Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

10 Αυγ 2023

(Βίντεο) Γι αυτό δεν γίνεται και καμία "αποκατάσταση"... ποτέ!

Με το αφήγημα της «κλιματικής κρίσης» που «ήρθε και θα μείνει», όπως και όλες οι «κρίσεις» που μας έχουν επιβάλλει, θα πρέπει να δεχτούμε αμάσητο ότι θα καιγόμαστε κάθε χρόνο χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα, προφανώς μέχρι να μην μείνει τίποτα πράσινο που να εμποδίζει να επέλθει η «πράσινη ανάπτυξη» και να μετατρέψει σε κρανίου τόπο την χώρα μας… Για το καλό μας.
Εγκληματικές πυρκαγιές που αφήνουν ανθρώπους χωρίς στέγη, χωρίς περιουσία και δουλειά και που ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης τους είναι η «εκκένωση» για να γλυτώσουμε την ζωή μας.. μένοντας τελικά χωρίς ζωή και μέλλον, αφού άνθρωπος και περιβάλλον είναι ένα.
Ακούσαμε δε τον διορισμένο Πρωθυπουργό -του 41%- να μας λέει και μάλιστα γελώντας από τα έδρανα της Βουλής ότι «Ναι, θα θέλαμε να είχαμε περισσότερα ενάερια στην Ρόδο σήμερα… περισσότερα εναέρια στο Αίγιο… αυτά έχουμε, με αυτά πρέπει να δουλέψουμε… και είναι ΗΔΗ πολλά!!!...»

Και 2 από αυτά τα «ήδη πολλά» στείλαμε για βοήθεια στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Κύπρο που έμειναν τελικά καθηλωμένα στην στρατιωτικη αεροπορική βάση στην Πάφο! Πόσος εξευτελισμός ακόμα;
Την επόμενη μέρα δε, όλα παραμένουν θλιβερά, δυστοπικά και μαύρα, γιατί δεν υπάρχει καμία ουσιαστική στήριξη, καμία βοήθεια και κανένα σχέδιο επανόρθωσης και αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος και των περιουσιών μας μέχρι την επόμενη καταστροφή.

Αν δεν έχετε θυμώσει αρκετά για να σκεφτείτε σοβαρά να πάρετε θέση ενεργά και με σχέδιο σε όλο αυτό που επιτρέπουμε να μας συμβαίνει, ή αν έχετε θυμώσει, αλλά δεν ξέρετε τι να κάνετε, θα συνιστούσα να δώσετε μεγάλη βάση την παρακάτω εκπομπή για να διαπιστώσετε με στοιχεία και αποδείξεις το μεγάλο πάρτυ που έχει στηθεί εις βάρος μας αλλά και πώς μπορούμε να το …
Θα δούμε λοιπόν το πλαίσιο Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ε.Ε. και θα δούμε ξεκάθαρα πώς χρηματοδοτούμε εμείς ως χώρα αυτόν τον μηχανισμό κι όχι μόνο τον χρηματοδοτούμε αλλά και είμαστε και υπεύθυνοι να συνεισφέρουμε με τις δικές μας ομάδες. 
«… Όντως, αν μπούμε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στις σελίδες της Ε.Ε θα δούμε ότι προβλέπονται Ευρωπαικές επιχειρήσεις Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Αποκατάστασης για όλες τις φυσικές καταστροφές και γενικά, όπου υπάρχει ανθρώπινη κρίση, περιβαλλοντική κρίση…» μας λέει η κ. Βαγενά και συνεχίζει: «…και με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι τεράστια κεφάλαια τα οποία συνεισφέρουμε μέσα στην Ε.Ε. και σε όλες τις χρηματοδοτήσεις… χρηματοδοτούμε και μια Πολιτική Προστασία της χώρας μας, αλλά προβλέπεται και μια Πολιτική Προστασία που συντονίζεται από την Ε.Ε. την οποία την έχουμε χρηματοδοτήσει από πάρα πολλές πλευρές…».
Δηλαδή, όλος αυτός ο μηχανισμός προστασίας της Ε.Ε με τα διάφορα συστήματά του χρηματοδοτείται αδρά, όχι μόνο για να στέλνει βοήθεια –αυτή που μας λένε ότι στέλνει- για την κατάσβεση, αλλά και για την πρόληψη των πυρκαγιών, όπως και για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων.
«Υπάρχει στην σελίδα της (Πολιτικής Προστασίας της Ε.Ε.) η καταγραφή της τεράστιας πυρκαγιάς που κατέκαψε την Βόρεια Εύβοια, χωρίς να έχουν καταφέρει ούτε η Πολιτική Προστασία της Ε.Ε., ούτε της Ελλάδος, όχι μόνο να αποτρέψουν να δημιουργηθεί πυρκαγιά, αλλά ούτε κατάφεραν να την σβήσουν για να μην γίνει αυτή τη τεράστια περιβαλλοντική και ανθρωπιστική καταστροφή…» επισημαίνει η κ. Βαγενά.
Δύο χρόνια μετά, γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά ότι δεν έγινε καμία αποκατάσταση, ούτε του περιβάλλοντος και φυσικά, ούτε στην ζωή των πληγέντων.
Και εδώ θα μείνουμε γιατί έχει σημασία να δούμε πού πάνε τελικά τόσα κεφάλαια της Ε.Ε για τους πυρόπληκτους, ποιες «διαδρομές» ακολουθούν και ποιοι είναι τελικά αυτοί που τα παίρνουν.
Ποιοι είναι οι «ανθρωπιστικοί εταίροι» που λαμβάνουν και πιστοποιητικό «ανθρωπιστικής συνεργασίας» για να εκτελέσουν «ανθρωπιστικό έργο» και ποιο είναι αυτό;
Έχει ενδιαφέρον να γνωρίσετε μέσα από την επίσημη σελίδα τους ποιοι είναι οι Caritas, ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος του Ερυθρού Σταυρού κι άλλων διαφόρων δήθεν ..."φιλάνθρωπων".

Η κ. Βαγενά μας παρουσιάζει ένα δαιδαλώδες δίκτυο από ΜΚΟ, ιησουιτικά ιδρύματα, διεθνείς οργανισμούς, εταιρίες των εταιριών, με τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Aνθρωπιστικοί Eταίροι», όλοι τους αρπάζουν τεράστια ποσά, για την αποκατάσταση των πληγέντων από οποιαδήποτε φυσική καταστροφή, όπως στην προκειμένη των πυρόπληκτων.
«Η Ελλήνων Συνέλευσις έχει αποδείξει ότι κάθε χρόνο υπογράφουν τους ισολογισμούς του κάθε κράτους με τρισεκατομμύρια και τετράκις εκατομμύρια για την Ελλάδα….» μας ενημερώνει η κ. Βαγενά και ξεκαθαρίζει ότι: «Αυτά τα κεφάλαια, που τα διαχειρίζεται η Παγκόσμια Τράπεζα - είναι το δόγμα πίσω από όλα- είναι χρήματα όλων των πολιτών, όλων των Ανθρώπων κάθε χώρας και τα οποία μέσω της Συνθήκης του Bretton Woods, της τελευταίας συνθήκης που έγινε μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο που ενοποιήθηκαν οι οικονομίες των κρατών...Από εκεί βάσει της συμφωνίας αιτείσαι κάθε φορά, ειδικά όταν έχεις Ανθρωπιστική Καταστροφή, εκτός από Ανάπτυξη που δικαιούται το κάθε κράτος να πάρει από τον κουμπαρά του, αιτείσαι σε περίπτωση Ανθρωπιστικής Κρίσης ή Φυσικών καταστροφών, μελέτες και εκταμιεύονται όσα χρήματα χρειάζονται προκειμένω να αποκατασταθεί ο πολίτης και το περιβάλλον....γιατί τα δικαιούμαστε άτοκα οι πολίτες για αποκατάσταση από φυσικές καταστροφές ή για ανάπτυξη.... τα καπηλεύονται αυτοί!.. Γι αυτό ήρθε ο Αρτέμης Σώρρας και ήδη έχει δεσμεύσει με αυτόν τον τρόπο 2.3 τρισεκατομμύρια για όλους τους Δήμους της Ελλάδος και της Κύπρου, τους το έχει ανακοινώσει επίσημα και είναι εκεί δεσμευμένα από την Παγκόσμια Τράπεζα για να εκτελεστούν έργα ανάπτυξης, που μέσα είναι και Κοινωφελή και Ανθρωπιστικά έργα και Αναπτυξιακά έργα που θα αποφέρουν κέρδος..."
Από αυτά τα Ανθρωπιστικά Κεφάλαια, λοιπόν χρήματα των ίδιων των πολιτών από τα Παγκόσμια Ταμεία, τα οποία θα μπορούσαν να πάνε κατευθείαν στους ίδιους και να καλύψουν όλες τις πραγματικές ανάγκες τους, τα καπηλεύονται οι παραπάνω "εταίροι" και "φιλάνθρωποι" και λογαριασμό δεν δίνουν. 
Επιπλέον, μας πουλάνε και το παραμύθι των "δωρεών" που οι δήθεν "φιλάνθρωποι" στέλνουν για βοήθεια στους πυρόπληκτους και άλλα τέτοια τραγελαφικά.
Κάποια ψίχουλα πέφτουν επιλεκτικά σε τσέπες "ημετέρων" για να κλείσουν τα στόματα και οι υπόλοιποι... «πάμε… κι όπου βγει»! Και ξέρουμε πολύ καλά που... βγαίνει! 
Κάποιοι γνωρίζουν λοιπόν που είναι ο κουβάς με το μέλι ... Υπογράφουν κάθε χρόνο Παγκόσμιοι και Εθνικοί θεσμοί τους Ισολογισμούς της Παγκόσμιας Τράπεζας με τον πλούτο των Ανθρώπων, που συσσωρεύεται εν αγνοία τους και χρηματοδοτεί απάνθρωπα σχέδια εναντίον τους. 
Γι αυτό και τόσο μεγάλο κυνήγι και η λάσπη στο πρόσωπο "Αρτέμης Σώρρας" που τους χάλασε τα σχέδια και ήρθε ως μηχανισμός,  όχι μόνο να αποκαλύψει την αλήθεια για την ύπαρξη του Κληρονομικού μας πλούτου - αλλά και να δεσμεύσει τεράστια κεφάλαια με δικές του εγγυήσεις για την πραγματική απελευθέρωση της χώρας μας από οποιεσδήποτε οικονομικές ή πνευματικές αλυσίδες, για την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την χάραξη μιας πραγματικής εθνικής πολιτικής που η ανάπτυξη θα είναι άμεση και ραγδαία για τον ίδιον τον πολίτη, για τον ίδιον τον Άνθρωπο.
Και επειδή είναι πολλά τα λεφτά για τους έμπορους του πόνου και της καταστροφής μας για να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα σταματήσουν από μόνοι τους...
Η λύση είναι μία...και θα κλείσω με τα λόγια της κ. Βαγενά: "Πάμε λοιπόν Έλληνες να πάρουμε την χώρα στα χέρια μας. Είναι όλα έτοιμα. Όσο ψάχνω τα ιδρύματα, τόσο θυμώνω... Ανοίγεται όλο αυτό το δαιδαλώδες δίκτυο και από πίσω είναι το δόγμα και κλέβει τον πλούτο μας, τις σάρκες μας, το πνεύμα μας, την εκπαίδευση μας, τα πάντα! Τα καθορίζουν αυτοί και έχουμε φτάσει να μην έχουμε βίο και ζωή. Αφανιζόμαστε γιατί τους το επιτρέπουμε, ενώ όλα είναι εδώ... Η Λύση είναι εδώ! Και είναι η Ε.ΣΥ. και πρέπει να ενωθούμε όλοι τώρα!..."
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



egkika68@gmail.com
"

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ