Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

15 Δεκ 2020

(ΒΙΝΤΕΟ) ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Η Υπ. Βουλευτής Γκίκα Ελένη με τον  Πολιτικό Φορέα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Β'ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ στο Ράδιο Έλευσις και στην εκπομπή "ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ" με την Ελένη Θεοδωροπούλου

Ελένη Θεοδωροπούλου : Είχαμε το θέμα της ΝOVARTIS που είναι μια από τις εταιρίες οι οποίες έχουν επιχειρηματική δράση στην Χώρα μας και με την έρευνα που έκανε η Ελβετική τηλεόραση, για την NOVARTIS ΗELLAS φάνηκε ένα μέρος της διαπλοκής στην ουσία.

Ελένη Γκίκα : Αυτές οι εταιρίες -και δεν είναι μια όπως είπατε- υπολογίζουν μέσα στα λειτουργικά τους έξοδα και τα χρήματα τα οποία δίνουν για τέτοιου είδους πρόστιμα. Η τακτική τους είναι πάγια και οι λόγοι που δίνουν μεγάλα ποσά εκατομμυρίων είναι για παράδειγμα: η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ από τα φάρμακα τους, ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ- δηλαδή να λένε ψευδώς το τι έχει ένα προϊόν και να περιέχει κάτι άλλο- και για ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, όπως είδαμε και την διαπλοκή όλη αυτή.

Είναι λοιπόν μια πάγια μέθοδος που την έχουν και προλαμβάνουν και έχουν φροντίσει να έχουν και τα ανάλογα χρήματα για να μπορούν να βγαίνουν από αυτές τις καταστάσεις.

Ελένη Θεοδωροπούλου : Τις οποίες όπως φαίνεται τις χρηματοδοτήσεις τις έχουν ήδη δημιουργήσει από τις υπερτιμολογήσεις, γιατί με τον ίδιο τρόπο χρηματοδοτούν και τις νέες τους έρευνες.

Εκεί τίθεται ένα θέμα με τους γιατρούς. Δεν ξέρω αν ερευνήθηκαν οι γιατροί. Αυτό είναι ένα κομμάτι που ειδικά στα Ελληνικά Μ.Μ.Ε. πέρασε αθόρυβα!! Δεν ακούμπησαν καν τους γιατρούς!!



 Ελένη Γκίκα : Υπάρχει και μια έκθεση του Ο.Α.Σ.Α. όπου τον Ιούνιο του 2012  ανέφερε ότι "ανησυχούσε για την αδράνεια που υπάρχει γενικότερα εδώ στην Ελλάδα, για να κάνει κάτι η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, το ΚΡΑΤΟΣ, όσον αφορά και τους γιατρούς και όποιον άλλον εμπλεκόμενο".
Για τις ανακοινώσεις των καταδικαστικών αυτών αποφάσεων από τα δικαστήρια των ΗΠΑ, -γιατί τελικά από το εξωτερικό κινήθηκε η διαδικασία και έγινε ό,τι έγινε, γιατί αλλιώς δεν θα μαθαίναμε τίποτα- 
 έγινε αποδέκτης η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, η οποία άνοιξε τότε με Γενικό Γραμματέα τον κ. ΣΟΥΡΛΑ υπό την Κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ, υποτίθεται για να μπορέσουν να πατάξουν την ΔΙΑΦΘΟΡΑ!! 

Εδώ βλέπουμε ότι ήρθαν όλα αυτά τα στοιχεία, δόθηκαν το 2012 στον κ. ΠΕΠΟΝΗ, στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ και από τότε έμειναν στο συρτάρι μέχρι τα τελευταία χρόνια που είδαμε το 2018 όλο αυτό το θέατρο. (ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ)

Ουσιαστικά τι κάνανε ;
Όπως είπανε και από την Εταιρία κάποια ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, είδαμε μεταξύ τους να βγάζουν ο ένας τα άπλυτα του άλλου στην φόρα, είδαμε φωνές απειλές, μέχρι  και για μηνύσεις απείλησε ο κ. Γεωργιάδης την Εισαγγελέα Διαφθοράς κ.Τουλουπάκη μέσα από το Βήμα της Βουλής!! 

Και τελικά καταλήξαμε με Νόμο τώρα στις αρχές του Νοεμβρίου να ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ουσιαστικά να κάνουν μια ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ της ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ με την ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ και έτσι πολύ βολικά σταματάει και η διερεύνηση του θέματος!!

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ είχε δημιουργηθεί πάλι από απόσχιση επί Κυβέρνησης ΣΑΜΑΡΑ, προκειμένου τότε να ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ από τους ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΠΕΠΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ.

Τώρα αντίστροφα, επειδή πάλι βολεύει, με έναν νόμο αλλάζουν πάλι το παιχνίδι και έτσι συνεχίζουν να είναι στο απυρόβλητο και στο ακαταδίωκτο, όλοι αυτοί που κατέχουν και συνεχίζουν να κατέχουν αξιωματούχες θέσεις.

Αυτοί οι συγκεκριμένοι Υπουργοί που αναφέρατε, όπως ο Γεωργιάδης, ο Λοβέρδος και άλλοι δεν είναι κατηγορούμενοι μόνο για ένα σκάνδαλο, αυτό της ΝOVARTIS.
Βλέπουμε διαχρονικά λοιπόν να είναι εμπλεκόμενοι και σε άλλα θέματα τα οποία τελικά δεν είδαμε, μετά από από Επιτροπές και Πορίσματα, να έχουν έρθει σε ένα ΤΕΛΟΣ!! Σε μια ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ!! Σε μια ΔΙΚΑΙΩΣΗ!! 

Να βρεθούν τέλος πάντων ποιοι έχουν κάνει τι!

Και βλέπουμε να υπάρχουν πελατειακές σχέσεις και όχι μόνο όπως τους γνωρίζαμε από το καθεστώς με τους πιο κάτω μηχανισμούς, αλλά και με τους ΙΔΙΩΤΕΣ, τις ΜΕΓΑΛΟΕΤΑΙΡΕΙΕΣ και όλοι αυτοί μαζί εναντίον του πολίτη.

 Ελένη Θεοδωροπούλου : Αυτό που κάνει πολύ άσχημη εντύπωση, είναι το γεγονός ότι σε κάποιο σημείο της έρευνας, της Ελβετικής Τηλεόρασης, αναφέρεται ότι για ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, διαπραγματεύτηκε ένας άνθρωπος, ο οποίος ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ από την NOVARTIS.

Στην ουσία δηλαδή, δεν διαπραγματεύτηκε ο "εκλεγμένος" αλλά ακόμα και έτσι, τυπικά, θεσμικά, είναι ο αρμόδιος να διαπραγματευτεί. Δεν διαπραγματεύτηκε λοιπόν ο ίδιος, ο οποίος έχει εκλεγεί από το Ελληνικό Έθνος. 

Διαπραγματεύτηκε ένας ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ της NOVARTIS με την ΤΡΟΪΚΑ!!

 Ελένη Γκίκα : Εδώ ακριβώς, βλέπουμε πόσο έχουν καταρριφθεί όλα και το τυπικό μέρος, γιατί γνωρίζουμε σήμερα ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ για να πούμε ότι ανέλαβε μια εταιρεία. Και πριν είχαμε ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ;

Αφού ξέρουμε ότι και το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ, που είναι και αυτή μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και μάλιστα με ΑΦΑΝΕΙΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ!!! 

ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ δηλαδή ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ!!
ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ για όλα αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν.

Παίζουν ουσιαστικά με την ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!! Δεν μιλάμε για κάτι που μας ξέφυγε!!ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ... που την έχουν κάνει προϊόν!! Την έχουν κάνει ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ!!

ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ !!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ !! 

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΛΛΩΝ !!

 Ελένη Θεοδωροπούλου : Επίσης, πουθενά δεν ακούστηκε ούτε από την μεριά της NOVARTIS, ούτε από την μεριά των Κυβερνητικών η λέξη "ΑΝΘΡΩΠΟΣ"...

 Ελένη Γκίκα : Βεβαίως !! Μα δεν είναι αυτό το ΚΙΝΗΤΡΟ, το ΚΕΝΤΡΟ των ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ τους!! Γι' αυτό ρωτάγατε κ εσείς, πολύ σωστά, "με ποια κριτήρια αποφασίζουν οι γιατροί;;"

Με ποια κριτήρια παίρνονται αυτές οι αποφάσεις;; Με ποια σκοπιμότητα;; Γιατί εδώ είδαμε ότι φυσικά δεν υπήρχε  ο σκοπός της ΙΑΣΗ του Ανθρώπου.

Άρα, βλέπουμε ότι η ΥΓΕΙΑ, σε αυτές τις Εταιρείες είναι κάτι το οποίο
ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ.. ΤΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!! 
Δεν είναι για να προωθήσουν την Υγεία!!
Είναι μάλλον για να σε διατηρούν σε μια κατάσταση εν δυνάμει ασθενή και συνεχώς να είσαι σε αυτήν την κατάσταση!!

Βλέπουμε όταν ο άνθρωπος μεγαλώνει στο τέλος της ζωής του κανείς δεν πηγαίνει από φυσιολογικά γηρατειά!! Είναι εξαιρέσεις πλέον!! Όλοι τελικά παίρνουν χρόνια φάρμακα για να καταπολεμήσουν την ασθένεια και τελικά πεθαίνουν από αυτήν!!

Έχουν αποδειχθεί όλα!! Αν σκεφτούμε ότι έχουμε τέτοια αλματώδη ανάπτυξη στην Επιστήμη, στην Τεχνολογία και αν δούμε τα τελικά αποτελέσματα, θα δούμε ότι όσο μεγάλη ανάπτυξη, τόσο ο άνθρωπος είναι ακόμα πιο άρρωστος και πιο δυστυχής και περισσότερο στην μιζέρια του και στην φτώχεια του!!

Επίσης αυτές οι Εταιρείες είναι οι μοναδικές που παρουσιάζουν κέρδη!! 

Είναι λογικό, αφού έχουν πάρει επ' ώμου την σωτηρία μας, από ότι βλέπουμε και φυσικά γνωρίζουμε για αυτά τα σκευάσματα που βγάζουν, που περιμένουμε το ΕΜΒΟΛΙΟ, να είναι οι ίδιες που συζητάνε και ζητάνε από την Ευρώπη να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους και ζητάνε ένα ΕΙΔΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ !!

 Ελένη Θεοδωροπούλου : Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει τους πολίτες!!

 Ελένη Γκίκα : Γιατί ζητάνε ΑΣΥΛΙΑ; Το θέμα της ασυλίας είναι πολύ μεγάλο.

Γιατί οι αξιωματούχοι μας έχουν ασυλία; Βλέπουμε πως όλοι αυτοί οι οποίοι παίρνουν τις αποφάσεις, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ. Και όλα αυτά βέβαια έχουν ως αποτέλεσμα τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!!

 Αντώνης Χαραλάμπους : Θα μπορούσε να δει κανείς, αν τα φάρμακα από τις εταιρείες θεραπεύουν τελικά ή συντηρούν κάποια κατάσταση;;

 Ελένη Γκίκα : Ποιος θα βγει να κάνει μια τέτοια έρευνα να δει με τα χρόνια τι ακριβώς παθαίνει ένας άνθρωπος κάτω από μια αγωγή;
Ποιος τελικά κάνει αυτές τις έρευνες; 

Μήπως γνωρίζουμε, αν υπάρχουν Ανεξάρτητα Ερευνητικά Κέντρα, να δίνουν πραγματικά απαντήσεις για τους πολίτες;; 

Εδώ δεν ξέρετε τι τρώτε και τι πίνετε!! Αν θέλετε να πάτε να δείτε αν αυτό που τρώτε ή πίνετε είναι σωστό για την ΥΓΕΙΑ σας, ποιος θα βρεθεί να σας το απαντήσει;; 

ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ που ανήκει σήμερα;
ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!

 Αντώνης Χαραλάμπους : Σε μια εταιρεία "ΑΡΧΙ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ"!

 Ελένη Γκίκα : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ! ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Όλα αυτά είναι θέματα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ. Αυτήν την στιγμή, ψάχνουμε ανθρώπους...."

"...Αυτό είναι ξεκάθαρο και φαίνεται και στις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ που ασκούν, γιατί όλα αυτά δεν μας συμβαίνουν έτσι ΤΥΧΑΙΑ. Δεν έρχεται κανείς με την Βία.. Είναι σε πλήρη συνεργασία!! Μέσα από ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ γίνονται όλα αυτά..." 

Ελένη Θεοδωροπούλου : Ο Κύριος Μητσοτάκης έκανε πρόσφατα μια δήλωση και θα ήθελα την τοποθέτηση σας κ. Γκίκα πάνω σε αυτό "η Οικονομία είναι αντίθετη με τη Υγεία;

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «…ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΥ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΥ LOCK DOWN ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΟΛΙΚΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ή ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΟΛΩΝ. ΤΟ ΙΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟ.

ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΟΥΜΕ  ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΧΝΑ  ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

 Ελένη Γκίκα : Είπε πολλά και ανακάτεψε και πολλές ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ, που ουσιαστικά στο στόμα του δεν έχουν καμία ουσία και δεν καταλαβαίνει και ο ίδιος τι λέει προφανώς.

Δεν μπορώ να φανταστώ πως το ΙΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟ!!
Άρα τελικά με βάση τα λεγόμενα του Κύριου Μητσοτάκη, άλλοι είναι πιο ΙΣΟΙ, άλλοι είναι πιο ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ;
Γιατί αυτό που θέλει να περάσει ο Κύριος Μητσοτάκης δεν αφορά ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Μάλλον στους νόμους της ΖΟΥΓΚΛΑΣ αναφέρεται, γιατί εκεί ισχύει το να επικρατεί ο ισχυρότερος!!!

ΠΟΙΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ;; ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΙ ΙΣΟΙ;;
Ρητορική η ερώτηση, γιατί, ο κ. Μητσοτάκης, έχει πάρει θέση, έχει πει ότι δεν είμαστε ΙΣΟΙ, ούτε ΙΔΙΟΙ!! 

Εμείς θα συμφωνήσουμε. Ίδιοι δεν είμαστε! Ο καθένας είναι διαφορετικός και μοναδικός, ΑΛΛΑ ΙΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!! 

Αυτό που βιώνουμε σε αυτό το περιβάλλον που ζούμε σήμερα είναι ακριβώς γιατί δεν έχουμε την δική μας Πολιτεία και δεν ζούμε σε μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!! 

Και πρέπει να ακούμε τι λένε... Γι΄αυτό και δεν τους βγαίνει! Θα πω ότι είναι μια πολιτική του "Προκρούστη" δηλαδή, "τραβάω από εδώ, τραβάω από εκεί..."

Υπάρχει λοιπόν η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ κατά τον κ. Μητσοτάκη, η οποία είναι κάτι φυσικό!! ΟΧΙ!! Είναι οι πολιτικές οι οποίες ασκούνται, οι οποίες παίρνονται και οι αποφάσεις και οι ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ που εκείνοι βάζουν, αντί για εμάς, που δημιουργούν αυτό το περιβάλλον. Κάθε φορά μέσω αυτών των πολιτικών αμβλύνονται  ακόμα περισσότερο οι ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ και η πίτα μαζεύεται σε όλο και πιο λίγους και τελικά στους ίδιους και όλοι οι υπόλοιποι  κοιτάμε και δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα, έτσι όπως τα έχουν φτιάξει και τα έχουν δομήσει τα πράγματα!!

 Ελένη Θεοδωροπούλου : Κ. Γκίκα αναφέρατε την έννοια "ΠΟΛΙΤΕΙΑ". Εμείς αυτή την στιγμή δεν ζούμε σε Πολιτεία;;

 Ελένη Γκίκα : Για να υπάρχει Πολιτεία που είναι ένα Σώμα - ας το φανταστούμε σαν το ανθρώπινο σώμα- θα πρέπει να υπάρχουν Πολίτες με την έννοια των ΕΝΕΡΓΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. Αν εσύ, ως οργανισμός,  με όλα τα κύτταρα σουλειτουργούν με μηχανήματα υποστήριξης, με τηλεκοντρόλ, τότε ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ!! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!!

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ "ΚΥΤΤΑΡΑ" ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!!

Δηλαδή εμείς οι πολίτες ουσιαστικά δεν είμαστε ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ να μπούμε στην ίδια διαδικασία, στο ΣΩΜΑ της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ μας, να είμαστε ΕΝΑ!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ!!

Υπάρχει ένας μηχανισμός, που τον έχουμε βάλει να διαχειρίζεται, να διοικεί τα δικά μας, τα του Οίκου μας, την Υγεία μας, το ολικό μας περιβάλλον. Εμείς του δίνουμε το δικαίωμα αυτό να το κάνει και αυτός βρίσκεται εκεί και μας λέει σήμερα πως ούτε Υγεία έχουμε, ούτε Οικονομία έχουμε... ούτε τίποτα δεν έχουμε!!

 ΆΡΑ ΑΠΕΤΥΧΕ!! 

Άρα πρέπει να φτιάξουμε την δική μας ΠΟΛΙΤΕΙΑ που οι μηχανισμοί μας θα λειτουργούν για εμάς!! Αυτό πρέπει να γίνει. Έχουμε ένα "ΚΡΑΤΟΣ" που τελικά είναι ΕΤΑΙΡΕΙΑ και όλοι αυτοί είναι το Δ.Σ. (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) της Εταιρίας που ουσιαστικά ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ!!

Εμείς τι κάνουμε εδώ πέρα;;
Γιατί τους πληρώνουμε;;

Και γιατί καθόμαστε να κοιτάμε τις πολιτικές τους;; Γιατί αυτό που κάνουν ουσιαστικά είναι να δημιουργούν πάντα μια έλλειψη ή μια υπερβολή, που δημιουργεί φθόνο. Ουσιαστικά μας έχουν ΚΛΕΨΕΙ το πορτοφόλι, την Χώρα, τα πάντα, την δύναμη μας κι ασκούν πάνω μας ό,τι θέλουν με ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ!! 

 Ελένη Θεοδοροπούλου : Τι μπορεί να κάνει ένας Έλληνας πολίτης αυτή την στιγμή, ο οποίος έχει αναγνωρίσει τι συμβαίνει στην Χώρα μας;; 

 Ελένη Γκίκα : Ας πάμε στην ΙΣΟΤΗΤΑ, που είναι μία από τις ΑΞΙΕΣ μας.

Ουσιαστικά είναι ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ μας που θα δούμε πραγματικά τι είναι και ΠΟΛΙΤΗΣ και ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ποια είναι η ΙΣΟΤΗΤΑ, η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ και η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ. 

Αυτή η τεράστια ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ, που μπορούν οι πολίτες να αναγνωρίσουν πλέον μέσω της ΓΝΩΣΗΣ που έχει γειωθεί και έχει χαραχθεί από τον ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ για όλους τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ- για το τι σημαίνουν ακριβώς αυτές οι ΕΝΝΟΙΕΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ, με τους οποίους, την επόμενη μέρα θα δημιουργήσουμε την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, πάνω σε αυτές τις ΑΞΙΕΣ και τις ΑΡΧΕΣ.

Γιατί δεν του "βγαίνει" του κ Μητσοτάκη;; Να το δούμε όμως λίγο πρακτικά.

Γιατί η ΙΣΟΤΗΤΑ σημαίνει ότι η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και είναι δική της ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ να προσφέρει τις ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ σε όλους τους πολίτες σε Ζωτικά θέματα, όπως είναι της ΥΓΕΙΑΣ, της ΠΑΙΔΕΙΑΣ, στις ΒΙΟΤΙΚΕΣ τους ανάγκες, στην ΣΤΕΓΗ τους, στην ΕΡΓΑΣΙΑ τους, ώστε να μπορούν όλοι να φτιάξουν τα ΣΤΑΘΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ που θα ανελιχθεί κάθε μία προσωπικότητα, που μέσα από την Παιδεία θα ανελίξει τις δικές της, μοναδικές έμφυτες κλίσεις και όλοι μαζί ως ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ θα ανελίσσουμε το σώμα της Πολιτείας, παράγοντας Πολιτισμό.

Αυτή είναι η ΙΣΟΤΗΤΑ και όπως καταλαβαίνετε, άμα δεν υπάρχει αυτή δεν μπορεί να υπάρχει ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ. Γιατί αυτή η πρόσβαση από όλους τους πολίτες της Πολιτείας πρέπει να είναι όπου και να βρίσκονται αυτοί στην Πολιτεία.

Δεν έχει σχέση, αν εγώ είμαι σε ένα νησάκι ή αν είμαι στην Αθήνα. Πρέπει να υπάρχει άμεση πρόσβαση ιατρικής περίθαλψης για παράδειγμα, από όπου βρίσκομαι. 

Άρα θα πρέπει να έχουμε ΙΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ, για να μην υπάρχει ΔΙΧΟΝΟΙΑ, να μην υπάρχει κάποιος πιο αδύνατος, κάποιος πιο ισχυρός!!! ΝΑΙ!! Είμαστε Διαφορετικοί αλλά είμαστε ΙΣΟΙ!!

 "ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟ..."

Δηλαδή, να το θέσω με ένα παράδειγμα για να καταλάβουμε λίγο τι εννοούμε και θα το πάω πάλι στο ΣΩΜΑ μας.
Είναι δίκαιο για όλον τον οργανισμό, αν κάποιο κομμάτι του, κάποιο όργανο του, το εξαιρέσουμε, πχ. δεν αιματώνεται καλά, δεν οξυγονώνεται, δεν λειτουργεί στην ακρίβεια του; Είναι εντάξει ο υπόλοιπος ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ή θα επέλθει κάποια νόσος με την πάροδο του χρόνου, αν κάτι υπολειτουργεί;;

  Ελένη Θεοδωροπούλου : Κινδυνεύει όλος ο Οργανισμός, το σύνολο του οργανισμού αν υπάρχει βλάβη σε κάποιο όργανο!!

 Ελένη Γκίκα : Άρα στο δικό μας ΑΤΟΜΙΚΟ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ. 

Θα πρέπει να το αντιληφθούμε και στο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ περιβάλλον της Πολιτείας μας, ότι δεν μπορεί να λειτουργεί για ένα κομμάτι ή να εξαιρούνται κομμάτια και να είναι μόνο για κάποιους...

Βέβαια ξέρουμε ότι είναι ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ της Ν.Δ (ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) ενός κόμματος, άρα δεν είναι για όλους τους ΈΛΛΗΝΕΣ. Δεν είναι για το ΣΥΝΟΛΟ! Αλλά για φανταστείτε, το λέει από το βήμα της ΒΟΥΛΗΣ, που ουσιαστικά υποτίθεται είναι το ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΣΩΜΑ!

 Όλοι δηλαδή οι "Εθνικοί Αντιπρόσωποι" μας από όλη την ΕΛΛΑΔΑ -και το οποίο "ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΣΩΜΑ" δεν έχει ΠΟΤΕ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ με ΦΕΚ-  να λένε ότι "εξαιρούνται κάποια κομμάτια και το συλλογικό δεν είναι πάντα ΔΙΚΑΙΟ".

Τι θα γίνει στον οργανισμό μας αν κάποια κύτταρα υδροκέφαλα, που έχουν έπαρση  κυριαρχούν, κλέβουν την ενέργεια των άλλων κυττάρων, δεν δίνουν τίποτα πίσω, λειτουργούν άναρχα, έξω από τους νόμους της ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ της ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ; 

Δεν έχουμε καρκίνο;; Αυτή δεν είναι η συμπεριφορά των Καρκινικών κυττάρων στο σώμα μας;;

Άρα αυτό έχουμε και στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!!

 ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΤΟΥ. 

Και μας λένε ότι τους δίνουμε την Εντολή για να βρίσκονται εκεί.. Αλλά θα βάλω μια ερώτηση. 

Μήπως τελικά δεν τους δίνουμε την ΕΝΤΟΛΗ για να είναι εκεί, αλλά βγαίνουν και είναι εκεί επειδή ακριβώς η πλειοψηφία αδρανεί και τελικά την "εντολή" την δίνουν οι δικοί τους ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ και βγαίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι με εναλλαγές  και δίνουν την σκυτάλη ο ένας στον άλλον, για να περνάνε τελικά τις ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ που έρχονται πολύ μελετημένες διαχρονικά για να μας κλειδώνουν όλο και περισσότερο και να σφίγγουν τον κλοιό και να περιορίζουν δικαιώματα που μπορεί λέει... "να προστατεύονται ή και να μεταβάλλονται", αν θυμηθούμε και την κ. Μπενάκη πριν 15 χρόνια. ".. ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ "..

 Αντώνης Χαραλάμπους : Ποιες εννοούσε κ. Γκίκα;;

 Ελένη Γκίκα : Αυτές που ζούμε σήμερα!! Είδατε λοιπόν ότι δεν είναι τυχαία και δεν μας συμβαίνουν;; Και δεν είναι το μόνο παράδειγμα αυτό.


Επίσης να δούμε λίγο την κατάσταση που ζούμε συνεχώς σε αυτήν την μόνιμη ανασφάλεια για τα πάντα και γι΄αυτόν τον ΦΟΒΟ;; Τι μας λείπει;; 

Τα φάρμακα, τα εμβόλια και οι ΜΕΘ όταν τελικά όλο το περιβάλλον καθημερινά, από το πρωί που σηκώνομαι μέχρι το βράδυ, είναι σαν να ζω στην ζούγκλα και να με κυνηγάνε; Γιατί αυτά παράγει ο οργανισμός μου με αυτό το ΑΓΧΟΣ που ζω!! Κορτιζόλες, αδρεναλίνες... τα πάντα είναι στα κόκκινα...

Θέλω να επισημάνω κάτι πολύ σοβαρό και να το σκεφτούν και οι ακροατές μας και ακόμα περισσότερο οι γονείς, γιατί από εκεί καταλαβαίνεις πόσο ΝΟΣΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. Νοσεί όταν βλέπουμε την αύξηση της παιδικής εγκληματικότητας.

Αυτό είναι το μέλλον;; Μας λένε ότι τελικά το μέλλον είναι ότι τα παιδιά μας, 13, 15, ήδη είναι εγκληματίες;; Σε αυτό το περιβάλλον θέλουμε να ζήσουμε;; Αυτή την Πολιτεία θέλουμε;; Αυτόν τον κόσμο;;; Αυτόν τον πλανήτη;; 

Θα μας πουν ότι φταίνε οι γονείς; Μα οι γονείς είχαν άλλους γονείς και αυτοί άλλους γονείς και όλοι ερχόμαστε από μια ΜΗΤΡΑ που λέγεται ΠΟΛΙΤΕΙΑ! Αν υπάρχει Πολιτεία!!! Κράτος!!

Αυτή η "ΜΗΤΡΑ" ΓΕΝΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Αυτή η μήτρα μέσα από τις ΥΠΟΔΟΜΕΣ, τις ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΡΌΣΒΑΣΗΣ σε μια πραγματική ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΓΙΕΙΣ.

Όλο και νεότεροι άνθρωποι βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση των ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ. Δηλαδή;; Δεν είμαστε πλέον άνθρωποι!!! Έχει χαθεί η λογική μας. Δεν έχω να περιμένω μέλλον από αυτό το περιβάλλον που ζω σήμερα, με όλα αυτά τα δείγματα που έχουμε γύρω μας!!

 Ελένη Θεοδωροπούλου : Πώς μπορεί ένας Έλληνας πολίτης... όσοι υπάρχουν, ή με όποια μορφή μπορεί να χαρακτηρισθούν πολίτες, οι οποίοι αντιλαμβάνονται όλα όσα συμβαίνουν και τι διαπλοκή υπάρχει εις βάρος τους, διότι υπάρχει ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων που αντιλαμβάνεται τι ακριβώς συμβαίνει και ο προβληματισμός τους είναι "ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ";;;

 Γιατί αισθάνονται πάρα πολύ μικροί μπροστά σε όλο αυτό για  να μπορέσουν να έρθουν αντιμέτωποι, να το σταματήσουν, να το ανατρέψουν. Να αλλάξουν την διαδρομή προς τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ που έχουν σχεδιάσει. 

Πώς μπορούμε εμείς οι πολίτες να σταματήσουμε τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ;;;


 
Ελένη Γκίκα : Έχουμε δει πως ένας -ένας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!! Ουσιαστικά την στιγμή που αντιλαμβάνεται κανείς είναι η ΑΡΧΗ γιατί θα πρέπει να ψάξει να βρει και την λύση!!

Εμείς το λέμε τόσα χρόνια ότι Η ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ και αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!

Το πώς θα γίνει αυτό;; 

Όλα είναι έτοιμα γιατί υπάρχει ήδη στημένος ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ο οποίος εδώ και 5 χρόνια, είναι επανδρωμένος από ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ από ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ και έτσι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ!! 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ 350 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ!! 

Φανταστείτε ότι είμαστε μια οικογένεια με πολλούς συγγενείς, προφανώς θα μαζευόμασταν σε ένα σπίτι για να αποφασίσουμε όλοι μαζί τι θα κάνουμε για τα θέματα που μας απασχολούν. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί σε πρακτικό επίπεδο. 

Άρα μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε τον τρόπο που πρέπει να λειτουργήσουμε, ώστε όλοι μαζί, να υπάρχει η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ μας ως ΟΛΟΤΗΤΑ, ως ΕΘΝΟΣ, ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ως ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, χωρίς καμία άλλη διάκριση και διαίρεση που μας έχουν κάνει τόσα χρόνια. 

Να πάμε δηλαδή στην ΒΑΣΗ μας και στην ΟΥΣΙΑ μας.

Να θυμηθούμε ότι ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και από εκεί και πέρα αρχίζουν οι διαφορές, οι διακρίσεις και αλλάζουν τα πράγματα!! 

Ας πάμε λοιπόν ένα βήμα πίσω, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ στους ΔΙΚΟΥΣ μας ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, οι οποίοι είναι των ΠΟΛΙΤΩΝ κι όχι του ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ όπως λέγανε.

Από εκεί και πέρα να αντιληφθούμε πως αυτός ο άνθρωπος που άρχισε αυτόν τον ΑΓΩΝΑ, μας έδειξε και τον ΤΡΟΠΟ, αλλά μας ΕΔΩΣΕ και τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, για να μπορούμε  να ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ και μπορούμε ΠΡΑΚΤΙΚΑ να ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ και τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ μας.

'...Άρα έχουν δομηθεί και ο μηχανισμός, η πλατφόρμα που όλοι μαζί θα ενωθούμε και θα δηλώσουμε ότι είμαστε ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ,ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

Είμαστε καθ' όλα μέσα στην νομική διαδικασία που πρέπει να είμαστε, για να μπορούμε αυτήν την φορά με τον μοναδικό αυτό τρόπο, να κάνουμε την μόνη, πραγματική, δική μας ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ που ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ!! 

Γιατί πια μάθαμε ότι όλες αυτές οι επαναστάσεις που έγιναν στο παρελθόν δεν ήταν των ΑΝΘΡΩΠΩΝ... Ήταν όλες υποκινούμενες, προφανώς για να προλάβουν ή να καθοδηγήσουν τα πράγματα εκεί που τα θέλουν αυτοί.

 Αντώνης Χαραλάμπους : Όταν λέτε δεν ήταν των ανθρώπων... ποιανών εννοείτε;;

 Ελένη Γκίκα : Ήταν υποκινούμενες κ. Χαραλάμπους!! Φυσικά και υπήρχαν άνθρωποι που πολεμούσαν για τα δικαιώματα  τους. 

Ποιος τους τα δίνει τα δικαιώματα ; Οι Άνθρωποι έχουμε τα δίκαια και τα δικά μας!!
Από όλους αυτούς, το παιχνίδι πάντα είναι στο δίπολο. 
Από όπου και να κινητοποιείται ουσιαστικά η κορυφή είναι μια και η "φαγωμάρα" μεταξύ μας, συμφέρει μόνο αυτούς... που κερδίζουν από εμάς. Συμφέροντα και μόνο συμφέροντα!!!

 Αντώνης Χαραλάμπους : Καλλιεργείται αυτή η "φαγωμάρα";; Το διαίρει και βασίλευε;; 

 Ελένη Γκίκα : Εννοείται και καλλιεργείται!!! Και αυτό το βλέπουμε και στις μέρες μας. Μα αυτός είναι ο τρόπος τους! Αυτές τις ευθύνες που έχουν οι ίδιοι που τόσα χρόνια μας κυβερνούν, μετακυλίονται πάντα στους πολίτες!! Όπως μετακύλησαν και το χρέος!!

Το χρέος εμείς δεν το πληρώσαμε μέσα από τις ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ των ΤΡΑΠΕΖΩΝ και τελικά μας κουνάνε και το δάχτυλο όλοι αυτοί που συνέβαλαν σε αυτό;

Όλοι αυτοί συνέβαλαν στο "χρέος" που λένε ότι έχουμε!! Αλλά από εκεί και πέρα είμαστε εμείς οι "ανεύθυνοι", οι "τεμπέληδες", οι φοροφυγάδες κτλ.

 Αντώνης Χαραλάμπους : Και εμείς που πληρώνουμε το μάρμαρο;;

 Ελένη Γκίκα : Εμείς πληρώνουμε το μάρμαρο!! Και θέλουν και να μας κοροϊδεύουν να πάμε και στις έννοιες που λέγαμε πριν ότι έχουμε και ΙΣΟΝΟΜΙΑ! Πώς έχουμε ΙΣΟΝΟΜΙΑ; Εδώ έχουν γεμίσει ΑΣΥΛΙΕΣ!! ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ... ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ!!! 

Πώς έχουμε ΙΣΟΝΟΜΙΑ λοιπόν;; 

Αντώνης Χαραλάμπους : Μας κοροϊδεύουν!!

Ελένη Γκίκα : Είδατε λοιπόν που δεν βγαίνει η εξίσωση; Μας κοροϊδεύουν τόσο πολύ, που εδώ είπε ο πρωθυπουργός ότι η ΥΓΕΙΑ και η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ είναι ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ και ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ... Παράλληλες;; Δεν συναντώνται ποτέ δηλαδή;; Και το αντίθετο!! Εννοεί ότι δεν είχαμε την οικονομία για να έχουμε τις κατάλληλες υποδομές και να είμαστε έτοιμοι.

6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;; 

Άρα δεν ψεύδεται και σε αυτό που εννοεί; -γιατί έχει πολλές ερμηνείες αυτό που είπε- αλλά και σε αυτό που εννοεί εκείνος, δεν ψεύδεται;;

Δεν είχαμε την "Οικονομία";; Από το 2012 είχανε την δυνατότητα, να κάνουν τα πάντα!!

 Ό,τι χρειαζόταν!  Σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στην Υγεία! Σε όλους αυτούς που κατέστρεψαν!!

Αντώνης Χαραλάμπους : Θυμάμαι τον είχαν ρωτήσει για το ποσό των 600 ΔΙΣ και η απάντηση του ήταν : Έχω 3 παιδιά!! Δηλαδή κοροϊδεύει τον κόσμο;;

Ελένη Γκίκα : Και είχε απαντήσει ότι είναι "Μύθος" όπως και είχαν απαντήσει ότι "το ΦΕΚ είναι πλαστό" ή ότι τα 600 που βλέπανε εκεί μπροστά τους ήταν 200!!

Και έχουν δώσει χίλιες διαφορετικές απαντήσεις που δεν έχουν απάντηση!!

Ελένη Θεοδωροπούλου : Πώς μπορεί να προσφέρει η πολιτεία, ενώ μας λένε ότι υπάρχει ένα τεράστιο χρέος στην Ελλάδα;; 

Ελένη Γκίκα : Υπάρχει το τεράστιο "ΧΡΕΟΣ" που κανείς δεν θέλει να ελέγξει; Παρ' όλα αυτά με όλο αυτόν τον ΠΛΟΥΤΟ που έχει ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ και έχει ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ, -γιατί τα 600 ΔΙΣ που προανέφερα, είναι ΜΙΑ από τις ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ που έχει το ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!

Τόσα χρόνια είχαν κρύψει τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. Δεν είχαν χρήματα κ. Θεοδωροπούλου; Έχουμε εμφανίσει τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, όχι μόνο της ΧΩΡΑΣ μας, αλλά ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ και μιλάνε για τεράστια επισιτιστική κρίση;

Δεν μας κοροϊδεύουν σε όλα τα επίπεδα;;; Και τα εγχώρια και τα διεθνή, τα παγκόσμια;;; 

 Αντώνης Χαραλάμπους : Γιατί θα μπορούσε να πει κανείς ότι το κάνουν αυτό;; Γιατί αποκρύπτουν και δεν χρησιμοποιούν τα Παγκόσμια Ταμεία;;

 Ελένη Γκίκα : Δεν υπάρχει λογική πάνω σε αυτό!! Το θέμα είναι η επικυριαρχία πάνω στον άνθρωπο. 'Οταν σου πάρω την Οικονομία, όταν σου πάρω το "πορτοφόλι", είσαι σε μια συνεχή εξάρτηση! Από εκεί και πέρα "σου απομυζώ τον πλούτο σου, που ΕΣΥ παράγεις. Αυτοί δεν παράγουν κάτι!! Εμείς παράγουμε τον πλούτο!!

 Όσο δεν το ξέρεις λοιπόν ότι υπάρχει και σε έχουν σε αυτό το παραμύθι ότι είσαι μια "Ψωροκώσταινα", ότι δεν έχεις, είσαι με σκυμμένο το κεφάλι!!!

Και ΕΣΥ που είσαι ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ -γιατί ΕΝΑ είναι το ΕΘΝΟΣ και έτσι ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ και έτσι ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ και στον ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ- άρα λοιπόν. Ε.ΣΥ. που είσαι το ΕΘΝΟΣ θα πρέπει σιγά, σιγά να αφανιστείς ώστε ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ να κάνει μόνος του την δουλειά του και να μην έχει κανέναν να τον ενοχλεί σε αυτά που θέλει να κάνει.

Να κρατήσει και τους ΔΟΥΛΟΥΣ που χρειάζεται για να λειτουργεί η "μηχανή" και από εκεί και πέρα όποιος καταλάβει κατάλαβε!! Αυτό έχουν φτιάξει!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΕΝΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ κι αύριο ο Πολίτης να έχει μια ασφάλεια και σταθερότητα στο τι θα του συμβεί, γιατί δεν θα του "συμβεί", θα αποφασίζει ο ίδιος.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΗΡΗΣ ΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ!! 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!! ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ!!

 ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ "ΑΞΙΑΚΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

https://www.aitherikigrafi.gr/33-protokolla-2-nomoi

Ελένη Θεοδωροπούλου : Οπότε δεσμεύεστε στην επόμενη εκπομπή να μας ανλύσετε τα "ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ" .

Ελένη Γκίκα : Τα οποία είναι η ΜΗΤΡΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, γιατί αν δεν αλλάξει ο μηχανισμός που παράγει όλο αυτό, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.

Ελένη Θεοδοροπούλου : Αυτό είναι μια τεράστια συζήτηση... Πώς ψηφίζονται οι Νόμοι;; Ποιο είναι το παρασκήνιο;;

Ελένη Γκίκα : Έρχεται στο τραπέζι μας όλη αυτή η πολιτική μέσα από τους ΝΟΜΟΥΣ, έρχεται στο κρεβάτι μας, έρχεται στην ζωή μας, έρχεται στο σπίτι μας, όλα μέσα από τους "νόμους".

Ελένη Θεοδωροπούλου : Τιμή μας που βρεθήκατε στα "ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ" , τιμή μας θα είναι να παρευρεθείτε ξανά στην εκπομπή, να αναλύσουμε αυτά για τα οποία δεσμευτήκατε, ώστε να γίνουν αντιληπτά σε όλους τους ακροατές.

Να πάμε στην Επόμενη Μέρα, γιατί ο Έλληνας έχει πέσει σε μια κατάθλιψη με όλα αυτά που του συμβαίνουν και είναι απόλυτα λογικό.
Βλέπει μόνο σκοτάδι μπροστά του. Φως δεν υπάρχει πουθενά...

Ελένη Γκίκα : Πρέπει να ξέρει που να ΔΕΙ... Υπάρχει ΤΟ ΦΩΣ! 




 Ηλεκτρονική εφημερίδα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ