Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

15 Σεπ 2020

(ΗΧΗΤΙΚΟ) ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ "ΔΩΡΕΑ";;;

 


Η ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Β'ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΚΙΚΑ ΕΛΕΝΗ αποκαλύπτει στο ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ και στην εκπομπή "ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ" με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ:

  ΘΕΜΑ: Δωρεά ή Ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Υγείας και πιο συγκεκριμένα:

Σχολιάζοντας τα "ΑΛΟΓΑ"της Ελληνικής πραγματικότητας, θα αναφερθούμε σε μια δωρεά που έγινε ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Τον Σεπτέμβρη το 2017 το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε συνέχεια συζητήσεων με το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την πρόθεση του να αναλάβει εξ’ολοκλήρου σειράς έργων υποδομών και εκπαίδευσης για την ενίσχυση της Υγείας στην Ελλάδα με προυπολογισμό που υπερβαίνει τα 400 εκατομμύρια.

Την έναρξη υλοποίησης των σημαντικών δωρεών του Ιδρύματος σε όλη την επικράτεια σήμανε η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ (ΙΣΝ)

Το μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη στις 21 Μαρτίου το 2018 στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και του Προέδρου ΙΣΝ κ. Ανδρέα Δρακόπουλου.

Συγκεκριμένα η ενιαία πρωτοβουλία του ΙΣΝ περιλαμβάνει τα παρακάτω έργα:

Το σχεδιασμό, την κατασκευή και τον εξοπλισμό του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Τον σχεδιασμό την κατασκευή και τον εξοπλισμό του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΣΝ

Τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τον εξοπλισμό του ΝΕΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

Την ενίσχυση του νοσηλευτικού τομέα,

Την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

Και την υποστήριξη της αναμόρφωσης της ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ και του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ του Νοσοκομείου,

Την προμήθεια νέου εξοπλισμού με σκοπό την ενίσχυση της δυναμικότητας και  αποτελεσματικότητας των αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ,

Την προμήθεια και εγκατάσταση ειδικού ιατρικού εξοπλισμού σε επιλεγμένα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας και την χρηματοδότηση της διαμόρφωσης και υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων σχετικά με την αντιμετώπιση του τραύματος, την πρόληψη των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων."

Ο τρόπος που μας τα παρουσιάζουν μερικές φορές μας πείθουν ότι είναι για το καλό όλων μας και πρόκειται πάλι για το καλό μας μια άλλη φορά και θέλουμε να δούμε κατά πόσο είναι για την δική μας ευεγερσία και θέλουν να το περάσουν ως φιλανθρωπία.

                           ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Ε. ΓΚΙΚΑ: "...Αυτή η δωρεά κυρώθηκε με τον Νόμο 4564/2018 και υπέστη κάποιες τροποποιήσεις στην πορεία. Βλέπουμε από μια ανάγνωση του Νόμου ότι η δωρεά αυτή θα περάσει μέσα από έναν ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ που ονομάζεται  ‘ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Α.Ε” μια ιδιωτική εταιρία που ξεκινάει και με ένα μετοχικό κεφάλαιο 100.000 ευρώ για να διαχειριστεί αυτά τα χρήματα.

Τα μέλη της ορίζονται από το Ίδρυμα. Αυτή η ιδιωτική εταιρία έχει προνόμια δημοσίου, φοροαπαλλαγές συγκεκριμένα πληρώνει μόνο το ΦΠΑ, τους δασμούς και τις ασφαλιστικές εισφορές. Το Δημόσιο πρέπει να τις εξασφαλίσει όλες τις άδειες, τις εξουσιοδοτήσεις και τις εγκρίσεις για να μπορεί να έχει ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους χώρους που αναφέρονται στην σύμβαση. Δεν μπορεί κανείς να εμποδίσει τις εργασίες της παρά μόνο με δικαστική απόφαση. 

Οι Πόροι της εταιρίας αυτής θα είναι από το ΙΔΡΥΜΑ, από τρίτους κατά κρίση του Ιδρύματος και από Προγράμματα Επενδύσεων.

Μετά από αυτή την Σύμβαση η οποία δεν ακολουθεί διατάξεις που αφορούν προμήθειες, εκτελέσεις έργων και υπηρεσιών δημοσίου, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ δηλαδή όλοι εμείς έχουμε υποχρέωση να λειτουργήσουν αυτές οι δομές και πριν, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν στο έργο της συγκεκριμένης εταιρίας, αλλά και μετά να χρηματοδοτεί το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ όλα αυτά τα έργα δωρεάς από το ΙΣΝ, να είναι σε πλήρη λειτουργία με το εξειδικευμένο τους προσωπικό, με τα υλικά, με τον εξοπλισμό τους με την ασφάλεια τους, την συντήρηση τους κτλ.

Επίσης, ο έλεγχος εσαεί βρίσκεται στα χέρια του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ με υποχρέωση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ να κάνει και μια έκθεση τις πρώτες 45 μέρες κάθε χρόνου και το ΙΔΡΥΜΑ έχει το δικαίωμα ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ την σύμβαση αν δεν τηρηθούν οι γενικοί όροι  όπως είπαμε και παραπάνω της συντήρησης και της διασφάλισης του έργου που θα παραδώσει.

"... Είναι και το πρώτο που βλέπουμε και μας κάνει εντύπωση. Παλιότερα οι δωρεές πήγαιναν κατευθείαν στο κράτος, τώρα δημιουργούν αυτούς τους φορείς υλοποίησης και αυτό μας βάζει ερωτηματικά...

Αλλά τα πράγματα σοβαρεύουν πιο κάτω και θα λυθεί η απορία.

Όπως αναφέρει ο νόμος, οι διαφορές που μπορεί να υπάρξουν αν το ΙΔΡΥΜΑ μονομερώς λύσει αυτή την σύμβαση και κάνει απαιτητά τα χρήματά του και ό,τι διαφορές και να προκύψουν θα λυθούν στα δικαστήρια του Λονδίνου.

Στο άρθρο 18 μας λέει ότι η διαιτησία στα θέματα που δεν ρυθμίζονται στο παρόν άρθρο θα διεξάγονται με τους εκάστοτε ισχύοντες κανόνες της διαιτησίας του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ. 

Δηλαδή μήπως τελικά έχουμε να κάνουμε εμπορική συναλλαγή;

Και παρακάτω οι απορίες μας λύνονται, τουλάχιστον για εμένα γιατί εκεί αποτυπώνεται πολύ καθαρότερα από τα πρακτικά της Βουλής η κύρωση που έγινε 13.2.2020 δηλαδή με σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για το ΈΡΓΟ 1 δηλαδή για το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ το οποίο ήταν ένα ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και βλέπουμε λοιπόν στην σελίδα 9 αυτής της επιμέρους σύμβασης για αυτό το έργο, στο άρθρο 2.6.3 ότι το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, δεσμεύεται το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, εντός 18 μηνών πριν υλοποιηθεί το έργο, πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης αυτού του έργου να μετονομαστεί ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΙΣΝ

Που σημαίνει ότι μέσω της "δωρεάς" θέλουν να κρύψουν μια ωραία ιδιωτικοποίηση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ αυτού και προφανώς και τα άλλα νοσοκομεία που έρχονται να αναγερθούν μέσω αυτής της δωρεάς.

"...Μετά από δύο χρόνια με άλλη κυβέρνηση που βλέπουμε εδώ ότι ο ένας συνεχίζει το έργο του άλλου και βλέπουμε αυτό που έλεγαν ότι ήθελαν να κάνουν να ιδιωτικοποιήσουν την Υγεία και με ποιον τρόπο το κάνουν. Βλέπουμε λοιπόν μια απαξίωση όλων των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΟΜΩΝ και έρχεται ένας “καλός ευεργέτης ιδιώτης” που θα σώσει την κατάσταση.

Δηλαδή με λίγα λόγια ιδιωτικοποιούν τα πάντα και ξεπουλάνε δημόσια περιουσία. Δεν υπάρχει κάτι άλλο..."

 -ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ: Δηλαδή λέτε ότι είναι ένας έμμεσος τρόπος για να ξεπουλήσουν για άλλη μια φορά ελληνική περιουσία και να ιδιωτικοποιήσουν την υγεία μια παροχή περιουσιών που μέχρι στιγμής ήταν δωρεάν και στην συνείδηση όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ, η Υγεία είναι μια παροχή που είναι δωρεάν για την υγεία τους.

 -Ε. ΓΚΙΚΑ: Δεν το συζητάμε αυτό... κι όπου μιλάμε για ιδιωτικοποίηση, δηλαδή όπου μιλάμε για κέρδος, δεν μιλάμε για Υγεία. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την Υγεία του πολίτη..."

"...Ε. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ: Ίσως κάποιοι έλεγαν ότι “μέσω αυτών των δεινών που έχει επέλθει η χώρα μας και ήταν φτωχό κράτος από την αρχή της ίδρυσης της, δεν υπήρχαν τα μέσα και τα οικονομικά εργαλεία για να μπορέσουν να κτιστούν οι υποδομές που θα χρειάζονταν ένα σύγχρονο κράτος όπως αυτό τοποθετείται χρονικά ανά περίοδο και αυτή την στιγμή μέσω του χρέους που υποτίθεται έχει η Ελλάδα και όλοι μας λένε ότι έχει ένα τεράστιο χρέος η Ελλάδα, δεν υπάρχουν πόροι για το δημόσιο.

Ε. ΓΚΙΚΑ: Ίσως οι περισσότεροι να το σκέφτονταν αυτό, αν μας άκουγαν να μιλάμε έτσι γι αυτή την δωρεά χωρίς να γνωρίζουν.

Και για οποιαδήποτε δωρεά έχει έρθει σε αυτό το κράτος, που όπως είπατε μέχρι πρότινος, το θεωρούσαμε ως την "Ψωροκώσταινα" που δεν είχε τίποτα για να ζήσει οπότε θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να βρει τα χρήματα για να μπορέσει να στηθεί στα πόδια της.

Όμως στις ημέρες μας όλα αυτά έχουν καταρριφθεί. Έχουν αποκαλυφθεί τεράστιες αλήθειες, όπως ο τεράστιος πλούτος μας.

Τελικά, έχουμε ανάγκη από τις δωρεές; Και το άλλο ερώτημα που προκύπτει είναι: Αλήθεια όλα αυτά τα ιδρύματα τα φιλανθρωπικά που θέλουν να κάνουν “φιλανθρωπίες” και τους βλέπουμε ως μεγάλους ευεργέτες, από που φέρουν τόσο πλούτο;..."

"...Στις ημέρες μας και μετά την εμφάνιση του ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ μάθαμε ότι τα περισσότερα ιδρύματα και όλοι όσοι πέρασαν ως ευεργέτες, όπως για παράδειγμα μας έλεγα για το ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ που έκανε τον ηλεκτρικό ΠΕΙΡΑΙΑ-ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ή μας έλεγαν ότι η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ είναι του ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ;;  

Όλα αυτά λοιπόν είναι έργα που έγιναν από τα δικά μας κληρονομικά κεφάλαια, τα δικά μας παγκόσμια ταμεία που αποκάλυψε ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ και τα παρουσίασαν ως έργα ευεργετών ή κάποιων “πλούσιων” που έκαναν καλό στην χώρα μας.

-Ε.Θ.: Δηλαδή στην ουσία τους καταχραστές του δικού μας χρήματος μας τους παρουσιάζουν ως ευεργέτες;

 -Ε.ΓΚΙΚΑ: Αυτό ακριβώς συμβαίνει! Άλλωστε, μάθαμε ότι και ο Γιωργάκης Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου το 2009 από εκεί κατέβασαν χρήματα, όπως και ο Γιώργος Παπαδόπουλος όταν ξεχρέωσε τα δάνεια των αγροτών από εκεί ήταν η πηγή. Όπως αυτά τα  Ταμεία αυτά τα γνωρίζει και η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κι έχει πρόσβαση σε αυτά. Όπως και το ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ που έπρεπε να έχουμε υποχρέωση στους Αμερικάνους.

Άρα, πολλά έγιναν και πέρασαν στην συνείδηση μας ως βοήθεια, ως δωρεά σε αυτή την  μικρή χώρα την ψωροκώσταινα, αποκρύπτοντας την δική μας αφθονία, τον δικό μας πλούτο που αποκάλυψε ο Αρτέμης Σώρρας που όχι μόνο αποκάλυψε!

Αυτή την στιγμή έχουμε στα χέρια μας ήδη ένα τεράστιο πρόγραμμα που εγγυάται με δικές του εγγυήσεις και έχει κλειδώσει υπέρ όλων ημών, υπέρ όλων των Κυρίαρχων Ελλήνων Πολιτών ύψους 2,3 τρισεκατομμυρίων.

2, 3 τρισεκατομμύρια περιμένουν όλους τους Δήμους της χώρας μας για να μπορέσουμε πραγματικά με δικά μας χρήματα για πρώτη φορά να ξαναδομήσουμε την χώρα μας.

ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΔΩΡΕΑ;

Αναφέραμε στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ τα οποία πλέον δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω γιατί έχουμε κάνει άπειρες κουβέντες και το έχουμε παρουσιάσει όλα τα σχετικά έγγραφα..."

"... Αυτή την στιγμή μιλάνε για την επερχόμενη επισιτιστική κρίση για όλες τις χώρες και ειδικά τις χώρες που έχουν ήδη πρόβλημα. Δηλαδή αφήνουν τον κόσμο να λιμοκτονεί και έρχονται χειρότερα χρόνια και υπάρχει τόσος πλούτος που αφορά όλες τις χώρες του κόσμου. Δεν αφορά μόνο εμάς.

Εμείς όμως φτάσαμε και κάναμε ένα βήμα πιο πέρα. Έχουμε κλειδώσει ήδη κεφάλαια τρισεκατομμυρίων για την Ελλάδα μας και θα αποτελέσουμε το έναυσμα για να απελευθερωθεί ο πλούτος σε όλον τον πλανήτη. Γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε για πολιτισμό, ή να μιλάμε για “άνθρωπο”, αν δεν έρθει όλος αυτός ο πλούτος στα χέρια των ανθρώπων σε όλον τον πλανήτη κι όχι εδώ μόνο στο μικρό γεωγραφικό διαμέρισμα που ανήκουμε εμείς..."

"...Δεν έχουμε κάτι εναντίον των δωρεών που έρχονται με ανιδιοτελείς σκοπούς και κάποιος θέλει να προσφέρει στην Πολιτεία, αλλά εγώ η ίδια η Πολιτεία που τελικά κρύβω τον πλούτο που έχω, δεν πρέπει να παρέχω τα πάντα στους πολίτες μου και να μην έχω αφήσει αποκαίδια διαχρονικά και να έρχεται τώρα η δωρεά και να μου κάνει τα δημόσια νοσοκομεία μου ιδιωτικά και να υπογράφει το Ελληνικό Δημόσιο τέτοιες συμβάσεις; 

Και πώς θα στηρίξει αυτούς τους όρους μετά και γιατί δεν το έκανε μέχρι σήμερα;

Δεν ξέρουμε άραγε τι θα γίνει από εκεί και ύστερα; Γι αυτό λέω πόση υποκρισία ακόμα!

Αλλά το θέμα είναι να μην γνωρίσει ο κόσμος, να έχουμε αυτή την αντίληψη και να λέμε και "ευχαριστώ σε κάθε τι", σε κάθε ψίχουλο που μπορούν να μας ρίχνουν. Γιατί μας έμαθαν να συγκρίνουμε με το τίποτα. Από το τίποτα, πάρε το ελάχιστο και πες και ευχαριστώ. 

Όχι λοιπόν! Έχουμε τα πάντα! Έχουμε τόσον πλούτο να φτιάξουμε 10 πλανήτες. Αυτό που γίνεται τώρα πρέπει να σταματήσει.

Επειδή ανέφερα τον Κρατικό Προυπολογισμό, είναι πολύ εύκολα λοιπόν ο κάθε πολίτης και ο κάθε ακροατής που μας ακούει σήμερα,τον Κρατικό Προυπολογισμό του 2020.


Και ειδικά στον ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,που είναι ένα έγγραφο το οποίο τον αναλύει για να γίνει κατανοητός σε κάθε πολίτη πώς γίνεται και στήνεται ο κρατικός προυπολογισμός, βλέπουμε έσοδα 679 δισεκατομμύρια ευρώ

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΥΦΕΣΗ;;;

Και δεν βλέπουμε μόνο αυτό, αλλά βλέπουμε ότι από αυτό το τεράστιο ποσό που είναι σχεδόν το διπλάσιο από τους προυπολογισμούς άλλων κρατών και της Γερμανίας, τι κάνει τα 93,17%, δηλαδή σχεδόν τα 632 δις;; 

Πού πηγαίνουν και χάνονται στο Υπουργείο Οικονομικών και αφήνει για τους υπόλοιπους κλάδους της οικονομίας, όπως και για την Υγεία ψίχουλα;;

Για την Υγεία προυπολογίζουν ένα ποσό 0,5% και υποτίθεται ότι είμαστε αυτές τις δύσκολες ώρες. Υποτίθεται ότι γίνεται αγώνας δρόμου για να ενδυναμώσουν και να φτιάξουν το σύστημα Υγεία μας!..."

"...Γιατί λοιπόν με τέτοιον προυπολογισμό, έχουμε αφήσει τα νοσοκομεία χωρίς γιατρούς, χωρίς εξοπλισμό, χωρίς υλικά, χωρίς γάζες; γιατί τα αφήσαμε να ρημάξουν έτσι; δεν έχουμε χρήματα; μόλις τώρα σας είπα δύο πηγές τεράστιες με τεράστιο πλούτο που είναι εκεί και περιμένει εμάς!

 Επίσης βλέπουμε από την έκθεση του ΟΟΣΑ οτι τελικά από το σύνολο της περίθαλψης που θα έπρεπε να καλύπτει ο Κρατικός Προυπολογισμός εμείς βάζουμε το χέρι στην τσέπη στο 40%!! Δηλαδή δεν φτάνει που τα πληρώνουμε τόσα χρόνια με το έτσι θέλω για περίθαλψη αλλά συνεχίζουμε να πληρώνουμε για να μην έχουμε τίποτα, γιατί στην ουσία δεν έχουμε τίποτα. Και εκεί που έχουμε πρόσβαση, μπορεί να μην βρούμε αυτό που χρειαζόμαστε!!

 Άρα, όλα αυτά δεν είναι υποκρισία; Δεν είναι ψέμμα;, Δεν είναι εμπαιγμός, κοροιδία, αφανισμός των Ελλήνων, να μην μάθουν ακριβώς τι τους συμβαίνει; Και συνεχίζουν να μιλάνε για οικονομική ύφεση;

Ποιος πληρώνει αυτή την κατάσταση και το 2020 και περιμένει στις ουρές και ταλαιπωριέται και πεθαίνει αβοήθητος και δεν ξέρει αν θα πάει σε αυτό το νοσοκομείο και αν θα βγει από εκεί μέσα; Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!

"... Τελικά, εγώ εξυπηρετώ όλους αυτούς που διάβαζα ότι στην μεγάλη ύφεση των επιχειρήσεων οι μόνοι που έχουν κέρδος είναι οι φαρμακοβιομηχανίες;; Και το μόνο που αυξήθηκε τελικά είναι οι δαπάνες των φαρμάκων; Δηλαδή, πληρώνουμε για φάρμακα σαν να είμαστε 60 εκατομμύρια κάτοικοι; Αυτή είναι η υγεία; Δηλαδή, μας έχουν περάσει στο κεφάλι μας ότι "το να πάω σε ένα νοσοκομείο, όταν τελικά έχει εμφανιστεί το τελευταίο στάδιο της ασθένειας... η ασθένεια δεν είναι όταν εμφανίζεται το σύμπτωμα. Ήδη ασθενούμε με όλη την κατάσταση που βιώνουμε και στο τέλος, βγαίνει και στο σαρκίο μας το σύμπτωμα και από εκεί αρχίζουν και σε πιάνουν για να σε γεμίσουν ένα τσουβάλι φάρμακα.  

Άρα, θα πρέπει να ξαναδούμε από την αρχή τα πράγματα, γιατί πώς γίνεται αφού εσύ κερδίζεις από την δική μου την ασθένεια, πώς θέλεις τώρα να παραμείνω υγιής;; 

"... Διάβαζα λοιπόν ότι οι εποπτικοί μηχανισμοί, όπως είναι κι ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, όπως και ο δικός μας ο ΕΟΦ που συνδέεται με τον Ευρωπαικό Οργανισμό Φαρμάκων αλλά και η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ των ΗΠΑ καθώς και η ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ του ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΠΟΠΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ. ΚΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.

Ε.Θ.: Δηλαδή, οι οργανισμοί που πρέπει να ελέγχουν τις φαρμακοβιομηχανίες μας λέτε ότι χρηματοδοτούνται από τις ίδιες τις φαρμακοβιομηχανίες.

Ε.ΓΚΙΚΑ: Αυτό ακριβώς και αυτό πρέπει να ελεγχθεί, γιατί έχουν φτιάξει ένα μηχανισμό που δημιουργεί τεράστια κέρδη που αυτά επενδύονται ξανά και ξανά, δημιουργούν μεγαλύτερα κέρδη μέσω της εκμετάλλευσης του ανθρώπου και της υγείας του και αυτό πρέπει επειγόντως να σταματήσει.

Εξωραίζουν τις έννοιες και τους όρους “ανταποδοτικά τέλη” και περνάμε πολύ ελαφριά όλα αυτά, όταν κοιτάξεις λίγο βαθύτερα αναρωτιέσαι: τι σημαίνει “ανταποδοτικά τέλη” όταν είναι τα μόνα έσοδα των εποπτικών οργανισμών;

 -Ε.Θ.: Ότι η ύπαρξη του εποπτικού μηχανισμού, εξαρτάται από την ύπαρξη της φαρμακοβιομηχανίας.

 -Ε.ΓΚΙΚΑ: Ποια συμφέροντα λοιπόν θα βάλουν πρώτα; Των φαρμακοβιομηχανιών ή του Πολίτη;; Ρητορική η ερώτηση!

Αυτό συμβαίνει και ακόμα και οι γιατροί σε αυτό το περιβάλλον που ζουν είναι δεσμευμένοι, κλειδωμένοι, έχουν να υπακούσουν θεραπευτικά πρωτόκολλα που από την μία, τους προφυλάσσουν, αλλά από την άλλη, δεν τους αφήνουν να βγουν από τις γραμμές που χαράζουν τα ξένα κέντρα εξουσίας και έτσι κινείται όλο αυτό που το μόνο θύμα είναι ο ίδιος ο άνθρωπος, ο ίδιος ο πολίτης.

Υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που βάζουν υψηλά πρόστιμα στις φαρμακοβιομηχανίες για να θανάτους που έχουν προκαλέσει κάποια φάρμακα που αργότερα τα απέσυραν. Και αυτές όμως πλήρωσαν, γιατί έχουν στα λειτουργικά τους έσοδα προυπολογίσει τέτοια ποσά και συνεχίζουν ακάθεκτες.

Οπότε ποιο είναι το νόημα όλων αυτών που ζούμε, αν δεν πάρουμε εμείς οι ίδιο θέση και αλλάξουμε ριζικά όλο αυτό το καθεστώς που είναι ένα τεράστιο δίκτυο. Έχει τα πλοκάμια του παντού. Έχει μπει σε νευραλγικές θέσεις ..."

"...Έχουν κλειδωθεί όλα με νόμους. Όλα είναι κάτω από οργανισμούς και ο κάθε οργανισμός κάτω από έναν άλλον, που όλοι συνδέονται και είναι μέσα σε αυτό το καθεστώς και οι πολίτες είναι απέναντι..."

"...Ως ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ κι όταν πάρουμε την διακυβέρνηση της χώρας μας στα χέρια μας θα γίνει μια ανατροπή ολιστική, μια πραγματικά ριζική ανατροπή για όλα, για όλο αυτό το περιβάλλον που νοσεί. 

Δεν χρειάζεται να πάμε μακρυά, ας δούμε την τρίτη ηλικία που σβήνει και αργοπεθαίνει από την στεναχώρια της, που τόσα χρόνια αυτοί οι άνθρωποι πάλευαν και τελικά έφτασαν σε συντάξεις πείνας για να τρώνε μακαρόνια, ρύζι,όσπρια και ξανά από την αρχή, ή αυτό δεν είναι υγεία, να προσέχουμε την τροφή μας;

Και να δούμε και τα μάτια των παιδιών μας που έχουν χάσει την λάμψη τους, που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον και δεν έχουν ενδιαφέρον γιατί δεν έχουν όραμα!Δεν έχουμε τίποτα εμείς να τους προσφέρουμε σε αυτή την κοινωνία.

Πρέπει λοιπόν να εξυγιάνουμε όλους τους μηχανισμούς μας και να τους φτιάξουμε από την αρχή.

Και το πρώτο που θα κάνουμε και θεωρώ ότι είναι το πρώτο που θα ανακουφίσει όλους τους Έλληνες θα απαλλαγούμε από αυτό το άγχος της επιβίωσης, από αυτό το καθημερινό ψυχοφθόρο άγχος που μας σκοτώνει σιγά-σιγά, που δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει, πώς θα τα βγάλουμε πέρα, και τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα.

Με την διακυβέρνηση της χώρας από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, θα υπάρξει ένα μεταβατικό στάδιο που πραγματικά για μένα, θεωρώ πολύ σπουδαίο να γίνει έλεγχος και να αποδοθεί το δίκαιο γιατί αυτό το άδικο που υφιστάμεθα όλα αυτά τα χρόνια, μας αρρωσταίνει. 

Να καθαρίσουμε τον οίκο μας, να καθαρίσουμε το σπίτι μας και απο εκεί και πέρα αρχίζουμε και βάζουμε τις δομές μας σε όλους τους τομείς, όπως και στην Υγεία.

Και δεν μπορεί η Υγεία μας να νοείται μόνο νοσοκομεία, γιατροί και φάρμακα.

Η Υγεία θα είναι δωρεάν. Δεν μπορεί να είναι εμπόρευμα. Είναι δώρο για τον άνθρωπο, δεν είναι καν δικαίωμα, γιατί το δικαίωμα μας το δίνει κάποιος. Είναι δικό μας, δώρο ζωής αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο, κανείς δεν μπορεί να παίζει με την Υγεία μας γιατί ακούμε ότι παίζετε και στα χρηματιστήρια. Αυτό το αφήνω έτσι...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ.

Θα αρχίσουμε και από την ΤΡΟΦΗ που αυτό είναι το πρώτιστο, αυτό είναι το φάρμακο μας και κανείς δεν μιλάει για αυτό. Κανείς δεν ασχολείται για το πώς θα ρυθμίσουμε το ανοσοποιητικό μας, κανείς δεν ασχολείται να πάει στην αιτία της ασθένειας μας που τελικά, είναι το πώς διαβιώνουμε, το τι τρώμε, το τι αέρα αναπνέουμε, το τι νερό πίνουμε και πού μένουμε ακόμα, μέσα στις πόλεις ο ένας πάνω στον άλλον.

Τα κονδύλια για την Υγεία θα είναι απεριόριστα. Όσα χρειαστούμε. Δεν υπάρχει ταβάνι, θα γίνουν τα πάντα σε κάθε μεριά της Ελλάδος, δεν θα χρειάζεται να ταξιδεύεις δύο νομούς μακρυά για να πας σε ένα νοσοκομείο που τελικά δεν θα βρεις τίποτα και αν δεν έχει μηχανήματα να ταξιδέψεις για αλλού...

Θα είναι τα πάντα στο μέρος που ζεις, θα είναι κοντά σου. Άλλωστε, δεν μπορούμε να μιλάμε για ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ αν δεν συμβεί αυτό. Θα είναι θεραπευτήρια τα οποία θα έχουν σκοπό την ίαση. Θα είναι εξοπλισμένα όπως πρέπει και επανδρωμένα με γιατρούς που δεν θα έχουν μισθούς πείνας, έτσι όπως συμβαίνει στα δημόσια νοσοκομεία μας. Κάνουν λειτούργημα... θα κάνουν λειτούργημα και δεν θα πρέπει να τους αποσπά τίποτα την προσοχή και δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία υπόνοια, ή κίνητρο για να κερδοσκοπήσουν.

 -Ε.Θ.: Αυτός είναι ο τρόπος για να βγάλουμε το δέλεαρ των φαρμακευτικών μέσα από την Υγεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 

-Ε.ΓΚΙΚΑ: Δεν θα υπάρχει λόγος όσον αφορά την ΑΦΘΟΝΙΑ που θα έχουμε και φυσικά, από την στιγμή που θα έχουμε στα χέρια μας την Αφθονία μας, η ασθένεια σταματάει μόνο από αυτό. 

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ..."

 "...Όλο αυτό το περιβάλλον που δημιούργησαν το αποστατικό, έφερε και τις ασθένειες που έχουμε σήμερα με όλες αυτές τις παρεμβάσεις.

Εμείς δηλώνουμε ότι όλες οι παρεμβάσεις στην φυσιολογία του ανθρώπου απαγορεύονται. Ο,τιδήποτε δεν είναι όπως πρέπει  και στην ακρίβεια και έχει να κάνει για τον ίδιον τον άνθρωπο, απαγορεύεται.

 Αν ρωτήσουμε έναν άνθρωπο τι ήθελε όσον αφορά την υγεία, δεν θα έλεγε να μην υπάρχει ασθένεια;

- Ε.Θ.: Ναι, να μην υπάρχει ασθένεια και να υπάρχει ο τρόπος για πλήρη ίαση.

-Ε.ΓΚΙΚΑ: Πλήρη ίαση και να μην υπάρχει ασθένεια. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Η εξάλειψη της ασθένειας...

-Ε.Θ. ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΩΡΕΑΝ!!

-Ε.ΓΚΙΚΑ: Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Δεν μπορούμε να παίζουμε με την ζωή μας και να γινόμαστε και οι ίδιο εμπορεύματα και δεν μπορούμε να κάνουμε προιόν την ίδια την Υγεία. Όπως και η Παιδεία μας. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω αυτά τα δύο.

Γιατί από εκεί ξεκινάει ο άνθρωπος να γνωρίζει την ολότητα του, πώς λειτουργεί, πώς λειτουργεί η Πολιτεία του, από εκεί ξεκινούν όλα για να υπάρχει η αυτογνωσία του κι έτσι να μην αρρωσταίνει. Να μην ασθενεί.

 Η Παιδεία θα εισέλθει και στον χώρο των ιατρών γιατί κι αυτοί θα πρέπει να αλλάξουν την αντίληψη τους και όλα αυτά που εκπαιδεύτηκαν τόσα χρόνια από όλο αυτό το καθεστώς.

Δεν βάζουμε δόλο σε όλους. Μόνο αυτοί που κινούν τα νήματα είναι υπεύθυνοι γι αυτό που έχει συμβεί και φυσικά, όλοι όσοι γνωρίζουν και συνεχίζουν να πράττουν με τον τρόπο που πράττουν.

Θέλω να πω ότι στην πλειοψηφία είναι κι αυτοί προιόντα του ίδιου του καθεστώτος, του εκπαιδευτικού συστήματος που τους έμαθε ότι αυτό είναι ασθένεια και εσύ θα δώσεις το φάρμακο. Θα αλλάξει και η Παιδεία των ιατρών γιατί ο σκοπός μας είναι η ίαση και η εξάλειψη της ασθένειας.

 Ε.Θ.: Πώς το διασφαλίζουμε ότι όλο αυτό που λέμε θα υλοποιηθεί; για έναν απλό πολίτη αυτό μπορεί να ακούγεται ονειρικό και συνήθως, όταν αυτό συμβαίνει από υποψήφιους βουλευτές συνήθως είναι ψηφοθηρικό.

 -  Ε.ΓΚΙΚΑ:Ναι, γιατί έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα "ΘΑ" και δεν έγιναν ποτέ πράξεις και αν έγινε κάτι από αυτά για να μην φωνάζει ο “λαός” ήταν για να μας κλείσουν τα μάτια και ποτέ επι της ουσίας.

Όλα αυτά έχουν κατατεθεί εγγράφως δεσμευτικά για τον καθένα μας ως υποψήφιοι βουλευτές και αύριο ώς βουλευτές, εκπρόσωποι του ελληνικού έθνους σωστότερα οι οποίοι δεν θα έχουμε καμία ασυλία. Θα είμαστε εκεί να εκτελέσουμε τις αποφάσεις των ίδιων των πολιτών που αν δεν κάνουμε αυτό που έχουμε δεσμευτεί να πράξουμε, θα γυρίζουμε πίσω να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες, γιατί δεν εκτελέσαμε τις αποφάσεις των πολιτών μας. Και αυτή ειναι η  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 Άρα, είμαστε δεσμευμένοι και θα δεσμευτούμε και συμβολαιογραφικά πριν την επίσημη υποψηφιότητα, για όλο αυτό το οποίο ήδη έχουμε καταθέσει μαζί με τα χρήματα που θα υλοποιήσουμε αυτό το όραμα.

Μπορεί ο οποιοσδήποτε πολίτης να μπει στις σελίδες μας και να διαβάσει από τώρα για την επόμενη μέρα.

Τα έργα είναι ενδεικτικά και δεν είναι περιοριστικά. ‘Ολοι μαζί θα αποφασίσουμε πώς θέλουμε να ζήσουμε την επόμενη μέρα και θα έλεγα ότι αυτό που κλειδώνει τα πάντα είναι η εγκαθίδρυση των Αξιακών πρωτοκόλλων μας, είναι το πλαίσιο που θα βγαίνουν οι Νόμοι μας, ώστε ποτέ ξανά κανείς να μην νομοθετήσει ενάντια του Ανθρώπου, να μην βγαίνουν παράνομοι γενοκτονικοί νόμοι που κανονίζουν την ζωή μας και μας έφεραν στο σήμερα.

 Έτσι θα διασφαλίσουμε αυτό το ΟΡΑΜΑ και την επόμενη μέρα μας. Όλα είναι καθαρογραμμένα, σφαγισμένα και δεν θα υπάρχει καμία ασυλία για να στρίψουμε δια του αρραβώνος όπως λένε και να μην υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας.

Εμείς συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να καλούμε μέχρι να ακουστούμε στον τελευταίο πολίτη και να γίνει η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Μόνο η Ένωση μας με έναν οργανωμένο και δομημένο τρόπο στην μεγάλη πλατφόρμα που φτιάξαμε για όλους τους Έλληνες και για τους φιλέλληνες.

Είναι ένα καθαρό παιχνίδι, δεν υπάρχουν εκπλήξεις, δεν υπάρχουν κατά το δοκούν νομοθεσίες και τι μας συμφέρει και πώς ο ένας να φάει τον άλλον. Ας καταλάβουμε ότι όλοι μαζί θα σταματήσουμε αυτό το καθεστώς. Θέλουμε τα ίδια πράγματα, θέλουμε να ζήσουμε ελεύθεροι, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, αντιθέτως έχουμε να μοιράσουμε πάρα πολλά. Δεν έχουμε να υποσχεθούμε τίποτα και σε κανέναν. Είμαστε εδώ! Πολεμάμε και θα περιμένουμε μέχρι τέλους, να καταλάβει ο κάθε συμπολίτης μας ότι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΩΣΗ. ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ!

 


 

 

 

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ