Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

26 Ιουλ 2023

(Βίντεο) Ο,τιδήποτε έχει την ενέργεια της ζωής είναι συνδεδεμένο με αυτόν τον ενεργειακό ομφαλό

 

Η Επιτολή του Σειρίου είναι ένα μοναδικό κοσμοσυμπαντικό φαινόμενο το οποίο συμβαίνει κάθε χρόνο κατά την διάρκεια του τριήμερου ηλιοστασίου. Στην ευθυγράμμιση του Σειρίου ο πλανήτης μας δέχεται τις απαραίτητες ενέργειες αναπαραγωγής του φυσικού περιβάλλοντος μας...

Η Επιτολή του Σειρίου για το έτος 2023 είναι την Δευτέρα 31 Ιουλίου με σημείο αναφοράς την Αθήνα όπου είναι η ανατολή είναι στις 6.28 το πρωί. Να εκτελεστεί το δρώμενο με βάση αυτή την ώρα (06.28 π.μ. Αθήνας) η οποία είναι η ώρα αναφοράς για όλον τον πλανήτη. 
Υπολογίστε συν (+) ή πλην (-) τι ώρα θα συμβεί στην περιοχή που θα εκτελέσετε το δρώμενο.
Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το https://www.e5-esy.gr/announcements/epitoli-seiriou-31-07-2023/?fbclid=IwAR1Adnd3OqfC9aizLHsw6kybvWRb8GERWlwyHFCsF0kk8jxG1xxl5IfnJ7A


Σε κάθε νεφέλωμα του ουράνιου στερεώματος, αν μπορούσαμε να παρατηρήσουμε θα μέναμε έκθαμβοι από το θέαμα που σχηματίζουν ρεύματα και πίδακες από φωτεινά πολύχρωμα αεριώδη σύννεφα που ξεπετάγονται προς όλες τις κατευθύνσεις εδώ και εκεί…
Η λαμπρή αυτή εικόνα σκιάζεται και κρύβεται από μαύρες λωρίδες χωρίς φως και από σκοτεινά σφαιρίδια αερίων που μοιάζουν με απύθμενα κοσμικά πηγάδια.
Αυτό είναι το περιβάλλον της γέννησης των απλανών αστέρων.
Ένας δημιουργικός αέναος οργασμός που κατευθύνεται από μια τεράστια δημιουργική Διάνοια υπεύθυνη για κάθε δημιουργία στο σύμπαν Άρτεμη, το δικό μας σύμπαν.

Αυτή η Δημιουργική Διάνοια το άστρο της δημιουργίας είναι ο Σείριος με τους συνοδούς του.
Η περιστροφική κίνηση αλληλεπίδραση των τριών αυτών αστέρων μεταξύ τους του Σειρίου Α, Β και Γ προκαλεί την δημιουργία στο τοπικό σύμπαν, δηλαδή την γέννηση άστρων. Συνεπώς και των πλανητών που περιστρέφονται γύρω τους οι οποίοι φιλοξενούν ζωή ως μια δημιουργική διάνοια.
Τα τρία αυτά υπεράστρα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους δημιουργώντας τα άστρα, τους πλανήτες και την ζωή.

Ο,τιδήποτε έχει την ενέργεια της ζωής είναι συνδεδεμένο με αυτόν τον ενεργειακό ομφαλό.
Τα κυνιακά καύματα, οι ενεργειακές εκπομπές του κυνός, του Σειρίου δηλαδή είναι απαραίτητες για την ενεργειακή φόρτιση του πλανήτη μας, για όλα τα έμβια και ειδικά για τον Έλλην Άνθρωπο, ως απτόμενος της συμπαντικής του μήτρας.

Στην ευθυγράμμιση του Σειρίου κατά την διάρκεια του τριήμερου ηλιοστασίου, ο πλανήτης μας δέχεται τις απαραίτητες ενέργειας αναπαραγωγής του φυσικού περιβάλλοντος μας.
Η άμεση ενεργειακή επαφή του Υπερίωνος Σειρίου με τους Έλλην Ανθρώπους γίνεται κατά την Επιτολή του.

Δηλαδή στην σύγχρονη Ανατολή από τον ορίζοντα του Σειρίου και του Φοίβου όπου έχουμε έντονη την αίσθηση αυτής της επαφής. 
Για το δρώμενο του νέου έτους έχει γραφεί Επίκληση σε αυτή την δημιουργική δύναμη και χωροχρονικό επίπεδο που είναι η γενετική αρχή τους γένους μας.
Δεν είναι σύμπτωση ότι το φωτοενεργειακό φάσμα του Σειρίου έχει κυανόλευκο χρώμα, ενώ ο συνοδός έχει πορτοκαλί χρώμα φάσματος τα οποία εκπέμπουν συνδυαστικά οπτικό φάσμα χρώματος σμαραγδί, δηλαδή το χρώμα του Ιχώρ του Έλλην Ανθρώπου.

Από τις προηγούμενες ημέρες ο κάθε Έλλην να βρεί τους συνέλληνες του που θα συντονιστεί μαζί τους για το μεγάλο δρώμενο σε ομάδα των 13 ή των 5 ατόμων, αλλά πρωτίστως είναι προσωπικό βίωμα του καθενός και θα πρέπει να το βιώσει μόνος του, έτσι όπως οι δυνάμεις της αντιληπτικότητας του τον επιτρέπουν να το αντιληφθεί είτε με παρέα είτε μόνος του.
Η Επιτολή του Σειρίου είναι καθαρό προσωπικό βίωμα του καθενός και μπορεί να εκτελεστεί από έναν ή και περισσότερους ομόνοα συντονισμένους ανθρώπους


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ