Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

12 Μαρ 2023

(Βίντεο) "Γι αυτή την "κακιά" την χώρα..."

Περνάνε οι μέρες μετά την θανατηφόρα σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και δεν λέει να καταλαγιάσει ο θυμός, η αγανάκτηση και η οργή για όλα όσα ακούγονται, λέγονται και γράφονται ευθαρσώς σε μια προσπάθεια όλων των ηθικών αυτουργών του εγκλήματος- κι όχι μόνο αυτού-  και των συνεργών τους, να μπουν για άλλη μια φορά όλα κάτω από το χαλί. Αναμφισβήτητα, το άδικο έχει ξεχειλίσει και πονάει όλους μας κάνοντας επιτακτική την κοινή απαίτηση της απόδοσης του δικαίου..


Το θέμα της εκπομπής αφορά ακριβώς για το αν βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο για την απόδοση των ευθυνών στους πραγματικούς υπεύθυνους, δηλαδή σε όλον αυτόν τον κομματικό μηχανισμό που παράγει άδικο ξανά και ξανά και πάντα βρίσκει εξιλαστήρια θύματα για να θολώνει τα νερά και να μένει στο απυρόβλητο, να εξαγοράζει συνειδήσεις και να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο.

"...Όλοι θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη, όλοι θέλουν να αποδοθούν ευθύνες παντού κι όχι μόνο φωτογραφικά σε ένα άτομο, στον σταθμάρχη και να μείνουμε μόνο εκεί... πλέον είναι επιτακτική ανάγκη και αίτημα όλων να αποδοθούν ευθύνες..." μας επιβεβαιώνει η κ. Τσιμπογιάννη.

Με το ... "καλημέρα" όμως δεν έχουμε και τα καλύτερα δείγματα, καθώς η "Επιτροπή εμπειρογνωμόνων που διορίστηκε από την κυβέρνηση για να "διερευνήσει" το όλο θέμα, μυρίζει φιάσκο κι ο καθηγητής Ζηλιασκόπουλος ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και Πρόεδρος του αμαρτωλού ΤΑΙΠΕΔ -δηλαδή ο ελεγχόμενος μπήκε στην θέση του ελεγκτή -αναγκάστηκε να παραιτηθεί.... 

ΟΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ


"Υπάρχουν συμβάσεις του ΟΣΕ οι οποίες έχουν μπει στο αρχείο ενώ ερευνήθηκαν από την οικονομική εισαγγελία... Μάλιστα η σύμβαση 717 του ΟΣΕ η οποία αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα της σηματοδότησης του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας που δεν υπάρχει... μια σύμβαση που ξεκίνησε από το 2014 και δεν έχει ολοκληρωθεί... είχε επενέβη η οικονομική εισαγγελία προς διερεύνηση για το αδίκημα της απιστίας σε βάρος του δημοσίου... μπήκε στο αρχείο και μετά ανασύρθηκε ξανά... όχι επειδή όπως λέτε τώρα, παρενέβη ο εισαγγελέας του Άρειου Πάγου για την συγκεκριμένη περίπτωση στο Άδενδρο της Θεσσαλονίκης... που και εκεί θρηνήσαμε 4 ζωές, αλλά επειδή παρενέβη η Ε.Ε. επειδή τα έργα και οι συμβάσεις είναι συγχρηματοδοτούμενες από την Ε.Ε. και η Ε.Ε έψαχνε να βρει πώς διατέθηκαν τα ευρωπαϊκά κονδύλια, αυτή η σύμβαση ξαναήρθε... Οπότε εδώ διαπιστώνουμε ένα κενό ασφαλείας στο δικαστικό σύστημα ..." μας ενημερώνει η κ. Τσιμπογιάννη. 

Και δεν είναι το μόνο - "κενό"  στο δικαστικό μας σύστημα, το οποίο έχει δώσει δείγματα γραφής από τι αποφάσεις βγάζει στο "όνομα του ελληνικού λαού" εις βάρος μας.
Μπήκε στο αρχείο μια υπόθεση που αφορά την ασφάλεια μας καταδεικνύοντας αυτό ακριβώς που έχουμε ήδη συνειδητοποιήσει ότι οι εκάστοτε κυβερνώντες δεν δίνουν δεκάρα για την ζωή μας και μας έχουν παντελώς... "γραμμένους" και ξεγραμμένους! 

"... Όλα αυτά μας προβληματίζουν όλους... που ήδη ο κόσμος είναι στα κάγκελα... η κοινωνία μας βράζει... σήμερα στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας δημιουργήθηκαν συγκεντρώσεις προκειμένου ο κόσμος να εκφράσει την οργή του και να απαιτήσουν για άλλη μια φορά και θα δούμε αν θα έχει αποτέλεσμα..." μας λέει η κ. Τσιμπογιάννη.

Και πώς να περιμένουμε αποτέλεσμα, όταν το ίδιο έργο το έχουμε "παίξει" πολλές φορές και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ξανά και ξανά;
Συγκεντρώσεις, κινητοποιήσεις, απεργίες και διαμαρτυρίες, όπως κάναμε και για τα μνημόνια, ή  για το ψευτο-δημοψήφισμα του ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ και μετά για το  ξεπούλημα της Μακεδονίας μας κτλ κτλ. κτλ. Φωνάξαμε, εκτονωθήκαμε, φάγαμε και τα χημικά τους για να πάμε σπίτι μας με καθησυχασμένη την συνείδηση μας ότι "κάναμε αυτό που μπορούσαμε" ... κι η ζωή τραβάει στην κατηφόρα για να φτάσουμε και στο σήμερα.

Οι "υπεύθυνοι" λοιπόν γνώριζαν; Αδιαμφισβήτητα γνώριζαν!!! 
Θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τον Κυριάκο Μητσοτάκη 4 χρόνια πριν, τον Μάρτιο του 2019, προεκλογική και τότε περίοδο, να μας τάζει φούμαρα για "διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε 3 ώρες" με "αναβάθμιση του υφιστάμενου δικτύου"... γιατί αλλιώς, " αν θα κινούνται με αστρονομικές ταχύτητες σε δίκτυα που είναι εγκαταλελειμμένα θα... εκτροχιαζόντουσαν...". Αυτό γιατί ξεχνάμε!

Θα καμαρώσετε βεβαίως και τον παραιτηθέντα Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, όταν μας διαβεβαίωνε ότι μας "διασφάλιζε την ασφάλεια" κουνώντας το δάκτυλο από τα έδρανα της βουλής. Αυτό το... "παλικάρι", που δεν πρόλαβε να κρυώσει η καρέκλα του και ανακοίνωσε εκ νέου την υποψηφιότητα του για να τον προτιμήσουμε σε ένα άλλο πόστο που θα μπορούσε να ... διαπρέψει! 

Όλη η  βουλή γνώριζε...όλοι γνώριζαν και όλοι σφύριζαν εγκληματικά αδιάφορα! Εμείς δεν γνωρίζαμε, όπως πάντα. Το γιατί μας το απάντησε ο άλλος ανεκδιήγητος και "αδιευκρίνιστος" Υπουργός υπο-Ανάπτυξης ότι αν μας έλεγε ο Καραμανλής την αλήθεια, δεν θα έμπαινε κανείς στα τρένα!!!!!! Τα σχόλια δικά σας!

" Μας έχουν φλομώσει στα ψέματα... ο Ελληνικός λαός δεν κοροϊδεύεται..."μας δηλώνει η κ. Τσιμπογιάννη και συνεχίζει:"...Αυτός ο άνθρωπος που ζήτησε "συγνώμη" όπως του επέδειξαν οι επικοινωνιολόγοι μέσα από τα social media έγραψε ότι "είμαι στην πολιτική για να αλλάξω αυτή την κακιά την χώρα" ... γι αυτή την δήλωση του θέλω να πω ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι στην πολιτική από το 2004... έχει διατελέσει βουλευτής, Υπουργός, Πρόεδρος αξιωματικής αντιπολίτευσης.. τώρα είναι πρωθυπουργός... εφόσον μας λέει ότι "είμαι εδώ για να αλλάξω", έχει αποτύχει παταγωδώς!!! Γι αυτή την "κακιά" την χώρα, τελικά έχουν αποτύχει όλοι τους παταγωδώς... απορώ γιατί βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις..."

Όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι το "πολιτικό κόστος" και η "πολιτική ευθύνη" που επικαλούνται όλοι αυτοί οι καρεκλοκένταυροι κομματάνθρωποι απλά δεν υπάρχει! 

Άλλωστε προφυλάσσονται πολύ καλά, έχοντας εξασφαλίσει για τον εαυτόν τους ασυλία και με τον Νόμο περί Ευθύνης υπουργών τα αδικήματα τους παραγράφονται με συνοπτικές διαδικασίες μέσα σε 5 χρόνια. Αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι, σαν να μην τρέχει τίποτα. "Πήραμε την εντολή" μας λένε και είναι στο μόνο που έχουν δίκαιο... γιατί είναι η δική μας συλλογική δύναμη που κλέβουν κάθε τόσο στις "εθνικές εκλογές" και την στρέφουν εναντίον μας. 

Μέσα σε όλα λοιπόν, η κ. Τσιμπογιάννη μας ενημερώνει και για μια Υπουργική Απόφαση λίγους μήνες μετά τις εκλογές που εξαιρεί ο ΟΣΕ και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Hellenic Train) από την καταβολή αποζημιώσεως σε περίπτωση τραυματισμού ή απώλειας ζωής. 
Ανεξάρτητα, αν η Hellenic Train είπε ότι δεν θα ενεργοποιήσει την ρήτρα εξαίρεσης, δηλαδή εξαρτιόμαστε από την ... διακριτική της ευχέρεια, ποιος Έλληνας Υπουργός θα έβγαζε ποτέ μια τέτοια απόφαση; Για ποιον ακριβώς "έργο" τον πληρώνουμε;

"... Δεν μιλάμε για Έλληνες..." μας απαντάει η κ. Τσιμπογιάννη,"... μιλάμε για ανθέλληνες, έχουν δηλώσει την θέση τους... είναι ανθέλληνες, δεν είναι για εμάς τους Έλληνες, είναι εχθρικοί απέναντι  μας και εξυπηρετούν τα κέρδη των εταιριών με τις οποίες συναλλάσσονται... βάζουν το κέρδος πάνω από την ανθρώπινη ζωή... το βλέπουμε συνεχώς..." 

Η ανθρώπινη ζωή, γι αυτούς κοστολογείται, όπως βλέπουμε,  όσο μια "καλή" σύνταξη, λίγα μόρια παραπάνω, μια θέση στο... "δημόσιο" και διαγραφή χρεών που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καν γιατί πάλι είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την δεινή οικονομική μας κατάσταση, που εσκεμμένα μας επέβαλαν!

Και για το ... κερασάκι στην τούρτα η κ. Τσιμπογιάννη μας ενημερώνει και για την έκθεση - πόρισμα του Ελεγκτικού συνεδρίου που βγήκε στο φως και αφορούσε ελέγχους που έγιναν σε 24 φορείς, μέσα σε αυτούς ήταν κι ο ΟΣΕ, και διαπίστωσε 2.5 φορές παραπάνω από το προβλεπόμενο, καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των έργων που έπρεπε να γίνουν, παρατάσεις χωρίς έλεγχο και εποπτεία και χωρίς επιβολή κυρώσεων στις εν λόγω εταιρίες...."με μεγάλη ανοχή" στους αναδόχους!

Με λίγα λόγια, έγινε μεγάλο φαγοπότι και στο όνομα της "διασφαλισμένης ασφάλειας"  μας, μεταξύ των άλλων,  εις υγείαν των κορόιδων, που ζούνε "τυχαία" στην "κακιά" την χώρα που μας είπε ο Κυριάκος και είναι να μην τους κάτσει η "κακιά η ώρα" ...

Κατά τα άλλα μας υπόσχονται για ακόμη μια φορά ότι θα τα φτιάξουν όλα όσα δεν έκαναν εδώ και τόσα χρόνια μέσα σε 3-4 μήνες... Ακόμα και αυτό να γινόταν, δηλαδή αδιαφορούσαν εις γνώσιν τους και έπαιζαν στα ζάρια τις ζωές μας και των παιδιών μας για κάτι τόσο... απλό που λύνεται σε 3-4 μήνες;;; 

"... Ψάχνουν νέα "καθαρά" πρόσωπα" μας λέει η κ. Τσιμπογιάννη που να μην έχουν λερωθεί ακόμα στον κομματικό-συμφεροντολογικό βούρκο. Οσονούπω όμως θα αναγκαστούν να υποκύψουν στις επιταγές των κομματικών και αλλογενών εταιρικών και τραπεζικών συμφερόντων, γιατί  μόνο έτσι θα εξασφαλίσουν την δική τους "ύπαρξη" 

Ο κ. Καραμανλής, παραιτηθείς Υπουργός που δεν έχει καταλάβει καν- ή μήπως κάνει ότι δεν καταλαβαίνει;- ότι ο κόσμος που ξυλοφορτώνεται από την κυβέρνηση στους δρόμους έχει ήδη βγάλει τα συμπεράσματά του και μένει να βρει τον τρόπο... που σίγουρα δεν θέλει τόσο κόπο.  

Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν, θέλω να κλείσω με μια ερώτηση προς τον παραιτηθέντα Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών - κι όχι μόνο- που βγήκε και απάντησε στις αντιδράσεις που ξεσήκωσε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, ότι «Να με κρίνει ο λαός αν πρέπει να αποχωρήσω και από την πολιτική..." εννοώντας ότι αυτός θα βάλει υποψηφιότητα και θα δει το αποτέλεσμα στις ... "κάλπες": 
Να ρωτήσω λοιπόν: Θα δήλωνε το ίδιο, αν γνώριζε ότι οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες ελέγχουν και καταμετρούν τις ψήφους τους σε όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας μας και δεν επαφίονται σε μια ιδιωτική εταιρία που τόσα χρόνια μας πουλάει σανό και βγάζει διορισμένες κυβερνήσεις πριν καν κλείσουν οι  "κάλπες";

Δείτε μέχρι τέλους την εκπομπή γιατί ο τρόπος υπάρχει, όσο και να το κρύβουν! Μόνο να καθυστερήσουν για λίγο μπορούν την αλήθεια που πιέζει ασφυκτικά να βγει στο φως για να αφυπνίσει συνειδήσεις και να ενεργοποιήσει ψυχές, που διψούν για να επαναφέρουμε όλοι μαζί τα πράγματα στην σωστή τους θέση με τον Άνθρωπο στο επίκεντρο όλων των πολιτικών και των αποφάσεων της Πολιτείας μας, για μια Πολιτεία που θα δημιουργήσουμε εμείς για εμάς!
  




ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



egkika68@gmail.com

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ