Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

7 Μαρ 2023

Το "ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ" πρέπει να το πούμε όλοι εμείς

Η παρακάτω εκπομπή έγινε ακριβώς την επόμενη μέρα του εγκλήματος που συνέβη στα Τέμπη λόγω της σφοδρής σύγκρουσης των δύο τρένων που κινούνταν στα.. τυφλά και οδήγησαν στον θάνατο δεκάδες συμπολίτες μας και δη, νέα παιδιά.... Τα δικά μας παιδιά!

Συγκλονισμένοι και εξοργισμένοι διαπιστώνουμε ακόμη μία φορά ότι ζούμε κατά τύχη, που ως γνωστόν τύχη δεν υπάρχει! Γι αυτό και δεν είναι ατύχημα, ούτε δυστύχημα, αλλά ένα διαχρονικό έγκλημα που κάθε τόσο εμείς βιώνουμε τα αποτελέσματα του. 

Εκτός  όμως όλων των άλλων που θα μας θυμίσει η κ. Τσιμπογιάννη, σε αυτά τα 20 λεπτά της συνέντευξης της η κ. Τσιμπογιάννη, η ειδοποιός διαφορά  είναι ότι ακόμη μια φορά δηλώνεται ξεκάθαρα κι η μοναδική πραγματική λύση, η οριστική διέξοδος από όλο αυτόν τον αιματοβαμμένο φαύλο κύκλο που κινούμαστε όλοι μας ως τυφλοί  και παραδομένοι στα χέρια  εγκληματιών που μας γενοκτονούν με διάφορους τρόπους.

Από τότε μέχρι σήμερα που γράφω αυτές τις γραμμές έχει βγει στην επιφάνεια όλη η σαπίλα, όλη η αθλιότητα του πολιτικού κατεστημένου. Έχουν ανοίξει στόματα και τα "κροκοδείλια δάκρυα", όπως και οι "διαπιστώσεις¨" που ανέφεραν στην ανακοίνωση τους η συνδικαλιστική οργάνωση των σιδηροδρομικών (ΔΕΣΚ-Κ), μόλις 3 βδομάδες πριν, 7Φεβρουαρίου του 2023 δεν άργησαν να εμφανιστούν.

"Ποτέ ξανά!" μας δήλωσε ο Πρωθυπουργός στο αξύριστο -ένεκα του ρόλου του θλιμμένου- διάγγελμα του.. Δηλαδή "Συγνώμη λάθος... ό,τι έγινε, έγινε, πάμε παρακάτω... θα θα θα.... " Έτρεξε να προλάβει και ο Υπουργός τις εντυπώσεις και παραιτήθηκε. Ε και; ρωτάμε εμείς. Μήπως μπορεί να επανορθώσει; Μήπως δεν θα τον ξαναδούμε βουλευτή ή σε κάποια θεσμική θέση, όταν ξεχαστεί κι αυτό το φονικό, όπως όλα τα άλλα; Εκεί ποντάρουν άλλωστε! Στην μικρή μας μνήμη...

"...Εγώ αυτό που θέλω να πω και να απευθυνθώ στους συμπολίτες μας ότι δεν πρέπει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ να αφήσουμε τέτοιους επικίνδυνους ανθρώπους οι οποίοι υπόσχονται ακόμη και σήμερα έχουν αυτό το θράσος να βγαίνουν και κάνουν διαγγέλματα... και δεν είναι  μόνο ο Μητσοτάκης, είναι και η προηγούμενη κυβέρνηση και η αντιπολίτευση και η Βουλή και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας... μας επισημαίνει η κ. Τσιμπογιάννη και συνεχίζει"....ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ να μην τους δώσουμε την δυνατότητα να κυβερνήσουν... τους είδαμε τι κάνουν, θρηνούμε συνεχώς θύματα...είμαστε νοήμονες άνθρωποι όλοι... είναι δυνατόν από ένα χέρι ανθρώπινο, από μια φυσική παρουσία ανθρώπου να κρέμεται η ασφάλεια ενός ολόκληρου σιδηροδρομικού δικτύου; ...." 

Μιλάμε για το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας μας που έχει την ιστορία του και πρέπει να την δούμε για να αντιληφθούμε πόσο κορόιδα έχουμε πιαστεί και πώς όλοι αυτοί που βγαίνουν με πρόβες και σκονάκια στις κάμερες για να μας πείσουν για τόσο πόσο λυπημένοι και συντετριμμένοι είναι - από τις καταστροφές που ίδιοι προκαλούν- δεν είναι ανίκανοι και άχρηστοι... Είναι εν ψυχρώ δολοφόνοι ....

"... Γιατί μας είπαν τότε στα μνημόνια ότι δεν είχαμε λεφτά και δώσαμε τα τρένα μας, τα δικά μας, γιατί είναι των Ελλήνων Πολιτών και κανενός άλλου... αυτά είναι περιουσία του ελληνικού δημοσίου και το δημόσιο είμαστε εμείς... και τα πουλήσαμε τότε 45 εκατομμύρια... επειδή μας είπαν ότι έχουμε ένα "χρέος" που δεν το είδαμε ποτέ... δεν το ελέγξαμε ποτέ... δεν ξέραμε πού χρωστάμε... μπήκαν σε τέτοια διαδικασία και το έδωσαν σε ιδιώτες.. ιδού τα αποτελέσματα... ούτε τρένα έχουμε ... μπαίνουμε τελικά με κίνδυνο ζωής... που σημαίνει ότι συμφώνησαν όλοι, ολόκληρη η Βουλή...  δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς... όλοι ψήφισαν να παίρνει κάθε χρόνο - η HELLENIC TRAIN- 50 εκατομμύρια ευρώ επιδότηση κάθε χρόνο για 15 χρόνια... είναι εγκλήματα αυτά ή δεν είναι;..." διερωτάται η κ. Τσιμπογιάννη.

Ο τραγέλαφος είναι ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση που μας επέβαλε αυτές τις μνημονιακές πολιτικές λιτότητας για ένα "χρέος" που κανένας δεν έλεγξε, προκαλώντας όλο αυτό το ντόμινο της κατάπτωσης  σε όλους τους τομείς, στις 15 Φεβρουαρίου μας είχε παραπέμψει στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο επειδή η χώρα μας δεν εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχει με βάση την οδηγία για τη δημιουργία ενιαίου Ευρωπαϊκού σιδηροδρομικού χώρου (2012/34/ΕΕ).

Μετά μας υποσχέθηκαν την "διερεύνηση" του εγκλήματος... 

Αυτοί  που επί 23 χρόνια αδιαφορούσαν εγκληματικά για την ασφάλεια μας και για την ζωή μας, αυτοί που έφαγαν δισεκατομμύρια δημόσιο χρήμα, αφήνοντας τα πάντα να ρημάξουν, αυτοί που κατάφεραν το πιο ασφαλές μέσο να το κάνουν το πιο επικίνδυνο... τώρα "θααα βάλουν το μαχαίρι στο κόκαλο"!

  Και ας μην ξεχνάμε ότι αυτά τα 23 χρόνια τους δοκιμάσαμε όλους, τους ταΐσαμε όλους, τους επιτρέψαμε να εγκληματούν επάνω μας ξανά και ξανά. 
Βέβαια, το φιάσκο της "Επιτροπής των εμπειρογνωμόνων", φάνηκε από την αρχή, με τον διορισμό του κ. Ζηλιασκόπουλου, κυβερνητικό στέλεχος, Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή του Ταμείου που οι κυβερνώντες μας παρέδωσαν την εθνική μας περιουσία για 99 χρόνια- όπως και τα τρένα μας -για να την... "αξιοποιούν" καταλλήλως για να αποπληρώνουμε δήθεν το "χρέος", αφού βεβαίως πρώτα την κατακερματίζουν και την εξαθλιώνουν, για να την "χαρίζουν" σε άφραγκους "επενδυτές-ιδιώτες" που τους δανείζουμε και τους επιδοτούμε κιόλας! 

Ο κ. Ζηλιασκόπουλος  είχε διατελέσει από το 2010 -2015 διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δηλαδή την εποχή που μπαίναμε στα μνημόνια και άρχισε και η κατάπτωση της.
Έκανε προφανώς πολύ καλά την ... δουλειά του και έτσι αρχικά διορίστηκε από την κυβέρνηση για  να ρίξει φως και στην τραγωδία στα Τέμπη!! Λίγο μετά, αναγκάστηκε να παραιτηθεί με συνοπτικές διαδικασίες....
"Δεν θα ήθελα η ιδιότητα μου εκείνη να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για να πληγεί η ακεραιότητα και η αμεροληψία των εργασιών και του πορίσματος της Επιτροπής..." δήλωσε. Δηλαδή, δεν υπάρχει πρόβλημα ότι ο ελεγκτής και ο ελεγχόμενος είναι το ίδιο πρόσωπο, αλλά "για να μην χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι"!
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Όλες αυτές τις ημέρες ακούσαμε και θα ακούσουμε πάρα πολλά από το πλυντήριο των ΜΜΕ για την δήθεν αναζήτηση της αλήθειας, που τόσα χρόνια αποσιωπούσαν "Στοιχειωμένα έργα", "χαμένες συμβάσεις" κτλ κτλ... κι ακόμα ψάχνουμε τους ένοχους και χανόμαστε σε λόγια του αέρα άνευ ουσίας! 

Έχει σημασία εδώ να πούμε ότι εν μέσω του τριήμερου πένθους που κήρυξε η κυβέρνηση, κι όσο τα κανάλια μας κρατούν απασχολημένους, συνεχίζει να εγκληματεί και να βγάζει καθοριστικά για την ζωή μας νομοσχέδια και ΦΕΚ, όπως είναι η ιδιωτικοποίηση του νερού μας.  

Το "ποτέ ξανά" λοιπόν θα πρέπει να το πούμε όλοι εμείς και να το εννοούμε. Γιατί αυτή την φορά, δεν έχουμε επιλογή το "μη χείρον, βέλτιστον" όπως θέλουν να πιστεύουμε. Έχουμε την επιλογή που ΠΡΕΠΕΙ για να σταματήσουμε τον όλεθρο.

Και πριν την αποτυπώσω ακριβώς τις δηλώσεις της κ. Τσιμπογιάννη για αυτή την επιλογή που θα κόψει από την ρίζα του όλο αυτό το σάπιο κομματο-τραπεζικό κατεστημένο, δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε αυτά τα νέα παιδιά που την ώρα της φρίκης, δεν λύγισαν, δεν έτρεξαν να σώσουν τον εαυτόν τους, αλλά έγιναν μια γροθιά για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, θυμίζοντας σε όλους μας όχι μόνο τι σημαίνει Άνθρωπος με Ανδρεία, αλλά και την τεράστια δύναμη της Ένωσης μας.
 Γιατί αυτή είναι και το κλειδί για να μπουν όλα στην θέση τους...

"...Γιατί ναι.. με χρήματα θα γίνουν όλα... αλλά σας λέω είχαν τα χρήματα και δεν το έκαναν!!... Εξυπηρετούσαν άλλα συμφέροντα ... Αυτή την φορά θα πρέπει ο Έλληνας Πολίτης, όταν αυτοί ανακηρύξουν εκλογές να δώσει την ευκαιρία στην Ελλήνων Συνέλευση που ενώνει όλους τους Έλληνες και φιλέλληνες σε έναν ανθρωποκεντρικό φορέα που θέλει να φέρει για τον άνθρωπο τα αυτονόητα... Επειδή υπάρχουν τα χρήματα, 600 δις μέσα στους κρατικούς προϋπολογισμούς, χρήματα στον "παγκόσμιο κουμπαρά" που έχουν όλοι οι λαοί και μπορούμε να κάνουμε χρήση...πραγματικά μας αφαίμαξαν φορολογικά, μας έχουν κατακλέψει τα πάντα, ξεπούλησαν τα πάντα... δεν έχουμε τίποτα!... Θα γυρίσουν όμως πάλι... θα γυρίσουν όλα αυτά πάλι και είναι πάλι δικά μας.. αυτά όλα με την Ελλήνων Συνέλευσις ... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.. ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ... ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!..."


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



egkika68@gmail.com


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ