Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

25 Οκτ 2022

(Βίντεο) Με άλλα λόγια...από την Σκύλα στην Χάρυβδη!


Πριν λίγες μέρες, διαβάζαμε ότι αναμενόταν τροπολογία από το Υπουργείο Οικονομικών για να θωρακίσει τους πλειστηριασμούς, μετά από την απόφαση του 822/2022  του Α.Π κι η οποία βάζει «φρένο» στα funds, καθώς δεν νομιμοποιούνται να προχωρούν σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς

Βεβαίως και όπως ήδη είχαμε αναλύσει με σχετικό άρθρο, το θέμα είναι πολύ βαθύτερο και κανένας δεν μιλάει για την ουσία ότι δηλαδή τα fundς και όλες αυτές οι "εταιρίες διαχείρισης απαιτήσεων", servicers κτλ δεν είναι τίποτα άλλο από τις ίδιες τις τράπεζες που προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να νομιμοποιήσουν ένα ανύπαρκτο χρέος !
Κι αυτό γιατί πολύ απλά, όλα αυτά τα δάνεια που δόθηκαν μέχρι το 2014 έχουν μπει στις ανακεφαλοποιήσεις και έχουν πληρωθεί από τον μοναδικό Μέτοχο που είναι ο Ελληνικός λαός.
Με λίγα λόγια, οι τράπεζες έρχονται με τις ευλογίες των κυβερνήσεων που πέρασαν διαχρονικά να ξαναεισπράξουν τα πληρωμένα!!!

Άλλωστε, αυτό κατέθεσε και η Παπαγιαννίδου - Διευθύντρια Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος στην Τράπεζα της Ελλάδος- το 2016 στην κοινοβουλευτική επιτροπή ελέγχου για τα κόκκινα δάνεια, όταν ρωτήθηκε για το δάνειο ύψους 300.000 ευρώ που πήρε ο "άριστος" Κυριάκος Μητσοτάκης το 2005 για τον "Κήρυκα Χανίων"  και το οποίο, μέχρι το 2015 είχε φτάσει 600.000 και ο Πρωθυπουργός δεν είχε πληρώσει ούτε σεντ!    

        
Έτσι, διαβάζοντας πριν λίγες μέρες, τον τίτλο «οριστική ταφόπλακα Σταικούρα στην τροπολογία για τους πλειστηριασμούς» δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.

Όχι μόνο επειδή ο Υπουργός Οικονομικών δεν δύναται χωρίς εντολή από τους τραπεζίτες ούτε πλακάκι στην τουαλέτα του να βάλει, … ούτε επειδή προσπαθούν με γελοία επικοινωνιακά τερτίπια να ανασκευάσουν τις εντυπώσεις και να το «πουλήσουν» ως «απόφαση» της κυβέρνησης να μην "αποδέχεται" την πρόταση των «χρηματοδοτικών φορέων» - κι ένεκα προεκλογικής περιόδου όλως τυχαίως- και στο τέλος, να μας πουν ότι μας «έσωσαν» κιόλας!

Αλλά, γιατί διαβάζοντας παρακάτω το άρθρο δεν δυσκολεύτηκα να διαπιστώσω που είναι ο λάκκος της φάβας και πόσο ψεύτες και δολοπλόκοι είναι όλοι αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες που εμείς τους δίνουμε το δικαίωμα να διαχειρίζονται τις ζωές μας κι εκείνοι τελικά συνωμοτούν μέσω νομιμοφανών διαδικασιών εναντίον του Έλληνα Πολίτη.

Το άρθρο μας λέει λοιπόν ότι στην τοποθέτηση του ο Υπουργός ζήτησε από τράπεζες και servicers να προχωρήσουν σοβαρότερα το θέμα της… «ρύθμισης δανείων». 

Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει η "οφειλή"...Πόσοι πολίτες μπορούν πλέον να μπουν σε "ρύθμιση" και ποιος διασφαλίζει  ότι θα μπορούν να την ακολουθήσουν, αφού τα δεδομένα που άλλοι ορίζουν, αλλάζουν καθημερινώς.
Το ότι βιώνουμε μια συνεχή αβεβαιότητα για το τι μας ξημερώνει, καθώς τα εισοδήματά μας συρρικνώνονται και το κόστος ζωής έχει φτάσει στα ύψη, είναι μια άλλη μεγάλη κουβέντα, αλλά δεν είναι επί του παρόντος.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός δηλώνει κουνώντας δήθεν το δάχτυλο στις τράπεζες: Στο συγκεκριμένο ζήτημα, του εξωδικαστικού μηχανισμού, δεν έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ούτε οι τράπεζες ούτε οι διαχειριστές απαιτήσεων, με ορισμένες φωτεινές εξαιρέσεις. Προσδοκούμε και πιέζουμε, τράπεζες και εταιρίες διαχείρισης, να εντατικοποιήσουν τις προσπάθειές τους για την ταχεία υλοποίηση ρυθμίσεων. Και έχουν ευθύνη γι’ αυτό, πρωτίστως απέναντι στην ελληνική κοινωνία.
Γιατί η επιτυχία υλοποίησης του νέου νόμου θα λειτουργήσει προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας».

Τι είναι αυτός ο "εξωδικαστικός μηχανισμός" που δεν έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων- και για το οποίο η κυβέρνηση «προσδοκεί» και «πιέζει»;;;

Δεν είναι άλλος από τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα που κυρώθηκε με τον ν. 4738/2020, κατόπιν της 1023/2019 Ευρωπαϊκής Οδηγίας και ο οποίος ως "Κώδικας" τελικά, πρέπει να αποκωδικοποιηθεί για να καταλάβει ο πολίτης τι ακριβώς τον περιμένει, αν το επιτρέψει!

Κι αυτό, γιατί πολιτικά σκύβαλα με την αμέριστη βοήθεια των ΜΜΕ, μας τον πασάρουν ως την «δεύτερη ευκαιρία», για να «απαλλαγούμε από τα βάρη μας»! 
Με αυτόν τον "εξωδικαστικό μηχανισμό"… θα μας κάνουν την χάρη οι τράπεζες να μας "ρυθμίσουν" αρχικά τα ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΡΕΗ μας προς  τράπεζες και  "δημόσιο", (άλλη πονεμένη ιστορία) ενώ στην ουσία, έχουν το δικαίωμα να  προχωρούν στην ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ και μάλιστα, μονομερώς. 

Γιατί η αιτιολογική έκθεση του νόμου το λέει ξεκάθαρα: ο σκοπός του νέου πτωχευτικού κώδικα είναι "η βέλτιστη εξυπηρέτηση των απαιτήσεων των πιστωτών!" 

Πτώχευση Φυσικού Προσώπου σημαίνει πτώχευση του ΑΦΜ μας.

Τι μπορεί να κάνει ένα πτωχευμένο ΑΦΜ στο μάτριξ που ζούμε;;; Απολύτως τίποτα!
Ούτε καν έναν λογαριασμό κινητού δεν μπορείς να ανοίξεις!  

Ας θυμηθούμε, τον Γενικό Γραμματέα του Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούζη που είναι και "επιστήμονας" να μας παραδέχεται κατάμουτρα ότι τον "κάλυψε" ο χαρακτηρισμός από την δημοσιογράφο ως "ΕΞΟΝΤΩΣΗ" για το πλαίσιο που μας ετοίμασαν.


Και ποιος ορίζει αυτό το "εισόδημα" που με αυτό υποτίθεται θα "ζει" ο πτωχευμένος, τις "εύλογες δαπάνες διαβίωσης" όπως τις αναφέρουν, που μόνο "διαβίωσης" δεν είναι; 

Η ΑΑΔΕ! Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

Αυτή η ιδιωτική εταιρία με τους αφανείς ιδιώτες μετόχους, που ιδρύθηκε για να αντικαταστήσει την Γενική Γραμματεία Εσόδων -διόλου τυχαία- με τον Ν. 4389/2016, επί ΣΥΡΙΖΑ κι  η οποία τώρα  θα κυνηγάει τους 'Ελληνες πολίτες ακόμα και μέσα στο σπίτι τους!

Αυτή η ΜΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ " Ανεξάρτητη Αρχή"  που υφαρπάζει όλα τα δημόσια έσοδα και τους φόρους μας και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν "κρατικό θεσμό" για το που πηγαίνουν...Αυτή η Αρχή-φάντασμα που  κανείς δεν μπορεί να την σύρει στα δικαστήρια,  γιατί δεν έχει νομική προσωπικότητα, μπορεί όμως να πτωχεύει την δική μας Νομική Προσωπικότητα και να θέτει μαζί με τις τράπεζες, το ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, σε αργό θάνατο. 

Ας αναρωτηθούμε όμως και ας μας απαντήσουν και οι... "ειδικοί", την στιγμή που ως "Ανεξάρτητη Αρχή" δεν είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη, πώς συνδέεται με εμάς τους πολίτες;;;
Ποια είναι η έννομη σχέση που έχουμε μαζί της;;; 
Και ποιοι επέτρεψαν σε "αφανείς ιδιώτες" να αποφασίζουν για την ζωή μας;  

Το τραγικό είναι ότι κάποιοι συμπολίτες μας έφαγαν την ενοχοποίηση που τους σέρβιραν, φορώντας τους την ταμπέλα του "αφερέγγυου" και λόγω της άγνοιας τους, υπέκυψαν στην συναισθηματική χειραγώγηση των απατεώνων με ολέθριες συνέπειες  για την οικογένεια τους,  την υγεία τους και μάλιστα, κάποιοι έφτασαν να δώσουν οι ίδιοι τέλος στην ζωή τους.

Να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο ότι οι διαχειριστές μας έχουν φροντίσει να μην ισχύει για τους ίδιους, ούτε για τα ιδιωτικά μαγαζιά- τράπεζες, ούτε για τους "ημέτερους", ούτε για τα κόμματα, δηλαδή για όλους τους πραγματικά "αφερέγγυους", που μας φόρτωσαν τα δικά τους χρέη, τα δικά τους "δανεικά και αγύριστα", έχοντας δώσει στον εαυτόν τους ασυλία. 

Υπόψιν, ότι σύμφωνα με τον νέο πτωχευτικό κώδικα η κήρυξη της πτώχευσης μας δεν κωλύεται ούτε με τον θάνατο μας!!! 
Κι  αυτό το συντονισμένο σχέδιο εξόντωσης και αφανισμού εξαπλώνεται και στους εγγυητές αυτών των πληρωμένων, άρα και ανύπαρκτων από τα λογιστικά βιβλία των τραπεζών, "δανείων".

Με λίγα λόγια, αυτή είναι η "δεύτερη ευκαιρία" όχι των πολιτών, αλλά των τραπεζών και της "φιλεύσπλαχνης" κυβέρνησης που είναι "κοντά σε όλους τους πολίτες".

Γι αυτό το έκτρωμα νόμου, ο Υπουργός Οικονομικών χύνει τόνους ιδρώτα και "πιέζει" τις τράπεζες  να εκτελέσουν "ώστε να υλοποιήσουν το σχέδιο που θα λειτουργήσει προς όφελος της κοινωνίας". 
Γι αυτό μας παραμυθιάζει για "οριστική "ταφόπλακα" στα funds, αφού ουσιαστικά μας στέλνει από την σκύλα στην χάρυβδη!

Έχουν ήδη θωρακίσει τις τράπεζες νομικά ώστε να αρπάζουν με συνοπτικές διαδικασίες ό,τι μας έχει απομείνει και χωρίς πλέον να μας ανήκει ούτε καν ο εαυτός μας, ρακένδυτοι και εξαθλιωμένοι, να οδηγηθούμε στα χέρια της παγκόσμιας ελίτ, απαλλαγμένοι από οποιαδήποτε "ατομική ιδιοκτησία", ακόμα κι από την "ελεύθερη βούληση μας", ως δούλοι-αντικείμενα στον ιδιωτικό μεταλλαγμένο πλανήτη που ετοιμάζουν χρόνια τώρα.

Δεν μπόρεσαν να μας πτωχεύσουν το 2012 ως χώρα μετά την κατάθεση των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τον Αρτέμη Σώρρα στην ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  για την αποπληρωμή του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους της χώρας και κάνουν ότι δεν βλέπουν τους τεράστιους κρατικούς προυπολογισμούς που εμφανίζονται από το 2016 και μετά μέχρι και σήμερα. 

Ούτε εκτέλεσαν την Εξώδικη Δήλωση/ΕΝΤΟΛΗ -ΔΙΑΤΑΓΗ από τον Αρτέμη Σώρρα ώστε να ξεχρεώσουν όλα τα ΑΦΜ των Ελλήνων Πολιτών από οποιοδήποτε "χρέος" ιδιωτικό και δημόσιο -βεβαιωμένο και εκκαθαρισμένο-από τις τεράστιες πιστοποιημένες περιουσίες ύψους περί των 8,5 τρισεκατομμυρίων ευρώ  και στις οποίες έχουμε όλοι μας, ως Έλληνες Πολίτες, έννομο συμφέρον
Εδώ, να σημειώσουμε, ότι ο Αλέξης Τσίπρας στις 9-5-2016 παρέλαβε την Εντολή -Διαταγή και απάντησε μέσα σε μια μέρα ως όφειλε κοινοποιώντας την απάντηση αυτή στον κ. Σώρρα, ότι στέλνει την "εξώδικη δήλωση με τα συνημμένα της" στην Γενική Γραμματεία Εσόδων λόγω αρμοδιότητας", καθώς αυτή διέθετε και τα ΑΦΜ μας για να εκτελέσει την διαδικασία!



Η τότε κυβέρνηση και σημερινή αντιπολίτευση που σκίζει τα ιμάτια της σήμερα όχι μόνο δεν μας απάλλαξε ενώ μπορούσε, από τα χρέη που μας φόρτωσαν όλα τα κόμματα ανεξαιρέτως,  αλλά  15 μέρες μετά,  με τον νόμο 4389/2016 εξαφάνισε την ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ, και στην θέση της μας προέκυψε η ΑΑΔΕ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, όπως ανέφερα παραπάνω.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, όλα και όλοι συνδέονται μεταξύ τους και συνεργάζονται για να μας κρατούν στο σκοτάδι και στον φόβο μέσω των τεχνητών "κρίσεων" που ίδιοι κατασκευάζουν και οι οποίες συνοδεύονται πάντα από "σωτήριες λύσεις".
"Λύσεις" που με την σειρά τους επιβάλλονται δια νόμου ως αδιαμφισβήτητα μοναδικά θέσφατα, επιφέροντας νέα προβλήματα και "κρίσεις".

Το τι έχει συμβεί τουλάχιστον τα τελευταία 12 μνημονιακά χρόνια και το πλιάτσικο της εθνικής και ιδιωτικής μας περιουσίας, το έχουμε αντιληφθεί εκ του αποτελέσματος, όλοι μας.

Σήμερα, προχωρούν στην τελική φάση και μας "σώσουν" πτωχεύοντας τα ΑΦΜ ΜΑΣ ενώ θα μπορούσαν να τα ξεχρεώσουν- κτυπώντας τον κάθε πολίτη ξεχωριστά, πτωχεύοντας τον ως φυσικό πρόσωπο, αφαιρώντας του το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας που του έχει μείνει, γιατί ξέρουν ότι ο καθένας μας μόνος του, δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει.
 
Ποντάρουν στην διαίρεση και στην διάλυση που έχουν επιφέρει τόσα χρόνια  στο σώμα της κοινωνίας μας, στον ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ και στο έθνος μας, ότι δεν θα μπορέσουμε να ενωθούμε, ώστε  συντεταγμένα ως ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ιδιοκτήτες της χώρας μας,  να δώσουμε μια συλλογική πραγματική λύση και να στείλουμε δια παντός όλους τους διαχειριστές μας  εκεί που ανήκουν!
Αλλά, υπολογίζουν χωρίς τον ... ξενοδόχο!

Το πρόβλημα ούτε ήταν ποτέ, ούτε είναι οικονομικό! 

Ακούστε προσεκτικά τι ακριβώς συμβαίνει... αλλά και την μοναδική διέξοδο για να βγούμε από το φαινομενικό "αδιέξοδο" που μας έχουν στήσει και το οποίο, αν δεν δράσουμε, μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό μας.





ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ 
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
 ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ 
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.






Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ