφασης του Αρείου Πάγου, από την Ολομέλεια όπου και εκκρεμεί η συγκεκριμένη ένδικη διαφορά.

 Σε ένα κράτος δικαίου, οι δικαστικές αποφάσεις κρίνονται από τα αρμόδια Δικαστήρια, μετά από συζήτηση των υποθέσεων και αφού ληφθούν υπόψη τα στοιχεία του φακέλου. Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν έχει καμία εξουσία να παρεμβαίνει. Τις αποφάσεις τις εκδίδουν δικαστές και όχι Τραπεζίτες και Funds.

Το δικηγορικό σώμα είναι και θα είναι παρόν για να προασπίζει το κράτος δικαίου. να ασκήσουν παρέμβαση ενώπιον της μείζονος Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, κατά τη δικάσιμο 26.1.2023, που θα κρίνει το ζήτημα της νομιμοποίησης των Εταιρειών Διαχείρισης Απαιτήσεων και εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο Δημήτρη Βερβεσό να προβεί στις αναγκαίες δικονομικές ενέργειες»»».

Δεν έχω λόγια!… Σύσσωμο το δικηγορικό σώμα της χώρας δεν γνωρίζει ποιος κάνει κουμάντο στην χώρα;;; 
Δεν γνωρίζει ότι η οικονομική και νομισματική της χώρας σχεδιάζεται και χαράσσεται από την Τράπεζα της Ελλάδος; 
Δεν γνωρίζει το δικηγορικό σώμα βάσει ποιων εντολών και συμφερόντων νομοθετεί η εκάστοτε κυβέρνηση;

Και να σκεφτεί κανείς ότι όλα είναι καταγεγραμμένα σε νόμους, συμβάσεις και συνθήκες...

Δεν γνωρίζει  το δικηγορικό σώμα της χώρας ότι το παιδί του ιδιωτικού αυτού μαγαζιού- ΤτΕ- που δεν ελέγχεται από κανένα κρατικό  θεσμό, δανείζει τους πάντες, πολιτικούς, κόμματα, κανάλια και κάνει χορηγίες μέσω τραπεζών σε δικηγορικούς συλλόγους για να μας παραμυθιάζουν όλοι μαζί όντας και οι ίδιοι εξαρτώμενοι και καταχρεωμένοι;;; 

Ή δεν γνωρίζει το δικηγορικό σώμα ότι τα ΔΑΝΕΙΑ των Ελλήνων Πολιτών που έχουν εκδοθεί μέχρι το 2014 και για τα οποία ξεσπιτώνουν τους Έλληνες πολίτες, ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ από όλους εμάς τους πολίτες;
Όπως πληρώσαμε κι αυτό το δάνειο "δανεικό και αγύριστο" 600.000 ευρώ του πρωθυπουργού για τον Κήρυκα Χανίων ... για να μην ξεχνιόμαστε!

Μήπως είναι το ίδιο μαγαζί και ο εν λόγω διοικητής του που έχει επιβάλλει μαζική τύφλωση σε όλους τους πολιτικούς, κόμματα, δημοσιογράφους, δικηγόρους, τηλε-ειδικούς, οικονομολόγους κι όλο τον συρφετό να μην βλέπει, να μην αναρωτιέται να μην απαντάει για τα τεράστια ποσά που εμφανίζονται για 8 συναπτά έτη στους κρατικούς προϋπολογισμούς;
 Ιδού και για το 2023... 

Προς ενημέρωση όσων δεν γνωρίζουν λοιπόν...είναι ο ίδιος που ως Υπουργός Οικονομικών το 2012 παρέλαβε όλον τον φάκελο της πρότασης κατάθεσης των 600 δις από τον Αρτέμη Σώρρα. 
Τότε, τον έστειλε στην ΤτΕ και τον τότε διοικητή της Προβόπουλο, στον ΟΔΔΗΧ και στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους ως αρμόδιοι για έλεγχο φορείς ...και μετά ως διοικητής ο ίδιος της ΤτΕ... τον ξέχασε!

Μήπως είναι το ίδιο μαγαζί που έχει μπλοκάρει την εκταμίευση των 3 τεράστιων εθνικών περιουσιών των Ελλήνων που κατέθεσε ο κ. Αρτέμης Σώρρας, για να αποπληρωθεί το οποιοδήποτε ιδιωτικό και δημόσιο χρέος από τα ΑΦΜ των Ελλήνων πολιτών – εφόσον αποδειχτεί ότι υπάρχει- όπως και το δημόσιο χρέος της χώρας... 
Κι όχι μόνο αυτό αλλά να μείνουν και ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ για να χαράξουμε πραγματική αναπτυξιακή πολιτική και να επενδύσουμε εμείς οι ίδιοι στην χώρα μας;
Μήπως όλοι οι παραπάνω τηρούν μια ομερτά γιατί τρέφονται από τις σάρκες του Έλληνα Πολίτη;  

Γιατί είδαμε και δικηγορικούς συλλόγους συν τοις άλλοις, να παπαγαλίζουν δημοσιεύματα και μιλούν για δήθεν «ψευδείς ειδήσεις» και να καταθέτουν "μηνυτήριες αναφορές -πυροτεχνήματα", απαξιώνοντας τελεσίδικες αμετάκλητες αθωωτικές δικαστικές αποφάσεις που αποδεικνύουν περίτρανα ποιοι ψεύδονται!

Δεν τα γνωρίζει όλα αυτά το δικηγορικό σώμα της χώρας;

Οπότε… προς τι ο ξεσηκωμός;; 
Πάντως όχι για να σωθούν οι περιουσίες των Ελλήνων Πολιτών… απλά… δουλίτσα να έχουμε ε; Γιατί αλήθεια με λίγο ψέμα, δεν υπάρχει!

Ας σταματήσουμε λοιπόν να περιμένουμε να μας "λύσουν" τα προβλήματά μας αυτοί που τα δημιουργούν και μας παρέχουν ψευτολύσεις για να κερδίζουν χρόνο ροκανίζοντας ό,τι μας έχει απομείνει...
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, γιατί εμείς είμαστε αυτοί που τους δίνουμε το δικαίωμα μέχρι σήμερα και αυτό το δικαίωμα θα πρέπει να τους το πάρουμε πίσω.

Η επόμενη μέρα με κυβέρνηση την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,  αποπληρώνονται όλα τα βεβαιωμένα και εκκαθαρισμένα μας χρέη- δηλαδή, αν και εφόσον υπάρχουν-. όπως και το τεράστιο δημόσιο εξωτερικό χρέος της χώρας  μας που όλες οι διορισμένες κυβερνήσεις μας δημιούργησαν και μας φόρτωσαν για να μην μπορούμε να σηκώσουμε ποτέ κεφάλι!
 
Στην Ελλήνων Πολιτεία μας, δεν μπορεί να υπάρχει κανένας άστεγος, άνεργος και άπορος πολίτης, κανένας Έλληνας αυτόχθονας χωρίς γη, οικία και δωρεάν τα δημόσια αγαθά της ενέργειας και του νερού. Άλλωστε, είμαστε οι ιδιοκτήτες αυτής της χώρας... και μας έκαναν να το ξεχάσουμε!

Ας ξεριζώσουμε τον καρκίνο όλης αυτής της τραπεζο-κομματοκρατίας που μας τρώει τόσα χρόνια εκ των έσω.... 
Είναι πολύ κοντά η ώρα που θα πρέπει να κάνουμε την επιλογή μας... και αυτή θα καθορίσει την ανέλιξη ή τον αφανισμό μας...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 


 
Ο ”ΝΕΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ” Η
ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

(Βίντεο) Με άλλα λόγια...από την Σκύλα στην Χάρυβδη!


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



egkika68@gmail.com

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ