Γεννήθηκα το 1968 στην Αθήνα. Από το 1989 ως το 2001 ασχολήθηκα με επιχειρήσεις στους τομείς της ένδυσης, εστίασης και ψυχαγωγίας και από το 2003 ως το 2008 σπούδασα σωματική ψυχοθεραπεία. Στον Αγώνα μπήκα από το 2013 πριν από την ίδρυση της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινα μέλος της Ε.ΣΥ Καματερού. Σήμερα είμαι Γ.Γ. της Ε.ΣΥ Καματερού 2 και παράλληλα είμαι στο τμήμα τύπου της Κεντρικής Ε.ΣΥ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

19 Ιουλ 2020

(ΗΧΗΤΙΚΟ)H πιο επικίνδυνη "ΠΑΝΔΗΜΙΑ", αλλά όχι από τον "κορωνοϊό"



Ποια είναι η πραγματική "πανδημία" που πλήττει την χώρα μας;
Έχει σχέση  η οικονομία με την Υγεία μας;
Πώς ασκείται και ποιες είναι οι συνέπειες της τρομοκρατίας μέσω των ΜΜΕ;
Τι προκαλεί ο φόβος στους ανθρώπους και ειδικότερα στους νοσοφοβικούς;
Ποιες είναι οι συνέπειες της παρέμβασης στο φυσιολογικό τοκετό, στον γέναθλον του ανθρώπου;
Πού βρίσκει τα χρήματα η Ευρώπη λόγω της "πανδημίας";
Ποιο είναι το Πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ για την Υγεία αλλά γενικότερα για το ευ ζείν του Ανθρώπου;



Ε.ΓΚΙΚΑ Να ξεκαθαρίσουμε ότι όταν λέμε “κορωνοιός”, βεβαίως είναι ένας ιός που υπήρχε και υπάρχει και προφανώς είναι ένα στέλεχος του ίδιου του ιού που αφορά την λοίμωξη του αναπνευστικού μας...

Ναι, υπάρχει “ΠΑΝΔΗΜΙΑ”, αλλά όχι από τον κορωνοιό.

Πανδημία είναι  η οικονομική πανδημία που θα σαρώσει ό,τι έχει απομείνει. Αναφέρατε κάποιους αριθμούς όσον αφορά την ανεργία από τα δικά τους στοιχεία προφανώς. Είναι αυτό που φαίνεται και φανταστείτε τι δεν φαίνεται. Τώρα ουσιαστικά τι κάνουν;

Επιδοτούν την ανεργία και οι συνέπειες αυτές που θα έχουν στην οικονομία μας, αυτή θα είναι η πραγματική πανδημία.

Ήδη έχουν ξεκινήσει πρώτα από τον τουρισμό, από την μεγάλη βιομηχανία, όπως λένε για τον τουρισμό, αλλά θα το βιώσουμε και στους επόμενους μήνες..."

"...Αυτό το οικονομικό θέμα, προφανώς θα συμφωνείτε μαζί μου ότι έχει άμεση σχέση με την Υγεία μας.

Πόσοι πεθαίνουν καθημερινά από το άγχος τους, αν θα τα βγάλουν πέρα και πόσους χάσαμε τα περασμένα χρόνια της κρίσης.

Άρα το οικονομικό είναι σε σχέση με την Υγεία μας.

Επειδή συνεχίζονται τα οξύμωρα και οι αντιφάσεις, όσον αφορά τον τουρισμό, ο κορωνοιός είναι πολύ επιλεκτικός! Και μιλάω για το γερμανικό τουριστικό πρακτορείο που αρνήθηκε να φέρει τουρίστες, αν θα μπουν σε καραντίνα και πήρε ένα τηλέφωνο τον κ. Μητσοτάκη και λύθηκε το πρόβλημα.

Και ρωτάω εγώ: Αν υπάρχει όντως πανδημία όπως θέλουν να την πουν όλοι αυτοί, ποιος θα πάρει την ευθύνη, για όλους αυτούς που δεν θα δεχτούν να μπουν στα μέτρα που λένε αυτοί ότι μας προστατεύουν;

 ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ.

 Στο διαδίκτυο είδαμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν στα εγκαίνια του μετρό στην Νίκαια και στον Κορυδαλλό και εκεί γινόταν ο χαμός! Αλλά εκεί ήταν καλά! Δύο τινά υπάρχουν: Ή μας κοροιδεύουν ή είναι τόσο ανεύθυνοι και εγκληματικοί, αν πράγματι υπάρχει “πανδημία κορωνοιού”!

Δεύτερον, είναι μια επικίνδυνη αυτή η “πανδημία” γιατί θα μας κάνει να ξεχάσουμε ότι είμαστε άνθρωποι. Δεν μπορώ να αντιληφθώ, πώς μπορεί να είμαστε άνθρωποι, αν χάσουμε την ελευθερία της βούλησης μας.

Γιατί αυτή την στιγμή με αφορμή την πανδημία, βγαίνουν νόμοι που μας καθορίζουν την ζωή. Γιατί οι νόμοι μας καθορίζουν την ζωή! Οι νόμοι μας θέτουν τους κανόνες για το πώς θα ζούμε καθημερινά.

Κι όλοι αυτοί που ελέγχουν την οικονομία, την τροφή μας, την ενέργεια μας, το νερό, αυτοί στέλνουν τα πακέτα τους νόμους σε όλες αυτές τις μαριονέτες που έχουμε στην χώρα μας.

Στο διαδίκτυο που κατηγορούν ότι διακινεί fake news, υπάρχει ο Νόμος 4682/3-4-2020 που για “υπόνοιες για κορωνοιό” γενικώς και αορίστως κι όχι για το covid-19, που αφήνουν έτσι ένα ανοιχτό ενδεχόμενο για όσους εμφανίσουν στο μέλλον, ή για όσους ήταν στο παρελθόν με υποχρεωτική νοσηλεία, υποχρεωτική φαρμακευτική αγωγή και εμβολιασμό!

Και τρίτον είναι η PAN-MEDIA κανονικά και με τον νόμο. Και μιλάω για τα μέσα μαζικής χειράγωγησης και τα λέω έτσι γιατί αυτό έκαναν πάντα και αυτό κάνουν και τώρα.

Μας έχουν μελετήσει πώς να το κάνουν και πώς λειτουργούμε και το κάνουν με τον τρόπο που μεταφέρουν την πληροφορία που δεν δίνουν συγκεκριμένα στοιχεία και γεγονότα, αλλά μας χειραγωγούν μέσω του συναισθήματος.

Αυτό κάνουν,  μέσω του φόβου, της ενοχής ή ακόμα και του επαίνου. “Τι καλά που τα κάνατε! Μπράβο καλά παιδιά! Αλλά τα άλλα τα παιδιά τα ανεύθυνα, πρέπει να τα πυροβολήσουμε!”

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.

 "....Με τον φόβο σταματάει η Λογική, η κρίση, η αποδεικτική διεργασία όσων συμβαίνουν για να μπορώ να κάνω τις επιλογές μου."

Οπότε, δεν σου δίνω την ενημέρωση που πρέπει. Σου αποκρύπτω την αλήθεια. Δεν έχεις ενημερωθεί και μπορώ να σε τρομοκρατήσω.

Και σε αυτό επάνω  πατάνε για να μπορούν μετά, ο τρομοκρατημένος να υποκύπτει σε αυτό που θέλουν που αν τον άφηναν ελεύθερο δεν θα το διάλεγε ποτέ!.."

Αλλά τελικά, ο φόβος δεν έχει σωματικές αντιδράσεις;;

Ο φόβος που λέγαμε πριν, βάζει το σώμα μας να μπει σε συγκεκριμένες σωματικές αντιδράσεις και διεργασίες και να έχει συγκεκριμένες επιπτώσεις όπως: την αύξηση χοληστερόλης, της κορτιζόλης, μας κόβεται η ανάσα, αλλάζει η πυκνότητα του αίματος μας και όταν κόβεται η ανάσα και τώρα έχουμε μια λοίμωξη του αναπνευστικού; όταν αυξάνει την αρτηριακή μας πίεση;

Όλα αυτά λοιπόν ο φόβος έχει να κάνει άμεσα με την Υγεία μας  και ο φόβος έχει να κάνει και με την “ψυχική” υγεία, όπως την λένε.

Γιατί τελικά βλέπουμε ότι κι εκείνοι χρησιμοποιούν φάρμακα. Για την ψυχή;

Για το σώμα, δεν είναι το φάρμακο; Για ποιο πράγμα είναι;

Δεν μας έχουν ορίσει τελικά, αν και είμαι στον χώρο αυτό και λέγομαι “σωματική ψυχοθεραπεύτρια” γιατί έτσι έχουν βάλει τις ορολογίες.

Εγώ ξέρω ότι η μεθοδολογία μου είναι πάνω στο σώμα.

Άρα, όταν με τον φόβο μου διαλύεις το ανοσοποιητικό μου σύστημα, δεν δουλεύει κανένα σύστημα ούτε το νοητικό, ούτε κανένα άλλο, γιατί ο άνθρωπος είναι μια ενότητα.

Αν συνδέσουμε τώρα τον κορωνοιό, με τον φόβο και τις ψυχικές ασθένειες, όπως τις έχουν ορίσει, δεν υπάρχουν οι υποχόνδριοι, οι νοσοφοβικοί;

Ξέρετε για πόσους ανθρώπους μιλάμε στην Ελλάδα; ξέρετε πόσους ανθρώπους τους έκλεισαν στα σπίτια τους και τους επέβαλαν να ακούνε κάθε μέρα τους θανάτους, τις διασωληνώσεις, τους γέρους που πέθαιναν που τελικά τους μετρούσαμε όλους νεκρούς από covid-19... Έχουμε 350.000-500.000 ανθρώπους. Αυτοί τι θα πάθουν απο τον φόβο τους;..."

"Στον πρώτο μας άθλο, ΤΟΝ ΓΕΝΑΘΛΟ ΜΑΣ  βρίσκεται σε έναν "πόλεμο" η μητέρα και το νεογνό που είναι συγκεκριμένος και πολύ ουσιαστικός, που πυροδοτούνται όλα τα νευρικά γάγγλια της σπονδυλικής στήλης του μωρού από τις συσπάσεις που κάνει ο κόλπος.

Όπως η πεταλούδα, όταν κτυπάει τα φτερά της να ανοίξει το κουκούλι, πας και την βοηθήσεις, δεν θα έχει δύναμη να πετάξει, έτσι όλο αυτό είναι πολύ αναγκαίο να συμβεί, για να αποτυπώσει την αίσθηση του νικητή το νεογνό, την πρώτη καθοριστική αλλαγή της ζωής του που το μωρό βγαίνει από το ένα περιβάλλον στο άλλο.

Με αυτά τα δεδομένα που εγώ έμαθα και διδάχτηκα και όπως πάρα πολλοί άλλοι υποθέτω, δεν γνωρίζουν όλοι οι γιατροί οι υπόλοιποι, την στιγμή που ο φυσικός τοκετός κυνηγιέται και έχουν επιβάλλει επισκληριδίους και καισαρικές;;

Ξέρετε ότι το 60%-80% των γεννήσεων είναι προγραμματισμένες καισαρικές; τι μας λένε δηλαδή; ότι στην πρώτη αλλαγή που βιώνουμε την νίκη, είμαστε όλοι σε καταστολή; Αυτό αποτυπώνουν; Έχουμε παρέμβαση στην φυσιολογία του ανθρώπου.

"....Πριν κάποιες μέρες το υγειονομικό προσωπικό ήταν στους δρόμους. Δεν ευχαριστήθηκαν από τα παλαμάκια που δεν τρώγονται.

Εμείς έχουμε αποδείξει ότι το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό!

Τα χρήματα υπήρχαν και υπάρχουν και πάντα εκεί ήταν. Άλλωστε, η Ευρώπη είπε ότι βρήκε χρήματα να τα ρίξει στην Υγεία.

Και πού τα βρήκε η Ευρώπη τα χρήματα; δεν τα είχαν πριν; ή δεν είναι από τα Παγκόσμια Ταμεία που κατεβάζουν τώρα λόγω έκτακτης ανάγκης για την “πανδημία” που αν έρθουν, θα είναι με την μορφή δανείων και πού θα πάνε; Ποιος θα τα διαχειριστεί που είναι δικά μας; Εμείς αυτά περιμένουμε;

Γιατί με την τρίτη δικαστική απόφαση έχει πια κλείσει αυτό το θέμα ότι από το 2012 αυτά τα κεφάλαια και περιμέναμε την βούληση τους να το πράξουν. Θα είχαμε νοσοκομεία, δομές, γιατρούς, ελικόπτερα, πλοία, αεροπλάνα, τεχνικό εξοπλισμό, τεχνογνωσία κι ό,τι θέλουμε τα τελευταία 7 χρόνια, στο τελευταίο χωριουδάκι, στο τελευταίο νησάκι. Το έκαναν; ΟΧΙ!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

 "...Πρώτα να πάρουμε την σωστή πληροφορία και την ενημέρωση που εμείς τόσα χρόνια προσπαθούμε με όλες αυτές τις δυσκολίες, την φίμωση,  την λογοκρισία, τα εμπόδια που μας βάζουν να μεταφέρουμε στους συμπολίτες μας, ώστε να ερευνήσουν μόνοι τους και να κατανοήσουν.

Μετά να έρθουν από κοντά να κατανοήσουν το σχέδιο το πώς θα φτάσουμε να διοικήσουμε πραγματικά τον τόπο μας, πώς θα το κάνουμε και με τι χρήματα θα το κάνουμε.

Είναι όλα υπογεγραμμένα και σφραγισμένα με Αρ. Πρωτοκόλλου στον Άρειο Πάγο κι αυτό είναι μοναδικό!! Δεν έχει ξαναγίνει!

Αυτο πρέπει να το σκεφτούν όλοι. Δεν έχει δεσμευτεί ξανά ποτέ κανείς σε όλη την πολιτική ιστορία του πλανήτη ότι θα κάνει ένα, δύο τρία, με σφραγίδα και με βούλα. Το κάναμε γιατί μπορούμε.

Να ενωθούμε λοιπόν κι όλα είναι έτοιμα.

Καταρχήν, θα πάρουμε την χώρα μας να είμαστε αυτόνομοι και κυρίαρχοι. Ουσιαστικά θα πάρουμε την ζωή μας για να σταματήσουμε τα άρρωστα μυαλά που σήμερα διαχειρίζονται την ζωή μας, να πάμε σε μια Εθνοσυνέλευση, αλλά εκεί θα εγκαθιδρυθούν τα Ελλάνια Πρωτόκολλα που θα απορρέουν οι Νόμοι, ώστε να μην βγάζουν νόμους, όπως είπαμε πριν και να μην μοιράζεται το άδικο που από εκεί απορρέουν και οι ασθένειες.

Μιλάμε πλέον για την Ασφάλεια της Υγείας μας κι όχι να βγαίνουν νόμοι που μας εξαφανίζουν!

Τελικά να μην παίρνει κανένας την ευθύνη και να κρύβονται πίσω από μια ασυλία αν το παρασκεύασμα που θέλεις να μου βάλεις στο σώμα μου τι έχει μέσα και αν σε 30-40 χρόνια θα με αρρωστήσει.

Όταν το κάνουμε αυτό, θα είμαστε σε θέση να έχουμε τα δικά μας Ερευνητικά Κέντρα.

Θα εξυγειανθούν όλοι οι κρατικοί μηχανισμοί. Τα Υπουργεία μας θα είναι δικά μας! Υπό το έργο που θα πρέπει να εκτελέσουν χωρίς καμία ασυλία.

Άμα σας πω ότι τελειώνουν οι φόροι, δεν θα ξανασχοληθείς ξανά με κάνενα χρέος. Όταν ξέρεις, ότι με το "καλημέρα", μέχρι να βάλουμε την χώρα σε λειτουργία, θα έχεις 20.000 όχι γιατί είμαστε καλοί άνθρωποι αλλά γιατί σου ανήκουν.

20.000 ευρώ σε κάθε ΑΦΜ είναι το ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ και το γράφουν πάνω πάνω οι Προγραμματικές μας δηλώσεις.

Ανεξαιρέτως οι Έλληνες πολίτες που είναι καταγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους θα πάρουν 20.000 ευρώ από το μερίδιο τους γιατί είναι περιουσιακό μας στοιχείο.

Πιστεύω να φτάνουν για τους επόμενους 4 μήνες, την στιγμή που δεν θα έχεις χρέη και δεν θα σε κυνηγάει τίποτα μέχρι να αρχίσουμε να αναδομούμε όλη την χώρα.

Φυσικά, ξεχάστε τα μνημόνια. Αυτή η παράνοια δεν υπάρχει, την στιγμή που έχουμε πάρει την διαχείριση της Κυριαρχίας μας, αυτά δεν ισχύουν.

Κι αν θέλουμε να πάμε πάλι στην ρίζα του προβλήματος, όλα αυτά είναι στημένα πάνω σε μια παράνομη βουλή που δεν έχει συσταθεί ποτέ σε σώμα, οπότε τι συζητάμε..."

"...Και σε αυτόν τον πολιτισμένο κόσμο που ζούμε έχουμε 800 εκατομμύρια θάνατοι από πείνα με τα στατιστικά τα δικά τους τώρα που μιλάμε και 500.000 θάνατοι από μολυσμένο νερό αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει;

Πάντως μπορούμε να κάνουμε τα πάντα!

Έχουμε και το υλικό κόμματι, το οικονομικό για να το πράξουμε αλλά πρωτίστως την βούληση και θα αποτελέσουμε πρότυπο για όλον τον πλανήτη γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε για ευδαιμονία και ο μισός ο πλανήτης να πεθαίνει από την πείνα!

Για κανέναν πολιτισμό δεν θα μπορούμε να μιλάμε.

Το πιο βασικό η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

Δεν διανοείται Πολιτεία χωρίς υγιείς πολίτες γιατί η Πολιτεία είναι άρρωστη. Δεν είναι κάτι διαφορετικό η Πολιτεία από τους Πολίτες. Τώρα, λένε ότι “το κράτος έκανε ό,τι μπορούσε και η ευθύνη είναι στον πολίτη”

Αλήθεια; Τι έκανε τόσα χρόνια που δεν έχω τις υποδομές γι αυτή την δική τους πανδημία;

 Για να ολοκληρώσουμε, είναι αυτονόητο ότι θα έχουμε καθαρή τροφή, τα υπέροχα προιόντα που όλος ο πλανήτης έρχεται να γευτεί, να είναι καθαρά χωρίς γενετικά τροποποιημένα και μεταλλαγμένα. Θα καθαριστεί το νερό και ο αέρας.

Είμαστε σε ένα περιβάλλον που όταν ισορροπήσει αυτό, ισορροπούμε και εμείς. Τα φάρμακα μας θα είναι από την φύση και δεν θα έχουν τόσες αντενδείξεις. Ακόμα και αν υπάρχει κάτι χημικό, θα έχεις τα δικά σου ερευνητικά κέντρα που θα είναι όλα για τον άνθρωπο.

Δεν θα υπάρχει κανένα κίνητρο να κερδοσκοπήσει κανείς πάνω στην υγεία μας και την ανθρώπινη ύπαρξη.

Πρώτα από όλα η Παιδεία και για τους γιατρούς, γιατί πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία κι όλη η αντίληψη για το πώς ζούμε πρέπει να αλλάξει.

 Θα αντιστρέψουμε όλη αυτή την γενοκτονία.

Υπάρχει πρόγραμμα που η κάθε μητέρα είναι εξασφαλισμένη από την Πολιτεία να φέρνει τα ελληνόπουλα στον κόσμο, από την αρχή της ζωής τους μέχρι το τέλος δεν θα έχει κανένα άγχος για το πώς θα μεγαλώσει τα παιδιά της.

Δεν θα υπάρχει κανένα άγχος, κανένας φόβος, κανένα στρες.

Επιμένω ότι πρέπει να κανείς να έρθει κοντά και να καταλάβει και να μην φοβάται.

Η γνώση είναι το αντίδοτο για το φόβο. Κι όταν μάθεις έχεις την ελεύθερη βούληση να επιλέξεις.

Καλούμε τους πάντες να πάρουν θέση αυτές τις κομβικές στιγμές που ζούμε γιατί είμαστε όλοι μαζί. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να ενωθούν τώρα. Γίνεται μια τεράστια αφύπνιση, ένας αγώνας ζωής.

Αυτός ο αγώνας είναι δικός μας γιατί δεν χρηματοδοτείται από κάπου.  Είναι δικός μας κι όλοι μαζί, δεν έχουμε να μας χωρίσει τίποτα. Όλες οι διαφορές που νομίζουμε ότι έχουμε, είναι αυτές που μας έχουν επιβάλλει. Μας αρρώστησαν!!

ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΚΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β'ΑΘΗΝΩΝ ΔΥΤ. ΤΟΜΕΑΣ
egkika.yp.voul.b.athinwn.dyt.tomeas@gmail.com
τηλ. 6942661223

 

 


 


Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ