Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

20 Σεπ 2020

(ΒΙΝΤΕΟ) ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ... "ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ"

  

Προσθήκη λεζάντας

Konstantinos Mpourxas

Χτίζεις Κέντρο Υγείας στην κοίτη του ποταμού ;
Κι' όμως στην Ελλάδα το χτίζεις ... και τ' αποτελέσματα στην φωτογραφία !
Κέντρο Υγείας στο Μουζάκι της Καρδίτσας !
ΥΓ. Απ' ό,τι λενε ντόπιοι ο δρόμος που είναι παράλληλα με το ποτάμι και δίπλα στο Κέντρο Υγειας έγινε πάνω σε μπαζώματα ..

Το αποτέλεσμα ήταν η μεγάλη ποσότητα του νερού να φτάσει το ποτάμι στην παλιά του κοίτη και στο Κέντρο Υγείας ..

Και λεει η λογική: Το έκανες που το έκανες σε μπαζώματα το έκανες που το έκανες κοντά στο ποτάμι ..κάνε τουλάχιστον μια σωστή αντιπλημμυρική θωράκιση στο κομμάτι του ποταμού που είναι μέσα στην πόλη ώστε η εκτόνωση της μεγαλης ποσότητας του νερού να βγει στον κάμπο ...αλλά απ' ό,τι φαίνεται ούτε αυτό είχε προβλεφτεί ...Όλα γίνονται στην λογική ...έλα μωρέ ..πόσο νερό να φέρει ..Να όμως που μια φορά στα 50 χρόνια.... θα σου την κανει!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟ.

ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ, ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΝΟΗΣΗ.

Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΩΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ "ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ"... ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ "ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ" ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ..

ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;; ΠΟΤΕ  ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΤΕ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕ, ΠΟΤΕ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ;; 

 Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ;;  ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ;

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ. 

ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ!! ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Ή ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΜΑΣ ΩΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ... Ή ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ;;

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.


 


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ