Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

6 Ιουλ 2021

ΤΕΛΙΚΑ "Τι Επιδρά Περισσότερο στην Εμφάνιση Αυτοάνοσου Νοσήματος" ;;;


Τι Επιδρά Περισσότερο στην Εμφάνιση Αυτοάνοσου Νοσήματος

Πολλοί πιστεύουν ότι η κληρονομικότητα και το ψυχογενές στρες είναι οι δύο κύριοι παράγοντες που οδηγούν στην εμφάνιση αυτοανοσίας. 

Ωστόσο, μελέτες σε δίδυμα αδέρφια έχουν δείξει ότι η κληρονομική προδιάθεση εμπλέκεται κατά 25% περίπου, ενώ το υπόλοιπο 75% αφορά σε αίτια που οφείλονται σε παράγοντες κινδύνου, που συνδέονται με τον τρόπο ζωής. 
Το ψυχογενές στρες λειτουργεί κυρίως ως μηχανισμός πυροδότησης της νόσου, για τα περισσότερα αυτοάνοσα.

Οι παράγοντες κινδύνου που συνδέονται με τον τρόπο ζωής και διατροφής επιδρούν καθοριστικά στην εμφάνιση αυτοάνοσου νοσήματος.

 Καθώς οι παράγοντες αυτοί είναι μεταβλητοί, μπορούν δηλαδή να αλλάξουν, στοχευμένες ιατρικές παρεμβάσεις στον τρόπο ζωής και διατροφής, οδηγούν σε ουσιαστική βελτίωση της πορείας της νόσου, καθώς και σε βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων που έχουν εκδηλώσει αυτοάνοσο νόσημα.

Στάδια Ανάπτυξης ενός Αυτοάνοσου Νοσήματος

Τα αυτοάνοσα δεν οφείλονται σε έναν και μόνο παράγοντα. Πρόκειται για ασθένειες που αναπτύσσονται μέσα από την συνδυαστική επίδραση πολλαπλών παραγόντων.

Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, η εμφάνιση αυτοανοσίας προκύπτει μέσα από 3 στάδια.

1. Κληρονομικότητα
Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων υπάρχει μια κληρονομική προδιάθεση, μια ευαισθησία στην ανάπτυξη αυτοανοσίας
Θεωρείται ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού έχει γονίδια που προδιαθέτουν για αυτοάνοσα νοσήματα.
 Παρότι η γενετική προδιάθεση συμμετέχει στην εκδήλωση αυτών των ασθενειών, οι μη-κληρονομικοί παράγοντες κινδύνου παίζουν σημαντικότερο ρόλο απ’ ότι πιστεύαμε παλαιότερα.

2. Παράγοντες Κινδύνου που Συνδέονται με τον Τρόπο Ζωής
Για την πλειοψηφία των αυτοάνοσων ασθενειών το μεγαλύτερο βάρος για την εκδήλωση τους, αφορά κατά 75% σε μεταβολικούς παράγοντες, που συνδέονται με τον τρόπο ζωής, τις ελλείψεις του οργανισμού και τη διατροφή[1].

Ανεπάρκειες σε μικροθρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, αντιοξειδωτικά κ.ά.:

Καταστέλλουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Επιδεινώνουν τις φλεγμονές

Οδηγούν στην εμφάνιση και επιδεινώνουν την πορεία αυτοάνοσων νοσημάτων.
Η οριακή χρόνια έλλειψη θρεπτικών στοιχείων περνάει απαρατήρητη για πολλά χρόνια, μέχρι την εκδήλωση κάποιας ασθένειας.

Συνθήκες ανεπάρκειας θρεπτικών ουσιών, επηρεάζουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και φυσιολογικών διαδικασιών του οργανισμού, αυξάνοντας τον κίνδυνο για την ανάπτυξη αυτοανοσίας.

Η κληρονομική προδιάθεση, οι ελλείψεις σε μικροθρεπτικά συστατικά και οι μεταβολικές διαταραχές, μπορούν να συνυπάρχουν σε ένα άτομο για χρόνια, χωρίς να εμφανιστεί νόσημα.

3. Το Στρες και Παράγοντες που Πυροδοτούν τη Νόσο

Πριν την εμφάνιση ενός αυτοάνοσου νοσήματος προηγείται μια μακροχρόνια περίοδος όπου δεν υπάρχουν συμπτώματα. 

Σε αυτό το διάστημα συσσωρεύονται μεταβολικές διαταραχές και συχνά ένα έντονο στρες πυροδοτεί την εμφάνιση συμπτωμάτων, όπως πόνοι στις αρθρώσεις για παράδειγμα, στην περίπτωση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας. 
Στη συνέχεια τα συμπτώματα εμφανίζονται με μεγαλύτερη ένταση και συχνότητα, μέχρι να έχουμε μια χρόνια εγκατεστημένη νόσο.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το ψυχογενές στρες είναι ο Νο1 παράγοντας για την εκδήλωση αυτοάνοσου νοσήματος. Μπορεί να είναι για πολλά νοσήματα, για τα περισσότερα αυτοάνοσα όμως, το στρες είναι η σκανδάλη, είναι αυτό που θα πυροδοτήσει την εκδήλωση τους.

Η εξέταση των αυτοάνοσων ως μια ομάδα ασθενειών, που οφείλονται σε κοινούς παράγοντες, έχει δώσει νέες προοπτικές στην αντιμετώπιση τους.
Ιδιαίτερα η κατανόηση ότι τα αυτοάνοσα οφείλονται σε παράγοντες κινδύνου, που μπορούν σε ένα μεγάλο μέρος να μεταβληθούν, έχει αλλάξει την οπτική μας σχετικά με τις δυνατότητες πρόληψης, αλλά και την πορεία εξέλιξης αυτών των νοσημάτων.

Η αποκατάσταση της μεταβολικής ισορροπίας του οργανισμού βελτιώνει την κλινική εικόνα και την πορεία της υγείας ασθενών με αυτοάνοσο νόσημα.

Σήμερα γνωρίζουμε ότι ακόμη κι αν κάποιος έχει γενετική προδιάθεση, μπορεί να αποφύγει την εκδήλωση ενός αυτοάνοσου νοσήματος, εφόσον εξαλειφθούν οι παράγοντες που πυροδοτούν αυτή την κατηγορία ασθενειών. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...



ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΠΙΔΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟΥ ΝΟΣΗΜΑΤΟΣ;;;
-ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΣΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑΜΕ-

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ... ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΚΤΛ ΩΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΘΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ  ΤΟ "ΨΥΧΟΓΕΝΕΣ" ΣΤΡΕΣ ΕΥΚΟΛΑ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ 

ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.
- ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΟΧΙ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ - ΜΗΤΕΡΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΞΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΕΥΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΩΣ "ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ".

ΟΜΩΣ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ, -ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ- ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΜΒΡΥΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΑ -ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΗΤΕΡΑ-   ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ 

ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;; 
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΠΟΡΟΥΣ;; 
-ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΣ "ΠΟΛΕΜΑΕΙ" ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ;;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ;;


ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΜΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ;;

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ALIMENTARIUS ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ;;

ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΙΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;;

ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΤΡΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ- ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ- ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ "ΑΝΑΛΑΒΕΙ" Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΕ "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ" ΚΑΙ "ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ";; 

ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η "ΤΡΟΦΗ" ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΟΥΦΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ Ε -ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ-  ΤΡΟΦΙΜΑ; 
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΨΕΥΤΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ - ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΒΑΛΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ;;
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΘΟΡΙΟ;;

ΕΔΩ ΜΕΡΟΣ Α' Η ΧΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ
'Η ΧΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ'' (ΜΕΡΟΣ Β')

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ.
 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΦΑΣΗ.

ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΟ "ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΚΡΕΑΣ" ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ "ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΕΝΤΟΜΑ" ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ... ΓΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ!

ΑΡΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΑ, ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ 

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ- ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ MOSANTO!!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ!

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ! ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΤΛ...  

ΓΙΑΤΙ;;; 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ- ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ.

Η ΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.

ΤΟ "ΨΥΧΟΓΕΝΕΣ ΣΤΡΕΣ" ΠΟΥ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ "ΔΕΔΟΜΕΝΟ" ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ... "ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ" ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ!!!

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ (ΧΡΕΗ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ, ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΤΛ ΚΤΛ) ... ΘΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΟΥΝ!

ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ. 

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟΣ & ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ: ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ 
ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" 
ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΩΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ
 ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ 
ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ "ΧΡΕΟΣ"
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,
ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΙΟ.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ...

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


















Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ