Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

16 Ιαν 2023

(Βίντεο) CBDC: Πώς θα είμαστε όλοι κάτω από ένα... "κουμπί";

Γνωρίζετε τι είναι τo Ψηφιακό Νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας;

Σήμερα συναλλασσόμαστε με μετρητά και με ηλεκτρονικές συναλλαγές, το λεγόμενο "πλαστικό χρήμα"... Σωστά; Σωστά!

Οπότε ποια είναι η ειδοποιός διαφορά για το λεγόμενο CBDC (Central Bank Digital Currency), το οποίο προωθείται προς χρήση όλο και περισσότερο;;;

Πώς λειτουργεί το Ψηφιακό Νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας, τι αλλαγές επιφέρει και πως αυτές επηρεάζουν άμεσα όλους μας;

Ακούσαμε το ΔΝΤ να μας το παρουσιάζει από το 2020, μετά η   B.I.S. η Τράπεζα των Διεθνών Διακανονισμών, η Τράπεζα των Τραπεζών, όπως την λένε,  εξύμνησε με ένα βιντεάκι την "ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα του..."Αυτά ...  μας έλειπαν και θα τα λύσει το CBDC!. 

Στην συνέχεια βγήκε ο Τζέρομ Πάουελ, Πρόεδρος της Federal Reserve Bank και μίλησε για "διασφάλιση ασφαλέστερων χρηματοοικονομικών συναλλαγών"

Όσο για την Λαγκάρντ, αυτή από την αρχή της... καριέρας της ως Πρόεδρος της ΕΚΤ ήταν ένθερμη υποστηρίκτρια του Ψηφιακού Νομίσματος Κεντρικής Τράπεζας, ως "τον καλύτερο τρόπο να μεταβούμε στην ψηφιακή εποχή" και έθεσε ως καταληκτική ημερομηνία για την εφαρμογή του τον Σεπτέμβριο του 2023

Μήπως είναι λοιπόν η αρχή του τέλους για το φυσικό χρήμα; Προς το παρόν, αρνούνται ότι το ψηφιακό χρήμα θα αντικαταστήσει τα μετρητά... Αλλά προς το παρόν, δεν τους εμποδίζει κανείς να το κάνουν, όταν το αποφασίσουν. 

"Αν μιλήσουμε για ψηφιακό χρήμα κεντρικής τράπεζας, σε κεντρικό επίπεδο από έναν διακομιστή, δηλαδή ένας είναι ο ελεγκτής και θα μπορεί να γίνεται αυτομάτως, όταν εγώ πάω να κάνω μια συναλλαγή, θα μπορεί να ελέγξει. όταν έχω για παράδειγμα μια κλήση, αν έχω ένα χρέος στην εφορία, ή ο,τιδήποτε... θέλω να βάλω 300 ευρώ για να πληρώσω ένα τιμολόγιο για να μπορέσω να δουλέψω στην επιχείρηση μου... αν το χρέος είναι 300 ευρώ μπορεί να μου το δεσμεύσει απευθείας και να μην μου μείνει τίποτα μετά... Αν κάποιος με πληρώσει με ψηφιακό χρήμα, αμέσως θα μπορεί να μου τα δεσμεύσει. Επιπροσθέτως, γιατί ζήσαμε στην εποχή της πανδημίας, είδαμε επεβλήθησαν συγκεκριμένες συναλλαγές σε συγκεκριμένες ώρες και συγκεκριμένα προϊόντα. Αυτό... μπορεί πολύ εύκολα, να κατηγοριοποιήσουν τους πολίτες, σε "καλοπληρωτές" και "κακοπληρωτές"... σε "φοροδιαφεύγοντες" και σε "φοροφυγάδες" και να δώσουν μια αντίστοιχη εντολή σε αυτό το  μηχάνημα να την επεξεργαστεί σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη και να μπορέσει να εμποδίσει τον πολίτη να κάνει την συγκεκριμένη συναλλαγή ή να του αφαιρέσει όλο το ποσό το οποίο έχει στην διάθεση του για οποιονδήποτε λόγο ορίσουν αυτοί..." μας λέει ο κ. Τζίντζιος.

Το οξύμωρο είναι  ότι η ΕΚΤ στην επίσημη ιστοσελίδα της παραδέχεται για τα μετρητά, τα "τραπεζογραμμάτια"  "είναι η μόνη μορφή χρήματος που κατέχουν οι άνθρωποι χωρίς να εμπλέκεται τρίτο μέρος, δεν χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός να πληρώσεις, όπως ηλεκτρικό ρεύμα κτλ. διαφυλάσσουν την ιδιωτική ζωή  και προασπίζουν το θεμελιώδες δικαίωμα μας στην ιδιωτικότητα..." και "τα μετρητά έχουν αποδειχτεί ασφαλή σε σχέση με το κυβερνοέγκλημα" ..."

'Αρα, ποια ανάγκη υπάρχει να δημιουργηθεί το CBDC; Ποιο είναι το "τρίτο μέρος" που θα εμπλακεί αλλά θα αποφασίζει πότε, πώς και αν θα χρησιμοποιούμε τα χρήματά μας;

Τώρα για ποια "ασφάλεια" μιλάνε, ποιο είναι το "αποτέλεσμα" που επιδιώκουν και πώς όλη αυτή η ψηφιοποίηση βοηθάει τον ίδιον άνθρωπο, τον πολίτη ή όχι... θα το αντιληφθείτε όταν θα δείτε την παρακάτω εκπομπή...

Όσο για την "ταχύτητα"... είμαστε σίγουροι! Άλλωστε το ζούμε και σήμερα, από το πόσο γρήγορα βάζουν χέρι στις καταθέσεις μας! Κινούνται με ταχύτητα φωτός να δεσμεύσουν ή να κατασχέσουν τους λογαριασμούς μας  ... μόνο όταν είναι να επιστραφεί κανένα μικροποσό στον πολίτη γίνονται όλα αργά και δυσκίνητα και γυρίζουμε στην εποχή του κάρβουνου!

"... Οπότε αντιλαμβανόμαστε αμέσως ότι εάν εκλείψει το φυσικό χρήμα, ξαφνικά αυτός ο οποίος προστάτευε όλους τους ανθρώπους, ο ιδιωτικός τομέας, αφήνει όλους τους ανθρώπους να μπουν κάτω από ένα κουμπί το οποίο μπορεί να πει "παύση πληρωμών"... Αυτό, στους δημοσίους υπαλλήλους έχουμε δει να συμβαίνει... τους κούρεψαν 30%, δεν τους πλήρωσαν 2-3 μήνες, πήραν κάτι έναντι... το βλέπουμε... γίνεται πάρα πολύ εύκολα... το ίδιο εύκολα θα  μπορεί να περιοριστεί και η ροή του χρήματος και στον ελεύθερο επαγγελματία, στον έμπορο, στον αγρότη κτλ... Άρα μιλάμε για περιορισμό των ελευθεριών του ανθρώπου,  μιλάμε για καταδυνάστευση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, γιατί αυτοί τα όρισαν λες και αυτοί είναι πάνω από τους ανθρώπους..." μας δηλώνει ο κ. Τζίντζιος

Κι αν κάποιος σκεφτεί: "Τι με νοιάζει τι λέει η ΕΚΤ;" Ας το ξανασκεφτεί διότι, ό,τι επιβάλλει η ΕΚΤ, γίνεται οδηγία της Ε.Ε. και νόμος στην χώρα μας! Αυτό πρέπει να το έχουμε ήδη εμπεδώσει μέχρι σήμερα, λόγω της πληθώρας νόμων και τροποποιήσεων αυτών βάσει οδηγιών της Ε.Ε. που ψηφίστηκαν από την θίασο της άβουλης βουλής και έχουμε ήδη βιώσει τα αποτελέσματά τους. 

"... Άρα η συνολικά παραγόμενη ενέργεια του πολίτη - είτε είναι σε δημόσια υπηρεσία, είτε είναι στα χωράφια, είτε είναι στην παροχή υπηρεσίας είτε στην μεταποίηση, είτε οπουδήποτε- η συνολική παραγόμενη ενέργεια μεταφέρεται μέσα στην τράπεζα και ο πολίτης δεν παίρνει τίποτα πίσω..." μας αποσαφηνίζει ο κ. Τζίντζιος και τονίζει: " ... Αν το μέχρι τώρα ψηφιακό χρήμα το fiat money προκαλούσε τεράστιες πληθωριστικές τάσεις, αντιλαμβάνεστε αυτό το ψηφιακό χρήμα, αν γίνει καθ' ολοκληρίαν τι φτώχεια θα φέρει στον κόσμο... Αυτό πρέπει να αλλάξει... δεν μπορούν να επιτρέψουν οι πολίτες να συμβεί αυτό...".

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τόσα χρόνια, εμείς ως πολίτες απουσιάζουμε από όλες τις αποφάσεις που ορίζουν την ίδια μας την ζωή, η οποία συρρικνώνεται όλο και περισσότερο. 

Εμείς όμως επιτρέπουμε και παραδίδουμε την δύναμη μας σε όλους αυτούς για να επεξεργάζονται σχέδια  χωρίς εμάς και να μετατρέπουν τον βίο μας σε έναν ανούσιο αγώνα επιβίωσης  χωρίς  νόημα και σκοπό, χωρίς στόχους και όνειρα, χωρίς μέλλον! Η αλήθεια είναι ότι εμείς τους δίνουμε το δικαίωμα αυτό, να διαχειριστούν την δική μας συλλογική ενέργεια εν τη απουσία μας, εμείς πρέπει να το πάρουμε πίσω.

 Και τώρα σχεδιάζουν να  μας την "ρουφάνε" πιο άμεσα με ..."ταχύτητα και αποτελεσματικότητα", απλά με το πάτημα ενός κουμπιού!

Πώς όμως μπορεί να ανατραπεί όλο αυτό το εφιαλτικό για την ανθρωπότητα σενάριο και τι απαιτείται για να συμβεί αυτό; 

Δείτε την εκπομπή μέχρι το τέλος και θα πάρετε όλες τις απαντήσεις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΡΗΜΑ - ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

(Βίντεο) Κρατικός Προϋπολογισμός ή Αποπροσανατολισμός των Πολιτών;

(Βίντεο) Κι ο εμπαιγμός ... δεν έχει όρια!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



egkika68@gmail.com


    




 

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ