Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

7 Δεκ 2021

ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ "ΑΘΩΩΣΗ" ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ;;

 


Με παραγραφή η «αθώωση» Λοβέρδου;

Παρά τις επαρκείς ενδείξεις και την εισαγγελική δίωξη που ασκήθηκε στον πρώην υπουργό Υγείας για την υπόθεση Novartis, και ενώ εκκρεμούν άλλες δύο ανάλογες υποθέσεις για υπουργούς, η ανακρίτρια που είχε στα χέρια της τη δικογραφία αποφάσισε, βασιζόμενη στον νόμο περί ευθύνης υπουργών, ότι τα αδικήματα έχουν παραγραφεί.

Καθαρός και ξάστερος, τουλάχιστον από την πλευρά της ανακρίτριας, παρά την αντίθετη γνώμη του εισαγγελέα που άσκησε τη δίωξη, φαίνεται ότι θα βαδίσει ο υποψήφιος αρχηγός του ΚΙΝ.ΑΛΛ., Ανδρέας Λοβέρδος, μια και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Documento» η ανακρίτρια αποφάσισε ότι όσα τον βαραίνουν έχουν παραγραφεί.

Μετά δύο ολόκληρα χρόνια που η κ. Ιωαννίδου είχε στα χέρια της τη δικογραφία, κατέληξε στην άποψη ότι παραγράφονται τα αδικήματα τόσο για τον «όχι σύμβουλο» κ. Μανιαδάκη όσο και για τον πρώην υπουργό. 

Βέβαια σε ό,τι αφορά την αθώωση λόγω παραγραφής του καθηγητή Μανιαδάκη, αμέσως μετά η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών άσκησε έφεση κατά της πρότασης της ανακρίτριας και κατά συνέπεια η υπόθεση θα κριθεί στο Συμβούλιο Εφετών, το οποίο θα κληθεί να αποφασίσει για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του Ν. Μανιαδάκη.

 Προφανώς δε και σε ό,τι αφορά τον πρώην υπουργό θα κριθεί τελικά η υπόθεση στο Συμβούλιο.

Η ανακρίτρια δεν κάλεσε για κατάθεση τον Αν. Λοβέρδο διότι φέρεται να αποφάσισε βασιζόμενη στον νόμο περί ευθύνης υπουργών ότι τα αδικήματα έχουν παραγραφεί. 
Τι έχει όμως μεσολαβήσει για να φτάσουμε σήμερα στο επιθυμητό για ορισμένους αποτέλεσμα της νέας περιόδου πλήρους ατιμωρησίας των πολιτικών αξιωματούχων;

Την απόφαση της Βουλής να συστήσει προανακριτική για τη Novartis μετά και την αμελλητί διαβίβαση των δικογραφιών για πολιτικά πρόσωπα πρώην υπουργούς ακολούθησε τον Φεβρουάριο του 2018 το πόρισμα (της πλειοψηφίας) που μεταξύ άλλων έλεγε: «Κρίνουμε ότι η Βουλή των Ελλήνων δεν έχει διωκτική κατά άρθρο 86 του Συντάγματος (περί ευθύνης υπουργών) αρμοδιότητα, καθόσον τα αδικήματα της δωροδοκίας και δωροληψίας καθώς και της τέλεσης νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες δεν εμπίπτουν στα ποινικά αδικήματα, που οι εκάστοτε εμπλεκόμενοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι τελούν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους».
Ως γνωστό, όσα τελούνται κατά την άσκηση καθηκόντων παραπέμπονται και δικάζονται μόνο στο Ειδικό Δικαστήριο, σύμφωνα με το Σύνταγμα. 

Η πλειοψηφία έκρινε λοιπόν τότε ότι λόγω κακής εφαρμογής της συνταγματικής διάταξης σε πολλές περιπτώσεις τα «επ’ ευκαιρία» του υπουργικού καθήκοντος τελούμενα αδικήματα ταυτίζονταν με τα τελούμενα «κατά την άσκηση» ποινικά αδικήματα, με αποτέλεσμα οι πιο αντιπαθείς και απεχθείς περιπτώσεις υπουργικής ευθύνης να απολαμβάνουν την εφαρμογή διατάξεων ευνοϊκού ρυθμιστικού περιεχομένου.

 Για παράδειγμα, όταν ο μακαρίτης Τσοχατζόπουλος επέβαλλε αντισταθμιστικά οφέλη από τις αγορές οπλικών συστημάτων δεν διέπραττε παρανομία, άσχετα αν κάποια χρήματα... λοξοδρομούσαν. 

Μια υπουργική απόφαση τιμολόγησης φαρμάκων σε εξωφρενικές τιμές δεν ήταν εκτός των αρμοδιοτήτων ενός πρώην υπουργού, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι δεν υπήρξαν ανάλογες... λοξοδρομήσεις.

'Οταν όμως ήρθε η ώρα τον Νοέμβριο του 2019 να ψηφιστεί το νέο αναθεωρημένο Σύνταγμα, η Ν.Δ. αντιτάχτηκε σθεναρά στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να υπάρξει ερμηνευτική διάταξη για το άρ. 86 (περί ευθύνης υπουργών) δεδομένου ότι δεν καλύπτει αδικήματα όπως η παθητική δωροδοκία και η δωροληψία που έγιναν επ’ ευκαιρία των καθηκόντων ενός υπουργού.

«Και δεν υπάρχει νομικό ή συνταγματικό φύλλο συκής που να μπορείτε να κρυφτείτε πίσω από το επιχείρημα και να πείτε στον ελληνικό λαό ότι δεν θα κουκουλωθούν υποθέσεις.
Αυτά που γίνανε δεν πρέπει να κουκουλωθούν και να δώσετε το χρυσό αλεξίπτωτο της παραγραφής και να αθωωθούν για την υπόθεση της Novartis, όχι γιατί δεν έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι αλλά επειδή είναι θέμα ερμηνείας», είχε προφητέψει στη Βουλή ο Γ. Κατρούγκαλος. 

Τα ίδια τα εισαγγελικά βουλεύματα (για Μανιαδάκη, Φρουζή κ.λπ.) εντοπίζουν τις δωροδοκίες πολιτικών προσώπων και μάλιστα όπως παραθέτουν στις αναλυτικές προτάσεις τους τα αδικήματα δεν προκύπτουν από τους προστατευόμενους μάρτυρες αλλά κυρίως από αδιάσειστα στοιχεία και της αμερικανικής δικαιοσύνης.

 «Υπουργός συμφώνησε και έλαβε από τον Κωνσταντίνο Φρουζή [...] και για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της εταιρείας αυτής [Novartis] συνολικό ποσό τουλάχιστον 200.000 ευρώ για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της ως άνω εταιρείας κατά παράβαση των καθηκόντων του».

'Αλλωστε όταν παρουσιάστηκαν στις ΗΠΑ οι εκπρόσωποι της φαρμακευτικής, πριν καταλήξουν στη γνωστή συμφωνία, με τη μερίδα του λέοντος (310 εκατ. δολ.) του συνολικού προστίμου να αφορά πρακτικές της εταιρείας στην Ελλάδα, παραδέχτηκαν ότι η εταιρεία διέπραξε πράξεις διαφθοράς σε ξένους αξιωματούχους» Παραδέχθηκε δωροδοκίες η Novartis», «Εφ.Συν.» 26.6.2020).

Το ΝΣΚ μιλάει σήμερα για 3 δισ. ζημία του Δημοσίου!
Ολα εξηγούνται


'Ολα λοιπόν τώρα εξηγούνται, ενώ αποδεικνύεται το πόσο δικαιολογημένη ήταν η επιμονή του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να έχει λυμένα η Δικαιοσύνη τα χέρια της και να μπορεί τελικά κάποτε να δικάσει πρώην υπουργούς που διέπραξαν το αδίκημα της δωροδοκίας κατ’ εξακολούθηση με επέκταση των χρονικών ορίων της παραγραφής.

Σήμερα, λίγο πριν από τις εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛΛ. φαίνεται ότι σε πρώτη φάση αποδεικνύεται το πού ακριβώς οδηγείται η υπόθεση του οικονομικού σκανδάλου που χρέωσε το Δημόσιο τόσο καταστροφικά. 

Παρά τις επαρκείς ενδείξεις και την εισαγγελική δίωξη που ασκήθηκε στον πρώην υπουργό κ. Λοβέρδο κι ενώ εκκρεμούν άλλες δύο ανάλογες υποθέσεις για υπουργούς, η παραγραφή που προτείνει η ανακρίτρια επικαλούμενη τον νόμο που κράτησε με νύχια και με δόντια η σημερινή κυβέρνηση χωρίς να περιλαμβάνει την απαραίτητη ερμηνεία, σκιαγραφεί το μέλλον.

Ενώ ο εισαγγελέας τού άσκησε δίωξη και αφού ζητήθηκε η άρση της ασυλίας του στην οποία είχε συναινέσει και ο ίδιος, χωρίς να επικαλεστεί τον συγκεκριμένο Νόμο, βροντοφωνάζοντας ότι θα αποδειχτεί περίτρανα στο δικαστήριο η αθωότητά του, τώρα υπάρχει πρόταση να παύσει πλήρως η δίωξη. 

Ο λόγος πλέον στο Συμβούλιο.


ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΩΣΤΕ Ο "ΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΝΑ ΒΓΕΙ ΛΑΔΙ! ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ Η "ΑΘΩΩΣΗ" ΔΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ;; 
 ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ... "ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ" ΠΑΡΑ ΤΙΣ "ΕΠΑΡΚΕΙΣ" ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ!!!.

 ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
ΕΤΣΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ - ΑΚΟΜΑ-  ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996- 2014 ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ.

 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ "ΥΠΟΥΡΓΟΙ"   "ΕΛΕΙΠΑΝ"ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΡΤΥ" ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Η Κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο Κ. ΠΑΧΤΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ" ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΑΛΛΑ ΞΕΣΑΛΩΝΑΝ ΚΙΟΛΑΣ!!:

ΣΕΛ. 449 "...Θυμίζουμε ότι στην Εξεταστική για τη δανειοδότηση των Κομμάτων και ΜΜΕ από το τραπεζικό σύστημα εξετάστηκαν δύο κορυφαίοι Επιθεωρητές της Τράπεζας της Ελλάδας, η κ. Παπαγιαννίδου και ο κ. Πάχτας, και μας είπαν, η πρώτη ότι «τις δύο τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα εκτυλίχθηκε «ένα πάρτι που κανένας δεν ήθελε να χαλάσει», και ο δεύτερος ότι «το οικονομικό στάτους ήταν μία φούσκα που κανένας δεν ήθελε να σπάσει».

ΤΟ "ΠΑΡΤΥ" ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ.. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ, Ή ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΩΡΑ;;

ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 
 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ "ΟΝΟΜΑΤΑ", ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ;; 

 ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΣ ΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ;;;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ" 
ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ;
ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΣΥΛΙΑ, ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ;;

ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ Α ΛΑ ΚΑΡΤ;

ΜΠΟΡΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ;;; 

ΜΠΟΡΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΩΤΩΝ, ΕΙΔΙΚΩΝ, ΕΙΔΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;;;

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ;;

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ... ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ;;;

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

 ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.





Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ