Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

9 Νοε 2020

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΚ !! ''ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ

ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Κα ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΩΣ:
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ''ΠΙΑΤΟ''
ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!

ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΚΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ'' ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΟΡΦΕΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ:



  •  την δημιουργία και τον ρόλο κομμάτων ή κινημάτων που χρησιμοποιούν το λεκτικό και συνθήματα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 
  • οι λόγοι της ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ώστε να έχει την δυνατότητα να δώσει οριστική λύση σε όλα τα προβλήματα των Ελλήνων Πολιτών 
  • το πώς ο πολίτης μπορεί να ενημερωθεί πλήρως για την επόμενη μέρα και πώς μπορεί να εξασφαλίσει ότι  οι προγραμματικές δηλώσεις του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" θα υλοποιηθούν στην ακρίβεια;
  • την τεράστια σημασία και ανάγκη της εγκαθίδρυσης των ΑΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ και πώς θα γεννιούνται οι ΝΟΜΟΙ της Πολιτείας μας για την πραγματική προστασία των πολιτών.
  • το σήμερα και πώς μέσα από την πολυνομία και λόγω της άγνοιας των πολιτών, επιτρέπουν με νόμους  να ανοίγουν την πόρτα για να εξυπηρετούντα μόνο δικά τους ιδιωτικά συμφέροντα ενάντια των Ελλήνων πολιτών και της περιουσίας τους,
  • την διαφθορά και την διασπάθιση του δημόσιου χρήματος και στην Υγεία, όπως αποκαλύπτει το Πόρισμα της διερευνητικής επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία 1997-2014.
  • πώς οι βουλευτές χρησιμοποιούν την ασυλία τους, ξεφεύγοντας από αδικήματα και εγκλήματα κατά των Ελλήνων και πώς έχουν δώσει βάσει νόμου και στις τράπεζες, ώστε ανενόχλητες να συνεχίσουν την αφαίμαξη της περιουσίας μας.
  • το πώς μπορεί όλα αυτά να αλλάξουν την επόμενη μέρα της ένωσης μας. 
  • την δομή και την λειτουργία των ΔΗΜΩΝ στην πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όπου η δύναμη των αποφάσεων είναι στον πολίτη.
  • μια σύντομη περιγραφή των έργων υποδομής, ανάπτυξης, κοινής ωφέλειας και ανθρωπιστικής κρισης που θα μας επαναφέρουν στους ανθρώπινους ρυθμούς μας καλύπτοντας ολοκληρωτικά τις πραγματικές ανάγκες των Ελλήνων πολιτών και ξεκινώντας μια νέα αρχή πάνω σε γερά θεμέλια και για πολλά χρόνια μπροστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΑΞΙΖΕΙ!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ:


 "ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"|

Ε. ΓΚΙΚΑ: "...Είδαμε λοιπόν και συνειδητοποιήσαμε ότι 3 χρόνια (από το 2012-2015) που άπαντες είχαν ενημερωθεί όλα τα κόμματα, όπως και οι δήμαρχοι, όλος ο κομματικός μηχανισμός και τα παρακλάδια του, δεν πράξανε το αυτονόητο!
 

Δεν είχαν καμία πολιτική βούληση να ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, με πραγματικά τις πιο συμφέρουσες οικονομικές προσφορές που μπορούσαν να είχαν!!



Συγκεκριμένα την ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ από τον ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ  0,5 % ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Ο,5 % ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, δεν το δεχτήκανε!!

"...ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ 1ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!

Άρα λοιπόν είχαμε όλες τις αποδείξεις στα χέρια μας και σήμερα είναι πάρα πολλά τα στοιχεία, είναι αδιαμφισβήτητα!! Έχουν βγει δικαστικές αποφάσεις που η μια επιβεβαιώνει την άλλη. Αφού είδαμε την απραγία, την ολιγωρία, την λασπολογία και όλο αυτό τον πόλεμο κατά του προσώπου του ΠΡΟΕΔΡΟΥ μας ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ καταλάβαμε ότι πλέον ήταν στο δικό μας χέρι.

Έπρεπε εμείς οι ίδιοι οι πολίτες να κάνουμε κάτι... Και δημιουργήθηκε η ανάγκη να φτιάξουμε τους δικούς μας ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, έτσι όπως έχουν εμφανιστεί σε όλους τους Δήμους της Χώρας.

Το Σεπτέμβριο του 2015 οι ήδη 110 Ιδρυθέντες Οργανισμοί, έδωσαν ΕΝΤΟΛΗ στον ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ να μας δημιουργήσει  το δικό μας πλέον ΠΟΛΙΤΙΚΟ  ΟΧΗΜΑ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα ΔΙΚΑ μας και να διεκδικήσουμε την ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, για να μπορέσουμε επιτέλους ΩΣ ΕΘΝΟΣ που στηθήκαμε έτσι πολύ συγκεκριμένα να δώσουμε την ΛΥΣΗ!!

ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!!

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!

 ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΑΤΟ!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!


''
ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ λοιπόν τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ μας ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ, ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!!ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!
 
Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί!! Αν έχουν κυκλοφορήσει κάποια βιβλιαράκια από κάποια άλλα κόμματα...

Το να ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ σημαίνει ότι ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ αν ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ!! Άρα το να βγάλεις ένα βιβλιαράκι δεν μας λέει κάτι!! Να πας να το ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ και να ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΣ για αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό!..."

 "... Γιατί οι ΝΟΜΟΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!! Με μια νομιμοφάνεια, μας λένε τι πρέπει να ΥΠΑΚΟΥΜΕ και κάποιοι άλλοι αποφασίζουν αυτούς τους νόμους! Ούτε καν αυτοί οι βουλευτές που βλέπουμε...


Με ΝΟΜΟ οι ίδιοι λένε ότι "ενημερώνονται και συζητάνε τα θέματα"! ΔΕΝ ΚΥΡΩΝΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ! Με ΝΟΜΟ όμως ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ την ΔΙΚΗ μας ΖΩΗ, ενώ οι ίδιοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ , ώστε να μπορούν να τα κάνουν όλα αυτά!!

Με λίγα λόγια
Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!

 Άρα "κανονίζουν" την δική μας ζωή με απάνθρωπους ΝΟΜΟΥΣ, παράλογους, παράνομους ενώ οι ίδιοι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!!

Τα  33 ΑΞΙΑΚΑ μας ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΑΣ.

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΙΕΡΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

Οι ΠΟΛΙΤΕΣ θα είναι στο επίπεδο εκείνο για να μπορέσουν να γνωρίσουν και οι ίδιοι και να ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ο οποίος μπορεί βάσει των ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ, να πράττει πράγματι στην ακρίβεια, αλλά μπορεί οτιδήποτε να συμβεί...

'Αρα εμείς πάντα οι ΠΟΛΙΤΕΣ έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης για να μπορούμε πάντα να ελέγχουμε το τι συμβαίνει.

Άρα οι ΝΟΜΟΙ μας θα είναι ΣΑΦΕΙΣ, ΑΠΛΟΙ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!

Δεν υπάρχει περίπτωση να ζούμε αυτή την ΠΟΛΥΝΟΜΙΑ η οποία είναι ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ για να μην βρίσκεις πραγματικά ποτέ άκρη!!
Και ενώ είμαστε υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε τους νόμους, δεν μπορούν ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ !!

"...Μόνο στο ΚΕΕΛΠΝΟ αυτό που αναφέρουν είναι 8 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ... Τουλάχιστον για μια περίπτωση έχουμε 300 εκατομμύρια.. Η περίπτωση τότε με τα ΕΜΒΟΛΙΑ και με τα ΦΑΡΜΑΚΑ που ΠΗΡΑΝΕ ΔΑΝΕΙΟ πάλι και όχι μόνο!

100 εκατομμύρια από τον ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΕΠΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ κι άλλα 225 εκατομμύρια ΔΑΝΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ...ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ;;; ΕΜΕΙΣ!!
Και μας έμειναν εκείνα τα εμβόλια... είναι γνωστή 
η ιστορία...Τότε αγοράσαμε το TAMIFLU που τελικά έγινε ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...γιατί τελικά ήταν ένα ΑΠΛΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ που το ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ!!


"...Ενώ δεν είναι στο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του ΚΕΕΛΠΝΟ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ,  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ (κι όχι μόνο) ...

 ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ...ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ... ΠΗΡΑΝΕ ΔΑΝΕΙΟ 17, 5  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ γιατί το "έψαχναν" με μια πολύ φωτογραφική διάταξη ακόμα και τα πόσα μέτρα θα απέχει από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ..

 Πόσο θα είναι το ύψος του πατώματος, πόσο θα είναι η γυψοσανίδα στην οροφή, ένα κτίριο το οποίο τελικά αγοράστηκε 11.000.000 και δώσαμε άλλα 5.000.000! Ένα κτίριο που είχε αντικειμενική αξία 3.000.000

 "... λόγω της τότε πανδημίας, για να μας προστατέψουν, αυτή η επισκευαστική εταιρεία  ήταν η ίδια που πούλησε 31 κάμερες στο ΚΕΕΛΠΝΟ ύψους 5.000.000 η μία. 31 θερμικές κάμερες, για να τις βάλουν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», για την πανδημία τότε. 

31 κάμερες. Πρόσεξε λοιπόν τι έχει γίνει. Έγινε η εισαγωγή των καμερών από μια άλλη εταιρεία, προτού εκδηλωθεί η ανάγκη – με κάποιον τρόπο… με περιστέρι; Δεν ξέρω πώς! Μπορεί να είχαν και διαίσθηση οι άνθρωποι, τηλεπαθητικά, δεν ξέρω – το πήραν είδηση ότι χρειάζεται το ΚΕΕΛΠΝΟ οσονούπω κάμερες και πήραν!

Η πρώτη εταιρεία τις αγόρασε με 7.000 κόστος την μία, μεταπωλήθηκε ενδιάμεσα σε άλλες 2 – 3, αυτά είναι τα γνωστά κόλπα δηλαδή και τελικά με 45.000 τη μια, την αγόρασε το ΚΕΕΛΠΝΟ. 31 κάμερες.

Και χρηματοδοτήσαμε και δώσαμε άλλα 2.500.000 για τον χειρισμό των καμερών.  Και βάσει του ημερομισθίου που είχαν για αυτούς τους διαχειριστές, αυτές τις 31 κάμερες, ουσιαστικά θα έπρεπε να τις χειρίζονται 3.000 άτομα. Και αυτό χωρίς συμβάσεις. Αυτή η υπόθεση, δεν είχε έγγραφα. Αυτό, έγινε στα λόγια. Το αντιλαμβανόμαστε αυτό;

 Μόνο το ’14 επί της υπουργείας του κυρίου Γεωργιάδη, το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε ένα έλλειμμα 20.000.000. Μόνο το 2014. Γιατί εμφανίστηκε μια τρύπα, τουλάχιστον 90.000.000, που δεν ξέρουμε τι και πώς. 


 

Ο  Γεωργιάδης – ο οποίος «δεν κάνει ρουσφέτια» - 23 υπαλλήλους είχε οι οποίοι πληρώνονταν  από το ΚΕΕΛΠΝΟ – εξυπηρετήσεις  δηλαδή, τα πελατάκια να εξυπηρετήσουμε – που δεν εμφανίστηκαν ποτέ! Πληρώνονταν όμως από το ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά δεν ξέρουν από ποιο ταμείο, από τις χορηγίες, από αλλού, δεν έχουν βρει!

 Δεν γνώριζε κανείς!! Και αυτά τα λένε και αποτυπώνονται σε έγγραφα. Το ότι δεν κοιτάμε, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν, ή δεν έχουν γίνει.

"....Άρα για  να μπορέσουμε να κάνουμε μια πραγματική μεταρρύθμιση, δεν μπορούμε να πάμε ούτε σε νόμο – νόμο, ούτε άρθρο – άρθρο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

 

 Θα αλλάξουμε γενικώς το σύστημα που γεννάει τους νόμους. Και θα πατήσουμε επάνω σε Αξίες που είναι σύμφυτες με τον Άνθρωπο, είναι της ίδιας μας της δημιουργίας και δεν μπορούν να αποδώσουν παρά μόνο δίκαιο και τίποτα άλλο.

Είναι ο ίδιος ο πολίτης ο οποίος εκτελεί και δημιουργεί για την Πολιτεία του. Γιατί είμαστε το ίδιο. Είμαστε σαν τις δύο έλικες του dna μας. Πολίτης και Πολιτεία. 

Δεν μπορεί λοιπόν να είναι η Πολιτεία κάτι άλλο από εμάς, όπως κάνουν τώρα που σου λέει: “Το κράτος έκανε μέχρι εδώ, εσύ κάνε το υπόλοιπο". 

Μα άμα δεν σε έχω "κράτος", άμα δεν είσαι δικό μου και δε με προστατεύεις, δεν είσαι κάτι άλλο; Δεν είσαι μόνο ένας εισπρακτικός μηχανισμός και με αφήνεις τώρα;  

πως είδαμε ο άλλος ήταν μέσα στις λάσπες στην Καρδίτσα, ο άνθρωπος, από τα έργα που δεν κάνανε ποτέ και να πηγαίνει δικαστικός επιμελητής και να τον κυνηγάει μέσα στις λάσπες;

 Δηλαδή έχουμε "κράτος δικαίου";

Τι τους έχουμε εκεί πέρα, για να τους πληρώνουμε και να μας τα παίρνουν; Και μάλιστα να έχουν νομοθετήσει για μια ΑΑΔΕ, μια ιδιωτική εταιρεία, που δίνουμε όλα τα δημόσια έσοδά μας και έχουν εκχωρήσει και τις αρμοδιότητες  από τα υπουργεία – αυτό δεν το βλέπει κανείς;

Είμαστε δηλαδή μόνο  για να μας απομυζούν και να μας αφαιμάζουν και να υπακούμε σε νόμους τρελούς που βγάζουν;

Μιλάμε λοιπόν για ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Αυτό πρέπει να κάνει ο Πολίτης. Όταν λέμε να ενεργοποιηθεί, πρέπει να μετέχει στα κοινά, θα πρέπει να έρθει να μάθει, πώς είναι να διοικεί και να διοικείται, θα πρέπει να γνωρίζει τα πάντα, τα τεκταινόμενα που γίνονται στη χώρα μας σήμερα και να πάρει ξεκάθαρη θέση για το αύριο.

Και κατ’ αρχήν να πάμε λίγο στο αύριο, γιατί πρέπει να δούμε και τις προοπτικές που έχουμε όλοι μαζί, γιατί είπαμε ότι είναι ξεκάθαρο το σχέδιο. Δεν θα ήταν... Θα το πω με ένα απλό παράδειγμα. 

 
Άμα θέλεις να φτιάξεις ένα ωραίο δείπνο, θα πρέπει να έχεις τα χρήματα να πας να πάρεις τα υλικά, να το οργανώσεις για να το φτιάξεις. Να κάθεσαι και να το ονειρεύεσαι, δε θα γεμίσει η κοιλιά με τίποτα.

Άρα λοιπόν, επειδή εμείς τα υλικά τα έχουμε, το σχέδιο το έχουμε, τα εργαλεία τα έχουμε, τα οικονομικά εργαλεία για να το εκτελέσουμε και να το υλοποιήσουμε.

Κατ’ αρχήν, να φανταστούμε ότι ό,τι χρωστάμε από δημόσιο χρέος, θα διαγραφεί με τη μια. Για αυτό λέμε για απελευθέρωση και υλική και πνευματική. Γιατί τώρα τρέχεις για την επιβιίωση.
Λέμε "γιατί δεν ενεργοποιείται ο πολίτης";;  Από την άλλη
, όταν τρέχεις όλη μέρα για την επιβίωση, δεν έχεις καθόλου χρόνο να πας λίγο παραπέρα, να σκεπτείς για την πνευματικότητά σου, για τη διανόησή σου, να ψαχτείς, να ανελιχθείς!!! Ασχολείσαι μόνο για την επιβίωση σου.

Γιατί δεν μπορείς να ζήσεις.

Από εκεί και πέρα, αυτό σημαίνει ότι την στιγμή που θα πληρώσουμε -ό,τι αποδειχθεί βεβαίως – από εκεί και πέρα η χώρα ξεκινάει από το μηδέν, αλλά με ομόλογα 3Α είμαστε στην παγκόσμια σκηνή

ΠΡΩΤΟΙ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ!

Από εκεί και ύστερα, αλλάζουν τα πάντα. Αλλάζουν οι ισορροπίες.

 Είμαστε το μόνο κράτος, το μόνο 'Εθνος που δε θα χρωστάει. Αυτό είναι πολύ σοβαρό! Και στην συνέχεια, θα  δούμε πραγματικά τι παιχνίδια έχουν παιχτεί πίσω από τις πλάτες μας, γιατί οι ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ μας έχουν ένα πολύ σοβαρό ρόλο.

 Θα μπούνε σε μια πολύ σοβαρή διεργασία, για να ελέγξουμε αυτό το δήθεν δημόσιο χρέος, πόθεν προέκυψε; 

Επίσης θα υπάρχουν ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗΣ οι οποίες θα κινηθούν άμεσα, γιατί δεν αρκεί να λέμε ότι θα βγούμε από τα μνημόνια, όπως ακούσαμε τον κ. Τσίπρα να μας λέει ότι βγήκαμε και να είμαστε χειρότερα.

Θα βγει ΦΕΚ για να καταργηθούν όλοι οι μνημονιακοί νόμοι." ".

Αναφερόμαστε σε μια μεταρρύθμιση της ίδιας της οικονομίας, από μια οικονομία που βασίζεται στο χρέος, σε μια οικονομία που θα βασίζεται στην παραγωγή, στην ανάπτυξη και των επιχειρήσεων που σήμερα βλέπουμε ότι κλείνουν η μία μετά την άλλη.
Ουσιαστικά, το κράτος ευθύνεται γι αυτούς τους ανθρώπους και αν ο πολίτης έχει
πέσει έξω”κι αν η προστασία του Πολίτη δεν είναι το ίδιο το κράτος του κι αν το κράτος δεν μπορεί να προστατεύσει τις επιχειρήσεις του, τότε τι κάνουμε;

Άρα ότι ανάγκη υπάρχει και τι βοήθεια θέλει ο κάθε επιχειρηματίας, ο κάθε πολίτης, το κράτος θα είναι δίπλα του για να παρέχει ΑΤΟΚΟ ΧΡΗΜΑ για να σταθεί η επιχείρηση στα πόδια της και εφόσον έχω χρήμα θα κτίσω ό,τι θέλω στην χώρα μου.

Θα φτιάξουμε νέους επιχειρηματίες Έλληνες που δεν θα χρειάζεται να προέρχονται από “τζάκια” ή να έχουν χρήματα. Είμαστε εδώ για όλους! Χρειάζεται κοφτερό μυαλό και μεράκι για να αναπτυχθούμε και ανελιχθούμε όλοι μαζί.

Αυτή είναι η πραγματική ανάπτυξη κι όχι αυτή που λένε με την “μακροοικονομία” τους που δεν αγγίζει τις δικές μας τσέπες.

Θα θεσμοθετήσουμε και θα ιδρύσουμε το δικό μας ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

Να θυμίσουμε ότι οι περιουσίες μας είναι σε φάση εκταμίευσης και είχαμε μείνει στο να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να μπορέσουν να κατέβουν τα χρήματα, ιδιαίτερα της ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2015.

Άρα, λοιπόν θα φτιάξουμε το δικό μας πιστωτικό ίδρυμα για να μπορέσουμε να εκτελέσουμε κι αυτή την πράξη και να προχωρήσουμε στα έργα.

Τα έργα δεν θα είναι μόνο κοινής ωφέλειας, που δεν έχουν αφήσει τίποτα... Φυσικά, όσον αφορά τα νοσοκομεία τα οποία θα είναι θεραπευτήρια, δεν θα έχουν καμία σχέση με ό,τι υπάρχει σήμερα.

Υπάρχουν όμως και έργα που αποδίδουν κέρδη σε εμάς τους ίδιους τους πολίτες. Δηλαδή, θα πρέπει να εγκαθιδρύσουμε αυτόν τον πλούτο να έρθει στην τσέπη μας!  Είτε λέγεται αυτό, τουρισμός, είτε λέγεται βιομηχανία, είτε λέγεται μεταποίηση!

Θα χρειαστούμε εργατικό δυναμικό, θα χρειαστούμε χέρια, άρα θα εξαφανίσουμε και την ανεργία. 

Γιατί ο κάθε Δήμος πλέον θα πάρει την θέση που πρέπει να έχει ένας Δήμος! Θα είναι πραγματικά αυτοδιοίκητος. Σήμερα μιλάνε για τοπική αυτοδιοίκηση και τους έχουν πάρει τα αποθεματικά των ταμείων τους!!!. Τι διοίκηση να κάνουν;

Άρα θα δούμε πώς είναι ο Δήμαρχος να είναι πραγματικά ο Άρχων του Δήμου ο οποίος θα εκτελεί τις αποφάσεις των πολιτών. Θα υπάρχει Δημοβούλιο. Οι πολίτες θα αποφασίζουν κι ο Δήμαρχος θα έχει να κάνει  την διαχείριση του πλούτου μας, ό,τι χρειαζόμαστε για τον Δήμο μας και σε μια κεντρική σκηνή θα αποφασίζουμε για την Ελλάδα μας, σε μια Βουλή που δεν θα είναι κομματιασμένη! 

Γιατί αυτό που βλέπουμε είναι να τσακώνονται σαν τα κοκόρια και τελικά, όλοι μαζί να συμφωνούν στην εξόντωση μας.

Εκτός από τα έργα λοιπόν που θα είναι κοινής ωφέλειας και ανταποδοτικά, έχουμε μεριμνήσει από το 2013 και υπάρχουν στο πρόγραμμα και έργα ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν χρήματα και θα μπορούσαν να δοθούν στους Έλληνες πολίτες για βοήθεια από τα δικά τους χρήματα.  Δεν θα χρειαστεί να τα επιστρέψουν. 

Θα δίναμε εμείς εντολή στους δικούς μας οργανισμούς τους οποίους θα δημιουργήσουμε για να λειτουργούν εμάς τους ίδιους, να δοθεί βοήθεια στους συμπολίτες μας.

 

Σε μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, απαγορεύεται να υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε!

Ο Πολίτης μπορεί να διαβάσει για το ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ μέχρι να αρχίσουν τα έργα, όπου θα δοθούν σε κάθε ΑΦΜ των Ελλήνων Πολιτών  20.000 ευρώ ασχέτως αν έχουν ψηφίσει ή όχι ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Είναι από τα δικά τους χρήματα, δεν θα τους κάνουμε χάρη, ούτε “φιλανθρωπία”, όπως κάνει αυτοί. 

Έχουμε 20.000 ευρώ για να πάρουμε την ανάσα μας, χωρίς να έχουμε χρέη! 

"...Υπάρχει ένα τεράστιο Πρόγραμμα που λέγεται “ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΚΝΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ”
το οποίο προβλέπει από την πρώτη μέρα που θα μείνει η Ελληνίδα μητέρα έγκυος, σε ενδιαφέρουσα θα φέρει δηλαδή ένα νοήμον ον μέσα της, θα γεννήσει έναν Ελλάνιο γόνο θα είναι υπό την προστασία της Πολιτεία μας!

Διότι η Πολιτεία φροντίζει μισθολογικά και ασφαλιστικά  την κάθε μητέρα. Επίσης η Πολιτεία είναι υποχρεωμένη να δημιουργήσει αυτές τις συνθήκες ώστε οπότε το αποφασίσει εκείνη να μπει πάλι στην παραγωγική διαδικασία.

Έτσι ανατρέπουμε την γενοκτονία μας. 

Έτσι δεν γερνάει η οικονομία, έτσι δεν γερνάει η κοινωνία κι όχι επειδή “γερνάει”, επειδή κάποιοι την έκαναν να μαραζώνει, να φέρνουν όλους αυτούς τους αλλογενείς για να μας “μπολιάσουν”, όπως λέει ο κ. Μητσοτάκης.

Και η τρίτη ηλικία θα αποκατασταθεί βεβαίως, με ένα τεράστιο σεβασμό στους ηλικιωμένους που σήμερα θεωρούνται βάρος και μάλιστα, από επίσημα χείλη έχει ακουστεί  ότι “δεν πεθαίνουν κιόλας” για να φύγουν και να ησυχάσουμε από αυτούς τους ανθρώπους που έχουν δώσει το αίμα τους να ζήσουν σε αυτή την χώρα και να φτάσουν στο τέλος της ζωής τους να τους φέρονται με αυτό τον τρόπο.

Θα καταλάβουμε όλοι πραγματικά τι σημαίνει να υπάρχει μια σχέση αμοιβαιότητας Πολίτη-Πολιτείας, μια πραγματική σχέση που θα είμαστε ΕΝΑ και τι σημαίνει ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.  

Μόνο έτσι, μέσα σε αυτά τα πλαίσια και μέσα στα πλαίσια των αξιών, των αρχών και των νόμων θα μπορέσουμε να μπούμε σε μια ανελικτική τροχιά.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα.

Αυτά μας κάνουν μοναδικούς και είμαστε οι μοναδικοί που μπορούμε πραγματικά να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Αυτό είναι δέσμευση..."

"...Πολλοί λένε ότι “πρέπει να βρεθούμε εμείς οι άνθρωποι”, άρα ψάχνουμε ανθρώπους. Ψάχνουμε ψυχές!

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ.

 

ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΙΩΣΕΙ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ  ΜΑΣ,- ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ., Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ,  ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

 ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ, ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ. ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.

ΠΟΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑΝΕ: “ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΘΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.

Εμείς χαράζουμε το μέλλον μας, εμείς χαράζουμε την εποχή μας, το μέλλον μας, την ζωή μας και αυτό γίνεται με τις σκέψεις μας, τις επιλογές μας και τις πράξεις μας. Αλλά, όπως είπαμε για να επιλέξουμε και να πράξουμε πρέπει να γνωρίζουμε, αλλιώς δεν είναι επιλογή μας με ελεύθερη βούληση.

Έχει μεγάλη σημασία να είναι με ελεύθερη βούληση ο πολίτης που θα επιλέξει και θα πάρει θέση, γιατί θα είναι δική του. Θα είναι σταθερός γιατί θα γνωρίζει. Θα είναι σταθερός στην αλήθεια.

Έχουμε τα πάντα έτοιμα. Έχουμε τα οικονομικά εργαλεία, έχουμε το σχέδιο, χωρις παρορμήσεις, χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις χωρίς φόβο που σκοπίμως διασπείρουν.

Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. 

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ- ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ