Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

31 Ιαν 2021

ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ "ΚΟΡΑΚΙΑ"...

 


Attica Bank: Νέα τιτλοποίηση κόκκινων δανείων ύψους 712 εκατ. ευρώ

Η τράπεζα μεταβίβασε δυο, χαρτοφυλάκια μη εξυπηρετούμενων δανείων ύψους 340,8 και 371,2 εκατ. ευρώ αντίστοιχα. Στην QQUANT η διαχείριση.

 Η Attica Bank ανακοίνωσε ότι σε εκτέλεση της αποφάσεως του Διοικητικού της Συμβουλίου της 30ης Νοεμβρίου 2020, η Τράπεζα υλοποίησε την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020, την τρίτη τιτλοποίηση δανείων, με μεταβίβαση δύο χαρτοφυλακίων μη εξυπηρετούμενων δανείων της.

Συγκεκριμένα, η Τράπεζα, κατ’ εφαρμογή του Νόμου 3156/2003:

i) Μετεβίβασε χαρτοφυλάκιο μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων / πιστώσεων συνολικού ποσού περίπου €340,8 εκατ. στην εταιρεία ειδικού σκοπού (SPV) με την επωνυμία «Astir NPL Finance 2020-1 Designated Activity Company» που εδρεύει στην Ιρλανδία.

Παράλληλα το SPV εξέδωσε και μετεβίβασε στην Τράπεζα ένα ομόλογο Σειράς Α ονομαστικής αξίας €159.000.000 (Senior Note), ένα ομόλογο Σειράς Β ονομαστικής αξίας €1.806.000 (Mezzanine Note) και ένα ομόλογο σειράς C (Junior Note) αξίας €180.000.000, που προέκυψαν από την τιτλοποίηση του εν λόγω χαρτοφυλακίου δανείων / πιστώσεων, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Νόμου 3156/2003, και εξασφαλίζονται με εκ του νόμου ενέχυρο στα μεταβιβασθέντα δάνεια / πιστώσεις.

ii) Μετεβίβασε χαρτοφυλάκιο μη εξυπηρετούμενων δανείων / πιστώσεων λιανικής τραπεζικής, συνολικού ποσού περίπου €371,2 εκατ. στην εταιρεία ειδικού σκοπού (SPV) με την επωνυμία «Astir NPL Finance 2020-2 Designated Activity Company» που εδρεύει στην Ιρλανδία. Παράλληλα το SPV εξέδωσε και μετεβίβασε στην Τράπεζα ένα ομόλογο Σειράς Α ονομαστικής αξίας €190.000.000 (Senior Note), ένα ομόλογο Σειράς Β ονομαστικής αξίας €104.921.000 (Mezzanine Note) και ένα ομόλογο σειράς C (Junior Note) αξίας €76.372.000, που προέκυψαν από την τιτλοποίηση του εν λόγω χαρτοφυλακίου δανείων / πιστώσεων, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Νόμου 3156/2003, και εξασφαλίζονται με εκ του νόμου ενέχυρο στα μεταβιβασθέντα δάνεια / πιστώσεις.

iii) Τη διαχείριση των ανωτέρω χαρτοφυλακίων ανέλαβε -με σχετικές συμβάσεις με τα SPV- η εταιρεία με την επωνυμία QQUANT MASTER SERVICER ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕΔΑΑΔΠ.

ΠΗΓΗ


ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΤΟ 2010 ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ.

233 ΔΙΣ ΜΕΣΩ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 300ΔΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ELA.

ΟΛΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ!!!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΞΕΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ- ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ

 ΤΑ ΜΕΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

 ΚΑΙ ΤΑ ΔΕ ΜΜΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΟΛΙ ΡΕΝ ΑΠΟ ΤΟ 2014

 -ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ "ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ" ΤΟ 2010-,

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ  ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΑ" ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΞΕΝΑ FUNDS ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ 3%-6% ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ 

ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ -ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΘΕΙ - ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

ΑΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 400/2020 ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΩΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ,

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ  ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΦΑΣΗ

 ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ";

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΑΣΤΕΓΟΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΣ

 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟΣ.

ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 3 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΝ ΕΚ-ΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ  ΜΑΣ 

ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΞΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ. 

ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ "ΚΟΡΑΚΙΑ":

ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 

ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΕΓΧΟ.

ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.




Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ