Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

20 Απρ 2021

(ΒΙΝΤΕΟ) ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΟ(Υ)ΛΙΚΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ!


Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, συναντήθηκε σήμερα με την Πρέσβη της Αυστρίας στην Ελλάδα, Hermine Poppeller. 

Στη συνάντηση, στην οποία επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά το άριστο επίπεδο διμερών σχέσεων Ελλάδας – Αυστρίας, συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης για τη χρηματοδότηση επενδύσεων που θα συμβάλλουν καθοριστικά στη μετάβαση σε ένα παραγωγικό μοντέλο χαμηλών εκπομπών ρύπων.

Ο κ. Σκρέκας παρουσίασε τα σχέδια της κυβέρνησης για την κινητοποίηση έως και 6 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για την υλοποίηση πράσινων δράσεων, με την κα Poppeller να απονέμει τα εύσημα για την αρτιότητα του ελληνικού σχεδίου. 

Η Αυστριακή Πρέσβης μετέφερε στον Έλληνα Υπουργό την πρόσκληση της ομολόγου του αλλά και του Υπουργού Υγείας της Αυστρίας, να συμμετάσχει στην 5η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Υπουργών Μεταφορών, Υγείας και Περιβάλλοντος, η οποία θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 17 και 18 Μαΐου.  

ΠΗΓΗ

ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ" ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΣ 4782/2021 

Η "ΒΟ(Υ)ΛΗ"  ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 218  ΣΤΟΥΣ "ΙΔΙΩΤΕΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ 

-ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ 200.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ... ΣΕ ΒΑΘΟΣ 6ΕΤΙΑΣ!!!! -

 ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ "ΥΠΟΥΡΓΟΥ" ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ "ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ" ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΡΑΣΙΝΗ" ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΠΟΣΟ "ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ" ΓΙΑ "ΗΠΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ" ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΝΟΜΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ-ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ!

ΕΤΣΙ, ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΚΡΗΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ 70% ΔΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΔΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΥΦΑΡΠΑΖΟΝΤΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ !!

ΚΑΙ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΣΑ ΟΙ ΜΕΣΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ, ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΟΘΕΙ:

"...Από το 2011 έχει συνταχθεί ο χάρτης με την ανάπτυξη των ανεμογεννητριών στο νησί μας. 

Με τις όποιες τροποποιήσεις του έως σήμερα, είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα rae.gr

Όπως φαίνεται στον χάρτη και όπως αναγράφεται στον επίσημο ενημερωτικό ιστότοπο της ΡΑΕ, έχουν ήδη παραχωρηθεί σχετικά δικαιώματα σε εταιρείες, δηλαδή έχουν δοθεί εκτάσεις για να τοποθετηθούν ΑΠΕ.

Τα πάρκα ΑΠΕ επιτρέπεται να τοποθετούνται σε δασικές εκτάσεις όπως ρητά αναφέρεται στο άρθρο 58 του νόμου 998/79 όπως ισχύει σήμερα, με τις όποιες τροποποιήσεις του.

Στην Κρήτη, λοιπόν, το ελληνικό δημόσιο θα μπορούσε να δώσει εκτάσεις για ΑΠΕ στην νήσο Δία και στα Ακρωτήρια Γραμβούσα και Ρωδοπού. Ωστόσο έχει παραχωρήσει εκτάσεις σχεδόν σε ολόκληρο το νησί όπως δείχνει ο χάρτης της ΡΑΕ! 

Και αυτό χωρίς περιστροφές, βρίθει ερωτηματικών, που όχι μόνο δεν έχουν απαντηθεί, αλλά αποτελούν σοβαρότατη πρόκληση για τον κοινό νου..."

 ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ" ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ -

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ Ο ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ


ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ


ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. 

ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..

Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ