Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

8 Ιουλ 2021

(ΒΙΝΤΕΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦιΜ ΕΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΑ...



Έρευνα ΚΕΦΙΜ: Δουλεύουμε έξι μήνες, μόνο για να ταΐζουμε την οικογένεια Μητσοτάκη και τους μετακλητούς του Κυρανάκη (Πίνακας)

Έρευνα ΚΕΦΙΜ: Δουλεύουμε έξι μήνες, μόνο για να ταΐζουμε την οικογένεια Μητσοτάκη και τους μετακλητούς του Κυρανάκη (Πίνακας)

Έρευνα ΚΕΦΙΜ: Εκατόν εβδομήντα εννέα ημέρες εργαστήκαμε για να πληρώσουμε 71,9 δισ. ευρώ, ποσό που είναι σχεδόν διπλάσιο από αυτό που καταβάλλουν τα νοικοκυριά για την κάλυψη των βασικών αναγκών τους.

 Αν συνυπολογιστεί το έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης για το 2021, το οποίο αντιπροσωπεύει μελλοντικούς φόρους, τότε η ημέρα φορολογικής ελευθερίας για το 2021 θα έρθει σε 42 ημέρες και συγκεκριμένα τη 10η Αυγούστου.

Σύμφωνα με την έκθεση του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης (ΚΕΦίΜ), σχεδόν τον μισό χρόνο οι Ελληνες δουλεύουν για να συντηρούν το κράτος. 
Και δυστυχώς, όπως προκύπτει από την έρευνα, η έλλειψη εμπιστοσύνης σε συνδυασμό με τις φορολογικές επιβαρύνσεις κατατάσσουν την Ελλάδα στις τελευταίες θέσεις μεταξύ των 26 χώρων του δείγματος.

Και αν η φορολογική επιβάρυνση των Ελλήνων είναι αντίστοιχη με αυτή των Γερμανών και μεγαλύτερη από αυτή των Σουηδών, των Φινλανδών και των Ιταλών, ωστόσο η ικανοποίηση των Ελλήνων από τις κρατικά παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας και Παιδείας, καθώς και από τη Δικαιοσύνη, είναι από τις χαμηλότερες μεταξύ των κρατών-μελών του ΟΟΣΑ. Δηλαδή στις παροχές είμαστε μια βαλκανική χώρα.


ΚΕΦΙΜ ΗΜΕΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2021: 179 από τις 365 ημέρες του χρόνου εργαστήκαμε φέτος για να πληρώσουμε φόρους και εισφορές

Μαζί με την Ελλάδα στην ομάδα με τον χαμηλότερο βαθμό αποτελεσματικότητας των κοινωνικών μεταβιβάσεων και τις περισσότερες ημέρες εργασίας για το κράτος βρίσκονται η Γερμανία, η Ολλανδία, η Τσεχία και η Ιταλία. 
Στις χώρες με τον υψηλότερο βαθμό αποτελεσματικότητας των κοινωνικών μεταβιβάσεων και τις λιγότερες ημέρες εργασίας για το κράτος βρίσκονται η Ιρλανδία και η Λιθουανία.

Το ΜΙΣΟ 2021 δουλέψαμε 75 ημέρες για την πληρωμή έμμεσων φόρων, 60 ημέρες για την πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών, 43 ημέρες για την πληρωμή άμεσων φόρων και 1 ημέρα για την πληρωμή των φόρων κεφαλαίου.

Η συνολική επιβάρυνση πολιτών και επιχειρήσεων από φόρους και ασφαλιστικές εισφορές το 2021 ανέρχεται σε 71,9 δισ. και είναι σχεδόν διπλάσια από το ποσό που καταβάλλουν τα νοικοκυριά για την κάλυψη των βασικών τους αναγκών (ενδεικτικά: 44,4 δισ. το 2019 για διατροφή, ένδυση, στέγαση, οικιακά αγαθά, μεταφορές και επικοινωνίες, σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ.

Πριν εκλεγεί βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
, ο Κωνσταντίνος Κυρακάκης είχε επισημάνει, ότι πληρώνουμε ακριβά την βενζίνη, τότε που κόστιζε 1,458ευρώ/λίτρο, γιατί τα λεφτά πάνε στους μετακλητούς.

 Σήμερα η βενζίνη αγγίζει τα 1,70ευρώ/λίτρο, που σημαίνει ότι το επιτελικό Κράτος του Μητσοτάκη, έχει περισσότερους μετακλητούς golden boys.



Πληροφορίες: Καθημερινή


ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΚΕΦΙΜ (ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ);; ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ... "ΚΡΑΤΟΣ"
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!

ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:
ΤΟ ΚΕΦΙΜ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ;;; 
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ "ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ" ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ;;

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" -ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ- ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε". ΜΕ ΑΦΜ 0000931106 ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΡΟΚΑΝΑ;; ΔΕΣ ΕΔΩ

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ Η ΑΑΔΕ Ν. 4389/2016 (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ) ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ;;; 

ΟΙ "ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ;; 
ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;; 

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ...ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
ΟΛΗ Η ΔΗΘΕΝ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ" - ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ- ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ!
 ΟΧΙ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ "ΜΝΗΜΟΝΙΑ", ΑΛΛΑ ΩΣ "ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ"... ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΝΑ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟΝ ΕΓΓΥΗΤΗ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ.

Η ΑΡΧΗ -ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΑΔΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΣΕΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ Α.Ε ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ;;;ΔΕΣ ΕΔΩ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΦΙΜ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. 
ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ Φ.Ε.Κ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ.

ΔΕΙΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ "ΦΟΡΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ" ΜΕΧΡΙ  ... ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!


ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΔΕΣ ΕΔΩ

ΕΙΔΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΑΓΚΟΡΒΑ ΣΤΟ SKAI ΣΤΙΣ 7-7-2021 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ" NA ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ"

ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ -ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ - ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΑΜΕ ΤΙ ΕΡΓΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ, ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΜΑΣ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΤΩΡΑ Κ. ΛΑΓΚΟΡΒΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;;; 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ;; 

ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΛΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΓΛΑΣΤΡΑΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Ή ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ;;

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ Ή ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ "ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ"-ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ;;;

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΚΕΦΙΜ...
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΕΦΙΜ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ WIKIPEDIA  ΕΧΕΙ ... "ΟΡΑΜΑ"
Όραμα του ΚΕΦίΜ είναι μια Ελλάδα πρότυπο οικονομικής και κοινωνικής ελευθερίας που παρέχει στους πολίτες της τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να επιδιώξουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ "ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Ο Κ. ΛΙΑΓΚΟΡΒΑΣ ΔΕ καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου, ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ).ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΦΙΜ   ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ  ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΔΩ  ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ... 

ΑΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...

ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ Ή ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ - ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΙΣΟΤΙΜΙΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩ- ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ ΥΨΗ.


ΕΔΩ ΚΑΛΟΥΜΕ "ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ"... ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ...

ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS.

 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΦΕΚ Α 315/27-12-1945 -

ΜΗΠΩΣ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ... " ΤΟ ΦΕΚ... ΠΑΛΙΩΣΕ";

ΟΥΤΕ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ...

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΤΕ  ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ... ΑΥΤΟΝ Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ" ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΕ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΑΠΑΤΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ


ΑΛΛΑ  ΩΣ ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΡΙΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ "ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!"

ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;;;; ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ...

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ... ΖΗΤΗΜΑΤΑΚΙ

ΟΤΙ  ΕΝΩ  ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΑΕΠ (ΤΟ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ), Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 185 ΔΙΣ ΕΥΡΩ 

ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2019 Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ 1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ 165 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ .. ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ...
ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΤΟ 1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ 101 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ.. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΥΠΟΥΡΓΟΙ"  ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝ ΔΕΝ....


ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ 

ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ..
ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ".
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ:



ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ