Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

10 Αυγ 2020

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ.


Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΑ ΕΜΜΕΝΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΥΓΕΙΑ".
                              

"ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ"

Ε.ΓΚΙΚΑ: ".... Η Αναπνοή του ανθρώπου διαταράσσεται μέσω του αφύσικου τρόπου ζωής και των βιωμάτων του, δεν σκέφτεται με την λογική και σήμερα βλέπουμε τις συνέπειες. Η Αναπνοή είναι η μόνη λειτουργία που γίνεται εκούσια και ακούσια. ..."

Μετά την επιβολή της μάσκας με πρόστιμα στον πληθυσμό, ο κ. Σήψας είπε ότι η μάσκα τελικά έχει συνέπειες σε ανθρώπους με "αναπνευστικά προβλήματα", προφανώς και μετά από τις λιποθυμίες που είχαμε σε εργαζόμενους με μάσκα.

Τι ακριβώς εννοεί όταν λέει ότι είναι "λίγοι"; Και πότε θα ενημέρωνε αυτούς τους "λίγους", αντί να τους τρομοκρατούν;

Αν δεν παρέμβαιναν στην φυσιολογία μας, ένα νεογνό θα περνούσε όλες τα στάδια της ωρίμανσης του μέχρι την ενηλίκιωση του και μέσω της παιδείας του θα ενεργοποιούσε τον φλοιό του εγκεφάλου του, δηλαδή τα κέντρα της λογικής του.

Σήμερα ο άνθρωπος μπορεί να νομίζει ότι σκέφτεται "λογικά", αλλά οι περισσότεροι, απλώς αντιδρούν "συναισθηματικά" στα ερεθίσματα που δέχονται. Πρέπει ο ίδιος ο άνθρωπος να αναγνωρίσει ότι "κάτι δεν πάει καλά ", να αρχίσει να "ψάχνεται" για να προχωρήσει στην διαδικασία της ανέλιξης του και στην αυτογνωσία του..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ.

Σήμερα δεν γνωρίζουμε τίποτα, έχουμε στην καλύτερη περίπτωση "ελλιπή ενημέρωση" και μια συνεχή αλλοίωση και διαστρέβλωση της αλήθειας.

Εμείς παρουσιάζουμε όλες τις αποδείξεις και τα στοιχεία που μπορεί να τα δει ο κάθε πολίτης, να τα συνδέσει, να τα συσχετίσει και να σκεφτεί με την λογική του, μέσω της αποδεικτικής διεργασίας. 

ΑΝ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Αυτό φαίνεται και από τα ποσοστά των φαρμάκων και των ψυχοφαρμάκων που χρησιμοποιούνται. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ. Όσοι δεν έχουν εκδηλώσει συμπτώματα, δεν σημαίνει ότι είναι υγιείς. Δεν μπορούμε να είμαστε υγιείς μέσα στο τοξικό περιβάλλον που ζούμε. Μας γεμίζουν φάρμακα για το κάθε σύμπτωμα που παρουσιάζεται και τελικά ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;; Από την ασθένεια; Από τα φάρμακα; Από την άγνοι που δεν γνωρίζει ούτε πώς λειτουργεί ο ίδιος;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
Όλοι αυτοί που κινούν τα νήματα, έχουμε αποδείξει ότι πράττουν με δόλο. Όλοι οι υπόλοιποι, ακόμα και οι γιατροί όσον αφορά την Υγεία, είναι προιόντα του ίδιου καθεστώτος, που εκπαιδεύτηκαν με αυτόν τον τρόπο και πολλοί θεωρούν ότι αυτό που κάνουν είναι το σωστό.

'Αρα η Παιδεία είναι αυτή που πρέπει να αλλάξει πρώτα από όλα!

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ.

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ.ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.


Με την ένωση μας, μπορούμε να βάλουμε μια διαχωριστική γραφή σε όλα όσα μας αρρωσταίνουν και να εξυγιάνουμε όλους τους "κρατικούς μηχανισμούς" μας να λειτουργούν για εμάς και τότε θα μπορούμε να μιλάμε για πραγματική Υγεία.
'...Δεν μιλάμε μόνο για τον υλικοτεχνολογικό εξοπλισμό που θα υπάρχει και όλα όσα χρειάζονται, αλλά ακόμα και τα νοσοκομεία θα παρέχουν ιδανικές συνθήκες διαμονής ώστε να αρχίζει ήδη η ίαση από την διαμονή σου σε αυτά κι όχι όπως σήμερα, που δεν ξέρεις αν θα βγείς!

 
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Τα φάρμακα-ιάματα μας, σε αντίθεση με τα σημερινά που είναι γεμάτα αντενδείξεις και παρενέργειες και κανείς δεν ξέρει τι περιέχουν πραγματικά, θα είναι από τα φυσικά μας βότανα. Υπάρχουν θεραπευτικές προσεγγίσεις που σέβονται τον άνθρωπο και δεν είναι αυτές που μας παρουσιάζουν.

Τα κονδύλια που θα διατεθούν στην Υγεία μας είναι τεράστια. 'Οπως και για την Παιδεία και την Ασφάλεια μας! Δωρεάν όλα για τον Άνθρωπο!

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ.
Η αλλαγή που θα γίνει στο ολικό μας περιβάλλον και αυτό θα φέρει και την αποκατάσταση της Υγείας μας. Είναι η μεγάλη "ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ", μετά τον "ρυθμό" που μας έχουν επιβάλλει σήμερα.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
Οι συμπολίτες μας θα διαπιστώσουν πολύ γρήγορα ότι αυτή η "ελευθερία" που νόμιζαν ότι είχαν, δεν υπάρχει!'Εχουμε δημιουργήσει έναν τεράστιο μηχανισμό και περιμένουμε τους πάντες να έρθουν να ενταχθούν, γιατί έχουμε τα ΠΑΝΤΑ, ό,τι χρειαζόμαστε για να αρχίσουμε την ζωή μας από την αρχή.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ. 

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

                                       Η Υγεία στην Ελλήνων Πολιτεία

 

 
                          
         


        

                             


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ