Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

2 Ιαν 2021

ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΙ Η ΓΣΕΒΕΕ ΣΤΕΛΝΕΙ... ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"




Τι αποφάσισε ο Κ.Μητσοτάκης με τους τραπεζίτες
Σε μία απόφαση -σοκ κατέληξε η χθεσινή έκτακτη σύσκεψη που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με του τραπεζίτες σχετικά με τις ημερομηνίες εφαρμογής του Νέου Πτωχευτικού Κώδικα, καθώς αποφασίστηκε να μην υπάρξει καμία παρέκκλιση, παρά το εκτεταμένο lockdown και την οικονομική καταστροφή που προκάλεσε, από τις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί, δηλαδή Μάρτιο για επιχειρηματίες & Ιούνιο για ιδιώτες.

Αυτή η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και των τραπεζιτών έρχεται σαν “μαχαιριά” σε χιλιάδες Έλληνες που καταστράφηκαν οικονομικά από το lockdown της κυβέρνησης, οι οποίοι με τον νέο κώδικα πιθανότατα θα δουν το σπίτι τους να βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Η τήρηση των ημερομηνιών (Μαρτίου & Ιουνίου) αποχτά ιδιαίτερη σημασία καθώς οι θεσμοί έχουν ξεκαθαρίσει προς την ελληνική κυβέρνηση ότι καμία άλλη καθυστέρηση δεν πρέπει να υπάρξει στο συγκεκριμένο αυτό θέμα με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει αν ο Πτωχευτικός Κώδικας βγει εκτός χρονοδιαγράμματος.

Kάποιες πηγές υποστηρίζουν πως μια τέτοια καθυστέρηση μπορεί ενδεχομένως και να αναβάλει την εκταμίευση των προκαταβολών από το κοινοτικό Ταμείο Ανάκαμψης, επιβεβαιώνοντας όσους κάνουν λόγο για 4ο κορωνο-μνημόνιο.

Οι θεσμοί θα αφιχθούν τον Ιανουάριο όπου ξεκινάει και πάλι η διαδικασία της μεταμνημονιακής αξιολόγησης και θα δώσουν σημαντική έμφαση σε ότι αφορά τους πλειστηριασμούς οι οποίοι βρίσκονται σε στάση στο πλαίσιο μη λειτουργίας των δικαστηρίων.

Η οικονομική εξαθλίωση που δημιούργησε το Lockdown της κυβέρνησης έχει οδηγήσει και θα οδηγήσει τους επόμενους μήνες χιλιάδες επιχειρήσεις, επιχειρηματίες αλλά και ιδιώτες στην χρεωκοπία.

Φυσικά όλοι αυτοί εφόσον χρεοκόπησαν τώρα ή τους επόμενους μήνες δεν θα έχουν την ευκαιρία για ένταξη σε κάποια ευεργετική ρύθμιση όπως πχ. ο νόμος Κατσέλη ή κάποιος διαδοχός του, αφού θα καταργηθούν όλοι από τον νέο πτωχευτικό. 
Έτσι λοιπόν οι χρεοκοπημένοι από τις κυβερνητικές απαγορεύσεις Έλληνες αν χρωστούν σε κάποια τράπεζα και αδυνατούν να πληρώσουν, από 1η Μαρτίου θα δουν το σπίτι τους και την περιουσία τους να βγαίνει στο «σφυρί».

Για να συνεχίσουν να μένουν στο κατασχεθέν σπίτι τους και να μη μείνουν άστεγοι, αυτοί και οι οικογένειές τους, θα πρέπει να πληρώνουν ενοίκιο στην τράπεζα!

Κάποια από τα πιο μελανά σημεία του νέου ΠΝ, είναι:

1. Αναζήτηση, κατάσχεση, καθώς και πλειστηριασμός οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου του οφειλέτη, ακόμη και παντελώς άσχετου με την δανειακή σύμβαση. Δεν εξετάζεται καν ο τρόπος απόκτησής του, π.χ. από κληρονομιά.

2. Ορισμός συνδίκου της πτώχευσης μόνο για την πλευρά του πιστωτή.

3. Δυνατότητα μίσθωσης του κατασχεθέντος ακινήτου για 12 έτη, με ύψος μισθώματος επιλογής του πιστωτή. Το εξωφρενικό βέβαια είναι η δυνατότητα επαναγοράς του ίδιου ακινήτου σε τιμή που επίσης θα καθορίσει ο πιστωτής, μονομερώς.

4. Δήμευση περιουσιακού στοιχείου νομικών προσώπων μετά από 120 ημέρες και άγονο πλειστηριασμό.


Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, είχε βγάλει ανακοίνωση στις 14 Νοεμβρίου που περιέγραφε την δραματική κατάσταση που βιώνουν οι έμποροι και ζητούσε αναστολή του νόμου, κάτι που όμως δεν συγκίνησε την κυβέρνηση.

«Με βάση μετρήσεις του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούλιο, το 79% των επιχειρήσεων δήλωσε μείωση τζίρου, με την μείωση να φτάνει κατά μέσο όρο 46%, ενώ 117.000 θέσεις εργασίας είχαν ήδη χαθεί. 
Οι προοπτικές που καταγράφονταν τον Ιούλιο ήταν ζοφερές, με τη 1 στις 4 επιχειρήσεις να δηλώνει πως το δεύτερο εξάμηνο δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις δανειακές της υποχρεώσεις προς τις τράπεζες και το ενοίκιο.

Επίσης, η 1 στις 5 δήλωνε πώς δεν θα καταφέρει να αντεπεξέλθει στις ασφαλιστικές και φορολογικές της υποχρεώσεις. Η επιβολή του δεύτερου λοκ ντάουν και η περιρρέουσα αβεβαιότητα για το προσεχές διάστημα επιδεινώνει έτι περαιτέρω μια ήδη ζοφερή κατάσταση”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ΓΣΕΒΕΕ.

Στην επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών, η ΓΣΕΒΕΕ επισημαίνει ότι ο νέος πτωχευτικός νόμος έχει προγραμματιστεί να ισχύει 22 εργάσιμες ημέρες από τη λήξη του δεύτερου lockdown στις 30 Νοεμβρίου 2020 και αιτείται την αναστολή εφαρμογής του νόμου έως την 17η Ιουλίου 2021…..»



Η ΓΣΕΒΕΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; 
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ; ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ή ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ;

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΝΗΜΟΝΙΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ;; 
ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ.

 ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΦΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ;

 Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ;

ΟΙ "ΕΘΝΙΚΟΙ" ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3845/2010 ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ Η  ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ  ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3847/2010 ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΕΝ "ΚΥΡΩΝΕΙ" ΑΛΛΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΕΙ" ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ" ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Κ. ΚΟΥΡΜΟΥΣΗΣ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.


ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΝ" ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ... "ΚΑΛΟ ΜΑΣ" ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΤΕΛΙΚΑ "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΗΚΑΜΕ ΕΓΓΥΗΤΕΣ- ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ- ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΓΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΑΣ

ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ "ΧΡΕΟΥΣ", ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ" ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΕΡΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!





ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΔΕ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ"  ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΤΟ 2012 ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΕΣ ΕΔΩ
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΤΩΝ ΑΥΤΟΥ!!!

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ; ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΩΣ "ΕΓΓΥΗΤΕΣ" ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟ;

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ- ΚΟΜΜΑΤΑ  ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ  ΣΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ;;; Ή ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΗΘΕΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥΣ;; 

ΚΙ Ο "ΜΕΤΟΧΟΣ" ΕΓΓΥΗΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Η Κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ "ΚΗΡΥΚΑ ΧΑΝΙΩΝ" ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;


ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ 
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 3 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ  ΜΑΣ ΚΡΥΨΟΥΝ.


ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΛΑΚΑ. 
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ, ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ. 
ΔΕΣ ΕΔΩ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ. 

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
 ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ!

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ" ΝΑ ΜΑΣ "ΣΩΖΟΥΝ". 
ΑΡΚΕΤΑ!

ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ  ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ
 ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ" ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ 
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. 

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ  ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ  ΣΤΙΣ 4-9-2015 ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ.
 ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ













 





Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ