Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

16 Νοε 2021

ΚΥΡΙΑΚΟ... ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!


 Μητσοτάκης σε Bloomberg: Θέλουμε πρωτοπορία στις ΑΠΕ- Πήραμε μέτρα μισού δισ. για τα νοικοκυριά

«Το τελευταίο πράγμα, που θέλουμε είναι να απογοητευτούν οι πολίτες από τις πολιτικές καταπολέμησης της κλιματικής κρίσης, δεν πρέπει εν τέλει οι πολίτες να επιβαρυνθούν με το κόστος της πράσινης μετάβασης» 

«Oι πολίτες δεν πρέπει να επιβαρυνθούν με το κόστος της πράσινης μετάβασης», τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνέντευξη, που παρεχώρησε στο Bloomberg από τη Γλασκώβη και τις εργασίες της COP26 σημειώνοντας ότι οι τρέχουσες αναταράξεις στην αγορά ενέργειας δεν θα έπρεπε να δυσχεράνουν την επιχείρηση μετάβασης σε μία «πράσινη» οικονομία.

«Διαπιστώνουμε αναταράξεις στην αγορά του φυσικού αερίου εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης. Στην Ελλάδα έχουμε ήδη λάβει μέτρα, ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ για να προστατεύσουμε τα νοικοκυριά. Το τελευταίο πράγμα, που θέλουμε είναι να απογοητευτούν οι πολίτες από τις πολιτικές καταπολέμησης της κλιματικής κρίσης» επισήμανε. 

Τόνισε, επίσης, πως η Ελλάδα φιλοδοξεί να καταστεί πρωτοπόρα σε ό,τι αφορά στην αξιοποίηση των ΑΠΕ σε ολόκληρη τη Μεσόγειο κάνοντας ειδική αναφορά στα εξωχώρια αιολικά πάρκα.

 Αναγνώρισε, πάντως, το φυσικό αέριο ως το μεταβατικό καύσιμο καθοδόν προς την υιοθέτηση καθαρότερων μορφών ενέργειας.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ικανοποιημένος για την εισαγωγή του κλιματικού νόμου στην επερχόμενη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Επαναβεβαίωσε την δέσμευση της χώρας στον ευρωπαϊκό στόχο της μείωσης των εκπομπών ρύπων κατά 55% έως το 2030, αλλά και στον αντίστοιχο μιας οικονομίας περιβαλλοντικά ουδέτερης έως το 2050. 

Επανέλαβε πως σε εθνικό επίπεδο έχουμε δεσμευτεί για πλήρη απολιγνιτοποίηση το αργότερο έως το 2028, «ωστόσο είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να το επιτύχουμε έως το 2025», όπως είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για έναν «εμπροσθοβαρή στόχο» για τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Τέλος, ερωτηθείς για το πως η χώρα μας αντιμετωπίζει τις ολοένα και συχνότερες φυσικές καταστροφές, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «η κύρια προτεραιότητα μας είναι να προστατεύσουμε ανθρώπινες ζωές και περιουσίες, για αυτό και συστήσαμε αυτοτελές Υπουργείο Κλιματικής κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, με το οποίο προσπαθούμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

 Πηγή: skai.gr


Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ" ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ…" ΤΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ! 
ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ AGENDA 21 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1992 Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 1994 ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΣΟΚ. 
ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ "ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ"!!! ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ... ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: 
(ΒΙΝΤΕΟ) Β' ΜΕΡΟΣ: ΑΤΖΕΝΤΑ 21: Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
 ΜΙΑ "ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ" ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΩΝ «ΚΡΙΣΕΩΝ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ «ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ».

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΗΡΑΜΕ… ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ" ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ...

ΕΤΣΙ Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ...  "ΑΝΗΣΥΧΕΙ" ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, ΠΕΤΩΝΤΑΣ  ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ- ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ  ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ;; ΜΙΑ ΑΛΛΗ "ΚΡΙΣΗ" ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ... ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!  Ω ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ!

 ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.

ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ"
 ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ... ΚΑΙ "ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ", ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΔΕΝ ΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ, ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ, ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ...
 ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΕ  ΡΟΛΟ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ, ΝΑ  ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ-ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ... ΓΙΑ ΜΙΑ "ΝΕΑ" ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ...ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΠΟΝΗΡΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟΥΣ "ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"

 ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ...."ΑΝΑΠΤΥΞΗ" !!!!!!! -ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ!

ΩΣ ΠΟΤΕ;;;


ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ


"...Η ΑΙΣΧΡΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ.. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΘΕΣΑΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. 
ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΙΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. 
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ‘’ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ’’ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΛΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ....ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

 ΘΕΜΑ: Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

Η μειωμένη παροχή φυσικού αερίου που προκάλεσε αύξηση των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος με συνέπεια την επιβάρυνση των νοικοκυριών αλλά και με την ζήτηση σε άνθρακα, δυσκολεύουν οι στόχοι των Ευρωπαίων για μείωση των εκπομπών ‘’αερίων του θερμοκηπίου’’ μέχρι το 2030 και την εκμηδένιση τους μέχρι το 2050. 
Ως μια μορφή λύσης προβλέπεται να μπορούν τα κράτη-μέλη να χρηματοδοτούν έργα ΑΠΕ (Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) στο έδαφος άλλων κρατών-μελών και να συνυπολογίζεται η συνεισφορά αυτή στον εθνικό τους στόχο. 
Το ποια κράτη θα είναι εκείνα που θεωρούνται πιο κατάλληλα λόγω κλίματος για να φιλοξενήσουν αυτά τα έργα, είναι φυσικά τα Μεσογειακά.

 Το έδαφος βέβαια για να συμβεί αυτό έχει προετοιμαστεί προ πολλού στην Ελλάδα και γνωρίζουμε βέβαια ότι οι εγκαταστάσεις ΑΠΕ, όπως τα αιολικά πάρκα, είναι βιομηχανικές εγκαταστάσεις και παρόλο που μας παρουσιάζονται ως ‘’πράσινες’’ έχουν σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην ανάπτυξη του τόπου που εγκαθίστανται. 

Οι εύλογες διαμαρτυρίες των κατοίκων στις περιοχές που επιλέγονται, δεν λαμβάνονται υπόψιν και μάλιστα πολλές φορές καταστέλλονται βιαίως. 

Με την πώληση αυξημένου ποσοστού μετοχών της ΔΕΗ σε ιδιώτες και δη αλλοδαπούς, το κράτος χάνει τον έλεγχο της μεγαλύτερης βιομηχανικής επιχείρησής του. Και δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε την αναγκαιότητα της ηλεκτρικής ενέργειας για την διαβίωσή μας, που σημαίνει ότι θα έπρεπε να είναι εύκολα προσβάσιμη σε όλους τους πολίτες. 

Το κράτος χάνει τον έλεγχο και οι πολίτες όπως πάντα, θα υποστούν τις καταστροφικές συνέπειες αυτής της κυβερνητικής μεθόδευσης σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους, οικονομικό, κοινωνικό και εθνικό ακόμα, καταδικάζοντας το μέλλον τους και την ευημερία τους, αν δεν αντιληφθούν έγκαιρα ότι γνώμονας των κομματικών κυβερνήσεων δεν είναι το συμφέρον των πολιτών και του έθνους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ "ΑΝΤΙΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΠΕ" ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ... ΣΥΡΤΑΡΙ;;;

ΤΗΝΟΣ : ΙΔΟΥ ΠΩΣ... "ΚΑΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ"! ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

"ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ"

(ΒΙΝΤΕΟ) ΟΛΕΘΡΙΕΣ "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ" ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΥΞΗΣ"

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, 
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ 
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
 ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ. 
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 04-09-2015
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.





Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ