Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

21 Ιαν 2023

(Βίντεο) Πληθωρισμός με.. πτωτικές τάσεις; Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα!

 

Τι είναι ο "πληθωρισμός και γιατί έχουν αυξηθεί τόσο πολύ οι τιμές των προϊόντων με αποτέλεσμα το εισόδημα μας να εξανεμίζεται και να μην φτάνει πλέον ούτε για τις βασικές μας ανάγκες;

"... Πληθωρισμός είναι η απώλεια του χρήματος της αγοραστικής μας δύναμης  μιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου με την αντίστοιχη περίοδο, έναν χρόνο πριν.. αν μιλάμε δηλαδή για τον Δεκέμβριο του 2022, τι μπορούσε να αγοράσει ο βασικός μας μισθός από ένα συγκεκριμένο καλάθι, πόσες ποσότητες δηλαδή με τον προηγούμενο Δεκέμβριο του 2021..." μας ενημερώνει ο κ. Τζίντζιος
Σύμφωνα με τα στοιχεία που πρόσφατα ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ για τον μήνα Δεκέμβριο του 2022, ο πληθωρισμός διαμορφώθηκε στο 7,2% και παρουσίασε... πτωτικές τάσεις!

Εμείς το καταλάβαμε αυτό στα πορτοφόλια μας ή μας αραδιάζουν νούμερα και στατιστικές που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα;

"... Βέβαια θα πρέπει να θυμηθούμε την στάση της ΕΛΣΤΑΤ στο παρελθόν για να βάλουμε τα πράγματα σε μια ορθή βάση. Η ΕΛΣΤΑΤ έχει ένα σκάνδαλο με το οποίο μπήκαμε με ψευδή στοιχεία στο μνημόνιο, το 2009 με ψευδή διόγκωση του ελλείμματος... Έχουμε επίσης τους εκλογικούς καταλόγους με τους οποίους η ΕΛΣΤΑΤ βγάζει τα ποσοστά, που τείνουν να είναι ίσοι με τον πληθυσμό της χώρας... και τώρα, πρόσφατα, στο τελευταίο δελτίο τύπου για τα ποσοστά ανεργίας στην Ελλάδα, όρισε ότι οι άνεργοι στην Ελλάδα είναι περίπου στις 603.000, ενώ την αντίστοιχη χρονική περίοδο, από τα δελτία τύπου του ΟΑΕΔ προκύπτει ότι είναι πάνω από 1.100.000..." μας ενημερώνει ο κ. Τζίντζιος και καταλήγει:
"... Εσκεμμένως μας παραπλανά και εφόσον σε μια εξίσωση βάζεις λανθασμένους συντελεστές, λανθασμένο θα είναι και το αποτέλεσμα... δεν θα είναι το αληθές, το πραγματικό... Άρα, όλες οι συζητήσεις που γίνονται στα κανάλια και εμείς οι πολίτες καθόμαστε και τις βλέπουμε είναι σε εσφαλμένη βάση, δεν υπάρχει κάτι το υγιές... οπότε το συμπέρασμα που εξάγουμε είναι αναληθές!..."

Πώς υπολογίζουν λοιπόν τον πληθωρισμό; 

Σύμφωνα με τον ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, τον οποίο τον ορίζει η ΕΛΣΤΑΤ σε 19 κατηγορίες προιόντων. Βεβαίως, ούτε μας λένε ποια είναι τα προϊόντα που επιλέγονται, αλλά ούτε ποιο είναι το ποσοστό συμμετοχής τους... Τα μαθηματικά όμως ... δεν βγαίνουν! Και οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα! 
Μετά από μια προσωπική έρευνα, σύμφωνα με τις αποδείξεις του Οκτωβρίου του 2021, ο κ. Τζίντζιος μας ενημερώνει για τις αυξήσεις  που έγιναν στις τιμές των προϊόντων σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2022: 

"... Η φέτα έχει ανέβει 62%. Είχε 8 ευρώ και τώρα έχει 12! Το χαρτί έχει ανέβει 60%, ο κιμάς 25%, το λάδι 20%, τα λαχανικά και τα φρούτα περίπου 35%, το γιαούρτι στο 66%, φακές 35%, το λάδι 20%, το ψωμί 33%... οπότε αν αθροίσουμε περίπου 19 βασικά είδη, βάλουμε μέσα και την ενέργεια και τα καύσιμα... η διαφορά των καυσίμων από Οκτώβριο σε Οκτώβριο είναι 28%... το ποσοστό βγαίνει στα 48,7%!!!..."

Αν υπολογίσουμε λοιπόν την ... "αύξηση 7,5% του βασικού- κατώτατου- μισθού τον Μάιο του 2022 που μας διαφήμισε ως επίτευγμα η κυβέρνηση "για τον μετριασμό των απωλειών στην αγοραστική δύναμη των μισθών" και την αφαιρέσουμε από το πιο πάνω αποτέλεσμα του 48,7%, το συμπέρασμα είναι ότι μας κοροϊδεύουν... ανερυθρίαστα και ασυστόλως!!

Το πραγματικό ποσοστό του πληθωρισμού που αδειάζει τα πορτοφόλια μας φτάνει στο 40%-41%. Και φυσικά, δεν χρειάζεται να κάνουμε τόσους υπολογισμούς, γιατί ό,τι και να λέει η εκάστοτε κυβέρνηση, εμείς το διαπιστώνουμε στην καθημερινότητα μας, όταν γεμίζουμε τις μισές σακούλες από βασικά προϊόντα, από όσες αγοράζαμε έναν χρόνο πριν.

 "... Αφού αγοράζεις τα μισά και εφόσον ο πληθωρισμός ορίζει την αγοραστική δύναμη μιας συγκεκριμένης μονάδας χρήματος, δεν μπορεί να είναι στο 7,2%, ούτε στο 14,8% που λέει η ΕΛΣΤΑΤ στην επίσημη σελίδα της. Δεν μπορεί να είναι σε αυτά τα ποσοστά... το ποσοστό του πληθωρισμού σήμερα είναι σίγουρα - με ασφάλεια το λέω- πάνω από 35% σίγουρα!..." δηλώνει ξεκάθαρα ο κ. Τζίντζιος.

Ο πληθωρισμός μπορεί λοιπόν να έχει άμεση σύνδεση και σχέση με τον μισθό μας, αλλά οι αποφάσεις που παίρνουν οι κυβερνήσεις δεν λαμβάνουν υπόψιν τους τον βασικό μας μισθό σε σχέση με τον πραγματικό πληθωρισμό!
Δεν τους απασχολεί καθόλου αν ο βασικός μισθός καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες μας και αν σήμερα μπορούμε να διαβιώνουμε αξιοπρεπώς μέσα στην ίδια μας την χώρα! 
Αλλά γιατί να τους ενδιαφέρει άλλωστε;;; Μήπως οι δικοί τους μισθοί έχουν καμία σχέση με τους δικούς μας;;; Για να μην μιλήσουμε για πόσες ακόμα απολαβές έχουν και φουσκώνουν τα πορτοφόλια τους με δημόσιο χρήμα, δικό μας χρήμα, μέσα από φανερές και σκοτεινές διαδρομές!

Και πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα τύπου "ο πληθωρισμός είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και δεν φταίνε οι κυβερνήσεις για τις πληθωριστικές τάσεις..." δηλαδή, αν έχετε φάει την προπαγάνδα από τα καλοκουρδισμένα και καλολαδωμένα ΜΜΕ, σκεφτείτε το εξής, το οποίο μας θυμίζει ο κ. Τζίντζιος.

"... Η νομισματική και οικονομική πολιτική κάθε χώρας την ορίζει η κεντρική της τράπεζα. Η Κεντρική τράπεζα κάθε χώρας δημιουργήθηκε με ΦΕΚ μιας κυβέρνησης... Άρα η κυβέρνηση δίνει άδεια λειτουργίας σε μια εταιρία, η οποία θα της ορίσει την νομισματική της πολιτική...Εάν η εκάστοτε κυβέρνηση θέλει να αλλάξει την οικονομική και νομισματική πολιτική με την οποία λειτουργεί η χώρα και βάλλεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ή από την ΕΚΤ, πάρα πολύ απλά, αλλάζει τον νόμο με τον οποίο λειτουργεί αυτή η τράπεζα και τον τροποποιεί στα μέτρα της, ώστε να μπορέσει η ίδια να ορίσει την νομισματική και οικονομική της πολιτική και να ΜΗΝ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!... Γιατί η ουσία του πληθωρισμού... κι είναι ένας ρόλος των κεντρικών τραπεζών είναι να κρατάνε σταθερά τον πληθωρισμό όχι πάνω από το 2% και είναι μια από τις βασικές αρχές της ΕΚΤ και ένας από τους στόχους της!... όμως πώς μπορούν να το κρατήσουν κάτω από το 2%, όταν το ευρώ αυτή την στιγμή κοστίζει στην κυβέρνηση ή στο ελληνικό κράτος 2% μόνο η αγορά του χρήματος;;;..."

Μήπως τελικά ο πληθωρισμός δημιουργείται από τις ίδιες τις τράπεζες με τις ευλογίες του κράτους; Ρητορική η ερώτηση!

Πάντως αν αναρωτιέστε "γιατί ακριβαίνουν τα προϊόντα;" σκεφτείτε κι αυτή την πληροφορία που μας δίνει ο κ. Τζίντζιος: "... Η γη σίγουρα δεν μας χρεώνει περισσότερο από ό,τι μας χρέωνε πριν για να παράξει προϊόντα... η αύξηση των τιμών καθορίζεται ξεκάθαρα από αυτό που λέγεται "πρωτογενής αγορά". Η Πρωτογενής αγορά παγκοσμίως είναι η Παγκόσμια Τράπεζα. Αυτή αγοράζει τις πρώτες ύλες... κι όταν ανεβαίνουν αυτές οι τιμές, συμπαρασύρουν όλη την υπόλοιπη οικονομία. Οπότε, αυτός που αγοράζει πρωτογενώς είναι η Παγκόσμια Τράπεζα και το νόμισμα που αγοράζει πρωτογενώς είναι το δολάριο..."

Με την σύμβαση του Bretton Woods βάσει της οποίας ιδρύθηκε η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ, οι χώρες έδωσαν το δικαίωμα στην Federal Reserve Bank των ΗΠΑ να εκδίδει το δολάριο. Όταν όμως καταργήθηκε το 1971 ο κανόνας του χρυσού, από τότε δεν εκδίδει το δολάριο, απλά τυπώνει "χαρτί".  


Τι σημαίνει αυτό όμως για εμάς και πώς μας επηρεάζει;

"...Άρα έχοντας τζάμπα χρήμα, αυτό είναι  δωρεάν για εκείνους... στην ουσία όμως είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής για τον υπόλοιπο κόσμο... Αυτό διοχετεύεται μόνο μέσα σε πολυεθνικές ... και όλοι οι έμποροι το αντιλαμβάνονται αυτό... " μας επισημαίνει ο κ. Τζίντζιος. 
Και έχει δίκιο γιατί δεν μπορούμε να φανταστούμε, πώς μπορεί να αντέξει σε αυτόν τον "ανταγωνισμό" ένας μικρός ή μεσαίος επιχειρηματίας, γιατί αυτό καθιστά τις πολυεθνικές μη ανταγωνίσιμες!!!

Δεν είναι δύσκολο να σκεφτούμε ποιος κερδίζει από όλο αυτό...
Μα, αυτοί που δανείζουν το χρήμα, τυπώνοντας χαρτάκια και υφαρπάζοντας γη και περιουσίες των ανθρώπων! 
Και αν δούμε και που διοχετεύεται το "τζάμπα χρήμα" θα αντιληφθούμε ποιοι είναι οι εμπλεκόμενοι σε αυτό το έγκλημα της εσκεμμένης φτωχοποίησης μας. 

Πώς όμως σπάει αυτός ο φαύλος κύκλος δανεισμού - χρέους που πέφτει πάντα στις πλάτες όλων ημών; 
Πώς μπορούμε να βγούμε από αυτό το στημένο παιχνίδι που μας αφαιμάζει την συνολική μας ενέργεια και ρίχνει εμάς, την περιουσία μας και το μέλλον των παιδιών μας, βορά στα δόντια των ιδιωτικών συμφερόντων; 
Θα μπορούσε να το  αλλάξει μια κυβέρνηση στην χώρα μας, όταν αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό έχει σχεδιαστεί και συμβαίνει σε ένα παγκόσμιο επίπεδο; 

Για αυτά τα πολύ καίρια ερωτήματα, δίνεται για πρώτη φορά μια ξεκάθαρη, σαφής απάντηση για το τι απαιτείται και τι πρέπει να γίνει, ώστε να εξαλειφθεί το "φαινόμενο του πληθωρισμού", ο οποίος, όπως διαπιστώσαμε, μόνο "τυχαία" δεν μας συμβαίνει!

"... Αυτό που απαιτείται για να δώσεις μια λύση σε κάτι το οποίο φαντάζει σε όλους ότι είναι τεράστιο, τερατώδες και εμείς είμαστε μια σταγόνα στον ωκεανό... είναι τόσο απλό!... Γιατί αυτή την στιγμή, η παγκόσμια διακυβέρνηση στηρίζεται πάνω σε ένα σύστημα χρέους. Όλες οι χώρες χρωστάνε. Όλοι οι πολίτες έχουν εξωτερικό κατά κεφαλήν δημόσιο χρέος, δηλαδή έχουν εγγυηθεί το χρέος της χώρας.... Άρα αν βρεθεί, μια κυβέρνηση η οποία θα καθίσει τον δανειστή σε ένα τραπέζι, να τον πληρώσει με ένα χρήμα, το οποίο το έχει αναγνωρίσει ο ίδιος ο μηχανισμός, αυτός που εκδίδει το Χρήμα... δηλαδή η federal και κάποιοι άλλοι θεσμοί, οι οποίοι συγγενεύουν με αυτήν, όσο αφορά την ροή του παγκόσμιου χρήματος... με ένα Χρήμα το οποίο έχει αναγνωριστεί, είναι μετά φόρων, είναι έξω από τα μνημόνια και έχει ξεκάθαρο πόθεν έσχες... δηλαδή είναι ένας πλούτος που δεν έχει δέσμευση από το παγκόσμιο γίγνεσθαι... εφόσον μπορέσει και αποπληρώσει το χρέος, ξαφνικά αυτός μπορεί να μιλάει για εμπράγματη αξία και να εκδώσει δικό του πραγματικό νόμισμα!!!... το οποίο έχει επακόλουθο όλοι να θέλουν να επενδύσουν σε αυτό, Γιατί θα είναι το μόνο υγιές νόμισμα που θα στηρίζεται σε εμπράγματη αξία... Αντιλαμβάνεστε ότι γίνεται ηγέτης παγκοσμίως, άσχετα πόσο μικρή ή μεγάλη είναι η χώρα γεωγραφικά... Εφόσον αποκτήσουμε την διακυβέρνηση της χώρας, αποπληρώσουμε το χρέος - κι αυτά γίνονται πολύ γρήγορα - και υπάρχει πλούτος που μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι δεν μπορεί κανένας μεσάζοντας να δρα μέσα στην χώρα εις βάρος του πολίτη, γιατί όλα έχουν να κάνουν με το χρήμα... Και από την στιγμή που εσύ είσαι πολύ εύρωστος οικονομικά, αυτοί παύουν!... Δηλαδή δεν μπορεί μια εταιρία να παίζει με ένα κράτος... αδιαμφισβήτητα! ... Αυτό που εμείς έχουμε πολιτική βούληση και θα συμβεί είναι ένα Ελληνικό αμιγώς Τραπεζικό Ίδρυμα το οποίο θα μπορέσει να διασφαλίσει το χρήμα να είναι ΔΩΡΕΑΝ... δηλαδή να μην πληρώνει ο πολίτης για το χρήμα... Να δημιουργήσουμε, όπως υπάρχει και στο πρόγραμμα μας, βιομηχανίες όπου ο βιομήχανος θα είναι 5 χρόνια αφορολόγητος για να έχει κίνητρο να δημιουργήσει μια βιομηχανία... να μειώσουμε τους φόρους κάτω του 8%, δωρεάν χρήμα, δεν θα πληρώνεις ως κράτος το χρήμα σου, δηλαδή δεν ορίζει κάποιος άλλος την οικονομική σου πολιτική, παύεις να έχεις εξωτερικό κατά κεφαλήν δημόσιο χρέος, είσαι ελεύθερος, είσαι ισχυρός στην αγορά να κλείσεις όποια συμφωνία θέλεις, έχεις στην διάθεση σου ρευστό χρήμα το οποίο δεν δεσμεύει την ροή του καμία τράπεζα και τέταρτον, κρατάς τις πρώτες ύλες σου εσύ... Υπάρχει μια πολύ μεγάλη επένδυση στον πρωτογενή τομέα, για να μπορούμε να παράξουμε και να είμαστε αυτάρκεις σε ο,τιδήποτε χρειαζόμαστε για να ζήσουμε μέσα στην χώρα μας...οπότε αντιλαμβάνεστε ότι ξαφνικά η Ελλάδα γίνεται όχι ανεξάρτητη, γίνεται ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ! ... Οπότε τα πληθωριστικά φαινόμενα μηδενίζονται!!!... 

Για να φτάσουμε όμως στο σημείο να υλοποιηθούν όλα αυτά που είναι στρατηγικά σχεδιασμένα, καθώς υπάρχουν κι όλες οι απαιτούμενες προϋποθέσεις, θα πρέπει όλοι μας να αντιληφθούμε ότι εμείς τους δίνουμε την άδεια να ζουν εις βάρος μας! Πολύ σύντομα θα μας θυμηθούν και πάλι για να πάρουν όπως λένε την εντολή για να συνεχίσουν το έργο τους... Ε, αυτή την φορά, ας δώσουμε την εντολή σε δικούς μας εκπροσώπους, σε μια πραγματικά ελληνική κυβέρνηση που δεν θα προσκυνήσει στα ξένα συμφέροντα και  δεν θα παίζει τον ρόλο του μεσάζοντα με το αζημίωτο- στο ξεπούλημα μας!

"... Μπορούμε εν μια νυκτί να μεταβιβάσουμε την δύναμη μας σε κάτι υγιές, αληθές, ορθό και σύγχρονο!!! δηλαδή σε κάτι που έχει όλη την στρατηγική, το σχέδιο, τον πλούτο και τα εχέγγυα να εφαρμόσει μια πολιτική για τον ίδιον τον πολίτη και με μοναδικό γνώμονα αυτόν...!" μας διαβεβαιώνει ο κ . Τζίντζιος.

Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο πιο γρήγορα θα δώσουμε ένα τέλος στην κατάπτωση μας! 
Η επόμενη μέρα είναι ήδη σχεδιασμένη και περιμένει όλοι μας να βάλουμε το λιθαράκι μας για να γίνει πραγματικότητα αυτό που όλοι μας θέλουμε... να ζούμε ως άνθρωποι ελεύθεροι, με αξιοπρέπεια, υγεία και ευδαιμονία στην χώρα μας...  στον δικό μας πλανήτη κι όχι να φυτοζωούμε ως υπάλληλοι δούλοι των τραπεζών!. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: (Βίντεο) CBDC: Πώς θα είμαστε όλοι κάτω από ένα... "κουμπί";


ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΡΗΜΑ - ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ


(Βίντεο) Κρατικός Προϋπολογισμός ή Αποπροσανατολισμός των Πολιτών;


(Βίντεο) Κι ο εμπαιγμός ... δεν έχει όρια!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



egkika68@gmail.com













Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ