Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

29 Μαΐ 2021

(ΒΙΝΤΕΟ) Ιατρός Peter C Gøtzsche, MD: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ... ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Οργανωμένο Έγκλημα - Φαρμακευτική Βιομηχανία, Γιατρός Dr Peter Gøtzsche
(ΒΙΝΤΕΟ με ελληνικούς υπότιτλους)

Δείτε βίντεο τον Γιατρό Dr Peter Gøtzsche να εκθέτει τη φαρμακευτική βιομηχανία ως οργανωμένο έγκλημα

Dr Peter Gøtzsche είναι Δανός γιατρός, ιατρικός ερευνητής και πρώην ηγέτης του Nordic Cochrane Center στο Rigshospitalet στην Κοπεγχάγη της Δανίας
Ο ιατρός Peter C Gøtzsche, MD εκθέτει τις φαρμακευτικές βιομηχανίες και το σίριαλ της δόλιας συμπεριφοράς τους, τόσο στον τομέα της έρευνας όσο και στο μάρκετινγκ όπου η ηθικά κατακριτέα περιφρόνηση για την ανθρώπινη ζωή είναι ο κανόνας.
Μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Ο κύριος λόγος που παίρνουμε τόσα πολλά φάρμακα είναι ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν πωλούν φάρμακα, πουλάνε ψέματα σχετικά με τα φάρμακα. Αυτό είναι που κάνει τα φάρμακα τόσο διαφορετικά από οτιδήποτε άλλο στη ζωή ... Σχεδόν όλα όσα ξέρουμε για τα φάρμακα είναι ό,τι έχουν επιλέξει να μας πουν οι εταιρείες και οι γιατροί μας ... ο λόγος που οι ασθενείς εμπιστεύονται το φάρμακό τους είναι γιατί προεκτείνουν την εμπιστοσύνη που έχουν στους γιατρούς τους στα φάρμακα που τους συνταγογραφούν.
Οι ασθενείς δεν συνειδητοποιούν ότι, αν και οι γιατροί τους μπορεί να γνωρίζουν πολλά για τις ασθένειες και την ανθρώπινη φυσιολογία και ψυχολογία, ξέρουν πολύ, πολύ λίγα για τα φάρμακα τα οποία δεν έχουν παρασκευάσει προσεκτικά και έχουν μεταμφιεσθεί από τη φαρμακευτική βιομηχανία ... Αν δεν πιστεύετε ότι το σύστημα είναι εκτός ελέγχου, παρακαλώ στείλτε μου email και εξηγήστε μου γιατί τα φάρμακα είναι η τρίτη κύρια αιτία θανάτου ... Αν μια τέτοια εξαιρετικά θανατηφόρα επιδημία είχε προκληθεί από ένα νέο βακτήριο ή ιό, ή ακόμα και ένα εκατοστό από αυτό, θα είχαμε κάνει ό, τι μπορούσαμε για να τα θέσουμε υπό έλεγχο.»

Ο Peter C. Gøtzsche, MD είναι ένας Δανός ιατρικός ερευνητής, και ο διευθύνων του Σκανδιναβικού Cochrane Center στο Rigshospitalet στην Κοπεγχάγη, Δανία. Έχει γράψει πολλές κριτικές αξιολογήσεις μέσω της συνεργασίας του στο Cochrane.
Δείτε ποιος είναι ο Ο Dr Peter Gøtzsche:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Peter_C._Gøtzsche



 ΠΗΓΗ


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ "ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ.

ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΟΚΤΕΙΛ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ;

ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΕΣ;;

ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΝΕΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ "ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ" ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΕΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ;;

ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ" ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΙΑΣΗ;

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!

ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.

ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΙ Ο ΒΙΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΒΙΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΤΡΩΜΕ, ΤΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ; ΠΟΣΟ ΤΟΞΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ;

ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ!

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ...

ΣΤΟ ΕLEFSIS TV -ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ.


ΣΗΜΕΡΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ. 

ΟΜΩΣ, ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΡΘΟΣ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΜΕΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ;

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ;

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΜΕΑ; 

ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ¨ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ.


Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΣΥΛΙΕΣ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ
ΕΝΩ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ...

ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ 
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ 
ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 
Η ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ.

ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΜΑΣ
 ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΜΑΣ
 ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ.



ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. 
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ. 
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 04-09-2015
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.










Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ