Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

16 Νοε 2020

"ΜΕΘ" : ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ -ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ "ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ"!

Καταπέλτης η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών για τις «νέες κλίνες ΜΕΘ» της κυβέρνησης

Με ανάρτηση στο Facebook, η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, εξαπέλυσε πυρά εναντίον της κυβέρνησης με Αφορμή τις ανακοινώσεις για τη δημιουργία «νέων κλινών ΜΕΘ», ιδιαίτερα στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας.

Η ΕΝΙΘ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι παραποιεί την πραγματικότητα, χαρακτηρίζοντας κλίνες ΜΕΘ, κρεβάτια που σε καμία περίπτωση δεν έχουν την τεχνολογική επάρκεια ώστε να προσφέρουν εντατική φροντίδα, αλλά ούτε και υποστηρίζονται από το κατάλληλο προσωπικό που θα μπορέσει να φέρει σε πέρας τις λεπτές διαδικασίες που απαιτεί μια Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πριν λίγες μέρες στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός μας, αναφερόμενος στην πολυκοσμία στα ΜΜΜ, σχολίασε σκωπτικά “δεν μπορούμε να γεννήσουμε λεωφορεία”.
Λεφτόδεντρα ξέραμε ότι δεν υπάρχουν, λεωφορεία μάθαμε ότι δεν γεννιούνται, αλλά από ό,τι φαίνεται κρεββάτια ΜΕΘ γεννιούνται και μάλιστα καθημερινά και μάλιστα δεκάδες!
Η πανδημία τρέχει με ρυθμούς φωτιάς το δεκαπενταύγουστο, τα κρεβάτια ΜΕΘ γεμίζουν καθημερινά, και κάθε απόγευμα επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία: ασφυκτικές πιέσεις σε κάθε νοσοκομείο από τους υπεύθυνους του ΕΚΑΒ και του υπουργείου “να ανοίξει την επόμενη μέρα άλλα πέντε – άλλα δέκα κρεβάτια ΜΕΘ”. 
Τα οποία νοσοκομεία κάνουν την ανάγκη (ή την κομματική υποχρέωση) φιλότιμο και – ω του θαύματος! – κάθε 2-3 μέρες μέσα σε ένα 24ωρο αναπτύσσουν 10 καινούριες κλίνες ΜΕΘ!
Επειδή όμως θαύματα δεν γίνονται και επειδή η κοροϊδία πρέπει να τελειώσει, ας σας εξηγήσουμε εμείς, οι νοσοκομειακοί γιατροί που “τρέχουμε” αυτά τα κρεβάτια τι κρύβεται πίσω από τις δεκάδες “καινούριες κλίνες ΜΕΘ”: η πρώτη φουρνιά των καινούριων κλινών είναι κλίνες ΜΑΦ, δηλαδή Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας (σε νευροχειρουργικές, νευρολογικές, καρδιοχειρουργικές κτλ κλινικές), με σαφώς υποδεέστερη τεχνική και στελεχιακή δυνατότητα σε σχέση με μία κλίνη ΜΕΘ.
Οι επόμενες φουρνιές “καινούριων κλινών ΜΕΘ” είναι στην κυριολεξία ανεμοσκορπίσματα – ανεμομαζώματα: αναπνευστήρες ανασύρονται από τα αζήτητα (ακόμα και φορητοί αναπνευστήρες μεταφοράς!!!), υποτυπώδη μόνιτορ, κρεββάτια που εμφανισιακά ίσα που μοιάζουν με κρεβάτια εντατικής και λειτουργικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτά, χωρίς αντλίες έγχυσης φαρμάκων κτλ.
Και, το σημαντικότερο όλων, ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. 
Ο ακρογωνιαίος λίθος των ΜΕΘ είναι οι εξειδικευμένοι γιατροί και νοσηλευτές, και μάλιστα σε μεγάλο αριθμό, για να μπορέσουν να φέρουν σε πέρας την ποσοτικά και ποιοτικά αυξημένη και απαιτητική δουλειά της εντατικής ιατρικής.
Αυτό που κάνει λοιπόν η κυβέρνησή μας και το υπουργείο μας ΔΕΝ είναι καινούριες κλίνες ΜΕΘ. Είναι κρεβάτια που μόνο προσχηματικά, με πολλή φαντασία και χωρίς καθόλου τσίπα θα μπορούσε κανείς να τα ονοματίσει “κρεββάτια ΜΕΘ”. Τα οποία στερούνται εντελώς του απαραίτητου εξειδικευμένου προσωπικού! 
Οι ίδιοι αριθμητικά εντατικολόγοι που μέχρι πριν ένα χρόνο δεν έφταναν να λειτουργήσουν τα 10 κρεβάτια της ΜΕΘ τους, τώρα σε συνθήκες πανδημίας αναγκάζονται με το πιστόλι στον κρόταφο να λειτουργήσουν 20 – 30 – 40 κρεβάτια – με τη συνεπικουρία γιατρών άλλων ειδικοτήτων που δεν έχουν την απαιτούμενη ειδική γνώση! 
Σκοπός των κυβερνώντων δεν είναι να νοσηλευθούν άνθρωποι με τις σωστές συνθήκες, μπας και κάποιοι γλυτώσουν. 
Σκοπός τους είναι να διασωληνωθούν κακήν κακώς όσοι χρειαστεί, να μπουν σε ένα κρεβάτι που βάφτισαν ως “κρεβάτι ΜΕΘ” και από εκεί και πέρα γαία πυρί μιχθήτω!
Αυτό δυστυχώς θα αποτυπωθεί τραγικά στη θνητότητα αυτού του δεύτερου κύματος της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη! Η οποία θα θυμίζει θνητότητα μακελειού και όχι θνητότητα κράτους σε καιρό ειρήνης!
Κλίνες ΜΕΘ, λοιπόν, δεν γεννιούνται από το πουθενά, όπως άλλωστε και λεωφορεία – και το ξέρει πολύ καλά και ο πρωθυπουργός μας και ο υπουργός υγείας! Οι κλίνες ΜΕΘ χρειάζονται κατάλληλο εξοπλισμό και πάνω από όλα μόνιμο, εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό – το οποίο η κυβέρνηση, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας όλους τους τελευταίους μήνες, δεν προσέλαβε!
Για αυτούς η ζωή κοστίζει – για όλους εμάς όμως η ζωή αξίζει!
Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ)
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ;
Η ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΤΑΝ ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ", ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. 

ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΠΟ!

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ -ΟΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ- ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΜΕ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. 

"ΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΑ" ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ  ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΜΠΟΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΝΑ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ  ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Δ Ω Ρ Ε Α Ν ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,  ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.
ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,  ΑΡΤΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ  ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ  ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ.
ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΥΓΕΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ, ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ
ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ!
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΦΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ
 ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ 
ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙ!



Ηλεκτρονική εφημερίδα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΚΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β'ΑΘΗΝΩΝ ΔΥΤ. ΤΟΜΕΑΣ
egkika.yp.voul.b.athinwn.dyt.tomeas@gmail.com
τηλ. 6942661223












Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ