Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

25 Οκτ 2021

(BINTEO) Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη...παύει να είναι σύμπτωση!



Pandora Papers...Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν "λευκό" για ενδελεχή έρευνα...


Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη,
παύει να είναι σύμπτωση...
και οι ευρωβουλευτές της ΝΔ
φροντίζουν συνεχώς να μας το θυμίζουν.

Την Πέμπτη 20/10/2021 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζήτησε να ξεκινήσουν ενδελεχείς έρευνες όσον αφορά τις αποκαλύψεις των Pandora Papers για τυχόν παρατυπίες σε χώρες της Ε.Ε.

Σε ψήφισμα που εγκρίθηκε με 578 ψήφους υπέρ, 28 κατά και 79 αποχές, οι ευρωβουλευτές προσδιόρισαν τα μέτρα που θεωρούν ότι πρέπει να ληφθούν επειγόντως από την Ε.Ε., προκειμένου να εξαλειφθούν τα νομικά κενά που διευκολύνουν σήμερα την εκτεταμένη φοροαποφυγή, φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ζήτησαν επίσης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να κινηθεί νομικά κατά των κρατών μελών που δεν εφαρμόζουν ορθά την ισχύουσα νομοθεσία.
 Οι ευρωβουλευτές επέκριναν ιδιαίτερα τους πρώην και νυν πρωθυπουργούς και υπουργούς κρατών μελών της ΕΕ, των οποίων οι δραστηριότητες αποκαλύφθηκαν από τα Pandora Papers.

Στο ψήφισμα αυτό οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν "Λευκό" όταν ακόμα και η "γραμμή" του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ήταν υπέρ του ψηφίσματος.

Θα ήταν άκρως κατατοπιστικό να ενημερώσουν οι ευρωβουλευτές του κυβερνώντος κόμματος για ποιο λόγο δεν υπερψήφισαν αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία.


ΠΗΓΗ

Pandora Papers: Πόσοι Έλληνες βρίσκονται στη λίστα...

Αναφορές και σε Έλληνες έχουν τα Pandora Papers, η δημοσιογραφική έρευνα που δημοσιεύσαν, διεθνή ΜΜΕ και την οποία συντόνισε το Διεθνές Δίκτυο Ερευνητών Δημοσιογράφων (International Consortium of Investigative Journalists - ICIJ).

Οι αποκαλύψεις της διεθνούς κοινοπραξίας με έδρα στην Ουάσιγκτον, εμπεριέχει τα ονόματα πάνω από 100 δισεκατομμυριούχων ολόκληρου του πλανήτη, πάνω από 35 (πρώην ή νυν) πολιτικών, κρατικών αξιωματούχων, ισχυρών επιχειρηματιών, επιφανών προσωπικοτήτων και σταρ της μουσικής.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα μεταξύ των 27.000 πραγματικών δικαιούχων offshore εταιρειών που έχουν εντοπισθεί συμπεριλαμβάνονται και 283 Έλληνες.



ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ;

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ OFFSORE ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ...;;;

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΚΩΛΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑΧΘΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ Ο,ΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ OFFSHORE ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;;;

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ - ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ- ΑΥΤΗ Η ΜΗ ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΤΑΣΤΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
 ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΜΑΘΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ, ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ...

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ...
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ 
ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ.


ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, 
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ 
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
 ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ. 
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ