Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

21 Φεβ 2022

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΟ-ΔΕΝΤΡΑ!



Με νομοσχέδια σε 10 τομείς και στοχευμένα μέτρα απαντά η κυβέρνηση στην κρίση της ακρίβειας

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ολοκληρώνει το απόγευμα του Σαββάτου έναν ακόμα κύκλο διπλωματικών επαφών από την Ευρώπη, που ξεκίνησε από τη Σερβία, έκανε ενδιάμεση στάση στις Βρυξέλλες και ολοκληρώθηκε στο Μόναχο και στη Διάσκεψη Ασφαλείας, το Μέγαρο Μαξίμου επιστρέφει από σήμερα σε…ρυθμούς καθημερινότητας.

Τα μέτωπα της ενεργειακής κρίσης και των ανατιμήσεων στην αγορά, που διογκώνουν τη δυσαρέσκεια μίας σημαντικής μερίδας της κοινωνίας βρίσκονται συνεχώς στα…ραντάρ του κυβερνητικού επιτελείου, που έχει να αντιμετωπίσει τις επίμονες αυξήσεις σε βασικά αγαθά και, παράλληλα, να κρατήσει σταθερό το πηδάλιο, με… ρότα το στόχο της επενδυτικής βαθμίδας το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Η επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με τη ζωή εκατομμυρίων πολιτών και, κυρίως, των πιο ευάλωτων ομάδων καθίσταται κομβικό κεφάλαιο για την Ηρώδου Αττικού 19.

Την ίδια στιγμή και, παρά τις διαβεβαιώσεις, τα σενάρια της εκλογολογίας δε σταματούν, ενώ οι πρόσφατες επισημάνσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, για τα πρωτογενή πλεονάσματα ρίχνουν… περισσότερο νερό στο μύλο της ερχόμενης κάλπης, που, κατά ορισμένους παράγοντες, θα μπορούσαν να στηθούν στις αρχές του Φθινοπώρου και μετά από μία καλοκαιρινή περίοδο, για την οποία υπάρχει προσδοκία της δυναμικής πορείας.

Με την πίεση των οικονομικών παραμέτρων που δημιουργούνται από τα αλλεπάλληλα κύματα της ακρίβειας να θεωρείται δεδομένη, αυτό που διαμηνύεται, σε όλους τους τόνους, από κυβερνητικά στελέχη είναι ότι οι πολιτικές ενίσχυσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων απέναντι στις ενεργειακές ανατιμήσεις θα συνεχιστούν με έμφαση στους οικονομικά αδύναμους, αλλά και προσήλωση στη δημοσιονομική ισορροπία.

Όπως παρατηρούν παράγοντες "δε θα πάμε σε μία λογική συνεχόμενων επιδομάτων", καθώς "λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν"
Τι σημαίνει αυτό; 
Ότι η κυβέρνηση θα κινηθεί και το προσεχές διάστημα σε μία στρατηγική γραμμή στοχευμένων μέτρων για την ενέργεια, εν αναμονή και της σημαντικής, όπως έχει χαρακτηριστεί από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεύτερης αύξησης του κατώτατου μισθού την 1η Μαΐου.

"Η ενίσχυση στους ευάλωτους συμπολίτες μας θα συνεχιστεί για όσο χρόνο υπάρξει κρίση και θα πρέπει να υπάρξει μία αντίδραση προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης των εισοδημάτων…


ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΕΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΝΑ "ΛΥΣΟΥΝ" ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ. 
ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ... ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ.
"ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ" ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΣΤΗΝ "ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ "ΒΟΥΛΗΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" ΑΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. 

ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ "ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ". "Ε, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΤΣΑ..." 

 ΚΑΝΕΝΑΣ  ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕ... 

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" -ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ- 
ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ;
-ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
 
ΟΤΑΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ", ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΘΕΡΟΥΣ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΟΤΑΝ ΦΟΡΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ;
  ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ; ΟΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ; ΟΤΑΝ... ΟΤΑΝ...

Α... ΞΕΧΑΣΑ!! ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΟ-ΔΕΝΤΡΑ" ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΝΑ  ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΟ-ΔΕΝΤΡΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΤΟΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ. 
ΧΑΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ... 
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ "ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΣΙΤΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ.

Ο "ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ...
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
(ΗΧΗΤΙΚΟ) ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ; ΕΧΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟ "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ";

ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ - ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 300 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ- ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ, ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ "ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ" ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"...
ΚΑΝΕΙΣ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ "ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ" ΤΙΠΟΤΑ!

 ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ...

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ 9 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ"!

ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ...
 ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΝΕΙΡΑ, ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...

 ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΜΕ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ... ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ";;;

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...
 ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟΡΟΣ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! 
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ "ΔΟΥΛΕΙΤΣΑ" ΣΤΗΝ ΓΑΛΕΡΑ. 
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ -  ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! 
ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! 

ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΣ;;;
ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ; "ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ";;; ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ; 
ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟ ΤΑ... ΙΔΙΑ;
ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ! 

 ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ