Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

1 Σεπ 2020

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ..."ΚΑΜΠΟΥΡΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ! ΩΣ ΠΟΤΕ;

 


ΧΡΕΗ 242,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!

ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΟΔΥ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΦΑΛΙΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ. ΤΟ ΦΕΣΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ.

 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ. ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΟΔΥ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΦΑΛΗΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ.

ΤΟ ΦΕΣΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ “ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ” ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΕΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΣΕΤΕ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ; ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑΤΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΕΤΣΙ;
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ 242,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ!
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο Ο.Δ.ΔΗ.Χ ΤΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ; ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ;
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΔΙΚΟΙ. ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΝΠΙΔ) ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΡΕΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΩΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΝΠΙΔ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.
ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΑΛΙ;;;
ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 14 Νόμος 4633/2019 ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ.

Άρθρο 14

Κατάργηση ΕΟΔΥ

1. Το νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ» που ιδρύθηκε με τον ν. 4600/2019 (Α΄ 43), καταργείται και στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του υπεισέρχεται, ως καθολικός διάδοχός του, ο ΕΟΔΥ.

2. Η κυριότητα και κάθε άλλο εμπράγματο δικαίωμα επί του συνόλου της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Ν.Π.Δ.Δ. ΕΟΔΥ περιέρχεται αυτοδικαίως, χωρίς την τήρηση οποιουδήποτε τύπου, πράξης ή συμβολαίου και χωρίς αντάλλαγμα, στο Ν.Π.Ι.Δ. ΕΟΔΥ του παρόντος νόμου. Το ΔΣ του Ν.Π.Ι.Δ. ΕΟΔΥ διενεργεί απογραφή όλων των κινητών και ακινήτων, που κατά τις διατάξεις του παρόντος άρθρου περιέρχονται στην κυριότητά του, ως καθολικού διαδόχου του Ν.Π.Δ.Δ. ΕΟΔΥ. Απόσπασμα της έκθεσης απογραφής που περιγράφει τα ακίνητα που αποκτώνται κατά κυριότητα από το Ν.Π.Ι.Δ. ΕΟΔΥ, καθώς και τα λοιπά εμπράγματα δικαιώματα επί των ακινήτων, καταχωρίζεται ατελώς στα οικεία βιβλία του υποθηκοφυλακείου, των κτηματολογικών γραφείων και άλλων αρμόδιων αρχών.

3. Εκκρεμείς δίκες ή δικαστικές υποθέσεις του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ./ΕΟΔΥ, σε οποιοδήποτε δικονομικό στάδιο και αν βρίσκονται, ενώπιον οποιουδήποτε αρμόδιου πολιτικού, ποινικού ή διοικητικού δικαστηρίου και εισαγγελικής ή ανακριτικής αρχής, συνεχίζονται από το Ν.Π.Ι.Δ. ΕΟΔΥ ως καθολικό διάδοχο του.

ΠΗΓΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ, ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ, ΠΑΡΑΛΟΓΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ:

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΤΟΚΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ,

ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ "ΟΡΑΜΑ ΕΛΛΑΣ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΣΥΜΦΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ- ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ- ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

 ΧΩΡΙΣ ΑΣΥΛΙΑ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ



 


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ