Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

20 Φεβ 2021

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ...ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!


Ο Μπιλ Γκέιτς θεωρεί ότι το συνθετικό κρέας προσφέρεται για τις πλούσιες χώρες

«Να καταναλώνουμε 100% συνθετικό κρέας προκειμένου να μειωθούν οι εκπομπές των αερίων του θερμοκηπίου που οδηγούν στην κλιματική αλλαγή».

Αυτή είναι η συμβουλή του Αμερικανού γκουρού της Πληροφορικής, Μπιλ Γκέιτς.

Η συμβουλή του αφορά μόνο τις πλούσιες χώρες , όπως τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΜΙΤ Τechnology Review». 

«Δεν νομίζω ότι οι φτωχότερες χώρες θα τρώνε συνθετικό βόειο κρέας. Νομίζω ότι όλες οι πλούσιες χώρες πρέπει να προσανατολιστούν στο 100% συνθετικό βόειο κρέας»…

Ο Μπιλ Γκέιτς υποστήριξε ότι μπορούμε να συνηθίσουμε στην διαφορά γεύσης. «(Το συνθετικό κρέας) θα έχει ακόμη καλύτερη γεύση με την πάροδο του χρόνου,» όπως είπε. «Μια διατροφή βασισμένη σε πρωτεΐνη, θα βοηθήσει στην καταπολέμηση των εκπομπών μεθανίου που παράγει η κτηνοτροφία», εξήγησε ο ιδρυτής της Microsoft ενώ έκανε αναφορά σε μεγάλες εταιρείες που προσφέρουν ήδη μπέργκερ από συνθετικό κρέας.

Το συνθετικό κρέας δεν προϋποθέτει σφαγή ζώων.

Έρευνα που δημοσιοποιήθηκε τον Ιούλιο δείχνει πως η συγκέντρωση μεθανίου στην ατμόσφαιρα αυξήθηκε με τεράστιους ρυθμούς μεταξύ των ετών 2000 και 2017 με τους επιστήμονες να εκτιμούν ότι έως το τέλος του αιώνα θα αυξηθεί η θερμοκρασία στον πλανήτη κατά τέσσερις Βαθμούς Κελσίου.

Το συνθετικό κρέας, που παράγεται από in vitro καλλιέργειες ζωικών κυττάρων και δεν προϋποθέτει σφαγή ζώων, είναι η πρόταση του Γκέιτς στη διατροφή των πολιτών εύπορων κρατών.

Π Η Γ Η


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΡΕΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ "ΕΔΕΣΜΑΤΑ" (ΕΔΩ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ "ΠΡΟΝΟΜΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ" ΚΑΙ "ΙΣΧΥΡΟΥΣ" ΤΗΣ ΓΗΣ

ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ "ΚΡΙΣΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ (ΕΔΩ )ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ.

-ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ- (ΕΔΩ)


ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΔΗ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ... "ΚΑΛΟ" ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ, ΜΑΣ ΜΠΟΥΚΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΣΟΔΕΙΑΣ" ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ...

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ  ΤΗΝ ΓΗ ΜΕ "ΤΥΡΑΚΙ" ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ  ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ. Ή ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΔΑΣΙΚΑ" (ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ MCKINSEY 4 ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΘΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ,  ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ,  ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. (ΕΔΩ)

ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΛΜΑΤΩΔΗ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΟ ΥΠΟΣΙΣΤΙΣΜΟ. (ΕΔΩ

ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ;




ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΟΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΜΕΣΩ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ-ΧΩΡΙΣ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΚΛΗΤΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ 33 ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΩΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ,
 ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, 
ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ, 
ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ 
ΩΣ ΚΑΘΕΔΡΑ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΗΡΩΩΝ 
ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ 
ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, 
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΆΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, 
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΑΣ.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.





 






Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ