Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

6 Νοε 2020

ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ "ΣΕΝΑΡΙΑ " Ή ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;

 Εφιαλτικά σενάρια για την οικονομία: Ύφεση 10%, χρέος 220% του ΑΕΠ και πρωτογενές έλλειμμα 8% του ΑΕΠ


Το σφοδρότερο δεύτερο κύμα της πανδημίας ανατρέπει πλήρως τους σχεδιασμούς του υπουργείου Οικονομικών και προκαλεί ανησυχία στους φορολογούμενους.

Έκρηξη ελλειμμάτων του προϋπολογισμού και του δημοσίου χρέους, τόσο για το 2020 όσο και για το 2021, επιφέρει η πανδημία και οι αστοχίες της κυβέρνησης, ενώ μετά τη λήξη της υγειονομικής περιπέτειας, όποτε αυτή συμβεί αναμένεται να πληρωθεί ο... λογαριασμός από τους φορολογούμενους.

Τα σενάρια του υπουργείου Οικονομικών για τις δημοσιονομικές εξελίξεις, είναι εφιαλτικά, καθώς διαψεύστηκαν οι προσδοκίες τους για την ανάκαμψη που ανέμενε στο τέλος του 2020 και ο προϋπολογισμός ξαναγράφεται από την αρχή.

Τόσο τα νέα μέτρα στήριξης των πληγέντων από την πανδημία όσο και οι παρατάσεις των φορολογικών και των ασφαλιστικών υποχρεώσεων δημιουργούν μια τεράστια «μαύρη τρύπα» στον προϋπολογισμό του 2020 αλλά και του 2021.

Το ερώτημα είναι τι θα συμβεί μετά τη λήξη της πανδημίας και πώς θα καλυφθούν οι μαύρες τρύπες στον προϋπολογισμό. Απάντηση στο ζήτημα αυτό, έδωσε πρόσφατα ο αναπλ. υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο οποίος είπε ξεκάθαρα, ότι «τα σημερινά μέτρα στήριξης, είναι μελλοντικοί φόροι», προαναγγέλοντας ένα «κορονο-μνημόνιο», μετά τη λήξη της πανδημίας.

Το προσχέδιο του προϋπολογισμού «στήθηκε» με την υπόθεση εργασίας ότι το ΑΕΠ του 2020 θα μειωθεί μόνο κατά 8,2% σε σχέση με το 2019. Όμως μεσολάβησε η αναθεώρηση του ΑΕΠ από την ΕΛΣΤΑΤ, αλλά και το νέο σφοδρότερο κύμα της πανδημίας, συνθήκες που υποχρεώνουν σε ανατροπή των σχεδιασμών. Όμως, σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις του ΥΠΟΙΚ, η ύφεση το 2020, θα κινηθεί πέριξ του 10%.

Αυτό θα σημάνει λιγότερα έσοδα για τον κρατικό προϋπολογισμό, γεγονός που σε συνδυασμό με την αύξηση των δαπανών, θα αυξήσει περαιτέρω το δημοσιονομικό έλλειμμα.

Έτσι για φέτος, ενώ προβλεπόταν πρωτογενές έλλειμμα 5,7% του ΑΕΠ, οι νεότερες εκτιμήσεις το ανεβάζουν στο 8% του ΑΕΠ.

Επίσης, για το 2021 ενώ προβλεπόταν πρωτογενές έλλειμμα ύψους 1,1% του ΑΕΠ, ο στόχος αναθεωρείται προς το 2% που σημαίνει πρόβλεψη για επιπλέον έλλειμμα περίπου 1,6 δισ. ευρώ.

Σε ότι αφορά στο ΑΕΠ του 2021, η κυβέρνηση για καθαρά ψυχολογικούς λόγους, στο οριστικό σχέδιο του προϋπολογισμού, που θα κατατεθεί στη Βουλή στις 20 Νοεμβρίου, θα επιμένει στην επάνοδο σε ανάπτυξη, αλλά όχι με το εξωπραγματικό +7,5%, που προβλέπει το προσχέδιο, αλλά με ποσοστό κοντά στο +5%.

Και αυτό το ποσοστό θεωρείται αισιόδοξο, από ανεξάρτητους αναλυτές, ενώ ορισμένοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, η ελληνική οικονομία θα εξακολουθήσει να παραμείνει σε ύφεση.

Τι προκαλεί τις αναθεωρήσεις

Η αναθεώρηση των μακροοικονομικών στοιχείων και προβλέψεων προκαλείται από συγκεκριμένες αιτίες όπως είναι:

  • Τα άμεσα πρόσθετα μέτρα στήριξης των πληγέντων, λόγω της πανδημίας, το κόστος των οποίων θα υπερβεί τα 2 δισ. ευρώ, μέσω επιστρεπτέας προκαταβολής, αποζημίωσης ειδικού σκοπού, Συν-εργασίας κ.λπ.
  • Οι παρατάσεις των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων, αφού οι τρέχοντες φόροι και οι ασφαλιστικές εισφορές θα πληρωθούν από το 2021 και μετά, μέσω νέων ρυθμίσεων.
  • Η αύξηση των δαπανών για την καταβολή επιδομάτων σε πληγέντες, αλλά και για τις αυξημένες ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας υγειονομικού τομέα.

Στα ύψη το χρέος

Οι πρόσθετες δαπάνες και οι απώλειες των αναμενόμενων φορολογικών εσόδων, οδηγούν αναγκαστικά σε αυξημένο δανεισμό, ο οποίος, λόγω των διεθνών συνθηκών στην ομολογιακή αγορά, γίνεται με χαμηλά επιτόκια.

Στο πλαίσιο αυτό, το δημόσιο χρέος, σε όρους γενικής κυβέρνησης θα κυμανθεί στο 205% του ΑΕΠ στο τέλος του 2021, ενώ συνολικό ακαθάριστο χρέος κεντρικής Διοίκησης, θα κινηθεί προς το 220% του ΑΕΠ.

ΠΗΓΗ 

ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ" ΚΑΙ " ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ" ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΤΡΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.

 ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ... "ΑΝΑΓΚΗΣ"

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ  ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο Κ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ "ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ" ΤΟΥ ΗΔΗ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

Ο ΟΠΟΙΟΣ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ  ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΞΑΝΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ, ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΟΥ.

ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ...

(ΔΕΣ ΕΔΩ)

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!  ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ! 

(ΒΕΒΑΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ)

ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ...

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;

ΑΛΗΘΕΙΑ Κ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ;;; 

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ" ΒΛΕΠΕΤΕ;

ΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ;;;

ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Φ.Ε.Κ., ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ... "ΚΡΑΤΟΥΣ" 

 ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙ Ο Κ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 679.144.145.000 ΔΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΕ 600 ΔΙΣ;

ΓΙΑΤΙ  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ" ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΙ..."ΕΙΔΙΚΟΙ" ΓΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΗΤΑΝ 205% ΤΟΥ ΑΕΠ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ;;(115%)


ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙ Ο Κ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ 2019 ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ 1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ;;;

ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 93,17% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΟΛΙΣ 6,87%;; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΖΩΤΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, Η ΥΓΕΙΑ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΔΗΘΕΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ";;;

ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ - ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ- ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ;; 

ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;

 ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΕΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ -ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ- ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΤΟΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΕΣΩ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ;;;

ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2013!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕ ΟΤΙ Ο Κ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ 8 ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. 

ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΟΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΟΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΤΑΧΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΥΣΟΙΩΝΑ "ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ"  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ, ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΟ "ΦΩΣ" ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΟΥΝ...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ!

 



 

 





Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ