Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

24 Αυγ 2021

(ΒΙΝΤΕΟ) Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ

Το νερό εισήχθη στο χρηματιστήριο ως εμπόρευμα

Η είσοδος στο χρηματιστήριο είναι το αποτέλεσμα μιας σειράς πολλών βημάτων.

Στην αρχή έγινε… η «πετρελαιοποίηση» του νερού. Το είχαν ανακοινώσει, διακηρύξει από τη δεκαετία του 1970. Η «πετρελαιοποίηση» (1) έχει καθοδηγήσει τον τρόπο με τον οποίο φανταζόμαστε και βλέπουμε το νερό στις βιομηχανικές και «ανεπτυγμένες» κοινωνίες.
Έτσι, το 2020 ο μαύρος χρυσός (πετρέλαιο) απέκτησε ένα «επίσημο» ταίρι, τον γαλάζιο χρυσό (νερό).
Η εμπορευματοποίηση του νερού ήταν στο επίκεντρο της «πετρελαιοποίησης».

Το πετρέλαιο είναι ένα εμπόρευμα. Το νερό έγινε εμπόρευμα. Το πετρέλαιο είναι ένας μη ανανεώσιμος πόρος / εμπόρευμα, το νερό είναι ανανεώσιμο, αλλά το κάναμε, ειδικά όσον αφορά την καλή ποιότητα για ανθρώπινη χρήση, έναν σπάνιο πόρο. (2)

Η οικονομική αξία του πετρελαίου καθορίζεται στο χρηματιστήριο. 
Η ενεργειακή πολιτική των κοινωνιών μας δεν αποφασίζεται κυρίως από τις δημόσιες αρχές αλλά από την τιμή του αργού πετρελαίου που καθορίζεται από τις χρηματοπιστωτικές αγορές.

Με την εισαγωγή στο χρηματιστήριο, η τιμή του νερού, που η αξία του για τη ζωή υπερβαίνει την οικονομική του χρησιμότητα, σύντομα θα έχει μια παγκόσμια τιμή και μια παγκόσμια πολιτική για τα ύδατα (καθώς και σε ηπειρωτικό και «εθνικό» επίπεδο).

Θα υπαγορεύεται από φορείς που δραστηριοποιούνται στις διάφορες χρηματοπιστωτικές, κερδοσκοπικές αγορές.

Η εμπορευματοποίηση του μεταλλικού νερού ήταν ακόμη πιο γρήγορη και μαζική.

Μέσα σε μερικές δεκαετίες, το μεταλλικό νερό έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή εμπορικά καταναλωτικά αγαθά στην τηλεοπτική διαφήμιση. 

Οι δημόσιες αρχές ξεφορτώθηκαν την διακυβέρνησή του με την πώληση της διαχείρισης της χρήσης και της συντήρησής του σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως η Nestlé, η Danone, η Coca-Cola, η Pepsi-Cola…
Βιομηχανία τροφίμων: Λόμπι πολυεθνικών αποφασίζει τι θα τρως (και τι θα πίνεις, εν τέλει!)

Έπειτα ήρθε… η ιδιωτικοποίηση του νερού και η νομισματοποίηση και η χρηματιστηριοποίησή του (συμπεριλαμβανομένου της τραπεζοποίησης).

Οι δημόσιες εξουσίες δεν έχουν πλέον λόγο.

Βρίσκονται σε δεύτερη θέση σε πολλές χώρες του κόσμου καθώς έχουν μεταφερθεί οι εξουσίες λήψης αποφάσεων, μετά την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των υπηρεσιών ύδρευσης σε ιδιωτικές εταιρείες, για τις οποίες το νερό είναι καθαρά ένα ωφελιμιστικό προϊόν.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι εταιρείες διαχείρισης ονομάζονται «επιχειρήσεις ωφέλειας».

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με την έγκριση της ευρωπαϊκής οδηγίας-πλαισίου για τα ύδατα το 2000, οι πραγματικές εξουσίες λήψης αποφάσεων στον τομέα των υδάτων έχουν ανατεθεί στους ενδιαφερόμενους (stakeholders) (3), όπου οι επιλογές των εταιριών, που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο, αξιολογούνται και κρίνονται από τις αγορές.

Μπορούμε να πούμε ότι η χρηματιστηριοποίηση του νερού ξεκίνησε επίσημα με τη δημιουργία το 2000 του πρώτου εξειδικευμένου επενδυτικού ταμείου για το νερό, το Water Fund από την Pictet, τη δεύτερη παλαιότερη ελβετική ιδιωτική τράπεζα.

Είναι ένα ταμείο που επενδύει σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ύδρευσης, ιδίως στον τομέα της ποιότητας των υδάτων. Έκτοτε, τα «γαλάζια» επενδυτικά κεφάλαια πολλαπλασιάστηκαν και μαζί τους ο σχηματισμός εξειδικευμένων χρηματιστηριακών δεικτών για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των υδάτων.

Επιπλέον, έχει γίνει ένα σημαντικό βήμα με την τραπεζοποίηση του νερού, στο γενικό πλαίσιο της νέας τάσης υπέρ της τραπεζοποίησης της Φύσης (Banking Nature) που υποστηρίχτηκε στη Διάσκεψη Κορυφής της Δεύτερης World Earth το 2002 στο Γιοχάνεσμπουργκ και στη συνέχεια εγκρίθηκε από την Τρίτη Σύνοδο Κορυφής στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2012.

Με την τραπεζοποίηση του νερού εννοούμε την αναστολή παράδοσης νερού για ορισμένες περιόδους με την αποποίηση του δικαιώματος χρήσης στο μέλλον ή την εξοικονόμηση για χρήση άλλων με αντάλλαγμα την πληρωμή ή την παράδοση σε είδος.

Οι «τράπεζες νερού» ήταν αρκετά διαδεδομένες στις Ηνωμένες Πολιτείες, ιδιαίτερα στην Καλιφόρνια, και στην Ισπανία, αλλά δεν έχουν δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το ζήτημα διαπραγματεύεται ένα «ακτιβιστικό» ντοκιμαντέρ που έγινε θερμά δεκτό από κοινό και κριτικούς. Δείτε https://en.wikipedia.org/wiki/Banking_Nature

Το νερό στο χρηματιστήριο:

Από μια πηγή ζωής και κληρονομιάς της ανθρωπότητας σε μια κερδοσκοπική πηγή κερδών και ιδιωτική χρηματοοικονομική περιουσία.

Η πλήρης χρηματιστηριοποίηση του νερού ολοκληρώθηκε στις 7 Δεκεμβρίου με την εισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Σικάγο (το κορυφαίο χρηματιστήριο στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα) του πρώτου Συμβολαίου Μελλοντικής Εκπλήρωσης για νερό.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης είναι προθεσμιακές συμβάσεις βάσει των οποίων οι αντισυμβαλλόμενοι (αγοραστής και πωλητής) δεσμεύονται να ανταλλάξουν ένα συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο σε μια τιμή (που ονομάζεται «τιμή προθεσμιακού συμβολαίου») σε καθορισμένη προθεσμία.

Είναι μέρος της λεγόμενης ομάδας παραγώγων που έχουν ανοίξει μια νέα φάση στην χρηματοοικονομική κερδοσκοπία σε παγκόσμια κλίμακα. Ο κερδοσκοπικός χαρακτήρας εκφράζεται στο γεγονός ότι η υλική παράδοση του περιουσιακού στοιχείου δεν συμβαίνει στα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης.

Έτσι, για παράδειγμα, στην περίπτωση των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης του πετρελαίου είναι πιθανό η τιμή της ποσότητας αργού πετρελαίου που αγοράστηκε / πωλήθηκε να αλλάζει άπειρες φορές χωρίς να αλλάξει χέρια το πετρέλαιο.

Μόλις τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης νερού φτάσουν σε ένα κανονικό επίπεδο λειτουργίας, ένα εκατομμύριο κυβικά μέτρα νερού της Νιγηρίας, που ανήκουν σε μια ελβετική τράπεζα, που διαχειρίζεται ένας ολλανδικός εμπορικός αντιπρόσωπος και προορίζονται για μια γεωργική εταιρεία παραγωγής της Καλιφόρνια, όχι μόνο θα έχουν αλλάξει ιδιοκτήτες και αγοραστές πολλές φορές και, πάνω απ’ όλα, τιμή, αλλά δεν θα έχουν φύγει ποτέ από τη Νιγηρία μέχρι την λήξη του συμβολαίου.

Θεωρητικά, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης εφευρέθηκαν για την καταπολέμηση της αστάθειας των τιμών των χρηματοοικονομικών προϊόντων. Στην πραγματικότητα, έχουν συμβάλει μόνο στην αύξηση της μεταβλητότητάς τους σε μια στρεβλή διαδικασία που το σύστημα δεν είναι πλέον σε θέση να σταματήσει από φόβο να μην προκαλέσει αναταραχή.

Πριν από λίγα χρόνια, οι ίδιοι οι Financial Times αποκάλεσαν τα παράγωγα, ειδικά τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, παράσιτα της οικονομίας.

Πώς είναι δυνατόν, παρά τον τόσο αρνητικό προϋπολογισμό, οι οικονομικοί ηγέτες να ρίχνουν το νερό στα παράσιτα και οι πολιτικές δυνάμεις δεν μην έχουν κάνει τίποτα για να το αποτρέψουν;

Η πραγματικότητα είναι ότι κανείς δεν μπορεί να υποχωρήσει επειδή δεν το θέλει, καθώς όλοι είναι πεπεισμένοι ότι η χρηματιστηριοποίηση της ζωής σε όλες τις μορφές είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο (!?) για τον εξορθολογισμό και την τυποποίηση της «διακυβέρνησης» σε παγκόσμια κλίμακα των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων και την προώθηση αποτελεσματικών (!?) σχέσεων μεταξύ ανθρώπων και άλλων ζωντανών ειδών στον πλανήτη.

Δεν πιστεύουν πλέον στα καθολικά δικαιώματα στη ζωή, την υγεία, το νερό, την ακεραιότητα, τη συλλογική ευθύνη, τους δημοκρατικούς θεσμούς, το κράτος, τις δημόσιες αρχές, τα εκλεγμένα κοινοβούλια, τις αρχές της δωρεάς, το πνεύμα της κοινότητα.

Πιστεύουν πάνω απ’ όλα σε χρηματοοικονομικές αξίες, στην κεφαλαιοποίηση στο χρηματιστήριο, τις εταιρείες αξιολόγησης, τους stakeholders, τις αγορές, τους ειδικούς τεχνολόγους, τους μάνατζερ, τα τεχνολογικά χρηματοοικονομικά που επιτρέπουν χρηματοοικονομικές συναλλαγές στο ένα εκατοστό του δευτερολέπτου, στο μαύρο φως του ήλιου της κερδοσκοπίας και τους φορολογικούς παραδείσους.

Η είσοδος του νερού στην αγορά είναι μια ακόμη καταστροφή των τελευταίων δεκαετιών που προκλήθηκε στην ιστορία της ζωής στη γη από τα αρπακτικά της ζωής που έχουν γίνει οι ισχυρές δυνάμεις της τεχνολογίας και των χρηματοοικονομικών.

Η κατάκτηση της τεχνολογίας και η κυριαρχία των χρηματοοικονομικών είναι η μέγγενη που έχει υποτάξει τη ζωή της Γης στα χέρια των ηγεμόνων (με μια ευρεία έννοια: λιγότερο από το 15% του σημερινού παγκόσμιου πληθυσμού).

Η τεχνολογία χωρίς ταυτόχρονη πνευματική ωρίμανση οδηγεί σε δυστοπία
Πρέπει να σώσουμε το νερό από τα χρηματοοικονομικά.

Η είσοδος στο χρηματιστήριο του νερού ως πρώτη ύλη δεν είναι μόνο απόδειξη της αποτυχίας του καπιταλιστικού οικονομικού συστήματος της ωφελιμιστικής κοινωνίας, αλλά είναι ήττα της ανθρωπότητας. 
Είναι το τέλος του κύριου κοινού αγαθού της ζωής, μαζί με τον αέρα.

Έχουμε αποδεχτεί ότι η κερδοσκοπία μπορεί να ρουφήξει το πνεύμα της πηγής της ζωής. Όταν η τελευταία σταγόνα θα έχει την υψηλότερη οικονομική αξία που έχει επιτευχθεί ποτέ, τι θα πιούμε, τι θα καλλιεργήσουμε;

Ιστορικά, οι μέγγενες της κυριαρχίας ανέκαθεν καταστρέφονταν, αργά ή γρήγορα. Δεν ξέρουμε πώς και πότε θα καταστραφεί η σημερινή.

Είναι βέβαιο, ωστόσο, ότι αν οι κάτοικοι της Γης εξεγερθούν και αγωνιστούν για την απελευθέρωση της ζωής, το χρονικό περιθώριο θα μπορούσε να μειωθεί και η ρήξη να είναι ταχύτερη με μια πραγματική ανατροπή του κόσμου προς όφελος ακόμη και του 85% του πληθυσμού που σήμερα είναι αποκλεισμένο.

Δείτε ακόμη: Ξεπουλούν την ΕΥΔΑΠ από το “παράθυρο” με κατάπτυστη τροπολογία

"...Τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ «ανοίγει» πλέον και επίσημα η κυβέρνηση της ΝΔ, με τροπολογία της τελευταίας στιγμής που πέρασε τη Δευτέρα 29/6/2021, σαν τον κλέφτη, στην Ολομέλεια της Βουλής. - ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ-

Η κατάπτυστη αυτή τροπολογία κατατέθηκε σε παντελώς άσχετο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, ενώ περιέχει πλήθος άρθρων που είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Ανάμεσα σε αυτά, είναι μια διάταξη που παραδίδει τη διαχείριση του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος (ΕΥΣ) της πρωτεύουσας στους ιδιώτες!..."

Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και ανθρώπινο δικαίωμα, όχι εμπόρευμα προς πώληση

ΠΗΓΗ


ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΕ ΓΟΡΓΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,

 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!

ΣΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ" ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ  800 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
 ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ https://www.worldometers.info/


ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟ ΝΕΡΟ;
 ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ;; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ;;;
ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ;;

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΑΓΑΘΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΙΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΓΑΘΟ, ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ.

ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

ΟΜΩΣ, Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!

 ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ" ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;;  

ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.  
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ...ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;

 ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΣΕ
 ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΙΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ..

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ. 
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ  ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ 
ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.  

ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 

ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ή ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ή ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΟΙ

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΩΣ
ΤΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ. 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ, Ή ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΟ ΤΟΥ". 
ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΡΟ. Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ! 
ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. 

 ΚΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ... ΝΕΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΕΡΟ ΠΙΝΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ... ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ;;; 

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΕΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. 

ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΑ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. 

ΣΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. 

ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. 

ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ, ΚΟΥΡΑΣΗ, ΑΫΠΝΙΕΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΑΝΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ. 

ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ. 

ΑΥΤΑ ΔΡΟΥΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΘΗΣΗ.

 Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΜΥΝΑΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κ.Ο.Κ. 

ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ" ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ.

 ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΕΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. 

ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ.

 ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΧΡΕΟΣ η ΠΛΟΥΤΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΝΕΡΑ Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ
ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

"...ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (ΦΥΤΙΚΟ Ή ΖΩΙΚΟ) ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΤΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ 74% ΥΔΩΡ, ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ 70% ΥΔΩΡ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΥΔΩΡ.

ΤΟ ΥΔΩΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ (ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ) ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ… 
ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΥΔΩΡ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ 0ο C ΤΟ ΥΔΩΡ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΤΟ ΥΔΩΡ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΡΕΟΠΟΙΗΘΕΙ (ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΟΣ) ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 80οC ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.»

ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΓΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 80ο. ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ!

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ! ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΟΙ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!

ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ.
 ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΤΑΓΟΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ.

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

«…ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΕΝΩ ΤΟ ΥΔΩΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΗΣ , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΙΟΝΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΕΙ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΣΕ ΚΟΛΛΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΗ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ, ΣΕ ΚΥΡΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΜΒΙΩΝ ΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΡΟΦΗ. ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΔΙΨΑ, ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΞΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΜΠΥΚΝΟΥΜΕΝΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΑΕΝΑΩΣ.

ΤΟ ΥΔΩΡ, ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ, ΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΩΣ ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΔΥΟ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΓΕΥΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΣΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ, ΤΟ ΥΔΩΡ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΥ ΥΓΡΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΥΓΡΟ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ, ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΜΗ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΥΔΩΡ, ΑΚΟΥΕΙ, ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ…

ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΩΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. 
 ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΡΥΦΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΡΕΥΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. 

 ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ, Η ΜΟΥΣΙΚΗ, Η ΟΜΙΛΙΑ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΔΩΡ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ, Ή ΤΗΝ ΦΩΤΙΖΟΥΝ.

ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑΝ, ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ, ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
«...ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ 74% ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ 80%, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ 90%. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ (ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ).

ΕΙΝΑΙ Η ΧΗΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ, Η ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ ΥΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ;»

"...ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΟΥ Ο ΕΑΥΤΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ;;;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ


                                      Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ
 ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ 
ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ...
 ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΣΜΑ!

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ
 ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ "ΕΡΓΑΛΕΙΑ" 
ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ 
ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ 
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ 
ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ... 

ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...

 ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
 ....ΜΟΝΟ ΑΝΕΛΙΞΗΣ 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 
ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ
 ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.




Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ