Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

12 Σεπ 2021

Και δεν περιμένουν στη στάση... το λεωφορείο να περάσει!

Αυτοί τώρα υποτίθεται ότι νοιάζονται πραγματικά για την υγεία μας;




«Χάλασαν» τον κόσμο να πείσουν όλους και όλες να εμβολιαστούν. Ξόδεψαν εκατομμύρια ευρώ για μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Κουνούν το δάχτυλο και μαλώνουν όλους όσοι ακόμη δεν έχουν θωρακίσει τον εαυτό τους με το εμβόλιο. Έθεσαν σε διαθεσιμότητα χιλιάδες άτομα που φοβήθηκαν ή δεν θέλησαν να κάνουν το εμβόλιο.

Όλα αυτά για το καλό μας.
Την ίδια ώρα αυτό το έρημο το επιτελικό κράτος και τα υπουργεία του εξακολουθούν να αφήνουν όχι το νοσοκομείο μας, αλλά τις χιλιάδες των κατοίκων του νησιού μας, χωρίς τον ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ αριθμό των αναισθησιολόγων.


Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι τουλάχιστον 1.163 συμπολίτες μας περιμένουν στη λίστα από τον περασμένο Απρίλιο τη σειρά τους για να χειρουργηθούν! Για σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δεν περιμένουν στη στάση... το λεωφορείο να περάσει!

Και ξαναρωτάμε: μπορεί ένα περιφερειακό – επιτελικό νοσοκομείο όπως είναι το δικό μας, που καλύπτει ουσιαστικά 170.000 κατοίκους (σε ολόκληρη τη Δωδεκάνησο) να έχει απομείνει με ΕΝΑΝ (1) μόνο αναισθησιολόγο κι έναν επικουρικό που εκτελεί εφημερίες 8 φορές τον μήνα;
«Και βέβαια μπορεί» είναι η απάντηση. Αφού ξέρουν ότι εδώ πέρα, ούτε μιλάμε, ούτε λαλάμε, ούτε διαμαρτυρόμαστε, ούτε διεκδικούμε. Οπότε, έρχονται και χειρότερες μέρες με τη λίστα αναμονής να αυξάνεται, μαζί με την οργή του κόσμου.


ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ... ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ "ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ"...

ΟΠΟΤΕ ...
Ή ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ 
ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ-

 Ή ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ - ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ- ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ...
Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. 

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ "ΕΛΛΑΣ" ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΛΙΘΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΟΙ ΠΑΝΑΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ.


ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ