Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

25 Μαΐ 2021

ΕΠΕΙΔΗ ... ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!


Τεράστια έκταση δασικής και καλλιεργήσιμης γης έγιναν στάχτη μέσα σε τρεις μέρες
Οι νεότερες δορυφορικές εκτιμήσεις των καμένων εκτάσεων στην Ανατολική Κορινθία και στη Δυτική Αττική, μετά την ύφεση της μεγάλης πυρκαγιάς που ξεκίνησε από το Σχίνο Κορινθίας το βράδυ της Τετάρτης 19/5, δείχνουν ότι περίπου 71.285 στρέμματα έγιναν στάχτη μέσα σε διάστημα λιγότερο των τριών ημερών.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, είχε αποκτήσει για αρκετές ώρες ακραία συμπεριφορά λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων και της πλούσιας καύσιμης ύλης μετά από ένα παρατεταμένο διάστημα ξηρασίας.

Τα νεότερα στοιχεία των καμένων εκτάσεων προέκυψαν από ανάλυση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εκτάκτων Αναγκών (EMS). Οι υψηλής ανάλυσης εικόνες από τον ευρωπαϊκό δορυφόρο Pleiades-1B το πρωί του Σαββάτου δείχνουν ότι κάηκαν κατά προσέγγιση 41.400 στρέμματα δασικών εκτάσεων, 12.370 στρέμματα καλλιεργειών και 11.870 στρέμματα χορτολιβαδικών εκτάσεων.
Εκτιμάται ακόμη ότι 279 άνθρωποι επηρεάστηκαν άμεσα από την πυρκαγιά, καθώς και 373 κατοικίες.



Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις:
Ο όμιλος του Μυτιληναίου προσπάθησε να κάνει εργοστάσιο εξόρυξης βωξίτη στην περιοχή.

Ο ίδιος όμιλος ήθελε να στήσει και ανεμογεννήτριες στα Γεράνεια Όρη.

Για τις εξορύξεις βωξίτη και για τα αιολικά πάρκα εκκρεμούν τέσσερις αδειοδοτήσεις που δεν προχωρούν λόγω της προστασίας της δασικής έκτασης.

Το Συμβούλιο της Επικράτειας (ΣτΕ) προ ημερών, εγκρίνει επί προεδρίας Σακελλαροπούλου απόφαση η οποία επιτρέπει την χορήγηση αδειών για κατασκευή αιολικών σε αναδασωτέες εκτάσεις.

Ξαφνικά ξεσπάει μεγάλη πυρκαγιά σε όλη την περιοχή, λίγες μέρες μετά την απόφαση.

Να δείτε που τελικά θα εγκριθούν και οι τέσσερις αδειοδοτήσεις που εκκρεμούν τόσο καιρό (μαζί με αυτές για τις εξορύξεις βωξίτη) γιατί η καθυστέρηση έγκρισης και οι κινητοποιήσεις κατοίκων κάνουν κακό στην «υγιή επιχειρηματικότητα» και την «ανάπτυξη».

Έτσι λοιπόν τώρα που θα εγκριθούν οι άδειες, δεν θα «αναγκαστεί» ο καημένος ο επιχειρηματίας να επενδύσει σε Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία (ξέρετε τη γείτονα χώρα που δεν τολμούν να πουν το επίσημο όνομά της)

Γιατί κουμάντο σε αυτό το τριτοκοσμικό μέρος δεν κάνουν τα πολιτικά ανδρείκελα, αλλά οι μαφιόζοι επιχειρηματίες εφοπλΗστές και κάνεις δεν λέει κουβέντα.

Και κανείς δεν τους έχει πάρει με τις πέτρες ακόμα.

Ομερτά!

Από @Anwar jitou

https://www.facebook.com/100047973637075/posts/307988277476958/



ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ;; 

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... 
ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΣΕ 71.285 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΔΑΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑ(Μ)ΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ... "ΑΝΑΠΤΥΞΗ"...

 ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΘΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΠΙΑ...ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ..." ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" Ή  ΑΛΛΙΩΣ "ΗΠΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ" ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ  "ΝΟΜΙΜΩΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟ(Υ)ΛΗΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΩΝ "NATURA" ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ"...  
 
ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ "ΙΔΙΩΤΕΣ-ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ... ΕΔΩ

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ... ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ...

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ. 
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
ΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 04-09-2015

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ