Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

23 Νοε 2021

ΚΥΡΙΕ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ.... "ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΧΩΡΟ"!


"Για την ενεργειακή κρίση έχουμε λάβει μέτρα για το 2021 και το 2022, θα δούμε αν θα χρειαστεί κάτι ακόμη. Αν απαιτηθεί, θα αφορά το ίδιο μείγμα μέτρων", είπε ο Θόδωρος Σκυλακάκης στον ΑΝΤ1, σύμφωνα με τον ant1news.gr.

Μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινοί Τύποι", ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομιών, απαντώντας στο εάν θα δοθούν βοηθήματα τις προσεχείς εβδομάδες στους υγειονομικούς ή σε συνταξιούχους, όπως αναφέρεται σε διάφορα δημοσιεύματα, είπε ότι "το έλλειμμα του 2021 θα πλησιάσει, αλλά δεν θα ξεπεράσει ελπίζω το 10%. 
Με αυτό δεν μπορεί παρά να γίνουν μόνο τα απαραίτητα, μόνο κινήσεις ανάγκης μπορούμε να κάνουμε, μόνο μέτρα ανάγκης μπορούμε να πάρουμε".

Ο κ. Σκυλακάκης είπε πως υπάρχουν μια σειρά μέτρων για το 2022, όπως η άρση της εισφοράς αλληλεγγύης και η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, για τα οποία είπε πως "στόχος μας είναι να μπορούν να επεκταθούν από το 2023, αλλά πρέπει να βρεθεί και ο δημοσιονομικός χώρος, κάτι που είναι συνάρτηση της ανάπτυξης".

Σχετικά με την αύξηση στον κατώτατο μισθό και την προεκλογική δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας για αύξηση διπλάσια από τον ρυθμό ανάπτυξης του ΑΕΠ της χώρας, ο Αν. Υπ. Οικονομικών σημείωσε πως "η δέσμευση για διπλάσια αύξηση αφορά το ΑΕΠ. Αν έχει μειωθεί σημαντικά, δεν μπορείς να δώσεις διπλάσια αύξηση. Πρέπει να αυξηθεί από το προηγούμενο επίπεδο, για να δώσεις. Ότι λες, θέλει μια στοιχειώδη λογική και ερμηνεία. 
Αν πέσει το ΑΕΠ 30% και αυξηθεί 10% μετά, σημαίνει ότι μπορεί να δοθεί διπλάσια αύξηση;".

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις, ο κ. Σκυλακάκης απέφυγε να αναφέρει το ποσοστό της αύξησης του κατώτατου μισθού το 2022.

Ερωτηθείς για την πρόβλεψη για αύξηση κατά 3,2 δις των εσόδων από φόρους, στον Προϋπολογισμό του 2022, είπε πως θα προέλθουν από την άνοδο του τουρισμού και των επενδύσεων.

Σε ότι αφορά την μείωση των δαπανών για την Υγεία, στον Προϋπολογισμό του 2022, κατά πάνω από 800 εκ. ευρώ, απαντώντας και στις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σκυλακάκης, είπε ότι αυτή προβλέφθηκε καθώς όλοι οι διεθνείς οργανισμοί λένε ότι δεν θα είναι πανδημική χρονιά το 2022 και δεν μπορείς να την συγκρίνεις με μια πανδημική χρονιά. Ακόμη, όπως σημείωσε, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκρίνει προϋπολογισμό με απολογισμό, στον οποίο περιλαμβάνονται και αποθεματικά, κάτι που είναι λάθος και τα ποσά είναι μη συγκρινόμενα

Σε ότι αφορά τις αναφορές γιατρών ότι δεν έχουν πληρωθεί για την προηγούμενη φορά που έγινε επίταξη των υπηρεσιών τους, ο κ. Σκυλακάκης είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας, αλλά πιθανώς κάποιο γραφειοκρατικό πρόβλημα, το οποίο δεσμεύθηκε να ελέγξει το πρωί της Δευτέρας.


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΧΩΡΟ" ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ "ΑΝ"... ΚΑΙ "ΘΑ"... 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: 
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ... "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ" ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ
 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ 
ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ... ΚΑΙ ΗΔΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ.

ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ! 

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΕΞΕΙ(;;;) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ "ΣΦΙΚΤΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ" ΜΕ "ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ

ΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ "ΥΠΟΥΡΓΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ... ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ! 
ΑΝ ΨΑΧΝΕΙ Ο Κ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ "ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΧΩΡΟ"  ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ, ΙΣΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ... ΨΑΞΟΥΜΕ!
 ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ "ΧΩΡΟ" ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! 

ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ "ΕΛΛΕΙΜΜΑ" ΚΑΙ ΓΙΑ "ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΧΩΡΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ "ΚΙΝΕΖΟ" ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ... "ΔΑΝΕΙΟ" ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΘΕΝ ΠΩΣ!

 ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ "ΤΑΜΕΙΟ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ!
ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ- ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ" ... ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ!

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ... ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ "ΣΟΥΠΑ"!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ" ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ " 17 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ" ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ! 
ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο "ΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΕΝΝΟΕΙ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ!


ΒΛΕΠΟΥΜΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Η ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ Η ΒΟΥΛΗ ΣΥΣΣΩΜΗ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ!!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: 
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ... "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ" ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΝΕΜΩ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΟΥ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ "ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ" ΑΠΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ" ΜΑΣ, ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΤΟΚΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ!

 ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ", ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΔΗΦΑΓΙΚΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ "ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΠΕΓΔΥΤΩΝ"
 
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΤΙΚΑ" ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ ΑΦΑΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ!

ΑΡΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΟΙΚΟ ΜΑΣ" ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. 

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ...
 ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΝΩΣΗΣ!

ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Ή ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ; ( ΜΕΡΟΣ 4ο)- Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΑΝΑΛΥΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ.


"...ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΧΡΗΜΑ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ. 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. 
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΕΚΔΟΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ; 
ΠΩΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;.."
ΑΚΟΜΑ "ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ" ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ"


ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, 
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ 
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
 ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ. 
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 04-09-2015
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.





Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ