Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

5 Οκτ 2021

ΤΗΝΟΣ : ΙΔΟΥ ΠΩΣ... "ΚΑΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ"! ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;


Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στο νησί της Τήνου η αστυνομία και οι διαδηλωτές κατά των ανεμογεννητριών ήρθαν σε ρήξη, με αποτέλεσμα πολλοί να χτυπηθούν βίαια και να μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας με πολλαπλά τραύματα.

Μιλήσαμε με κάποια από τα θύματα της αστυνομικής βίας στην Τήνο. Οι μαρτυρίες τους έρχονται σε αντίθεση με την ανακοίνωση των αστυνομικών υπαλλήλων Κυκλάδων (https://tinostoday.gr/anakoinosi-astynomikon-ypallilon-kykladon/ ), που υποστηρίζουν ότι έχουν στοχοποιηθεί Τηνιακοί αστυνομικοί από φορείς, ΜΜΕ και ομάδες στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως μας επισήμανε ο κύριος Νικηφόρος Δελασούδας, πρώην δήμαρχος Εξωμβούργου, χτυπήθηκε στην προσπάθειά του να προστατέψει μια κοπέλα από τα χέρια δύο αστυνομικών, την οποία είχαν ακινητοποιήσει και χτυπούσαν. 

Το χτύπημα που δέχθηκε προήλθε από έτερο αστυνομικό, ο οποίος του επιτέθηκε από πίσω, χωρίς να καταλάβει με τι, καθώς έχασε τις αισθήσεις του.
 Παρέμεινε για ώρα στο έδαφος μπροστά από τον γερανό με αναμμένη την μηχανή, μέχρι τη στιγμή που ήρθε το ασθενοφόρο για να τον οδηγήσει στο Κέντρο Υγείας.

Νικηφόρος Δελασούδας ( πρώην Δήμαρχος Εξωμβούργου ) μετά την συμπλοκή

Ο Θ. κάτοικος Τήνου περιγράφει τη στιγμή της συμπλοκής, όπου ένας αστυνομικός επιτίθεται στον Χ., τον ρίχνει στο έδαφος, και τότε ο Θ. προσπαθεί να τον σώσει. Ένας άλλος αστυνομικός τραβάει τον Θ. από τα μαλλιά με μανία πετώντας τον κάτω και ακινητοποιώντας τον.

Άλλη μια μαρτυρία είναι από την Β., κάτοικο της Τήνου, η οποία βρέθηκε με αιμάτωμα στο χέρι, προσπαθώντας να αποτρέψει ξυλοδαρμό ενός ακόμα διαδηλωτή, όταν τον είδε να κείτεται στο έδαφος.
 

Η Β. με το χέρι δεμένο μέρες μετά το χτύπημα των αστυνομικών

Ο Γ. εφημερεύων γιατρός του Κέντρου Υγείας Τήνου αναφέρει ότι γύρω στα 10 με 11 περιστατικά τα οποία διακομίσθηκαν στο κέντρο, ήταν αναφερόμενα όπως λένε οι ίδιοι από γκλομπ. Δύο από τα άτομα έκαναν εισαγωγή για περαιτέρω εξετάσεις, όπως επίσης ένας νεαρός άντρας, ο οποίος είχε σκίσιμο στο δεξιό βλέφαρο και χρειάστηκε ράμματα. Η περίπτωσή του χαρακτηρίστηκε αρκετά επικίνδυνη καθώς το τραύμα που έφερε ήταν πολύ κοντά στο μάτι.


Μαρμαρογλυπτική με θέμα τις ανεμογεννήτριες

Αυτή η κατάσταση επικρατεί στην Τήνο τα τελευταία 2,5 χρόνια με τους κατοίκους να αντιστέκονται σθεναρά για να προστατέψουν το νησί τους. Ουσιαστικά οι πολίτες ανέλαβαν τον ρόλο της αστυνομίας, παρακολουθώντας τις παραβάσεις της εταιρείας με προσωπικές θυσίες. Μια ομάδα πολιτών ανέλαβε για σχεδόν έναν μήνα να κάνει 24ωρες βάρδιες για να προλάβει και να καταγγείλει αυτές τις παραβάσεις.

Οι κολώνες των δύο ανεμογεννητριών

Βάση της ανεμογεννήτριας
 

Η τρίτη κολώνα της ανεμογεννήτριας στην κορυφή της Αγιάς Μαρίνας

Κάποιες από τις τελευταίες, όπως μας αναφέρει η Σ. είναι η παραβίαση του ωραρίου της κυκλοφορίας των φορτηγών, η τοποθέτηση κολώνας ΔΕΗ, καταστρέφοντας μέρος ενός παλιού ανεμόμυλου και επίσης στρώθηκε ο δρόμος με χαλίκι μέχρι την κορυφή του βουνού. Ακόμη τα πλοία τα οποία μετέφεραν τα φορτηγά της εταιρείας με τις ανεμογεννήτριες, έφτασαν στο νησί χωρίς να δηλώσουν το σήμα τους, όπως ο νόμος προβλέπει.

Ο Γιάννης Στέφας, ιδιοκτήτης και διαχειριστής της “Ενεργειακή Κυκλάδων ΕΠΕ” στον χώρο του εργοταξίου στην κορυφή του βουνού

Οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;; 

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ;; 
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ! 

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΣΙΑΣ" ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ (Δ.Ε.Η) 

ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, -ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ- ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥΣ...

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ

ΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ "ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ" ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ;

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΦΤΗΝΗ "ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ" ΜΙΛΑΜΕ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗΣ... ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ;;

ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ  ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ  ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ; 

 ΓΙΑΤΙ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ "ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ" ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ;;;

ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ - ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ- ΤΙΣ "ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ" ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ... "ΚΑΜΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ" ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ"

ΕΝΩ...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΟΙ "ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ" ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ  ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ -ΧΩΡΙΣ ΑΣΥΛΙΑ- ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΚΛΗΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΙ ΟΧΙ "ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ.

ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ...

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΜΕ- ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ- ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ;; 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: 
ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ "ΑΝΤΙΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΠΕ" ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ... ΣΥΡΤΑΡΙ;;;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ;;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ;;; 

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
 Η ΜΟΝΗ ΝΟΜΙΚΗ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΩΝΗ
-ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ. ΤΑΞΙΚΕΣ, Ή ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ- 
ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. 

ΜΕ ΗΔΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 49.000 ΕΡΓΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
 ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ, ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΧΥ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. 


ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΤΟΙΟ "ΚΥΝΗΓΙ" ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ 
-ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ-
 ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΘΕΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ "ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕ!!
 ΔΕΣΜΕΥΣΕ, ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ - ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ-ΚΑΙ  ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ... ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 04-09-2015
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, 
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ 
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
 ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ. 
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!




 

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ