Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

10 Μαρ 2023

(Βίντεο) Πίσω στον... χρόνο του εγκλήματος

 

Η παρακάτω εκπομπή ξεκινάει με μια αποτύπωση της τραγικής κατάστασης που ζούμε ξανά και ξανά. 

Σε λιγότερο από ένα λεπτό εμφανίζεται το ψέμα και οι φρούδες υποσχέσεις από την μία και η στυγνή πραγματικότητα από την άλλη, στην προκειμένη περίπτωση σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας μας μετά την ιδιωτικοποίηση του.  

Δηλαδή, μετά το ξεπούλημα του στον ... "επενδυτή" για τον "εκσυγχρονισμό" του, επειδή εμείς οι "πτωχοί" δεν μπορούσαμε να το κάνουμε από μόνοι μας και ως χώρα να έχουμε το πιο ασφαλές και υπερσύγχρονο σιδηροδρομικό δίκτυο που μας αξίζει.  Αντίθετα, μπορούμε να χαρίζουμε τα έσοδα στους "επενδυτές και εμείς να επωμιζόμαστε τα έξοδα και να τους δίνουμε επιχορηγήσεις εκατομμυρίων...
Όμως η "φτώχεια" μας τελικά, όπως θα διαπιστώσετε  μέχρι το τέλος της εκπομπής,  δεν έχει να κάνει  με το χρήμα, που αποδείχθηκε ότι υπάρχει άφθονο, αλλά αφορά την νόηση και την κριτική μας σκέψη που μας την έχουν διαλύσει από την χρόνια πλύση εγκεφάλου και την έλλειψη της πραγματικής παιδείας.

Είναι ανάγκη λοιπόν να δούμε το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, να πάμε πίσω στον χρόνο για να εξετάσουμε την γενεσιουργό αιτία του εγκλήματος που συνέβη στα Τέμπη, αλλά και όχι μόνο...

"... Αν δεν μείνουμε πάνω στο δίκαιο και την αλήθεια του δικαίου θα μείνουμε να αναμασούμε λανθασμένες πληροφορίες οι οποίες θα μας βάζουν σε έναν ατέρμονο φαύλο κύκλο, ο οποίος μας οδηγεί πάντα σε λανθασμένες αποφάσεις... Είναι αυτό το οποίο είδαμε στο Μάτι, είναι αυτό το οποίο είδαμε στην Μάνδρα... και τότε υπήρχε η "άναρχη πολεοδόμηση" και τότε γνώριζαν το πρόβλημα... και στο Μάτι δεν είχαμε κανέναν φυλακισμένο, ούτε στην Μάνδρα δεν είχαμε κανέναν φυλακισμένο και τώρα δεν έχουμε κανέναν φυλακισμένο από το πολιτικό κομμάτι εννοώ... κανείς δεν έχει ευθύνες και είναι αυτό το οποίο προβάλλεται μπροστά μας και μας κρύβουν την πραγματικότητα..." μας επισημαίνει ο κ. Τζίντζιος.

Και για να δούμε την πραγματικότητα που μας κρύβουν θα πρέπει να ακολουθήσουμε την γραμμή του χρήματος η οποία είναι ανεξίτηλη και αφήνει τα σημάδια της παντού...

"Στην περίπτωση του ΟΣΕ, έχουμε ένα τεράστιο μονοπώλιο, οι Δήμοι είναι τεράστια μονοπώλια, τα λιμάνια είναι τεράστια μονοπώλια, τα τελωνεία είναι τεράστια μονοπώλια και εν γένει όλος ο κρατικός μηχανισμός είναι ένα τεράστιο μονοπώλιο..." μας θυμίζει ο κ. Τζίντζιος.

Και το ερώτημα που δημιουργείται είναι: Πώς γίνεται να πέφτει έξω ένα μονοπώλιο;;; 

Μα μόνο εκ των έσω! Το πώς μας το δείχνει με ένα εύστοχο παράδειγμα ο κ. Τζίντζιος και καταλήγει: "... Αυτή είναι και η πάγια τακτική των διαχειριστών οι οποίοι κόπτονται χρόνια τώρα σε μια υποτίθεται "ψωροκώσταινα", σε μια χώρα η οποία δεν έχει πόρους, δεν έχει χρήματα, παρά έχει μόνο χρέη, κόπτονται ποιος θα είναι αυτός ο οποίος θα διαχειριστεί το χρέος μας!... Θα διαχειριστεί δηλαδή τα επιμέρους μονοπώλια, είτε αυτά είναι δρόμοι, είτε αυτά είναι τρένα, λιμάνια, αεροδρόμια, είτε είναι ο αγροτικός τομέας, είτε το νερό, είτε η ενέργεια... με οποιονδήποτε τρόπο θέλουν να διαχειριστούν τα μονοπώλια... και βλέπουμε μια Ελλάδα μονίμως να είναι 50 χρόνια πίσω από την Ευρωπαϊκή Ένωση... Κανένας δεν κατάφερε να την πάει έστω κι ένα χρόνο πιο κοντά..."

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά αναλογιζόμενοι ότι ο σιδηρόδρομος μας είναι ο παλαιότερος της Ευρώπης, ο οποίος ξεκίνησε από την εποχή της Οθωμανικής κατοχής, είναι άξιο απορίας πώς μέχρι και σήμερα, δεν έχει κατευθείαν εμπορική διασύνδεση με τα σημαντικότερα λιμάνια της χώρας μας; 
Ποιοι επωφελούνται από αυτό και ποιος πληρώνει τελικά το... 'μάρμαρο";

Αυτές τις απαντήσεις μας τις δίνει ο κ. Τζίντζιος, ο οποίος μας δίνει ακόμη μία οικονομική πληροφορία και τα συμπεράσματα δικά σας:
"...Όταν έσπασε ο ΟΣΕ και έγιναν δυο εταιρίες, αμέσως μέσα σε δύο χρόνια βρέθηκε ΤΡΑΙΝΟΣΕ να χρωστάει 550 εκατομμύρια... Όπως ψευδώς, με ψευδή στοιχεία μπήκαμε στο ευρώ, με ψευδή στοιχεία μπήκαμε στο μνημόνιο, πάλι με ψευδή στοιχεία φαίνεται μια εταιρία να έχει πρόβλημα... όπως και με την Αγροτική Τράπεζα που έχω κάνει πολλές εκπομπές πώς την έχουν υποβαθμίσει... το ίδιο έκαναν και με τρένα και την χρονιά την οποία η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πουλιέται στους Ιταλούς για 45 εκατομμύρια, δηλώνει κέρδη περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της!!!..." και συνεχίζει:"...Και πώς θα υποβαθμίσεις ένα οικόπεδο; Θα πρέπει να το φτωχοποιήσεις, να του παραποιήσεις τα οικονομικά του δεδομένα, να βάλεις πράκτορες να κυβερνήσουν την χώρα, οι οποίοι μέσα από συγκεκριμένα πόστα, όπως είναι αυτά τα υπουργικά, που είναι νομοθέτες οι Υπουργοί και οι βουλευτές που εισάγουν τα νομοθετικά σχέδια που ψηφίζουν πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι είναι αυτοί όπου στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα αναφέρω για τον ΟΣΕ, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει την πώληση, η κυβέρνηση Μητσοτάκη εκτελεί... η αντιπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ κατακρίνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την εκτέλεση της δικής της απόφασης... κι αυτό γίνεται συνέχεια κάθε φορά..."

Κατά τα άλλα, όλοι αυτοί θίγονται όταν κάποιος τους λέει το αυτονόητο μετά από τόσα χρόνια κομματοκρατίας: "Είσαστε όλοι ίδιοι!"... Εναλλάσσονται στο τιμόνι της χώρας και το αποτέλεσμα της πορείας αυτής την βιώνουμε σήμερα στο πετσί μας.

"...Αυτή την στιγμή εκχωρείται κάθε σπιθαμή γης δια μέσω πλειστηριασμών σε ξένες ανώνυμες εταιρίες... μεταβιβάστηκε η ιδιωτική και η δημόσια περιουσία του δημόσιου στην ΕΕΣΥΠ, θυγατρικής της οποίας είναι και το ΤΑΙΠΕΔ που έκανε την πώληση των τρένων, των λιμανιών, των αεροδρομίων κτλ... αν ο Έλληνας ιδιοκτήτης της χώρας, αυτός ο οποίος είναι Κυρίαρχος και δίνει Εντολή, γιατί τον καλούν οι ίδιοι να τους δώσει την εντολή κάθε 4 χρόνια...Όταν ο Έλληνας ο Κυρίαρχος δεν θα έχει μια σπιθαμή γης δικιά του να πατήσει, όντας υπόδουλος σε Ανώνυμες Εταιρίες, όπως είναι και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε (HELLENIC REPUBLIC S.A.), όταν δεν θα έχει μια σπιθαμή γης, που θα πατήσει;;; Πού θα ασκήσει την κυριαρχία του; Πώς θα φαίνεται ως εντολέας;..." διερωτάται ο κ. Τζίντζιος.

Μας θέλουν φοβισμένους υποχείρια-ψηφοφόρους, περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε. που η διοίκηση της δηλαδή η εκάστοτε Γενική Κυβέρνηση, διορίζεται έτσι κι αλλιώς, στήνοντας κάθε 4 χρόνια περίπου "κάλπικες κάλπεις" για να έχουμε την ψευδαίσθηση της δημοκρατίας. Έτσι μπορούν να  κλέβουν νομιμοφανώς και παντοιοτρόπως την εθνική και την ιδιωτική μας περιουσία, βυθίζοντας μας όλο και περισσότερο στην εξαθλίωση και στα χρέη, εξυπηρετώντας με το αζημίωτο, πελατειακά, συντεχνιακά και τραπεζικά συμφέροντα.  

Ως πότε όμως θα τους πληρώνουμε για να μας σκοτώνουν με την δική μας δύναμη και τον δικό μας πλούτο;
Γιατί την δύναμη για να νομοθετούν και να εγκληματούν εις βάρος μας, τους την δίνουμε εμείς οι ίδιοι. Αυτοί, απλώς την στρέφουν εναντίον μας. Αυτή είναι η πικρή, αλλά μία και απόλυτη Αλήθεια.

Και για όποιους λένε ότι "το καθεστώς είναι πολύ ισχυρό" ας ακούσουν την απάντηση του κ. Τζίντζιου στην παραπάνω εκπομπή, η οποία θα πρέπει και να προβληματίσει τον καθένα μας, για να αλλάξουμε την νοοτροπία, την θέση και την στάση μας ως Πολίτες και να αναγνωρίσουμε ποια είναι η πραγματική μας δύναμη και δυνατότητα.
 Μόνο έτσι θα σπάσουμε το μάτριξ και θα αρχίσουμε να ζούμε πραγματικά στο δικό μας ελληνικό κράτος. Το σχέδιο της επόμενης μέρας είναι έτοιμο και μας περιμένει... για να κτίσουμε το αύριο όλοι  μαζί, για εμάς και τα παιδιά μας, όπως πρέπει και μας αξίζει. 


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



egkika68@gmail.com


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ