Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

12 Οκτ 2021

ΑΘΩΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ... "ΤΥΦΛΟΥΣ" ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ!


Τυφλή η δικαιοσύνη για τα επιδόματα τυφλότητας σε τυφλούς που έβλεπαν
Από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών.

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Νομάρχης της Νέας Δημοκρατίας Ζακύνθου, Διονύσης Γάσπαρος, για την υπόθεση των προνοιακών επιδομάτων τυφλότητας, που δημοσιοποιήθηκε το 2011 ως «σκάνδαλο υπεράριθμων δικαιούχων-τυφλών της Ζακύνθου» για την οποία σε πρώτο βαθμό είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη 9 ετών.

Σύμφωνα με δήλωση του, εκ των συνηγόρων του πρώην νομάρχη, Αλέξη Κούγια, η απόφαση του δικαστηρίου ήταν σύμφωνη με την πρόταση του εισαγγελέα Έδρας που εισηγήθηκε την αθώωση του κ. Γάσπαρου, ο οποίος ήταν αντιμέτωπος για τα αδικήματα της ψευδούς βεβαίωσης και της απάτης.
Ο κ. Κούγιας, που εκπροσώπησε τον επί σειρά ετών νομάρχη του νησιού μαζί με τους δικηγόρους Ζακύνθου, Παναγιώτη Κεφαλληνό και Αντώνη Λούντζη, αναφέρει μεταξύ άλλων στην δήλωση του:

«Η υπεράσπιση του κατηγορουμένου ανέδειξε μετά από μια διαδικασία δύο ημερών ότι η κατηγορία εις βάρος του επί 12ετίας νομάρχου και γνωστού χειρουργού κ. Γάσπαρου, ήταν απόλυτα κατασκευασμένη από τοπικούς πολιτικούς του αντιπάλους, με επικεφαλής των πρώην υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κοντονή και τον πρώην δήμαρχο, κ. Μποζίκη, με σκοπό να τον εξουδετερώσουν πολιτικά και έγινε αντικείμενο εκμεταλλεύσεως από συγκεκριμένη πολιτική-κομματική ομάδα για τη δήθεν ανάδειξη ενός τεράστιου σκανδάλου διασπαθίσεως του δημοσίου χρήματος, γεγονός το οποίο έγινε αντικείμενο ακραίας εκμεταλλεύσεως από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την εγκατάσταση των μνημονιακών κυβερνήσεων στην Ελλάδα».

Ποιο ήταν το «σκάνδαλο υπεράριθμων δικαιούχων-τυφλών της Ζακύνθου»

Το 82,35% όσων έπαιρναν επίδομα τυφλότητας στον νομό Ζακύνθου δεν ήταν πραγματικά τυφλοί, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του επανελέγχου στον οποίο προχώρησε το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) κατά την περίοδο από 11/09/2012 έως 13/09/2012.

Ο επανέλεγχος των επιδοματούχων τυφλότητας στη Ζάκυνθο, πραγματοποιήθηκε κατόπιν συνεργασίας του ΙΚΑ με την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ), στο πλαίσιο εκτέλεσης σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας. 
Από τους 388 «τυφλούς» της Ζακύνθου, που κλήθηκαν για έλεγχο από τις υγειονομικές επιτροπές του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), προσήλθαν και εξετάστηκαν οι 221 και όπως διαπιστώθηκε μόλις οι 34 δηλαδή το 17,6% είναι πραγματικά δικαιούχοι του επιδόματος.

Τα αποτελέσματα της επανάκρισης των 221 περιπτώσεων επιδοματούχων τυφλότητας που προσήλθαν έχουν ως εξής:
Τυφλοί εφ΄ όρου ζωής: 34.
Τυφλοί για ένα έτος: 5.
Όχι τυφλοί: 182.
Ποσοστό τυφλών: 17,65%.
Ποσοστό μη τυφλών: 82,35%.



ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ... ΑΝ Ο ΤΟΤΕ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ Ή ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ... 
 ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ 9 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ,  ΕΝΩ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΝ  ΑΠΟ  ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ!!! 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ... ΞΑΝΑ-ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!

ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ... "ΦΟΝΟ", ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ:
 ΣΤΗΝ ... ΜΑΖΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΩΝ ΜΜΕ, 
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ- ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ ΚΙ ΑΛΛΟΤΕ "ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΑ", ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ!

ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.... ΤΟ ΜΑΚΡΥΝΟ 2012...

 ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΤΡΕΧΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!! 
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΞΕΛΕΓΗ ΤΟΝ ΜΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2012. 

 ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΖΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ,
 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ - ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΧΙΟ ΤΟΤΕ- ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΡΕΚΟΡ ΤΥΦΛΟΤΗΤΑΣ ΕΙΤΕ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ, Ή ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ. ΔΕΣ ΕΔΩ

ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΥΧΟΙ - ΟΧΙ ΟΛΟΙ- ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ ΤΥΦΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΙ "ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΔΕΣ" ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ "ΕΥΚΑΙΡΙΑ" ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΙΣ ... ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ "ΑΚΡΕΣ"... ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ.

ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΞΗΣ ... ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ Η "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"  ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ "ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ" ... ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΛΕΥΡΟ ΩΣ "ΕΝΤΙΜΟΙ" ΠΟΛΙΤΕΣ...

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ...

ΓΙΑΤΙ  ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ, ΣΤΗΝ ΓΕΝΗΣΙΟΥΡΓΟ ΑΙΤΙΑ  ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΥΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ, 
ΚΤΥΠΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.

 Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1832 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1832

ΑΥΤΑ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΤΟΞΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

 ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ" ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ "ΚΡΑΤΟΣ".

 ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΙΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ, ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ΤΗΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΟΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ, ΤΗΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΑ, ΤΟ "ΠΑΤΩ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ".

ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ,  ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ, ΤΟ "ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΕΠΑΙΤΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. 
 ΤΟΝ ΩΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ"

ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΓΙΑ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ... ΣΩΣΟΥΝ!!

ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ "ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΥΒΟΥΝ, - Ή ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ!
 ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...


ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΥ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
 ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥΣ!!
 ΑΦΟΥ ΑΠΛΑ  ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ" ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.  

ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ -ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΚΠΟΜΠΩΝ- ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΛΥΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ.

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ... 

ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

"ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ"

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: "...ΘΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΩΣ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. 
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.

ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

 ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΚΕΡΔΗ, ΑΠΟΛΑΒΕΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. 
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΣΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ!!

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

ΣΤ. ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ: ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΑΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ ΤΖΙΝΤΖΙΟ;

ΣΤ. ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΣΤΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.

ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΙΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΕΣ, ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΕΓΩ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ.

ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ή ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΡΗΓΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΕΚ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ. 

ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΤΗΝ Δ.Ε.Η. ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΟΣΕ, ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ,… ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑ!..."

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, 
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ 
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
 ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ. 
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ