Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

30 Οκτ 2022

Και ξαφνικά όλοι ανακάλυψαν τον... "Πάτση"

  


Όταν λέμε ότι όλα τα πολιτικά ανδρείκελα των τραπεζών και εταιριών μας δουλεύουν ανεξαιρέτως είτε είναι γαλάζιοι, είτε πράσινοι, ή κόκκινοι ή μπορδοπορτοκαλοκόκκινοι δεν έχει σημασία, αποδεικνύεται ακόμη μια φορά με το θέμα του Ανδρέα Πάτση.
Βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ- με Υπουργό κουμπάρο, τον γνωστό που υπέγραφε λίστες εκατομμυρίων για τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, βρέθηκε λένε με δυο-τρεις off shores εταιρίες όπως είθισται στο κύκλο των πολιτικών λαμόγιων, τσέπωσε και κάτι «απευθείας αναθέσεις» περί του εκατομμυρίου ευρώ για τις πολύτιμες «νομικές συμβουλές» του καθ’ ότι και δικηγόρος ολκής 32 χρόνων- όπως είπε ο ίδιος.

Τι έκανε λοιπόν ο μεγαλοδικηγόρος βουλευτής με κουμπάρο υπουργό γυναίκα δημοσιογράφο και γιο συνέταιρο με την γυναίκα Υπουργού Δικαιοσύνης σε άλλη εταιρία- κοράκι με το ίδιο αγαθό σκοπό του ξεσπιτώματος των πολιτών;;;

Το 2010, ο Α. Πάτσης- όταν άρχιζε το μνημονιακό πλιάτσικο της ιδιωτικής και εθνικής περιουσίας – έστησε κι αυτός μια εταιρία από αυτές του ευρώ, που δανείζονται κάτι εκατομμύρια με εγγυήσεις Ελληνικού Δημοσίου – δικά μας χρήματα- στην προκειμένη 4,3 εκατομμύρια ευρώ δάνειο  από την τράπεζα Πειραιώς,- δεν θα ρωτήσω με ποιες εγγυήσεις… περιττόν!- για να "αγοράσει" δάνεια αξίας 64 εκατομμυρίων ευρώ και να τα «εισπράξει» με τις γνωστές μεθόδους...

Απλά πράγματα!

Το θέμα – που το μουρμούριζαν 2 χρόνια πριν -το ανακίνησε λέει ο μεγάλος αγωνιστής Πολάκης που ξεσκέπασε τον Ανδρέα Πάτση και βγήκε στα κάγκελα ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη να κάνει … "σκληρή αντιπολίτευση", τόσο σκληρή που μας σηκώθηκε η τρίχα… αν έχει απομείνει και καμία δηλαδή στην κεφαλή μας με αυτά που ακούμε !

Εντάξει… άλλο να είσαι βουλευτής και να έχεις εταιρία-κοράκι και άλλο να είσαι ο ξάδερφος του Υπουργού Οικονομικών και να έχεις εταιρία -κοράκι… έτσι κ. Τσίπρα;

Κατανοούμε ότι ως αντιπολίτευση, κάτι πρέπει να πει, και πόσο μάλλον εν όψει προεκλογικής περιόδου... 
Τουλάχιστον να συγκρίνουν οι εναπομείναντες σε σύγχυση οπαδοί τους ποιος είναι λιγότερο βουτηγμένος στον βόθρο της ρεμούλας και της διαφθοράς!

Γιατί τα νομοθετήματά τους αποδεικνύουν ότι όλοι το ίδιο σχέδιο ακολουθούν κι η κάθε κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της υφαρπαγής ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας μας και της εξόντωσης μας ως πολίτες υπέρ των εταιριών και των τραπεζών που υπηρετούν.

Να θυμίσουμε ότι ως «κυβέρνηση», ο μαινόμενος σήμερα ΣΥΡΙΖΑ, αφού νομοθέτησε και έβαλε τους "ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς" στην ζωή μας... μας έστελνε και στα τσαντίρια!  


Επίσης, θα πρέπει να ξέχασε ότι το 2018 με τον νόμο 4469/2017 επί ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πάτσης μπόρεσε και «κούρεψε» την οφειλή του.
Και μήπως κάποιοι θέλουν να το ξεχάσουμε κι όλοι εμείς;

 Γιατί συνέβη το εξής περίεργο:

Ενώ μπήκαμε στην σελίδα της ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ και είδαμε ότι υπάρχει η "ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ Ν. 4469/2017 της εταιρείας “ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και Πιστωτών, όταν πάμε να πατήσουμε στο: "δείτε  την αίτηση επικύρωσης εδώ"


ΟΥΠΣ!!! Όταν πατήσει κανείς η σελίδα είναι άφαντη!

Ο πανικός όλων αυτών των κομματικών απατεώνων είναι πλέον εμφανής στα μάτια όσων πολιτών γνωρίζουν. Και εδώ που τα λέμε … τι άλλο να μας πουν και τι άλλο να κάνουν, εκτός από γελοιότητες και ανέλπιδες προσπάθειες να παραμείνουν στην καρέκλα τους που τρίζει επικίνδυνα;;

Μήπως όλοι μαζί δεν μας έβαλαν στα μνημόνια, για να απολαμβάνουμε τώρα όλο αυτό το «σώσιμο»;

Όσο για τους σημερινούς «ΑΡΙΣΤΟΥΣ», σας το λέω… ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ...!!!

Δεν γνώριζαν!!! "Στελέχη της ΝΔ μας διαβεβαιώνουν: ΚΑΝΕΝΑΣ στην κυβέρνηση δεν ήξερε για τον Πάτση"...! Λογικό! Εδώ δεν ήξερε η επιτροπή που έλεγξε το πόθεν έσχες του… λέμε τώρα! 
Γενικώς, αυτή η κυβέρνηση δεν γνωρίζει τίποτα... κι αν γνωρίζουν έχουν το ... απόρρητο, το ακαταδίωκτο και εμείς το ακαταλόγιστο...που συνεχίζουμε να τους ανεχόμαστε!


Ας σημειωθεί δε ότι ο Ανδρέας Πάτσης μπορεί κατόπιν εορτής να έφυγε από το κόμμα, αλλά ως βουλευτής παρέμεινε… 

Και δεν φτάνει αυτό… το θέμα «εκνεύρισε» και τους δημοσιογκάφους που το έβγαλαν σημαία «αν ένας βουλευτής – αυτό τους πείραξε-μπορεί να έχει μια τέτοια εταιρία που να αγοράζει- λέμε τώρα- με δανεικό χρήμα κοψοχρονιάς «δάνεια» και μάλιστα διαγραφέντα και να αρπάξει ό,τι μπορέσει..." και με τον κ.Πάτση να φιγουράρει την επόμενη μέρα στα τηλεπαράθυρα και να μας λέει ευθαρσώς διάφορα, όπως : « το γνώριζαν όλοι, κατέθεσα το πόθεν έσχες μου από την αρχή, ελέγχθηκα από την επιτροπή… δεν ήξερα ότι υπάρχει ασυμβίβαστο…» - ε, ναι θέλει λίγο ανθρωπιά αυτό- «η εταιρία η ανενεργή» και να μας τελειώσει με το αποστομωτικό « Το δάνειο δεν θα αποπληρωθεί»!

Λογικό! Γιατί άλλωστε  να πληρωθεί; Ως μεγαλοδικηγόρος και ως βουλευτής γνωρίζει ποιος το έχει πληρώσει αυτό όπως και τόσα άλλα δανεικά και αγύριστα των τραπεζών, των κομμάτων, των βουλευτών, διάφορων ημετέρων, δημοσιογράφων, καναλιών κτλ κτλ... 
Ποιος τα πλήρωσε και ποιος τα πληρώνει;… Μαντέψτε!
Ποιος άλλος από τον εγγυητή;;; Το Ελληνικό δημόσιο, εμείς, ο μοναδικός μέτοχος, ο πάντα πληρών και ο λαβών … ξέρετε εσείς!
 Όπως εκείνο του Κήρυκα Χανίων του ά(χ)ριστου Πρωθυπουργού μας… δείτε εδώ

Επίσης, πιστός στην γραμμή «κάψτε τα μυαλά των πολιτών» είπε και το εξής: ότι δεν έβγαλε η εταιρία του σπίτια σε πλειστηριασμούς! Μάλιστα! Δηλαδή ο μεγαλοδικηγόρος, κουμπάρος υπουργού, βουλευτής έστησε μια εταιρία, πήρε δάνειο τόσων εκατομμυρίων για να αγοράσει «διαγραφέντα δάνεια» όπως μας είπε δημοσίως στο κανάλι του OpenTV και ο ίδιος από το 1998 και τελικά, δεν προέβη σε πλειστηριασμούς!!! 
Και τι εισέπραξε και με ποιον τρόπο; Τελικά, να δείτε ότι για χάριν γούστου στήθηκε η εταιρία και ο Πάτσης είναι ψυχούλα!

Και φτάνουμε στην απλή διαπίστωση, έτσι όπως την ακούσαμε από την δικηγόρο κ. Νούκα


Αλλά αλλού είναι ουσία – και για αυτήν δεν μιλάει κανείς!!!

Εκτός ότι όλοι τους αφήνουν να περάσει το γεγονός εξ’ απαλών ονύχων ότι τελικά έρχεται ο κάθε Πάτσης να «αγοράσει» δάνεια και μάλιστα διαγραφέντα στο 1/15 της αξίας τους, πράγμα που δεν μπορεί να κάνει ο ίδιος ο «αφερέγγυος» δανειολήπτης και φυσικά, ούτε του προτείνεται, ούτε ενημερώνεται σχετικά. … το σημαντικότερο και του ουσιαστικότερο είναι ότι τα ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!!

ΤΕΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!

Κανένας κομματικός μηχανισμός, ακόμα και αυτοί που σήμερα ασκούν "σκληρή αντιπολίτευση" και περιμένουν την σειρά τους να μας... "σώσουν", τηρούν σιγήν ιχθύος για την  αλήθεια αυτή, που αποδεικνύει τον δόλο όλων τους. 
Όταν φτάνουμε σε θέματα "ουσίας", κανένα κομματίδιο δεν αντιδρά!

Μα, ακόμα κι αν υπήρχε ή υπάρχει οποιοδήποτε βεβαιωμένο και εκκαθαρισμένο ιδιωτικό ή δημόσιο χρέος, ως χώρα και ως ΑΦΜ, ο καθένας μας ξεχωριστά, οι "εθνικοί" μας αντιπρόσωποι είχαν την ευκαιρία, κατόπιν και της ΕΝΤΟΛΗΣ-ΔΙΑΤΑΓΗΣ από τον κ. Αρτέμη Σώρρα το 2016 να το αποπληρώσουν....ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!

Και γιατί να το κάνουν, αφού θησαυρίζουν εις βάρος μας και τρέφονται από τα "χρέη" μας;;;

Κομματο-τραπεζικοί μηχανισμοί με την βοήθεια των δανειζόμενων και καταχρεωμένων ΜΜΕ, πρέπει να μας κρατάνε πάντα, φοβισμένους και ενοχοποιημένους, υποτελείς και υπό - χρεους, σε ένα "χρέος" που συνεχώς "φουσκώνει", ρουφώντας ο,τιδήποτε από την πραγματική οικονομία, το μέλλον μας και την ίδια μας την ζωή.

Αυτή η τεχνητή φτωχοποίηση που μας έχουν επιβάλλει υλική και πνευματική, είναι η μεγαλύτερη μορφή βίας.

Ίσως, αν έπεφταν σφαίρες, να είχαμε καταλάβει όλοι τον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει και το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό, γιατί θα γινόμασταν μια γροθιά, ενωμένοι απέναντι στον κοινό εχθρό που ζητάει γη και ύδωρ. 

Σήμερα, ο καθένας πολεμάει μόνος του με έναν εχθρό που δεν γνωρίζει και ο οποίος κρύβεται πίσω από νομιμοφανείς διαδικασίες, χαρτιά και υπογραφές και μας αφανίζει με τον ίδιο μας τον πλούτο.

Γι αυτό πρέπει να πάμε στην "ουσία" και η ουσία είμαστε όλοι εμείς που πρέπει να αναγνωρίσουμε από που προερχόμαστε, ποιοι είμαστε, τι έχουμε και που θέλουμε να πάμε ...

Σήμερα υπάρχει για όλους μας η χρυσή ευκαιρία να τελειώσουμε δια παντός με τον διαχρονικό εχθρό που αλλάζει μόνο προσωπεία και βάλλει κατά του ανθρώπου και του φυσικού μας περιβάλλοντος όχι μόνο στην χώρα μας σε ολόκληρο τον πλανήτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV - ΝΕΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

ΙΛΛΥΡΙΑ ΡΑΔΙΟ (2020/03/05) - ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ Ή ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ

ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ... ΣΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΑ

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ FUNDS (ΜΕΡΟΣ 2ο)

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ FUNDS (ΜΕΡΟΣ 3ο)

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



egkika68@gmail.com




















Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ