Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

15 Φεβ 2022

Εγκληματικό! Τώρα η κυβέρνηση κόβει το οξυγόνο στους ασθενείς

«Αποτελειώνουν» τους χρόνια πάσχοντες και τους καλούν να πληρώσουν το κόστος από την τσέπη τους!

Σα να μην έφταναν οι εγκληματική αδράνεια για την ενίσχυση του ΕΣΥ, τώρα η κυβέρνηση δίνει τη χαριστική βολή στους ασθενείς, προκαλώντας τους «ασφυξία»!

Με νέα ανάλγητη ΚΥΑ ο ΕΟΠΠΥ δεν θα καλύπτει πλέον το κόστος προμήθειας του οξυγόνου ρευστής μορφής, το οποίος θα «πέφτει» πλέον στους πολίτες. Μετά από τις εξοντωτικές αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα και το σαρωτικό κύμα ακρίβειας, τώρα η κυβέρνηση υποχρεώνει καρδιοπαθείς, πνευμονοπαθείς, καρκινοπαθείς κ.ά. να πληρώσουν από την τσέπη τους το κόστος για το ζωτικής σημασίας οξυγόνο το οποίο «αγγίζει» τα 800 ευρώ μηνιαίως! Μια απόφαση που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή χιλιάδων ασθενών και χρόνιων πασχόντων,

Με πρωτοβουλία της Δώρας Αυγέρη 37 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη κάνοντας λόγο για «ακραία ανάλγητη κίνηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, με δεδομένο ότι η ελληνική κοινωνία -πόσο μάλλον τα πιο ευάλωτα τμήματά της- ήδη έχει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της πανδημίας και της ακρίβειας, των δυσθεώρητων αυξήσεων στο ρεύμα και τα αυξημένα κόστη θέρμανσης, προβλήματα που προκαλούνται από την κυβερνητική ανικανότητα, ανευθυνότητα και ταξική μεροληψία».

Στην ερώτησή τους οι βουλευτές σημειώνουν ότι «μέχρι πρότινος ο ΕΟΠΥΥ κάλυπτε τη δαπάνη για την παροχή οξυγόνου, ενώ η συνταγογράφησή του -που ήταν περιοδική- γινόταν από τον γιατρό του ασθενούς», ενώ τώρα οι ασθενείς θα πρέπει να προπληρώνουν τη δαπάνη και στη συνέχεια να προσκομίζουν τη χειρόγραφη συνταγή του γιατρού σε τοπικό υποκατάστημα ΕΟΠΥΥ μαζί με τα συνοδευτικά δικαιολογητικά, προκειμένου να εξεταστεί το αίτημά τους για την κάλυψη της δαπάνης.

Επιπλέον, οι βουλευτές ζητούν από τον Θάνο Πλεύρη να εξηγήσει «για ποιο λόγο  απορρύθμισε εν κρυπτώ ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά στη ζωή χιλιάδων ασθενών, οι οποίοι δεν είχαν καμία προειδοποίηση και ενημέρωση για το ό,τι δεν θα μπορούν πλέον να προμηθευτούν δωρεάν το οξυγόνο τους»!

Αναλυτικά η ερώτηση των βουλευτών:

«Θέμα: Είδος πολυτελείας για την Κυβέρνηση ακόμη και το οξυγόνο ρευστής μορφής, καθώς οι ασθενείς καλούνται πλέον να το πληρώνουν οι ίδιοι. Να ανακληθεί η υπουργική απόφαση σύμφωνα με την οποία ο ΕΟΠΥΥ παύει να καλύπτει το κόστος προμήθειάς του!

Ασφυξία προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς-χρήστες οξυγόνου (ρευστής μορφής) η πρόσφατη κοινή υπουργική απόφαση (Τεύχος B’ 302/31.01.2022), σύμφωνα με την οποία η δαπάνη προμήθειας του οξυγόνου δεν θα καλύπτεται πλέον από τον ΕΟΠΥΥ!

Δεν είναι μόνον η στέρηση βασικών αγαθών πρώτης ανάγκης. Η κυβέρνηση αποφάσισε να στερήσει ακόμη και το οξυγόνο σε χιλιάδες ασθενείς, οι οποίοι είναι αδύνατο να καλύψουν το δυσβάσταχτο κόστος προμήθειάς του!

Χιλιάδες συμπολίτες μας- που έχουν ήδη υποστεί μεγάλες απώλειες στα εισοδήματά τους εξαιτίας της ακρίβειας και των εξοντωτικών αυξήσεων στο ρεύμα και τα καύσιμα- βρίσκονται σε απόγνωση, αφού καλούνται πλέον να πληρώνουν οι ίδιοι και για το οξυγόνο, το οποίο τους κρατάει ουσιαστικά στην ζωή.

Το μέτρο αυτό αφορά όλους τους πάσχοντες, χρονίως ή μη (καρδιοπαθείς, πνευμονοπαθείς, καρκινοπαθείς κ.ά.), οι οποίοι αδυνατούν να αναπνεύσουν χωρίς την χορήγηση του οξυγόνου. Η καθημερινή και συνεχής λήψη του είναι ζωτικής σημασίας για τους ίδιους, ωστόσο η προμήθειά του καθίσταται πλέον απαγορευτική, αφού η ελάχιστη επιβάρυνση υπολογίζεται ότι θα ανέρχεται στο ποσό των 800 ευρώ ανά μήνα.

Ενδεικτικά αναφέρεται η σοβαρή καταγγελία συνταξιούχου από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, η οποία λόγω της ασθένειάς της κάνει συνεχή χρήση ρευστού οξυγόνου και με τα νέα δεδομένα του ΕΟΠΥΥ θα υποχρεώνεται να καταβάλει ανά εβδομάδα τουλάχιστον 120 ευρώ για την προμήθειά του. Τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της βρίσκονται σε πλήρη απόγνωση, αφού είναι αδύνατο να καλύψουν αυτή τη δαπάνη.

Μέχρι πρότινος ο ΕΟΠΥΥ κάλυπτε εξολοκλήρου την δαπάνη για την παροχή οξυγόνο, ενώ η συνταγογράφησή του-που ήταν περιοδική- γινόταν από τον γιατρό του ασθενούς. Πλέον, οι ασθενείς θα υποχρεούνται να προπληρώνουν τη δαπάνη, κατόπιν να προσκομίζουν τη χειρόγραφη συνταγή του γιατρού σε τοπικό υποκατάστημα ΕΟΠΥΥ μαζί με τα συνοδευτικά δικαιολογητικά (λ.χ. IBAN), προκειμένου να εξεταστεί το αίτημά τους για την κάλυψη της δαπάνης. Με το ενδεχόμενο πάντα της απόρριψης του αιτήματος και της επιστροφής των χρημάτων μετά από αρκετούς μήνες στους ασθενείς που τα κατέβαλαν.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι οι εταιρίες προμήθειας οξυγόνου (ρευστής ή αέριας μορφής) πληρώνονταν τουλάχιστον μετά την πάροδο τετραμήνου από τον ΕΟΠΥΥ, κάτι που σημαίνει ότι το κόστος προμήθειας για έναν ασθενή θα είναι δυσβάσταχτο, ιδίως αν αυτό δεν επιστρέφεται άμεσα ή πολύ περισσότερο αν συσσωρεύεται ανά τρίμηνο ή τετράμηνο και καταβάλλεται εκ των υστέρων.

Ενδεικτικό της αναλγησίας και αδιαφορίας για τις συνέπειες στη ζωή των ανθρώπων είναι το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για την συγκεκριμένη κοινή υπουργική απόφαση, με αποτέλεσμα τον πλήρη αιφνιδιασμό των ασθενών. Μάλιστα ήταν τέτοια η σπουδή του Υπουργείου Υγείας να κλείσει τη στρόφιγγα του οξυγόνου, αφού ήδη έχει αφαιρεθεί από τον ΕΟΠΥΥ ο σχετικός κωδικός, προκειμένου να μην υπάρχει η δυνατότητα συνταγογράφησης με τον τρόπο που γινόταν μέχρι σήμερα.

Επειδή, η Πολιτεία έχει υποχρέωση να διασφαλίζει το δικαίωμα όλων στη ζωή και την υγεία,

Επειδή, πρόκειται για μια απόφαση η οποία θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία χιλιάδων ασθενών και πασχόντων, οι οποίοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο υπέρογκο κόστος προμήθειας οξυγόνου,

Επειδή, η εν λόγω απόφαση ανατρέπει και χειροτερεύει επικίνδυνα την καθημερινότητα χιλιάδων πασχόντων και ασθενών,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός

Για ποιον λόγο καθορίστηκε, εν κρυπτώ, με υπουργική απόφαση ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά στη ζωή χιλιάδων ασθενών, οι οποίοι ξαφνικά ενημερώθηκαν ότι δεν μπορούν πλέον να προμηθευτούν δωρεάν το οξυγόνο τους;

Εγγυάται για την υγεία και την ζωή των ανθρώπων που θα το στερηθούν εξαιτίας αυτής της επικίνδυνης υπουργικής απόφασης ή θα την ανακαλέσει;

Οι ερωτώντες βουλευτές

Αυγέρη Θεοδώρα (Δώρα)
Αλεξιάδης Τρύφων
Αραχωβίτης Σταύρος
Βαγενά Άννα
Βαρδάκης Σωκράτης
Βαρεμένος Γεώργιος
Βέττα Καλλιόπη
Γιαννούλης Χρήστος
Γκιόλας Ιωάννης
Θραψανιώτης Εμμανουήλ
Ζεϊμπέκ Χουσεΐν
Κασιμάτη Ειρήνη (Νίνα)
Καφαντάρη Χαρά
Κόκκαλης Βασίλης
Λάππας Σπύρος
Μάλαμα Κυριακή
Μάρκου Κωνσταντίνος
Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος
Μιχαηλίδης Ανδρέας
Μπαλάφας Ιωάννης
Μπάρκας Κωνσταντίνος
Μπουρνούς Ιωάννης
Μωραΐτης Αθανάσιος (Θάνος)
Νοτοπούλου Αικατερίνη (Κατερίνα)
Ξανθόπουλος Θεόφιλος
Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα
Παπαηλιού Γεώργιος
Σκουρολιάκος Πάνος
Σκούφα Ελισσάβετ (Μπέττυ)
Συρμαλένιος Νικόλαος
Τελιγιορίδου Ολυμπία
Φάμελλος Σωκράτης
Φίλης Νικόλαος
Φωτίου Θεανώ
Χατζηγιαννάκης Μίλτος
Χρηστίδου Ραλλία
Ψυχογιός Γεώργιος

ΠΗΓΗ


ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ.

ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ.

ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ 

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ ΕΝΟΧΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.


ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΟΠΠΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ;;;
ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΣΦΥΞΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ;;; 

ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ... "ΥΓΕΙΑ" ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ "ΙΟ". 

ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑΤΟΣ,  ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ;;
ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΥΛΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.

Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ!

Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
 ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ 
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ "ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ" ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ 
ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ 
ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΩΝΤΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ 

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 
ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑ
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ 
-ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ-
ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ 

ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 
Η ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ.
 ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΑΣΗ ΤΟΥΣ

ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Α-ΣΘΕΝΕΙΑ
Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ
 ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
 ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 
 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.

ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 
Η ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ.


ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΝΕΙ 
ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ 
ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ 
ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ
 ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ;;;

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ
 ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ...

ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ;;;

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 04-09-2015
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.




Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ